ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה משיטוטי בפורומים השונים - ובעיקר בפורום הזה (שהוא לדעתי הטוב בארץ-אבל זה לא קשור), אני מקבל את הרושם שיש מבוכה מסוימת אצל המעוניינים לרכוש מחשב חדש בתקציב מוגבל (עד 4000 ש"ח שזה לדעתי התקציב שיש לרוב המשתמשים ה"ביתיים") בעיקר אלו שלא ממש שולטים ב"איך ומה" לקנות. התחושה היא שאנחנו "ערב" שינוי דרמטי בהן מבחינת החומרה והן מבחינת התוכנה העתידים להיות מופצים בשנה שנתיים הקרובות וכשאדם ממוצע "מן הישוב" מנסה להשיג את המיטב מהשקעה לא-גבוהה במיוחד הוא נאלץ להתמודד עם שאלות כמו : 64 ביט או 32 ? AGP או E- PCI? SATA או IDE ? AMD או אינטל ? וזו כמובן רשימה חלקית בלבד.... מיותר לציין כי בד"כ למושגים האלו יש אפקט מפחיד ולא יותר. אני מניח שלרבים יש פה דעה (אפילו נחרצת) בנ…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני זקוק ל-2 מחשבים משרדיים לעבודה "רגילה" כלומר אופיס, אינטרנט, בנארית, אקרובט רידר וכו'. מהם הפרמטרים שצריך להתעקש על המצאותם ועל אופיים? רצוי שהמחשבים יעבדו מהר ושיהיה גם כרטיס מסך טוב לפעילות של קבצי PDF גדולים. תקציב 1500-2000 ש"ח ליחידה ללא מסך. האם תוכנת הפעלה כלולה במחשבים כשקונים אותם? מה לגבי תוכנת אופיס? מה מחירה והאם ניתן כיום להורידה מהרשת?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למחשב נייד בפחות מ3000 ש"ח לצרכים של אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים (המחשב יחובר למסך אחר בזמן של צפייה בסרט). חשוב שיהיה גודל הארד דיסק סביר (לפחות 80GB). תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא נחשב טוב לסטודנטים שהמחיר שלו נורמלי???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני סטודנטית שנה א' חשבנאות וכלכלה , מעוניינת לרכוש מחשב נייד אין לי צריכים מיוחדים - עבודות , סרטים ואינטרנט אני מעוניינת במחשב עד 3000 חשוב לי שיהיה מחשב עם אורך חיים רב חשוב לי שתהיה קליטה טובה מבחינת האינטרנט חשוב לי שיהיה הרבה מקום לגבי גודל המסך - אמחש גם להמלצות * מעדיפה שזאת תהיה חברה עם שירות איכותי ללקוח - שנותנת מענה מהיה ואיכותי אין לי בעיה להוסיף מעט על מנת לקבל מחשב איכותי יותר אם הוספת הכסף היא קריטית אשמח להמלצות ספיציפיות של מחשבים ניידים תודה , טובה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן חברים. למרות שב-PC אני זה שמייעץ בדרך-כלל, קצת קשה לי לעכל את כל מה שרץ והולך בשוק של המחשבים הניידים.. לכן, אשאל כמה שאלות כדי קצת להיעזר בכם להתחבר קצת לשוק. וכן, הסתכלתי ב-FAQים כמובן, אבל הם נראים לי די מיושנים; ברגע שראיתי שלא מופיעה שם המילה Atom בכלל, ישר "חתכתי" מהאשכול. ודבר אחרון לפני שאני מתחיל: מי שרוצה לענות, התשובה תתקבל בברכה, ועדיף שתיכנס לעובי הקורה. מי שלא רוצה לענות ולעשות כאן טרולינג, שיוותר. חברות - מי "טובה"? כיוון שבמחשבים ניידים בדרך כלל קונים מפרט מוכן מראש (ועם מפרטים אין לי בעיה), ההחלטה באיזו חברה לבחור מתבססת לא על המפרט של המחשב עצמו (צ'יפסט, מעבד וכן הלאה) אלא על ה"ציוד ההיקפי". לכן, השאלה שלי - MSI, hp, Dell, Acer, Lenovo, Toshi…
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שימו לב: הסטיקי לא מעודכן להיצעי החומרה החדשים. עם זאת, מרבית המושגים הטכניים רלוונטיים ונכונים. לגבי חידושים אחרונים בתחום המעבדים וכרטיסי המסך למחשבים ניידים מומלץ להתעדכן בקישורים הבאים: מעבדים למחשבים ניידים השוואת ביצועים של מעבדים למחשבים ניידים בבנצ'מארקים סינתטיים (מידע חלקי) כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html השוואת ביצועים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html שאר השרשור יכול להיות מועיל למען הבנת העקרונות וההסטוריה, אך אינו כולל את החידושים בשנים האחרונות. =============================================================================== בד…
-
- 3 תגובות
- 103.9k צפיות
-
-
אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות שני מחשבים ניידים לשימושים שונים: מחשב ראשון: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית למדעי המחשב, אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, visual studio וכד'. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 15 אינץ'. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות פלוס מינוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD בתוספת קטנה מה טוב * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף שלא HP אותן הדר…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה להציע להשוות מחשבים ניידים הכי זולים שיש היום בשוק ישראלי. האם משהו מכיר אתר או חנות שניתן לרכוש שם מחשב נייד עם גודל מסך 15 אינץ, ובמחירים הכי נמוכים מוזמן להשיר תגובה כאן.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים ,יש לי שאלה קטנה , אני מתעסק לא מעט עם ניידים, שזה מגיעה לדרייברים, אני פשוט נגש לאתר היצרן ומוריד משם את האחרונים , ואז כבר נותן למערכת ההפעלה לעדכן עם יש חדש יותר ,אבל רציתי לדעת ,עם יש סיכון בהתקנה עצמית של דרייברים מעודכנים מאתר של יצרו החומרה ? נגיד שלכרטיס קול ,כרטיס מסך ,כרטיס רשת וכו' ? פשוט סוף סוף נראה שמצעתי את הגורם ל בעיות של ב BOXEE, התקנתי על נייד עם 4500MHD, ושם באותם קבצים שאני נתקל במסכים ירוקים וכו' ,שם עובד מעולה ,מישהוא יכול לתת תשובות לגבי זה ? *עדכון, טוב אחרי שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש (הכוונה לכל החבילה של ATI) הכל הסתדר אבל בכל מקרה תנו תגובות **טוב זה לא, חח שככתי שביטלתי את הפונקציה ב BOXEE, אז מה אתם אומרים? לעדכן ל 10…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כדוגמת המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 למטרות אופיס אינטרנט סרטים... מולטי טסקינג... שווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באופן מפתיע, ללא רעש וצילצולים, חברת אפל מוציאה ניידים חדשים לשנת 2018. אז בוודאי תשמחו לדעת. את המחירים, לעומת זאת, בטח לא תשמחו לדעת.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הי. קראתי כתבה שבקרוב מגיעים ניידים חדשים עם ה- hd4850 [אם אני לא טועה]... את הכתבה קראתי בפורום אך אני לא מוצאת אותה יותר. רציתי לדעת האם יש כבר תאריך יציאה לניידים הללו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב נייד. רציתי מחשב וביקשתי המלצות פה, נתנו לי אחלה של המלצות למחשבים עד 4000 ש"ח. הסתכלתי קצת ביד 2 וראיתי מחשבים ניידים מאוד חזקים במחירים מאוד זולים - המוכרים טוענים שהם היו בשימוש חודשים ספורים. לאחר שבדקתי את מחירי המחשב בזאפ ראיתי שהמחירים שלהם נעים בין 7000 ל-8000 ש"ח, לדוגמא - dell latitude 6230u ultrabook, מעבד i7 3687u, הארד דיסק SSD 256GB. הצלחתי להוריד את המוכר למחיר של 3900 ש"ח. האם זה שווה את זה? הוא טוען שיש אחריות בינלאומית של דל ל-3 שנים. בנוסף, ראיתי שהמעבד 3687u לא קיבל ציונים כל כך טובים. מה דעתכם עליו? מה דעתכם על הנושא? האם שווה לקנות? איך אפשר לבדוק באמת שהמחשב באמת כמו שרשום והחלקים מקוריים? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רק רציתי לבדוק אם המחשבים הניידים של היום יכולים להריץ FHD, חלק, ואם כן, מהו המחיר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע את השולחני שלי אני צריך לנקות פעם בכמה חודשים ויש המון המון אבק, השאלה מה קורה בתוך מחשב נייד? לא צריך גם לנקות? כמה זה מסובך לפתוח אותו ולנקות אותו?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום נתקלתי כבר בנטבוקים שהם ללא מאוורר, ורציתי לשאול אם יש גם לפטופים ממש(כלומר לא מעבד Atom) שבאים בלי מאוורר? תודה card
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. אני צריך המלצה ל 5 מחשבים ניידים אשר ישמשו בשביל מכירות המתבצעות במקומות שונים, [ולכן הניידות הינה חובה.] המחשבים עושים שימוש בתוכנה מבוססת access שנמצא במחשב הראשי, והמחשבים ניגשים דרך כונן רשת. חשוב שהמחשבים יבצעו את הנדרש להם ולא יותר. לכן, מניסיון עם מחשבים קיימים, אין צורך ב SSD. לכל מחשב מחוברים, מדפסת חשבוניות, קורא כרטיסי אשראי, קורא ברקודים. לכן חשוב שיהיו כמה שיותר יציאות USB. מניסיון עם מחשבים הקיימים במערכת, מעבדי פנטיום ניידים, מאיטים את העבודה, ו i3 סוחבים מצויין. לאור הנתונים אני צריך המלצה לדגם המשתלם ביותר בהינתן מפרטי המחשב, וגם מחיר זול ככל האפשר. *יש לנו החזר על המע"מ ככה שאיל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נייד הייתם קונים ? בנתיים המועמדים הם : asus G750J או MSI GT70 המאד יקר (10500שח) עם כרטיס מסך gtx 770M וכוננים היברידיים. קשה לי מנטלית לשים כל כך הרבה כסף במחשב אמנם חזק מאד אבל עדיין עפ"י המפרט נראה לי שהוא יתיישן מהר מאד. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי חברים! אחותי נמצאת כרגע במיאמי כשהמחשב הנייד שלה קרס ולא בטוח שיוכלו לתקן אותו. אז היא מחפשת מחשבים ניידים חדשים. התחלתי לבדוק באתר www.newegg.com אבל רציתי להתייעץ גם אתכם. בטווח המחירים האמור לעיל, איזה מחשב נייד הכי כדאי לי (מהאתר)? תודה מראש לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד וראיתי על גיגה בייט מהרשימה הנ"ל http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLaptop&keyword=9600&orderby=price בעקרון אני מחפש מחשב עם מעבד סבבה וכרטיס מסך שלפחות 9600GT, ובעקרון 4GB של זכרון. אפשר לחרוג במעט עד 200 ש"ח. מצאתי את המחשב הנ"ל, נראה שווה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W576V84H4&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמו כן איך המעבדים P8400? מה ההבדל בכלל בין ה T6600 וכו'... המחירים שונים אבל ברובם יש 9600GT, אפשר עזרה בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-