עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך בדחיפות מפרט איכותי המותאם לפעולות בסיסיות על המחשב- אינטרנט לימודים. בנוסף אני צלם, ואני מתעסק במעבר תמונות דיגיטיליות למחשב ברמה גבוהה וחשובה לי האיכות, מתעסק פחות בעריכה. המפרט צריך לכלול: גוף המחשב,מסך, מקלדת,עכבר)- על אילו רכיבים כדי להתמקד ולהשקיע בהם בהתאם לדרישות? ואם אפשר גם הצעה לרמקולים, ולאלפסק. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש שילוש המבוסס על DDR4. כרגע אין לי צורך ביותר מ8 גיגה זיכרון, אך חשוב סטיק אחד (סביר שאשדרג ל- 16 גיגה בהמשך). חשוב לי שהלוח יהיה איכותי שכן מדובר במחשב לטווח הארוך (המחשב הנוכחי כבר בן 8). המחשב מיועד לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ולא משהו מיוחד וכבד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אני צריך לקנות לעבודה מחשב/שרת שישמש כמעט אך ורק לביצוע של video encoding בתוכנה תוך שימוש בעיקר ב ffmpeg עם libx264 או libx265 (ללא שימוש ב GPU) התקציב הוא גמיש בין 5K ל 15K ואני מחפש בעיקר cost effectiveness, כלומר - לא הייתי רוצה לשלם 10K במקום 5K בשביל עוד 2FPS, אבל כן עבור 50FPS במקום 20FPS וכו'. מעבר להמלצות ספציפיות אשמח לעצות מה צריך לחפש באופן כללי: למיטב הבנתי, ה bottleneck העיקרי הוא המעבד. בהקשר זה - האם אמור להיות יתרון משמעותי במפרט עם שני מעבדים מרובי ליבות לעומת מעבד בודד? בנוגע לזכרון פנימי - כמה זכרון כדאי שיהיה? או יותר נכון, מעבר לאיזה סף זה כבר לא עוזר? 16GB? 32GB? אשמח להמלצתכם המלומדת למפרט / דגם…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. היי, בגדול יש לי תחנת עגינה של לנובו שמחוברים אליה שני מסכים, אינטרנט, עכבר, מקלדת, ורמקולים. יוצא ממנה כבל TYPE-C אחד שמתחבר ללפטופ שלי. אני רוצה מחשב נייח ממש בסיסי שאוכל לחבר לו את הכבל TYPE-C ושהמסכים וכל שאר הציוד יעבדו ולא שאצטרך לפרק את כל הכבלים ולחבר בנפרד למחשב. כך שבסופו של יום אוכל להחליף בין הלפטופ למחשב על ידי חיבור הTYPE-C בלבד. אני אשתמש במחשב לשימושים בסיסיים כמו יוטיוב, אקסל, פאוור פוינט וכו', שום דבר מאסיבי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב אבל אני שואף למחיר כמה שיותר נמוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימושים בסיסיים מ…

7. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב + מסך 17 אינץ. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט ודברים בסיסים יחסית ולא משנה אם הוא מבוסס AMD או INTEL. סכ"ה ב4000 ש"ח. תודה! עריכה: כתבתי בסוף תגובה עם המפרט שהזמנתי, אשמח לקבל תגובות ושוב תודה לכל מי שעזר, המליץ והגיב.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by joniar,

1. מה התקציב המקסימלי? 2700 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים גלישה סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. אני צריך לקנות מסך אני מאמין שיכנס בתקציב מקסימום 17" אולי 19" 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דייסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב זול לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות אופיס. לא משחק במשחקים. תקציב 2500 שקל למחשב +מקלדת ועכבר+ מסך LCD 17. אפשר AMD או אינטל. מארז ריק כבר יש. זה המפרט שהרכבתי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם FOXCONN K8M890M2MA-RS2H ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM056 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL4 TURBO ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24737 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤161 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB ספק כח JSP-TECH PS-01 400W ¤184 http://sk…

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Svinka !,

שלום לכולם. אני צריך בדחיפות מפרט עד 5800 ש"ח כלל מסך LCD וויד סקרין 19".... לא צריך גדול יותר. מפרט לגיימר. שהכרטיס מסך יהיה כמה שיותר חזק. ו4 GIGA RAM... כי אני מתכוון לשים VISTA 64 ובלי OC ובלי ציוק הקפי. חנות מהמרכז. תודה רבה. עריכה: צריך גם קירור טוב כי המחשב יהיה תחת עומס אולי גם זמן ממושך ואין לי מזגן בדירה... תודה.

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום, אני חושב לרכוש בקרוב מאוד מחשב, ולרשותי עומד כעת תקציב של 4000 ש"ח. אני מעוניין שזה יהיה מבוסס אינטל פנטיום 4, כולל מסך דק 17 אינץ'. אינני זקוק לעכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה. השימוש של המחשב הוא בעיקר לאינטרנט וגם משחקים... עיינתי במפרטים של HWZONE ובעוד מספר חנויות ברחבי הרשת או בעיתונים, רק שאני הולך לאיבוד בין יער השמות של החלקים שם, ולא יודע מה כדאי. לכן, אשמח אם תוכלו לתת לי את המפרט שנראה לכם הכי טוב עבור התקציב והצרכים הנ"ל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ashtarot,

שלום לכולם קודם כל תודה רבה לכל אלו שעונים על כל השאלות האלה, עברתי בתקופה האחרונה בהרבה פורומים וראיתי שאנשים לא חוסכים במאמצים וזמן בשביל לעזור ולענות לאלו שלא מבינים כלום מהחיים שלהם (כמוני). השאלה שלי היא כזאת: המחשב שלי גוסס ואני רוצה לקנות אחד חדש בעד 3500 שח אני לא חובב גדול של משחקים חדישים ואף פעם לא שיחקתי במשחקים כמו DOOM3 CS-SOURCE PRINCE T2T ואני גם לא רוצה במיוחד לשחק בהם אם כבר אז אני יותר משחק במשחקים כמו CIV ,cs1.6 (עכשיו בתקוה יצא לי לראות את 4) או... שח מט בMSN :\ חחח לאור זאת כנראה שכרטיס מסך טוב הוא לא פריט חובה בשבילי אני גם רוצה לציין שממש מגרד לי (מסיבה כלשהי) לקנות את הCONROE החדש - דבר שבמחיר הזה כל האתרים ללא יוצא מן הכלל ממליצים לא לעשות... …

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by clutchless,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. שימושים: בעיקר אינטרנט ולימודים אבל הוא משמש גם כמערכת הקולנוע שלי. המחשב מחובר לטלוויזיה ורסיבר 6.1CH. אני משחק מדי פעם משחקים אבל ממש לא גיימר. אני צריך שהמחשב יהיה שקט כי אני משאיר אותו פועל בלילות והוא נמצא ממש ליד המיטה. שהמארז לא יהיה מצועצע, עם נורות וכו', אני כבר לא בן 16. רצוי משהו שחור לגמרי, שקט מחומרים איכותיים. אני לא יודע בדיוק איזה ספק לבחור אבל לא רוצה חרא גנרי. רוצה מסך 22 רחב, התלהבתי מהאסוס mw221C אבל הציפוי המבריק קצת מציק לי. אז קודם כל בקשר למסך, יש מסך מומלץ יותר עד 1400 ש"ח? האם מתרגלים לציפוי מבריק או שאם זה קצת מציק לי בהתחלה כדאי לי להתרחק? בקשר למחשב- מה שהנחה אותי הוא לקנות חלקים מהסדרות החדשות א…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by a_N,

שלום חברים. אני רוצה שתעזרו לי לבנות את המחשב הבא שלי, אני רוצה לציין שלמרות שאני הולך לקנות אותו ממש בתחילת אוקטובר, לא הרבה ישתנה בו מבחניתי(רק אולי הוזלה של חלקים מסויימים, שזה רק לטובה). המחשב הוא לטובת gaming ,סרטים, ועבודה- (אני עובד הרבה אם וירטואליזציה- לכן 3 גיגה זיכרון) אני גם רוצה לציין שהמפרט שאני הרכבתי הוא מחנויות שונות ולכן כאשר פונים לחנות ישירות אם המפרט המחיר יהיה יותר זול מאשר להביא את כל החלקים לבד(מתוך ניסיון) אז תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ומה אתם מציעים לי לשנות או מפרט אחר במקום: ---תודה לכל העונים--- מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz 1115 שח לוח: GAP35DS4וGigabyte 970 שח כרטיס מסך: Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by basharis,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב+מסך. התקציב המשולב הוא כ 6000 ש"ח. השימושים הם: 50% - אינטרנט/תוכנות פיתוח (סטודנט למדמ"ח) 30% - טלוויזיה/סרטים 20% - משחקים חשוב שהמסך יהיה איכותי גם בסרטים, אני מקווה לזרוק את הטלוויזיה הישנה ולהשתמש בו במקום. חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. רעיונות?

19. 1. התקציב הוא 10K. ניתן לחרוג ב500 ש"ח, אבל רק עם ממש חייבים. צריך להבין שאין לי רצון מיוחד להוציא סתם כסף, מצד שני אני לא רוצה להתקמצן על חשבון ביצועים. אני מעדיף לשלם ולקבל תוצאות, אבל לא לשלם סתם. 2. המחשב ישמש למשחקים ותוכנות GIS (מערכות מידע גאוגרפיות) א) כרגע אני משתמש בעיקר ב 1. Adobe Premiere Pro v7.0 - Multilanguage 2. 9.3.1 ArcGIS Desktop ב) המחשב ישמש גם למשחקים, כי אין לי תקציב לעוד מחשב. בעיקר elder's scrollsו civilization. מתכונן לdiablo3. 3. אין לי כלום. אני צריך מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. אני צריך שהם יהיו טובים. וגם מדפסת טובה, אם מישהו מבין בזה. 6. השקט קריטי ברמה 7. 7. ללא OC. 10. המסך חייב להיות מסוגל להתחבר לPS3 בHDMI, חייב לפחות שני צורבי…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. המחשב למשחקים שירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט והוא הולך להישאר הרבה זמן ולא מתוכנן oc אוקיי זה המפרט מה אתם אומרים עליו? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: ‏Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  21. חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by tdzm,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי המחשבים הבאים: 1. Dell inspiron 6400(IN-RC-03-1086 המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor 2.0GHz (T7200), 667MHz 4MB 64Bit 15.4 WSXGA TFT (1280x1024) מסך 512MB DDR II 667Mhz (up to 2GB) זיכרון 80GB SATA (5,400 RPM) דיסק קשיח DVD Multi burner מדיה Intel® Graphics Media Accelerator 950GML (up to 224MB) כרטיס מסך modem + LAN 1Ghz + WiFi 2200 (802.11b/g) + Bluetooth תקשורת 2.9 kg משקל ומידות Windows XP Home תוכנה Mic ,VGA , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader שונות 3 Years אחריות מחיר 1129 $ לבין 2. HP® Pavilion DV6160EA - RM467EA Intel® Core 2 Duo Processor 1.66GHz (T5500) , 667MHz (2 MB …

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. קודם כל שלום לכם , רק הצטרפתי וכבר אני שואל שאלות המטרה : מחשב לשימושים כלליים , המחשב אצלי עובד 24 שעות ביום ( ועוד כמה בלילה ) , בעיקר אינטרנט , לפעמים תכנות ועבודות גרפיקה קלות בעתיד יש רצון לעריכת וידאו בייתית וכמובן סרטים איך לא משחקים אני לא ממש משחק , ואני לא ממש עושה OC ( בעיקר כי אני מעדיף לשמור על המחשב קר ככל האפשר כי הוא עובד רצוף לחלוטין וברוב הזמן כשאני לא לידו ) הרעיון למחשב הוא משהו כזה : ‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ 1390 6300 1050 (BOX ) IB9 565 twinmos 2*1gb 810 x1550 512 saphire 530 (כולל יציאת HDTV ) Western D KS 345 Compucase CI-6A21 240 HEC 450TDT 450W 23…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by serg90,

היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לכבוד השנה העברית שזה עתה התחילה והשנה הלועזית שתיכף נגמרת (וגם בגלל שמתחשק לי 8) ), התחלתי לחשוב על מחשב חדש. המחשב ישמש לפחות-או-יותר הכל: אינטרנט, משחקים, עיבוד אודיו ומה לא. התקציב עליו אני חושב הוא 6,000 ש"ח, אבל אפשר לעבור אותו אם צריך. חשוב ביותר - מאחר שהמחשב יפעל כל הזמן (בין השאר אני מריץ שרת דואר), אני מחפש מחשב שקט. לא בלתי נשמע, אבל שקט. המהרה תיתכן בעתיד הלא-רחוק, אבל לא יהיה ניסיון לסחוט את הרכיבים עד למקסימום הביצועים האפשרי. הרכיבים עליהם חשבתי (רכיבים שלא מופיעים אינם דרושים): מעבד - AMD Athlon 64 3200 מחיר ~ 900 ש"ח בנועה למה כן: חזק ולא מאוד יקר, כמעט אידאלי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (רק ה- 3000 עדיף) למה לא: אני רוצה מעבד חזק יותר... קירור למעבד - עוד …

דיונים חדשים בפורומים