ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, הורדות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב דיוידי 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? בלי אוברקלוק 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במ"ה, כן לגבי הרכבת מחשב בחנות 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מועדפת. אזור צפון, KSP בעיקר.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו כאן יוכל להסביר. כשאני משווה מחשבי מיני פיסי (ללא מקלדת עכבר מסך וכדומה) למחשבים ניידים עם מפרט זהה יוצא שמחשבי המיני פיסי יקרים יותר. אני לא מבין את ההגיון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש בארץ מחשבים אולטרה-ניידים במחירים שפויים? הכי זול שראיתי זה הeee, ואני לא בטוח שאפשר להשיג אותו בארץ. ועל הumpc ובכלל אין מה לדבר, עולים מעל 4 אלף בקלות. אני מחפש משהו קל, עם wifi, מסך בגודל נורמאלי, כדאי אחד עם מקלדת, אבל לא איזה פוקט-פיסי. יש חיה כזאת? או שצריך לחכות עוד כמה שנים להורדת מחירים?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-3848802-3848802-4156509-4194115.html שניהם של HP. אחד מסדרת ה Notebook השני מסדרת ה Pavilion מה ההבדל בין הסדרות ולמה המחיר שלהם שונה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
מישהו יודע האם יש בקרוב הכרזות חדשות של דל ??? למשל מה יהיה ההמשך של E6400 ?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפרויקט מאוד מיוחד שאני עובד עליו אני מעוניין להקים חוות רינדור קטנה. הפרויקט הוא בתלת מימד ונעשה במאיה. ברצוני לרכוש מספר מחשבים לרינדור בלבד (מחשב עבודה כבר יש). תהליך הרינדור מצריך כוח עיבוד רב, אך אין צורך בו בכרטיס מסך. התקציב - עד 20,000 ש״ח ועד 5 מחשבים נפרדים. ממה שקראתי, מחשב i7 2600k @ 4.7-4.8ghz מקבל ב-cinebench 11.5 ציון של 9+. ממה שראיתי בזאפ זה אפשרי בתקציבי לרכוש 5 מחשבים כאלה. הציון הכולל ב-cinebench יהיה 5*9=45. אני משתמש בציונים של cinebench מאחר ואני יכול להבין מהם סדר גודל של זמני רינדור בהשוואה למחשב שכבר ברשותי. הייתי שמח לשמוע את דעתכם על מה שכתבתי כאן, המלצות נוספות/אחרות ודברים שכדאי לי לשים לב אליהם בנוגע לרכישת מחשבים שיעברו OC,…
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בבקשה תעזרו לו המחשב למטרות של אינטרנט ומשחקים בעיקר (משחקים לא כבדים מדי ). תקציב 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות... העיקר שתיהיה אמינה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עודכן לחודש ספטמבר. מחפשים מחשב? אנחנו יכולים לעזור לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%a4%d7%98%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-