עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 00Amir,

אני מחפש מפרט הכי זול למטרת ניסויים, ככה שאם ישרף לי רכיב אני לא אבכה מה שחשוב זה שיהיה מעבד AMD כזה שאפשר לפתוח לו ליבה +ל.אם תואם , קירור למעבד הכי פשוט בעל מאוורר 120ממ. כרטיס מסך זול אבל שיהיה לו אפשרות ניתור טמפ' (לא כולם מראים) זיכרון מינימלי , ללא HDD , ללא מארז . המטרה של המחשב תהיה רק להריץ מבחנים על המעבד והכרטיס גרפי ולכן חשוב ניתור טמפ'.. ספק לא צריך - יש לי 400W . תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אז אני מחפש נייד למטרות כלליות -סרטים,עיבוד תמונה,סריקות,עיבוד תמלילים,קצת תכנות,אינטרנט * גודל המסך? 15.6 אינצים ומסך מט! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שאפשרי בתקציב - לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI חובה. * בלוטות? תוספת נחמדה לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה בייט * צורב DVD? בגודל הזה הייתי מצפה לקבל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. --אין צרוך במערכת הפעלה. מצאתי מספר דגמים ואני בהתלבטות ביניהם: האינספירון הזה עדיף בגלל התוספת הארדדיסק מבאחרים אבל אין מסך מט http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_i…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. הי שלום אני חדש מהניילונים פה =]..מקווה שתוכלו לעזור לי..כי דיי התבלבלתי מהכל.. אז ככה..אני צריך נייד להופעה, כלומר שיריץ עליו תוכנת מוסיקה (קיובייס למי שמכיר) כשכל הערוצים הם אודיו, כך שהמחשב לא אמור להתאמץ יותר מדי..השמעה בלבד !! (לא הקלטה).. עכשיו העניין מסתבך כש: 1) אני צריך (כמעט חייב אפילו) XP.. 2)הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא FW (אז עדיפות לכרטיס בילט אין, אבל לא יקרה אסון אם אני אקנה אותו בנפרד) עדיף שיהיה מינימום 2 ג'יגה זיכרון ומעלה.. לגבי נפח הארד דיסק לא ממש אכפת לי.. ממ זהו בגדול.. התקציב אני מעריך עד 4 אלף שקל.. תודה מראש : )

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. הי, בניתי את המפרט הבא - ליד חלקים קיימים אציין "קיים", ובסוף בקשה לעזרה באיתור חלקים שעדיין חסרים לי... מארז אקרילי שקוף לחלוטין (2 חורים למאווררי 8 ס"מ) (קיים) לוח Asus P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E‎ מעבד Intel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 קירור מים Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System‎ זכרון 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 Edition Dual Channel CL8-9-8-24‎ כ. מסך ATI Radeon HD 5850 (קיים) דיסקים 2x128 GB SSD, 1x500GB WD ספק Antec High Current Gamer 750W 2 מאווררי thermaltake עם LED כחול front panel שולט מאווררים + USB, קורא כרטיסים, מד סל"ד למאווררים, וכו'. 2 קטודות קרות כבלי Sata UV עכשיו, לש…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? המחשבי יהיה מיועד לסרטים מוזיקה וגם קצת משחקים יש לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך יש כבר את הכל 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בצורב יש לי כבר אחד שיולבש על המחשב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by or6310,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג BF4 ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 GTA V DAYZ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). או 19 או 21 אינץ' לא זוכר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך אם אין בררה אז רק בכמה מאות שקלים אחדים! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legend, Guild Wars 2, LineAge 2, Tera וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . FHD/QHD/qHD (גודל מסך 20-30 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arpaz,

[h=1]היי, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. אני רוצה לקנות עד יום בערב את המחשב והוא נראה לי מאוד משתלם ביחס למחיר וביחס לדברים שראיתי בפורום. יש להשיג יותר טוב מהמחשב הזה? http://ksp.co.il/?uin=21308[/h]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום ושבוע טוב. ברשותי כמה חלקים למחשב, אשמח להשלמת החלקים למחשב שלם כדי לקבל את ביצועי הגיימינג הכי טובים שאפשר עבורם: כרטיס מסך: RTX 3070 TI לוח אם: Gigabyte B560M AORUS ELITE מעבד: I710700F זיכרון ראם: VENGEANCE RGB PRO SL 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 ספק כוח: Gigabyte P750GM מסך: 1440p 165hz החלקים שנותרו אני מניח הם קירור למעבד, מארז וזיכרון למחשב אבל פה אני פה לשאול אתכם, איזה חלקים בעצם נשארו, ומה כמובן הכי מתאימים וטובים לביצועי המחשב. לגבי הזיכרון אשמח שהוא יהיה 2 כונני SSD. תודה רבה! אשמח שזה יהיה מ-TMS.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 423 צפיות
  11. Started by ishai82,

היי לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ברצוני לקנות מחשב שיהיה גם טוב למשחקים.. לא פחות מ-160 ג"ב זיכרון קשיח ולא פחות 1024 מ"ב המחיר שאני חושב לשים עליו הוא 2500 ש"ח.. אין עליכם ח'ברה... בתודה: ישי

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  12. היי, אחרי הרבה מהמורות, זה המפרט שאני מתכנן להזמין. מטרותיו: 1. פיתוח "כבד" על שני מסכים. 2. משחקים "קלים". 3. חיבור לטלוויזיה. 4. שקט יחסית. 5. ללא OC. הערות/שאלות: 1. כרגע עוד לא שמתי מאוורר על המעבד, אני אשים אם אגלה שמאוורר הסטוק רועש מדי. 2. אני שוקל להחליף את המארז ל - 6A19 + מאוורר טוב על המעבד. 3. האם ישנן הערות כלשהן על הספק? הוא יחזיק את כל הרכיבים, או שצריך לחזק אותו? 4. מה טיב הזכרון? האם כדאי להחליף אותו למשהו יותר מוכר? 5. הקנייה תתבצע ב - TMS. הערות/הארות תתקבלנה בשמחה. והמפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM ¤1001 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז Coolermaster Centurion 532 Silver RC-532-SKR3 ¤329 1 קירור ל…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. היי חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב מינימאלי לאופיס\אינטרנט על XP, הדילמה הגדולה שלי היא לגבי המעבד והלוח, נראה לי שעדיף AMD בתקציב הזה. כמו כן מארז עם ספק איכותי עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל (כאמור ללא כרטיס מסך וארד-דיסק, ילקח מהמחשב הקודם) תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by COCANCOLA,

טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…

15. Started by IsraeliDude1,

חבר שלי אלכס זקוק למפרט של *עד* 2500 ש"ח, בעיקר לסרטים, אינטרנט, מוסיקה. בעיקרון הוא צריך: מארז, הארד דיסק (כמה שיותר גדול), לוח אם, מעבד, כרטיס מסך. זכרונות יש לו בנמצא ארבעה של 256MB במהירות 333Mhz. זהו פחות או יותר. ביקש ממני לפרסם פה בשבילו. הוא ואני מודים לכולם על העזרה מראש. אני שולח לו את הלינק של הדיון כדי שיוכל להסתכל. תודה מראש שוב לכולם

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by woodi,

לא מיזמן הוציאה דל סדרה של מחשבים כדי ליישר קו עם כל מעבדי ה i 3-5-7 למיניהם והוציאה את הדגמים המעניינים הבאים: בסדרת precision היא הוציאה את ה m4500 שמתחרה פחות או יותר עם thinkpad w510 של לנובו עם היתרונות והחסרונות שלו. http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/precision-m4500/pd.aspx?refid=precision-m4500&s=bsd&cs=04 ובסדרת Latitude את ה e6410 e6510 ועוד כמה דגמים: http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/latitude/ct.aspx?refid=latit&s=bsd&cs=04&ref=lthp וכמובן היא הוציאה גם כמה חדשים בסדרת ה vostro שלה : http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/vostronb/ct.aspx?refid=vostronb&s=bsd&cs=04&~ck=mn רובם די מתחרים בדגמים החדשים ו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Shiker,

הצעות בבקשה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by Kazan,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח אבל אני הולך לאיבוד בין כל המחשבים... הוא ישמש בעיקר לעבודה ולצפיה בסרטים ואינטרנט וכו...

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. מפלצתי שיאפשר עריכת וידאו רק NVIDIA ומעבד של אינטל

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. האם אפשר לקנות מחשב עד 3.5K שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בצורה חלקה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by swisaavi,

זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R כונן קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז: COOLER MASTER 690 ספק כח: Enermax FMA 535W קרור למעבד: Nexus LXM-8200 המשחקים הכבדים לא פועלים לי ממש טוב ואני רוצה לשדרג איזשהו רכיב על מנת שהכל יעבוד חלק. חשבתי על המעבד או על הכרטיס מסך... אני לא בקי בשוק הרכיבים אז אין לי מושג במה להחליף. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by card,

שלום אני צריך מחשב קטן לניסויים. הניסויים כוללים תוכנה, וגם חומרה, לכן אני מעדיף שזה יהיה מנותק לחלוטין מהמחשב Desktop שעליו אני עובד. אז החלטתי לקנות טאבלט קטן, שיהיה עליו Windows. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ban26,

המפרט בנוי לעריכת וידאו קידודים משחקים פוטו שופ אינטרנט. Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 BOX CPU 1 1419 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 1 149 ¤ Logitech Dual Action GamePad 1 199 ¤ Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 579 ¤ Zalman ZM-RS6F+M 5.1 Real Surround Sound Headphones and microphone 1 349 ¤ 1447 ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset OCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Letancy Gold DDR2 667 Memory 1 1339 ¤ Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 599 ¤ Computer Assembly + New Operating System Installat 1 250 ¤ Logitech X-530 5.1 Speaker system 1 679 ¤ Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Car…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by shalevv,

שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך מפרט למוזיקה עם דגש על מעבד 4 ליבות

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.