ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שזה יהיה מחשב תותח וחזק יתאים טוב למשחקים אבל אני לא גיימר. כמה דגשים: הלוח אם חייב להיות טוב מאוד ושיתאים לחומרה העתידית(שיהיה תומך בכפולי ליבה של AMD) הכרטיס מסך חייב להיות: X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מינימום 1gb זיכרון הארדיסק 120-160 גיגה SATA2 ומסך LCD 17 בזמן תגובה של ms8 (לא חייב להיות מותג רק שיהיה טוב ואיכותי) ואם אפשר שיהיה אפשרות ל OC טוב בעוד חצי שנה ככה ובלי ציוד היקפי נ.ב לנסות לא לחרוג מהתקציב אבל אם כן רק ב מאה מאתיים שקל לא יותר
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לשימוש ביתי (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים). המחשב שיש לי עכשיו די מת אבל אני יכול להשתמש בהארדיסק שלו ובכוננים שלו אז המחשב החדש לא צריך לכלול אותם. אני גם לא צריך רמקולים, מקלדת ועכבר אבל אם אפשר להציע גם מסך אני שוקל לקנות אחד. המחיר צריך להיות עד 1500 או עד 2000 עם מסך. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למשחקים עם מארז כמה שיותר קטן. אין צורך בציוד הקפי, בדיסק קשיח ובכונן DVD המסך שלי בעל רזולוציה של 1440X900. תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש המלצות למחשב נייד עבור סטודנט הנוחות חשובה כמו כן גם הסוללה והאחריות. המחשב צריך להיות מסוגל להתמודד גם עם מדיה קלה כגון שירים וסרטים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לאמא שלי הדגשים: מסך גדול - 14 עד 15.6 אינץ׳ משקל - פחות קריטי שכן לרוב היא תעבוד מהבית שימושים - בעיקר אינטרנט ואופיס תקציב - עד 4000 ש״ח הערות - שיהיה יציב וטוב לכמה שנים לפחות - אמא שלי לא מבינה טוב במחשבים ואני צריך משהו שיעבוד טוב ופשוט לפרמטרים האלה יש ksp המון המון מחשבים רציתי לשמוע המלצה אישית על מחשב נייד לצרכים האלה שיעבוד טוב עם אוכלסיה מבוגרת יותר ופחות טכנולוגית תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לוח-ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD מעבד-AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX מישחה טרמית-ArcticSilver 5 3gram Reviews זיכרון-OCZ 512MB DDR PC4000 500mhz Performance Series כונן קשיח-WD 80GB 7200RPM 8M SATA כרטיס מסך-ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail מארז-Compucase super Midi Tower CI 6A19 מאורר למארז-Vantec ThermoFlow 120MM Smart כונן Toshiba 16x48 SD-1802 OEM-DVD צורב-LITE ON 52X32X52 RETAIL כונן דיסקטים-Sony 1.44MB 3.5" Floppy Drive רמקולים-Altec lansing ATP 3 2.1 עכבר-mx 500 פד לעכבר- Surface1030 Orange FUNC מקלדת -Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM מסך-LG 17 FLATRON F700B הכול פחות מי 7000 עם הרכבה אפשר לעשות מפרט יותר טוב מי זה עוד 200 …
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום דרוש עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש . לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5. לגבי לוח אם: לוח אם אם הציפסט הכי טוב שיש בתקציב שלי ושיהיה דגם מומלץ כרטיס מסך: עד 350 שקל לא יותר לא משחק כמעט ושיוצא לא דברים ממש כבדים אלה בינוניים גג ומטה שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים/עבודה משרדית/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב הוא לצרכי לימודים, המחיר 5150 עם 1GB זיכרון ... מחשב אדיר לדעתי לסטודנט, 4590 זה בדיחה בשביל כזה מפרט ... סוג מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core Duo processor T2250 ?1.73 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2? MB ברמה 2, מהירות אפיק ?533 מגה הרץ Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g??, LAN? אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP Home Edition Upgradability מחשב תואם Windows Vista זיכרון סטנדרטי ???512 MB סוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון ?(?1 x 512 MB?) זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2? של עד 2GB מנהלי התקנים פנימיים כונן דיסק קשיח פנימי ?80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA…
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעלות של גג 5000 ש"ח שיוכל לספק לי את הצרכים הבאים : ניגון סרטים HD ע"ג מסך 42 FULL HD, עבודה שוטפת, VMWARE, תכנות, הורדות, משחקים קלים/בינוניים ( אני רואה במשחקים בונוס ולא הכרח) . המחשב חייב להיות שקט!! אני לא יוכל לחיות עם מחשב רועש משום שהוא ימצא בחדר השינה שלי.. בכללי מה שאני רוצה מהמחשב זה : מעבד INTEL 4 CORE ( הבנתי שיותר טוב 4 בשביל תכנות וכאלה, תקנו אותי אם אני טועה) זיכרון 4 ג'יגה. כרטיס מסך שיכול להריץ סרטי HD עם יציאה לטלוויזיה בלי להעמיס על המחשב. אם הוא יוכל להריץ משחקים בצורה סבירה/טובה זה יהיה בונוס מבחינתי. HARD DISC שיהיה בנפח של לפחות 500 G אבל עדיף 1 T. מארז שיהיה שקט, ספק שיוכל לספק את צרכי המחשב. יש לי כבר מסך סונ…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני רוצה להרכיב מחשב למטרות הבאות : העברת אות אנלוגי\דיגטלי ממכשירי וידאו למשחב ולאחרן מכן לערוך את החומר בתוכנות עריכה הדבר שבו אני ממש לא מבין זה כרטיס עריכה מה טוב מה פחות מה טווח המחירים אני לא מחפש משהו מקצועי בטירוף למשל כרטיס עריכה ב 3000$ דולר התקציב הוא עד 6000 אלף שח ללא מסך אשמחי לקבל מפרט מלא למחשב שתאים לדרישות תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי - האם אפשר להרכיב מפרט ב6000 שקל , ללא סי די רום , ללא מסך וללא מקלדת ועכבר , שיריץ את פאר קריי חלק לגמריי בלי תקיעות בכלל! (אפילו במקומות עמוסים) ושהמפרט יכלול בתוכו כרטיס מסך 9800 פרו! המפרט הוא בשבילי... אם אי אפשר לעשות דבר כזה אז אני ייקח 2600 מובייל עם אובר קלוק קטן וX800 PRO... אבל תנסו את הבקשה הראשונה בלי האובר קלוק.. זה דיי אתגר... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1090 P5LD2 DELUXE, 1120 זכרונות DDR II 533 512MB Kingston X2 680 6600 256MB PCI-E, TV 790 160GB SATA II 7200RPM 8MB 480 Teac/SONY 1.44 סה"כ 4560 תני לי הערות מה כדאי לשנות ולשפר במחשב,כמו כן אני צריך שתמליצו לי על מארז ועל ספק. ועוד שאלה האם כדאי ובטוח לקנות דרך ksp או שאתם ממליצים על מקום אחר.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -לפחות חצי טרה * כונן אופטי? כן…
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, אחי צריך מחשב נייד ASAP לצרכי לימודים (לקנייה בארץ). אני בעלים לשעבר ואוהד של סדרת thinkpad - ראיתי את ה-carbon שעולה 6000+, והשאלה אם אני לא משלם ביוקר ביחס לתמורה שאני מקבל (ה-carbon במחיר הזה הוא עם המפרט הכי נמוך שיש ביחס לאחרים בסדרה). הסתכלתי גם על ה-vostro אבל השאלה מה איכות הבנייה. הוא רוצה נייד אמין. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה בהתאם לקריטריונים המפורטים מטה, תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, multitasking 7. האם האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניית לקנות מחשב נייד לשימוש סרטים גלישה, לימודים, אופיס..........עזרו לי לבחור :-\ LG Model RD510-S.AD35E CPU Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) Bluetooth Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) Webcam Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/M…
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולכן פניתי לחנות וקיבלתי את ההצעה הזאת: Core 2 duo 6750 אני רציתי בהתחלה את ה 6600 אבל הוא אמר לי ש ה6600 יקר יותר מ 6750 ולכן המליץ לי על זה... =\ Asus P5B Hyperx 2x1gb 800 CL4 8800 GTS 320MB 250gb sata II מארז של thermantake צורב דיויד Thermaltake 550 ספק סהכל 5700... בקיצור רציתי לדעת מה אתם אומרים ... שווה לא שווה מה כדיי...? תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
CPU : Core 2 Duo E6750 MOTHERBOARD : ASUS P5K DELUXE GRAPHICS : ASUS EN8600GT 512MB SILENT MEMORY : OCZ SPECIAL OPS EDITION URBAN ELITE 2x1024MB - CL4 HDD : SEGATE BARRACUDA 250GB ST3250620AS PSU : TT TR2 500W DVD-RW : LITE ON 20A1S X20 SATA CHASIS : GIGABYTE AURORA 3D 570 SILVER WINDOW 3 FANS MONITOR : LG 1953TR 19" 2ms רוצה דעה מקצועית על המפרט למרות שכבר נקנה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני ככל הנראה הולך לקנות את המפרט הבא. מה דעתכם עליו? (אין לי כסף לשדרג אותו יותר) על איזה רמת גרפיקה הוא יוכל להריץ משחקים כמו BF3 CRYSIS 3 במסך full hd ? מעבד + מאורר Intel I5 haswell 4570+ Zalman 7000 לוח אם MSI B85M-E33 דיוידי/צורב LG X22 / Lite-ON X24 זכרון Crusial 8G DDR3 1600Mhz דיסק קשיח Seagate 1T Barracuda Sata3 כרטיס מסך Sapphire HD7870XT Boost 2GB GDDR5 מארז Cooler Master: CM Force 500 + Front USB3 ספק Seasonic ECO 500W PFC 80+ PSU + 2XPCI-E 4XSata
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התבקשתי ע"י קרובי משפחה לקנות עבורם מחשב שנועד למטרות כלליות ופוטושופ לא מקצועי. הם לא מבינים במחשבים ונאלצתי לסייע מדי פעם בעניני חומרה ומערכת הפעלה במחשב הנוכחי שלהם. חשבתי אולי לקנות להם מחשב מותג עם שלוש שנות אחריות באתר הלקוח כדי לקנות לי שקט נפשי. התקציב הוא כ- 5000 שקל, מספיק כדי לקנות מחשב מתאים לפי ההמלצה של האתר. השאלה אם שווה השקט הנפשי את ההבדל הכספי? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפושים אחרי מחשב נייד אני לא כל כך הצלחתי להבין את ההבדל בין המעבד core 2 duo לבין core duo. לדוגמא הדגם t5600 דומה בנתונים שלו ל t2400 1.83 ghz ו 2MB זיכרון מטמון ?667 mhz אני צריך הסבר מה ההבדלים כדי שאני ידע יותר טוב מה לבחור בקניה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-