עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by YK24,

היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. שלום, אחותי מחפשת מחשב נייח שיהיה מהיר מספיק בשביל עבודה עם מסמכים אינטרנט..תוכנות ( Maple, Mathtype למי שמכיר...תוכנות מטמטיות ) היא צריכה מסך 20אינצ' ביחד עם זה..ומקלדת + עכבר. לפחות 320GB כונן קשיח. חשבתי על המחשב הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm להוסיף לו מהרשימה למטה מקלדת + עכבר ב200 שקל. מסך: LG 20" W2053TQ 2ms LCD וGEFORCE 9400 בתוספת של 255 שקל.. ככה שזה יוצא בול 3000 שקל. אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה, אז אל תתביישו. תודה

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Gai,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, קוד, מיינקראפט בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט למדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סולידי, אמין, mini or midi 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 1000 אבל גם לא חייב לנצל תקציב עד הסוף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי: גלישה (בד"כ פתוחים אצלי כ 130 טאבים בו זמנית...) , עריכת וידאו - שימוש קל-בינוני (SONY VEGAS למשל) כתיבה ועריכת מוזיקה בשימוש בינוני/בינוני-גבוהה וידאו וסרטים - שימוש קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. יש ברשותי כרטיס קול מקצועי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול הרדיסקים פרט להרדיסק מה…

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה (vs code, docker), Roblox Studio, גיימינג קל כמו מיינקראפט/רובלוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף מארז יפה אם מדובר במחשב נייח, נמצא בסלון, אבל לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

7. Started by gmanor,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי משחקים + סרטים. אילו חברות נחשבות היום לאמינות בתחום? האם HP אמינה, אני אישית הבנתי שיש להם הרבה בעיות חומרה... איזה מפרט מומלץ לצרכים שלי. האם ישנה חנות/כתובת אינטרנט של מקום שנחשב זול? תודה,

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכי אינטרנט, אופיס ולצפייה בסרטי FULL HD במסך LCD 37 אינץ - בחיבור HDMI. אין לי חשיבות למשקל וחשוב המסך יהיה 15 אינץ האם הדגם הנ"ל מתאים? מחשב נייד COMPAQ CQ61-430EJ WK645EA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9614 תודה, נמרוד.

9. אני מעונין לרכוש מחשב נייד לצרכי עבודה בגרפיקה ממוחשבת לחברה שלי. סכום השקעה כולל מעמ 10,000 ש"ח הציעו לי IBM T60 על דגמיו השונים האם מישהו יכול לעזור לי לגבי מפרט ומחיר ? לא מבין כלום בגרפיקה האם עדיף DELL latitude 820 עם כרטיס מסך מסוים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. שימוש: עבודה משרדית (אופיס, דפדפן, מוזיקה) + מעט עבודה עם תוכנת שרטוט בשם bricscad (בעיקר צפייה במודלים). מסך: 13 אינץ'. משקל: קל (עד 2 קילו). סוללה: חשוב שתחזיק כמה שיותר זמן. מערכת הפעלה: Windows 8.1 שטח אחסון: לפחות 512. בעקרון SSD. אם זה עלייה משמעותית בתקציב, הייתי רוצה לשמוע גם על מחשבים עם SSD (יקרים) וגם על זולים יותר (SSHD?). תקציב: 3-4K. אפשר להגיע עד 4, אבל אני אשמח לשמוע גם על אופציות שיותר קרובות ל3. תודה (:

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשהאני צריך מחשב נייד למטרות עבודה בתוכנות כגון אוטוקד וגוגל סקטצאפ עדיפות לדגמים בעלי המעבדים האחרונים של אינטל תודה לעוזריםשלומי ברוך

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  12. Started by frozen_fire,

שלום, אני מחפש מחשב לאחות מחשב חדש (כרגע היא משתמשת ב pc ישן שהוא לא מתאים כל כך), ורצתי לדעת מה כדי לקנות. מבחינת מה צריך נסיתי לאפיין איתה מה היא צריכה מהמחשב - היא סטודנטית אבל לא מתכננת לקחת את המחשב ללימודים כל יום, וזה מה שהגענו אליו: המחשב חייב להיות עם מסך מט ( בחדר שהיא עובדות בו יש 3 קירות זכוכית וכל עוד יש שמש יש אור שמש על המסך) - זה הדרישה הכי קריטית כאן . המחשב צריך להיות מסוגל להריץ מטלאב בצורה סבירה ( להכנסת שיעורי בית). הסוללה שלו צריכה להיות של שעתיים ומעלה ( הוא אמור להחזיק גם נסיעות באוטובוסים - שעתיים של סרט או עבודה על אופיס). אין בעיה של גודל ומשקל במידת הסביר ( כנראה מעל 15 זה כבר לא הגיוני) המחשב אמור להיות בחדר ומידי פעם לזוז ולא להיות כל היום על…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by shimonasulin2012,

שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…

14. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by crovei,

אני מחפש מחשב נישא ונתקלתי במחשב הזה של ג'יגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Notebook/Products/Products_W511A.htm . הבעיה היא שלא כ"כ מצאתי עליו ביקורת ברשת.. למרות שמהנתונים הוא נראה מעולה, אני עדיין רוצה לקרוא איזה ביקורת ממישהו שהתנסה איתו. עוד דבר שמציק לי, מוכרים את המחשב בפנדה, אבל תחת שם אחר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378&products_id=11303 מהתמונה והנתונים זה נראה אותו דבר, אבל אני כבר לא סומך כ"כ על פנדה ככה שזה נראה לי די מוזר.. מישהו שמע עליו משהו/ממליץ? חוצמזה יש מחשבים בעלי נתונים דומים שאפשר להשיג בארץ? תודה וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by yaniv526,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נישא בתקציב של 7000 ש'. המחשב ישמש אותי בעיקר לעבודה (אינטרנט,אופיס ותיכנות). האם כדאי לקנות מחשב נישא עם מעבד AMD?אני יודע שהם יותר חמים ממעבדי INTEL בכ10 מעלות... האם זה כך גם במחשבים הנישאים,ששם הטמפ' גם ככה גבוהות? אני מעוניין במחשב נישא שאפשר לעבוד עליו (בלי לקבל כוויה)גם שאני בנסיעה .... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by funsoft,

אודה לכל העוזרים בנוסף שאלה - יש עכשיו הנחות סטודנט על MAC אם אני קונה באילת +הנחת סטודנט ההפרש במחיר לא משמעותי לי האם כדאי לי את הדגם הבא? (יודעת שהמסך מבריק). http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/macbook-air-13-3-128gb-md760hb-b דרישות המחשב: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14" מסך מאט * רזולוציית המסך, אסתפק בסטנדרט. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט * משקל רצוי נמוך עד כמה שאפשר המחשב זז ממקום למקום. * זמן סוללה סטנדרטי יספיק. חשוב הטענה מהירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות רצוי eSATA אם אין גם זה בסדר. * Bluetooth לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אשמח ל, SSD אם לא אז מהירות של 5400 לפחות. * כונן אופטי -כן. אבל אוכל לה…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by mr.bigglesworth,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נישא בעיקרון הוא אמור להיות למסמכים ניגון סרטים והצגת שקופיות אני חשבתי על מחשב עם כמות זיכרון של 512 מינימום עדיפות ל 1024 הרבה מקום בכונן קשיח ואם אפשר יציאה לטלוויזיה וזה בערך מה שאני יכול להחליט כל השאר (מעבד לוחות אם וכו...) אני לא הכי מבין אז אם אפשר המלצה למחשב נישא חדש או אפילו סתם הכוונה כללית (כמו מעבד מועדף וכו...) תקציב בסביבות ה 5500 תודה מראש.

19. Started by alex15,

דודי רכש כאן מחשב ועשיו נתן לי אותו LENOVO 3000 V100 . אבל כשאני מוציא את המטען מהשקע או מהמחשב הוא נכבה בפתאומיות . מה אפשר להיות הבעיה ? ואיך אפתור אותה ? יש חנות שמוכרת סוללות למחשבים נידיים ? כי החנות בה הוא קנה BUG אמרו שלא מוכרים סוללות כאלו וגם דרך אגב אני צריך להגדיל את הזיכרון ! מה אעשה ? אפשר פתרון?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by geigera,

שלום רב יש לי IBM think pad r50e. יש לו תקלה שכל פעם שהוא מנותק מהחשמל מיד הוא עושה restart וגם לא מצליח לעלות חזרה. נתתי לטכנאי והוא לא איתר את התקלה. זו לא בעיה בסוללה כי ניסיתי גם עם סוללה אחרת. יש לכם כיוון מה זה יכול להיות? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. היי, מחשב מסוג לנובו B570e. מערכת הפעלה חלונות 8.1 64 ביט. נכבה מיידית ברגע שמוציאים את המטען מהחשמל. לא כיבוי מסודר. לא ניתן להדליק ללא חיבור המטען לחשמל. הסוללה טעונה במלואה. גם לאחר שמוציאים מהחשמל ומפעילים שוב. אופיר

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  22. Started by omerz90,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד מסוג Samsung 300E5Z, הוספתי לו עוד 2 ג'יגה(במקור הוא בא עם 2 ועכשיו הוא עם 4) ופירמטתי אותו לווינדוס 7 64 ביט. אז ככה - המחשב עובד מצוין ולא עושה שום בעיות חוץ משאני בא לראות סרט(דרך pot player) הוא נכנס למצב שינה אחרי צפייה של דקה בערך. והגדרתי אותו שלא יכנס למצב שינה אף פעם. מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by N.Y,

קניתי לפני שבועיים מחשב מפרט רלוונטי q9550 asus p5q pro corsair 4G 800Mhz CL4 Sapphire HD4870 512MB GDDR5 אני רוצה עכשיו לקנות מסך... בעיקרון אני רוצה מסך 24'' אבל אני מפחד שהרזולוציה תהיה גדולה מדי בשביל הכרטיס... מצאתי מסך של סמסוג T240 ויש לו חיבור HDMI.... מישהו יכול להגיד לי אם המסך הזה יתאים?? ואם לא אז אם 22'' יתאים?? אני רוצה מחר ללכת לקנות אז בבקשה תגיבו!

24. המחשב נרכש כמעט לפני שנתיים, יש לו אחריות עדיין וגם את כל הקופסאות והאריזות שמרתי (מוסיף למחיר??) מעבד Intel i5 4590 3.3Ghz (אחריות עד יוני 2018) קירור למעבד Artic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם GigaByte GA-H97M-D3HL (אחריות עד יוני 2018) זיכרון Corsair Vengeance 2x4GB ddr3 1600MHz (כל החיים) כונן WD Black 1TB (אחריות עד יוני 2021) ספק SeaSonic 620W Bronze (אחריות עד יוני 2021) מארז Antec GX500 עם חלון בדקתי מפרט דומה (אך עדכני יותר כיום) ויצא באזור 2800. המארז, ספק, כונן, קירור עדיין בשוק כיום. להוריד 30% יהיה סבבה לגמרי? אם מוסיף כונן DVD? כמה הוא יוסיף? ועוד דבר, אוזניות steelseries siberia v…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.