ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,328 דיונים בפורום זה
-
ממש חשוב לי ה XP .. לא יודע אם אחזיק מעמד עם ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב לצורכי משחק. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח ללא מסך וציוד נלווה. דברים שחשוב שיהיו: 1. מינימום זיכרון 2GB מהירות 800 2. כרטיס מסך חזק. GEFORCE או RADEON המחשב לא הולך לעבור OC. יש עדיפות למעבדי QUAD אשמח בנוסף לשמוע דעה בנושא AMD או INTEL ועדיפויות לצורכי משחקים. תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4000 ש"ח ללא מסך וללא רמקולים. לא מתוכנן OC בעתיד. שאר הציוד הנלווה כמו מקלדת ופלופי ניתן להוסיף. בעיקרון, אני רוצה שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים אבל אני לא איזה הארדקור גיימר שצריך להריץ את הכל על הרזולוציות וההגדרות הכי גבוהות שיש. רצוי מחנות באיזור ירושלים כמו KSP. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
וורד אקסל וכל אלה וקצת אינטרנט זה המפרטים שאני מצאתי תגידו לי מה חושבים http://www.ktl.co.il/p/9812/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T42_1.7Ghz,512Mb,40Gb מחשב מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/2155/מחשב_נייד_IBM_THINKPAD_T30_2.0Ghz_40G מתצוגה http://www.ktl.co.il/p/7398/מחשב_נייד_IBM_ThinkPad_T40___CENTRINO_Intel_1.5Ghz מתצוגה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nrJVB_tDHkCuAeK1G58f4im:12bbi68k5?id=sp6-3898889
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם בוקר טוב ושבת שלום. שמי תמיר וברצוני לקנות מחשב חדש. לרשותי עומדים 2500 שקלים לקניית המחשב נטו,ללא ציוד הקיפי וללא מסך. המפרט אמור לכלול גם צורב בין היתר. וכן - יהיה OC בהמשך. שכחתי לעדכן,חריגה של עד 100 - 150 ש"ח תהיה בגדר התקציב אך לא יותר מי זה. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 לפני חודש ועכשיו אני מרגיש שאני לא ממש מרוצה ממנו יחסית לסכום ששילמתי (כי יש משחקים שהוא לא מריץ על הכי גבוה כמו קרייסיס פר קריי GTA כמובן וסיינטייס רוי) עכשיו מה אתם חושבים על המפרט הוא טוב? האם הייתם יכולים להרכיב לי באותו סכום מחשב חזק יותר? והאם הספק כוח שהוא 400 של סיסוניק יוכל להחזיק לי בעתיד שאני ישדרג כרטיס מסך או אפילו יוסיף אחד?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא שאני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב: מעבד: Q6600 G0 - מתכוון לעשות לו OC עם קירור TRUE. לוח-אם: ASUS P5Q-E דיסקשיח: WD 500GB זיכרון: G.SKILL 4GB 1066MHZ CL5 כ.מסך: EVGA 260GTX 216CORE צורב: SAMSUNG X22 BLACK ספק: 650W CORSAIR - מתכוון לעשות שידרוג עוד שנה מקסימום לכרטיס חדש ואולי גם מערכת קירור מים מארז: COOLERMASTER 690 מסך: SAMSUNG T220P 22" 1920X1200 נ.ב: אני בנוסף אקנה משחה טרמית + מאוורר 120X38 MM ULTRA KAZE השימושים הם בכללי הכל מהכל.. לרוב משחקים וזה ישמש אותי לשנתיים הקרובות!
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מבקש הצעות למפרט בסכום הנ"ל כולל מסך דק וסט רמקולים 2.1 ללא OC שקט מוחלט אינו הכרח לא צריך להשתולל עם הרמקולים רצוי מסך בגודל 22 אפשרית חריגה קלה אם זוהי קפיצת מדרגה בנוסף ראיתי הצעות מובנות של FOX כמו זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1511 או זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 נראה כי כספית ההצעות משתלמות אני יודע כי בית העסק מומלץ בפורום אם כי אינני מכיר אותו מבחינת שירות מבקש את המלצתכם
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אין לי מחשב נייד ואף פעם לא היה לי, אבל בכוונתי לקנות אחד. קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא, מי שמבין אם יוכל לומר לי דעתו אני יותר מאודה לו! מפרט: Toshiba A300-1LT מעבד: 2.0Ghz Dual Core זיכרון: 3GB DDR2 כרטיס מסך: ATI Radeon HD370 256MB-1GB מסך: 15.4 (קריסטל) הארד-דיסק: 320GB צורב DVD מצלמה מובנת WiFi BlueTooth כרטיס רשת ווינדוס: Vista אחריות לשנתיים קישור למפרט מלא: http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=580 הצעת מחיר: 4,412 ש"ח מהשוואת המחירים שראיתי באתר "זאפ", הזול ביותר שניתן למצוא הוא 4,700 ש"ח. מה דעתכם? מישהו יכול לתת חוות דעת? ומה דעתכם על כרטיס המסך? ישן? סביר? חזק?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום!! יש לי מערכת ואני רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג על מנת ש gta iv יעבוד חלק על הכי גבוה. המערכת הישנה: מעבד: athlon 64bit am2 5200 dualcore לוח אם:gigabyte m57slis4 am2 gm57slis4 ספק: enermax liberty 400w זיכרון: corsair 2gb value select ddr2-800 c2g800 כרטיס מסך: bfg nvidia geforce 8800 gts 320 mb oc ddr3 dualdvi retail את כל שאר החלקים לא ציינתי כי הם לא נראים לי חשובים....
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מחשב שיהיה למשחקים כבדים , שתתמקדו בעיקר בכרטיס מסך ומעבד. מסך samsung t-190 . וזהו תעשו לי מפרט הכי טבו שיכול ליהות בסכום הזה , ללא מקלדת עכבר רמקולים או ציוד הקיפי אחר רק מסך עד 3500 תודה !
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
התקציב בסביבות 3000 ש"ח (תשלומים) המחשב לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט, ישומים רבים שיפעלו יחד בלי להתקע (אייסיקיו, מסנג'ר, מקושרים, פייסבוק, וורד ופאוור פוינט לשימוש קל, משחקים קלים ולא חדשים וכבדים (קאונטר סטרייק ברשת, ג'יטיאיי סאן אנדראס לא ברמה שמעבר) הורדות של סרטים ושירים ברמה (לא הרבה אבל לא שיהיה איטי). יש לי מסך אני צריך עם המחשב מקלדת, עכבר ורמקולים (בלי דרישה מיוחדת) וגם צורב דיוידי (בעיקר לשירים ולפעמים סרטים). אין לי העדפה לחברה מסויימת, סומך עליכם מההודעות שקראתי בפורומים ולא חשוב לי העיצוב במיוחד. עדיפות שיהיה לא רועש במיוחד כי זה ליד המיטה. אני לא צריך מערכת הפעלה, יש לי. זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני חייב את עזרתכם. ברשותי מחשב נייד HP TX 2520 . מההתחלה שקניתי אותו הוא היה רץ לי לאט ולא הייתי מבסוט ממנו.התקנתי XP וגם זה לא עזר ברמות גבוהות . הבנתי שהוויסטה מאטה אותו לכן התקנתי XP אבל ככה אתה לא נהנה ממנו ומהיכולות שלו. השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני צריך לעשות כדי שהוא יזוז קצת יותר מהר מכיוון שאם הנתונים שלו הוא אמור לטוס!!!! יש למישהו פתרון? יש למישהו ניסיון עם הנייד הזה?? אשמח גם סתם לו לשמוע מישהו שיש אאת המחשב האם הוא מבסוט ממנו... תשובה דחוף דרור
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחי הצעיר יש בר מצוה עוד שבועיים ואבא שלי אמר לי לבנות לו מחשב בסדר גודל של תקציב עד 6000 שקל. מסך כבר קנו לו אז לא צריך. המחשב מיועד למשחקים, אך אני לא רוצה שיעשו OC. כולל ציוד היקפי (בלי עכבר). תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ 15.4 אינץ 3שנים אחריות עד 5000 שקל 1. מה ההבדל בין 1535 ל 1537? 2. האם הסדרה Dell studio מומלצת? 3. מאיזה חנות כדי לרכוש? (בזאפ יש אין סוף חנויות) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כ-5 שנים שעובד מאוד לאט ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש מכיל כרטיס טלוויזה של PINNCALE שמקליט ישירות ממיר הכבלים ברמה יומית + הקלטה ממכשיר וידאו/DVD שמחוברים אליו. כמו-כן הוא משמש להמרות קבצי ההקלטה ל-DVD או ל-DIVX. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 2000-2300 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הקלטות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ (התלבטות בין T220 של סמסונג לבין LG2284 ) אולי מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צרי…
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי כולם ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3400 ש"ח. לאחר מספר בדיקות הגעתי למסקנה שבמסגרת התקציב המחשבים הנ"ל די משתלמים. מה שנשאר זה לבחור אחד מהם,ופה אני צריך את עזרתכם. ה-EX400 הוא 14.1 ומגיע עם כרטיס מסך נחמד למשחקים קלים,המשקל שלו גם די קטן. ה-PR601 הוא 15.4 ומגיע עם כרטיס מסך משולב,הצ'יפסט שלו לפי מה שאני מבין טוב יותר,משקלו קצת יותר גדול. המחשב מיועד לסטודנט,אני מאמין ששני המחשבים יתאימו לתוכנות (לא של תלת מימד) אך יש מצב שהוא ישמש גם למשחקים מאוד קלים,שהאמת לדעתי אפילו המשולב יספיק. בקיצור מי עדיף לדעתכם? כדאי לקחת מחשב עם מסך קצת יותר גדול אך גם כבד יותר? מה לגבי איכות הבנייה? אני מבין שבמחשבים ניידים גם זה פקטור. יש שיקולים נוספים? קישורים: http:/…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לגיימינג 2.7k גג. מסך- "19 WIDESCREEN רזולוציה 1620:1020 או משהו כזה משחקים: GTA IV, Call of Duty, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Tournnomenrt, The Sims 3 and Flight Simulator. לא מתוכנן OC, עדיף שיהיה שקט וקריר. שיהיה מהיר ושלא יתקע. דרישה לכרטיס מסך: HD 4850 , או +9800GTX לא משנה לי העיקר שירוץ ברזולוציה מקסימלית.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-