עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9k+-1k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת ווידאו ב-4K תוכנות כמו: photoshop , Premiere , Lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך עדיפות לקעור (אם בתקציב אז רחב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB במארז, מארז קטן יחסית …

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by FirstEvil,

שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייח המיועד בעיקר לעבודה על אפטר אפקטס וסינמה 4D, בתקציב בין 10 ל15 אלף ש״ח. נכון לעכשיו הגעתי למפרט המצורף והייתי שמח לשמוע מה דעתכם. האם הרכיבים יעבדו טוב ביחד? האם צריך לשדרג משהו או לחילופין לוותר? תודה רבה! מעבד Core i9 9900K Up To 5.0GHz Eight Core 16MB קירור מעבד Cryorig A80 280mm Hybrid Liquid CPU Cooling זיכרון 64GB DDR4 3200 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce RTX 2070 Super 8GB 2x 90mm Fans מערך שבבים Intel Z390: 4x USB3.1, 1x USB3.1 Gen2(A), 1x USB3.1 Gen2(C), 2x PCIeX16(16/4), 2x PCIeX1 בקר Thunderbolt 3 2x Thunderbolt 3. 40 Gb/s התקן אחסון 1 1.…

3. Started by notesjunky,

היי חברים, אני איש IT בסטארטאפ בתל אביב ועלה הצורך לשדרג לעורכי הוידאו שלנו את המחשב הנוכחי שלהם למשהו שייתן להם מענה יותר טוב. כרגע הם עובדים על MacBook Pro 2019 15" i9 2.3GHz 32GB 512GB SSD 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בדגש על עריכת וידאו, מיועד לשימוש בתוכנות הנ״ל: Adobe After Effects Adobe Media Encoder Adobe Premiere Cinema 4D Adobe Illustrator Adobe Photoshop Davinci Resolve Figma Descri…

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by nafthenaf,

היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…

5. שלום לכולם, כיום יש לי מחשב עם מעבד i7 6700k ו-כרטיס מסך, EVGA 970GTX 4GB, ו-32GB זיכרון ראם.... ומבחינתי הגיעו מים עד נפש. חחח אני יכול להתחיל פרוייקט אבל בשלב מסויים (ברגע שאני מתחיל להוסיף עיבוד סאונד מורכב) המחשב מתחיל לקרטע ולא מאפשר לעבוד באופן רציף והתהליך הופך למתסכל. בבקשה מכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מבין שאם לא מגבילים אפשר להשתגע עם המפרט ולהגיע לסכומים אסטרונומיים אבל מאוד חשוב לי שאני עובד על פרויקט שלא יקרה מצב שבשלב מסוים המחשב יתחיל לקרטע ולהאט לי את זמני העבודה. לכן, אני לא יודע לומר לגבי התקציב מתוך פחד שלא להגביל את מי שבונה את המפרט. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מולטי-טאסקינג: עריכת וידאו 4K-8K, מידול ורינדור פרויקטים 3D, קומפוזטינג ו- גיימינג אבל לא קריטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך בדיוק הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף, במיוחד אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל אז אין בעיה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעוניין להרכיב מחשב (כלומר לקנות חלקים ולשלם לאיש מקצוע להרכיב) שמסוגל לערוך קבצי 4K בדה וינצ'י ריזולב. עריכה קלה יחסית כשרוב העומס יהיה על תיקוני צבע ולא אפקטים מיוחדים או טרקינג. מהירות הרנדרינג גם לא הכי קריטית, מה שחשוב בעיקר זה טיים ליין זורם. מומלץ שהמחשב יהיה יחסית שקט, עם כמה שפחות אורות, אבל לגודל הפיזי אין משמעות. אין שום רכיב שאוכל לנצל בבניה לצערי.. אבל יש מקלדת, עכבר, מסך אז לפחות חוסך שם. התקציב אמור להיות עד 1000 יורו (4000 שח) והרכישה תתבצע מחנות מוצרי חשמל גדולה באירופה (משתדל לא לציין איזו כדי שהפוסט לא יפסל, אבל יכולים לשער איזו). השאיפה למפרט היא: מעבד של 4 ליבות ומעלה ראם של 32 גיגה SSD של 500 גיגה כר…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000, אפשר לחרוג לכיוון 7500 אם זה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עיבוד וידאו (כל תוכנות Adobe למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך, מתוקצב בנפרד. אשמח למשהו חסכוני במידה וזה אפשרי, נגיד עד 1000-1200 ש"ח? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס + הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שת…

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yuval1324,

שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…

14. שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…

15. מעדיף לשלם עד 3000 אבל גם 3400 יכול לעבוד.. מתכנן לקנות בימים הקרובים שימושים.. עריכה קלה הכוונה היא לעריכה של סרטונים שהם קצרים בערך בין דקה ל 10 דקות ובאיכות וידאו HD בלבד או אף פחות..... כלומר כשאני שומר אני שומר באיכות נמוכה..... אבל מוכן להשקיע במעבד איכותי אם מדובר בעוד 200 שח הכרטיס מסך שאני מעביר למחשב החדש הואGTX 1650 SUPER האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? ללא כרטיס מסך כי יש לי וללא ציוד היקפי האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־Wi-Fi או Bluetooth ? (לוחות אם הכוללים אפשרות זאת יעלו יותר) לא מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? 1 טרה מספיק לגמרי אבל רצו…

16. Started by Yotam Horev,

שלום, מחפש מפרט איכותי למחשב נייח. רוצה להפעיל תוכנות כמו פרמייר/אפטר אפקטס. גבול הכסף שלי הוא 4000 ש"ח ואעדיף גם פחות מכך. לא מחפש את הטוב ביותר אבל בהחלט את מה שמספיק כדי להפעיל בצורה הכי טובה שיש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. * מתאפשרת חריגה מהתקציב במידת הצורך. * אני עורך וידיאו, לא מקצועי אלא כתחביב, ומובן שעוסק בקבצים לא קטנים והיום גם לעתים 4K. אני זקוק גם לאינטרנט והמחשב משמש לצרכים שוטפים. * אין צורך ברמקולים, מיקלדת עכבר ומסכים (ברשותי מסך LG ישן 19 אינץ עם חיבור VGA. ומסך סמסונג 22 אינץ ועל הקיר ממול טלויזית 32 אינץ המשמשת כמוניטור ואליה קו HDMI מהמחשב). בהמשך לנ״ל, ברשותי כרטיס מיוחד: Intensity Pro 4K של חברת Blackmagicdesign המשמש את הטלויזיה. * ברשותי ולכן אין צורך בכונן SSD של 120 גיגה-בייט, ששימש את מערכת ההפעלה וכן כונן רגיל לנתונים של 2 טרה-בייט. * אשמח למחשב שקט אך הוא לא מיועד לתחנת שידור כך שרעש סביר - מקובל. * אין חשיבות לגודל פיזי של המחשב. …

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  18. Started by Lior Misgav,

שלום לכם, אני עת לרכישת מחשב נייח חדש למטרת עריכת סאונד. למי שלא מכיר המשמעות היא הרצת תוכנות עריכת מוזיקה כמו אבלטון וקריובייס כמה שיותר ערוצים לפני שהתוכנה תיקרוס (פרוייקט של 150 ערוצים אמור להספיק לי.) המחיר אמור להיות סביב 4K ש"ח. המפרט שבנו לי הוא שתבמונה. השאלות שלי הן כאלה: האם הקירור למעבד מספיק חזק? האם הלוח הוא לוח Wifi? בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס זכרון, יש משהו מומלץ 32GB? האם ההצעת מחיר היא פיירית לשני הצדדים?

19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 רחגיה עד 1,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת מוסיקה (אבלטון) ומשחקים high end 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך רמקולים (אפשרות לכרטיס קול) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. אהלן, מחפש מחשב שהשימוש שלו יהיה להפקה על Ableton והמטרה היא מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים. בגדול התקציב יכול להימתח עוד. פרוייקטים עמוסים עם הרבה ערוצים שחלקם יהיו ערוצי Midi עם פלאגינים כבדים כדומת omnisphere. מבוסס i9 , לפחות 32GB ram , טרה SSD מהיר בשביל מערכת ההפעלה ועוד 4 טרה רגיל לספריות סאונדים וכדו׳. יש חשיבות למארז מאוורר וכמה שיותר שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000 ש״ח וניתן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש להפקת סאונד על תוכנת Ableton. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. היי חברים, אני מחשב מחשב נייח לעריכת סרטונים ותוכנות פוטושופ. האם המחשב הזה מספיק טוב למשימה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17428 והאם יש לי אפשרות להוריד במחשב את הקשקושים של התאורה הצבעונית? ואם יש המלצות אחרות למחשבים כאלו בטווח מחירים מספיק נמוך אני אשמח לשמוע (-: תודה מראש, יוחאי

22. מחפש הצעה למחשב נייח לעריכת סרטים. שימוש בתוכנות Adobe כגון Premiere / After Effects. המחשב מיועד למישהי שעובדת בתחום מדי פעם אבל לא באופן עקבי או אינטנסיבי. תקציב - 5K, אפשר לחרוג במידה ויש סיבה טובה. אם אי אפשר להרכיב ב-5K אשמח לקבל הצעה הגיונית שעונה על הדרישות. *למען הסר ספר אפשר גם 6K ומעלה אם זה חובה. שימוש - עריכת סרטים בתוכנות Adobe, אינטרנט, אופיס. ללא משחקים וכדומה. ללא ציוד היקפי. צריך את כל רכיבי הבסיס. אין חשיבות מיוחדת לשקט. לא יבוצע OC אלא אם יגיע באחריות מהחנות. צריך לכלול ווינדוס והרכבת מחשב באחריות. אין העדפה לחנות ספציפית. אזור מגורים עפולה / בית שאן. קניית מחשב מתוכננת במהירות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. התקרה היא 5K.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות וגם וידאו באיכות FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Adobe Premiere, Adobe After Effects, Avid, Maya 3D, Final Cut. מיועד לשימוש תדיר וכבד במהלך קורס ואולי בהמשך גם לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

25. שלום לכולם, בניתי את המפרט שלהלן והייתי רוצה לקבל חוות דעת לפני רכישה: מעבד: 1916 ₪ - * מבצע * - AMD Octa Core Ryzen 7 5800X Up To 4.7Ghz AM4 TRAY קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB לוח אם: 451 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H זכרון: 640 ₪ - * מבצע * - XPG 32G (2X16G) DDR4 3600Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1348 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce GTX1660 6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC דיסק קשיח: 573 ₪ - * מבצע * - XPG 1T M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s SPECTRIX S40G RGB דיסק קשיח: 499 ₪ - * מבצע * - Seagate 4T 3.5'' Sata3 Barracuda 5400RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 379 ₪ - * חדש * - Antec 700W Neo Eco…

דיונים חדשים בפורומים