עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אז המחשב שלי קרס ואני מחפש לרכוש חדש עוד השבוע בתקווה. תקציב בסביבות 4000 שח עם חריגה של 500 שח לכל היותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או מערכת הפעלה. משחקים כמו path of exile ודומיהם, full hd לא יותר. בניתי את המפרט הבא אחרי שהסתכלתי קצת בפורום: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 176 לוחות אם: MSI B450M BAZOOKA PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 424 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E32…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by DanielYaro,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל עם חריגה לעוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, נטפליקס, סרטים וסדרות ב4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות למחשב שקט אם אפשרי מבחינת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …

3. שלום, מזמן לא התראינו! החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב שלי (מבוסס i7-4790 - כן, עד כדי כך ישן). השימושים: הכל, ממשחקים (אבל לא הכי חדשים ותובעניים) ועריכת וידאו ועד גלישה באינטרנט. התקציב: עד 5,000 ש"ח (ואפשר גם קצת מעבר, אבל אשמח להוציא פחות). האיכסון והרכיבים ההיקפיים יעברו מהמחשב הקיים, כך שאני צריך רק מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך. המטרה היא לבנות מחשב שיוכל לשמש ללא מעט שנים קדימה, בתוספת שדרוגים. כרגע מתלבט בין Ryzen 7 7700, שכנראה יעלה יותר בטווח הקצר אבל ייתן אפשרויות נרחבות לשדרוג, או i5 כלשהו. זיכרון יהיה לפחות 32GB (משחק לא מעט עם מכונות וירטואליות) ובתחום התצוגה, יש לי העדפה לא רציונאלית ל- AMD (אבל לא חובה). …

4. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן חייב לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24\27 ומקלדת ועכבר אלחוטיים של לוג'יטק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9.…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 4K-6K, כאשר אצטרך לקנות מחשב + 2 מסכי 24' (עדיפות לרזולוצייה גבוהה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים (הגדרות גבוהות אך לא הגבוהות ביותר, צפייה בסדרות וסרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ושני מסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בקורא תקליטורים ובמקלדת 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בזמן הקנייה לא, אולי בעוד 3-4 שנים כ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 103 לוחות אם: Gigabyte B360M D2V כמות: 1 - מחיר: ₪ 335 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 760 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 כונני SSD: Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB כמות:…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי שכולל מסך, וחשבתי לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. אשמח לעזרתכם המצוינת! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K כולל מסך, אפשר לחרוג אם יש משהו מיוחד... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית אינטנסיבית, סרטים באיכות גבוהה (FHD, 4k וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני זקוק למסך איכותי, 27 אינצ'. אני אשב מולו במשך רוב השנים הקרובות כך שהעניין חשוב לי מאוד (Curved Screen מומלץ?). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

8. אהלן מחפש את המחשב החזק ביותר שאפשר לקנות עד 2.5K לשימוש משרדי ועריכת גרפיקה וסרטים קלה (מאוד). 1. תקציב מירבי 2.5K. 2. עבודה משרדית, עריכה גרפית ווידאו קלה מאוד (תוכנות Adobe). שימוש ב-2 מסכים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. אשמח שיהיה Wifi (האם זה עדיף בתוך לוח האם או שאין חשיבות לזה?) 5. זכרון - 16GB וזכרון קשיח 1TB לפחות (עדיפות ל-SSD). 6. מארז מאוורר ושקט ככל האפשר. 7. אין צורך בתוכנות נלוות. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, ללא חריגה, רצוי אף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אופיס, זום, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מחוץ לתקציב המחשב, עד 700 ש"ח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

10. Started by blue24,

שלום, מצורף מפרט שהרכבתי למחשב משרדי. אין דרישות מיוחדות, לא הולך להתבצע על המחשב עיבוד מיוחד או גיימינג. החשיבות העיקרית שיחזיק לאורך זמן ויהיה אמין. אשמח לדעות על המפרט ואם יש חלקים שלא תואמים אחד לשני אשמח לדעת. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702867064 - Intel - Intel Pentium G4560 Kaby Lake Dual core CPU - 3.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - Intel® HD Graphics 610 - 54W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 283/277 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B250M-DS3H - Gigabyte - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - VGA - DVI…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף פוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - לא חובה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף עריכה בפוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - …

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  13. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם ושבוע טוב, מחפש מחשב נייח לשימושים רגילים עד 3,500 שקלים, השאיפה שיהיה כמה שיותר יחס עלות מול תועלת ולא לבזבז את כל התקצית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש רגיל (Word, Chrome, Photoshop). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך כונן SSD, כונן HD של 1TB יש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית. 6. ה…

15. Started by Noam Bro,

היי, שבוע שעבר פתחתי כאן דיון לגבי קניית מחשב נייד, לאחר חשיבה מחדש הבנתי שאין צורך בניידות ושעדיף לקנות נייח. הכנתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו, בדגש על השאלות האלו: 1) האם עדיף לקחת מעבד אינטל? ניסיתי לבנות מפרט דומה עם i3 13100 אך הוא יוצא יותר יקר בכ-400 שח, לא בטוח ששווה את ההשקעה. 2) האם שווה להשאיר את הספק כוח הנוכחי או לקחת אחד יותר זול? 3) האם כדאי להשקיע בלוח אם יותר יקר? מתכוון מבחינת איכות/תוחלת חיים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 5 5600G AM4 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 557 קירור למעבד: AMD Wraith STEALTH Cooler no LED כמות: 1 מחיר: ₪ 29 לוח אם: Gigaby…

16. היי, איזה אדיר המקום הזה. המון המון תודה על העזרה!! אשמח לקבל מפרט ו\או המלצה לרכישה של מחשב שיכול להתאים לצרכים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000שח , מקסימום 6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - call of duty, CS:GO, ומשחקים עתידיים מוסיקה- Ableton Live, Cubase תלת מימד- Solidworks, Blender 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בבעלותי כרטיס קול חיצוני 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקרון אני מוכן להוציא בסביבות ה10,000 למחשב, אבל התקציב הכולל הינו 21,000 לציוד ההיקפי והמחשב ביחד פירוט בטופס הקניה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה10,000, 500~ ש"ח לפה ולשם זה נכלל בתקציב, יותר מזה רק אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, עריכת סרטונים, סטרימינג, VR, משחק לדוגמא: פורזה הוריזון 4/Final Fantasy XV וכל תוכנות אדובי ודומות להן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בתקציב נפרד, מה שנשאר מהמחשב בתקציב ה21K, צורך ב2 מסכים 4K 1MS ומעל 90HZ, מ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום אשמח לקבל המלצות בקשר למחשב נייח לעבודה בעיקר ומעט לעיבוד תמונות ועריכת וידאו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש"ח, ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואפשר גם לא לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי הוא שרטוט ותכנות. מדי פעם עריכת סרטים ועיבוד תמונות. שרטוט CAD בתוכנת KEYCREATOR - לפי ההמלצות של התוכנה צריך מעבד I7 לפחות, וכרטיס QUADRO עם 1 GB זיכרון. חשבתי על QUADRO P2200 תכנות PLC באמצעות תוכנת TIA PORTAL - מומלץ זיכרון של 32 ג'יגה. עריכת סרטים ביתיים באמצעות DAVINCI RESOLVE. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

19. שלום אני מעוניין במחשב פשוט וזול שיהווה NAS ביתי, ויתמוך בלפחות 4 (עדיף 5-6) התקני אחסון SATA. הסתכלתי על מחירים של שרתי NAS מוכנים מראש שעונים לדרישות האלו (Synology, QNAP) ונראה לי ממש יקר, אז חשבתי לנסות לבנות לבד. התקציב המצויין הוא ללא התקני האחסון - אבל אני חושב שכן אצטרך SSD קטן שתשב עליו מערכת ההפעלה - ואולי גם יהווה זכרון מטמון לטובת האצת המהירות. 1. תקציב 1000 פלוס מינוס. 2. שימושי המחשב - שרת DIY HOME NAS פשוט 3. אין צוךך בציוד היקפי 4. לא צריך לכלול את התקני האחסון עצמם עבור הNAS, אבל כן SSD קטן בסיסי רק עבור מע' הפעלה. 5. שקט לא ממש חשוב 6. מידות פיזיות וניראות של המחשב לא משנות לי בכלל 7. לא צרי…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  20. היי, המחשב שלי שבק חיים ואני צריך לקנות חדש כמה שיותר מהר בשביל הלימודים בזום. הבנתי שכדאי לי לחכות שבוע למעבדים החדשים של אינטל רציתי לדעת כמה זה באמת שווה את האי נוחות של לראות הרצאות בטלפון במשך שבוע? עד עכשיו היה לי נייד אבל אני רוצה לקנות נייח כדי שאוכל לשחק בcyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020 שיצאו השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו cyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020. בנוסף תוכנות 3D כמו אוטוקד ו-Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

21. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח כולל ציוד היקפי בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש בינוני (יותר מבסיסי אך לא שימוש מקצועי) עבור תוכנות כמו סולידווקס ואנסיס. אופציה של מחשב יד שניה/מוחדש גם על הפרק. אשמח לקישורי קניה/מפרטי מחשב. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. לא צריך מסכים, יש שניים גדולים ויפים לא צריך מערכת הפעלה לא צריך מארז - אבנה בעצמי חנות - עדיפות ל-KSP בגלל קרבה ג"ג על מה חשבנו: מעבד - שיהיה "סוס", לדעתי 14700K קירור למעבד - סביב 200-300 שקל, לא צריך אורות ושטויות, מה שמומלץ היום לוח אם - מה שתמליצו, עדיפות ל-ASUS ספק כח - שיהיה מודולארי, עדיפות ל-14 ס"מ הארדיסק - שיהיה SSD כזה שמחובר ישר ללוח אם, 2TB זיכרון - 64GB כי למה לא, הכי מהיר שאפשר בתקציב כרטיס מסך - בזה אני הכי לא מבין, בהתאם לתקציב כמה שיישאר, שיהיה "סוס" מאוורר למארז 14 ס"מ - לא ככ משנה איזה אבל בלי לדים תודה רבה חברים מעריך מאוד

23. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייח לתוכנות גרפיות בעיקר solidworks קצת photoshop, illusrator אשמח לדעת מה הצעתכם

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. ברשותי מחשב נייח ישן: dell optiplex 960 intel core 2 vpro, צרפתי למטה קובץ מידע על המחשב מאתר אינטל. אני צריך להתקין תוכנות גרפיות: Photoshop, אילוסטרייטור XD. וצריך מחשב שיעבוד בצורה חלקה. האם המחשב שברשותי, מתאים לתוכנות שציינתי, או אולי אפשר לשדרג אותו ולהוסיף לו רכיבים שיהפכו אותו ליעיל לפוטושופ וכו'? התקציב עד 3.500 ש"ח. תודה מראש! desktop-optiplex-960-customer-brochure-en.pdf

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.