ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
בלי צורב, די וי די, מסך, מודם, מקלדת ועכבר (יש לי את כל אלה ואני לא רואה סיבה לקנות חדשים) וגם לא מסך. המחשב מיועד למשחקים . יאללה לעבודה.. (סתם בצחוק...) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד E2140 מחיר - 150 ש"ח לוחות אם יש 2 ASUS P5B DELUXE מחיר 230 ש"ח GIGABYTE P43 ES3G מחיר 330 ש"ח (עדין באחריות) זכרונות 1GBX2 של OCZ DDR2 PC2-8500 מחיר 350 ש"ח אחריות לכל החיים של OCZ העולמית. 2GBX2 Corsair XMS2 DDR2 PC6400 מחיר 390 ש"ח אחריות לכל החיים על ידי קורסייר העולמית. כרטיס מסך XFX 4870 עדין באחריות מחיר 450 ש"ח (כרטיס מסך 256 ביט) קריר למעבד Tuniq Tower 120 מחיר -120 ש"ח מארז COOLER MASTER HF922 מחיר 450 ש"ח צורב DVD NEC מחיר 50 ש"ח ספק כח (חדש בן פחות מחודשיים מן הסתם עדין באחריות) CORSAIR TX650M מחיר 550 ש"ח (אחריות 5 שנים) כרטיס קול חדש בן כ 3 חודשים ASUS XONAR D1 מחיר 300 ש"ח (לא בטוח שאני רוצה למכור אותו) מחיר מיוחד לכל החבילה כלל 2 הלוחות אם (שיה…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב בשביל ההורים שלי, שימוש עיקרי - אינטרנט, אופיס, קצת סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס מעט תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברה אני ממש צריך עזרה קניתי לפני יומיים מחשב נייד חדש מבית asus וראיתי שיש לי עדכון של הכרטיס מסך שלי שהוא: nvidia geforce gt 740m והוא מנסה להתקין את הדרייבר החדש והוא לא מצליח עשיתי לפי אחד המדריכים ברשת דרך תוכנת driver sweeper והבעיה שהוא לא הסיר לי את כול הדרייבר הקודם חסר עוד איזה 3 קבצים בהסרה והוא לא מסיר לי אותם ועכשיו אני לא יודע מה לעשות הוא עדיין לא מביא לי להתקין את העדכון החדש של הדרייבר ממש ממש תודה למי שעוזר למה זה באסה ככה לקבל במחשב חדש...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חולמים על טאבלט חלונות ראוי אבל מתבאסים מהתמחור ומהזמינות של הגירסה מבית מיקרוסופט? ללנובו יש הצעה מעניינת מאוד עבורכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-miix-700-הוא-האח-הבינלאומי-של-ה-surface-pro-3/
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB [br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 02:25:58
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם!! אני מחפש לפטופ לאחי, הוא התחיל לימודים והוא זקוק למחשב נייד. חשבתי איתו על מסך 13.3 אינץ', המטרה שיחזיק כמה שיותר שעות ויעלה עד 3000-3500 ש"ח גג. אנא עזרתכם, תפציצו עם שמות דגמים מומלצים, לא מה שאתם לא מכירים \ לא יצא לכם לשמוע עליו המלצה. תודה רבה, סופ"ש נעים לכולכם.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset + Intel i5 2500K +ThermalRight Ultra-120 Extreme +120mm - 1649 128GB Crucial m4 2.5-inch SATA 6GB/s - 1067 Kingston KVR1333D3N9/4G X2 - 236 Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ X2 - 508 צורבים LG - צורב DVD פנימי 22X LG GH22NS30 - 128 Gigabyte GeForce GTX 570 1280MB GDDR5 320Bit Overclocked - 1,479 מארז מחשב NZXT Phantom - 625 Seasonic 620W S12II Bronze - 400 סה"כ: 6092 יש אילו המלצות לשינוי רכיבים לשיפור היחס בין המחיר\תועלת? לא מתוכנן OC כבד(אולי ברמת התוכנה) בתודה, נתן. נ.ב: כל תגובה שתיכתב פה אני אתייחס אליה ברצינות אז אנא לשקול מילים, זה הכסף שלי. בנוסף נא לציין אם אמור לצאת חלק כלשהו ב 30 הימים הקרובים שיכול …
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש מפרט למחשב עד סכום כולל של 3500 שח (ללא ציוד היקפי) אבל כולל הרכבה שירות RSM VIP. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? => 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? => לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? => נא לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? => משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב => משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב => מסך 23 אינטש FULL HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? => ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? => 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? => קל. 7. האם האם יש צורך לכלול הרכב…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המחשב נייד G751JT, שזה דגם שמגיע עם GTX970M. הבעיה היא שבכל החנויות בארץ מפורסם דגם שמגיע אם שני כוננים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200, ודגם מלא של המחשב זה G751JT-T7060H. הבעיה היא שבאתר רשמי http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_ROG_G751JT/specifications/ אין קונפיגורציה כזאת של שני דיסקים קשיחים של טרה כל אחד במהירות 7200 וגם תת דגם T7060H בחיפוש נותן רק תוצאות בעברית. מישו יודע איפה הטעות פה? בחנויות לא הצלחתי לקבל תשובה. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול לשחק בסוני 3 על המסך של המחשב נייד שלי ואם כן אז איך יש לנייד חיבור HDMI תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימוש: שימוש בסיסי יחסית (עבודה משרדית) ולאורך זמן. ללא משחקים או הפעלת תוכנות מורכבות. ישמש גם כמחשב ביתי, ולכן נדרש לאפשר צפייה בסרטים באיכות גבוהה. דגשים חשובים: נדרש מחשב שמסוגל 'לסחוב' לאורך זמן (אורך חיי סוללה) גם בהינתן ריבוי (!) חלונות פתוחים. נדרש מסך מגע. נדרשת התנעה מהירה. ישמש בנסיעות, ולפיכך המשקל הוא פרמטר חשוב מאוד. כמו כן, אין צורך במסך גדול (אפשר להסתפק ב-13-14). מחיר - מחד, אין מגבלה. מאידך, לנוכח הדרישות, אין צורך באוברקיל. בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בעיקרון המפרט המתוכנן הוא R9800pro ATI XP2500+ /w Volcano12 @ XP3200 סטיק אחד Mushkin 512MB 222 DDR400 special Abit NF7-SL Antec 1080AMG+Antec 430ps אני מבקש לא לרשום לי דברים כמו "כדאי להשיג עוד 1000 שקל ולהשיג אינטל 3200 ED " וכאלה שטויות כי בתכלס זה המפרט ואני רק רוצה לשמוע דעות. בקשר לזכרון, בינתיים אני נשאר עם חצי ג'יגה וכשייצאו הזכרונות החדשים יש מצב גדול לעוד חצי ג'יגה מאותו הסוג.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים כמו Half Life 2 ולשמיעת מוסיקה אני בקושי מבין משהו על חומרה של מחשבים אז הלכתי לחנות כדי לקבל הצעת מחיר, הם נתנו לי 2 הצעות מחיר של מחשב מבוסס AMD וINTEL. אני יודע שלAMD יש עליונות מסויימת מול הINTEL אבל לINTEL יש אחריות לכל החיים ולAMD יש רק ל3 שנים דבר שקצת מדאיג אותי. הכרטיס מסך לא רשום כי לא ידעתי מה לקחת אבל חשבתי על משהו בתקציב שבין 1500 - 2000 שקל. אני אשמח אם תוכלו לעזור ולייעץ לי לגבי הכדאיות של המפרט וגם להמליץ לי על כרטיס מסך AMD Athlon מארז - p-4 atx 400w fusb 211 המוכר אמר לי שאם אני אקנה את המפרט הזה אז הוא יחליף את הספק לאחד של 500W לוח אם - GIGABYTE ddr400/SATAx2/1394x2 630 מעבד - AMD ATHELON 64…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 624.99 ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) 602.15 AeroCool X-Factor CPU Cooler for AMD 119.79 Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory 350.88 ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card 1,602.13 Simbadda C650L-SG 400W USB Front Case 252.23 Subtotal NIS 3,552.18 המפרט עומד לשמש אך ורק למשחקים! ולא מתוכנן O/C. בקשר למארז הוא נבחר בשל דעתי על יופיו החיצוני בלבד. תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מחשב פשוט עבור תוכנות אופיס (קריאת מיילים) וגלישה מאוד בסיסית באינטרנט, עבור אבא שלי. יש לו מחשב בן 10+ שנים והגיע הזמן לשדרג. לא יהיה שימוש במשחקים, סרטים או בכללי תוכנות כבדות. לדעתי אין צורך בכרטיס מסך. כן חשוב שהמחשב (=מארז) יהיה שקט, אלגנטי, בלי אורות וכו' מצאתי את המפרט הבא מ-KSP: https://ksp.co.il/web/item/16105 מה דעתכם? למה הלוח אם עולה 0ש"ח? (מה הקאץ'?) איזה שינויים הייתם עושים? חשבתי לשדרג את ה-SSD ל-Samsung 970EVO plus NVMe בעוד 120 ש"ח. המון תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום וברכה. ברצוני להתקין וינדוס ואופיס למחשב שישמש אותי בעסק. אממה המחיר בחנויות כאן הוא בערך 2000 לשתי התוכנות.- יקר! מצאתי אתרים שמוכרים רשיונות בערך ב17 דולר לרישיון ריטייל (ניתן להעברה ממחשב למחשב) מצורף אתר ששמעתי שאמין. השאלה היא האם זה חוקי/אפור לא מצאתי תשובה ברורה למרות ההיגיון שאם זה רשיון שניתן להעברה לכאורה הוא חוקי. https://psngames.org/software/windows/microsoft-windows-10-professional
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל , כמה שיותר חזק באותו כסף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB , LABVIEW מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן , בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS , RTS בגדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp U2312 (כבר יש לי אותו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה אני מרכיב מפרט ואחרי זה אני יעביר אותו הלאה ויקבל מחיר חשבתי על כרטיס מסך geforce 9800gx2 מעבד Q6000 (לפי מה שראיתי יש לו BUS של 1066) זכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5 (שיתאים לBUS של המעבד וגם עולה רבע מ DDR3 זהה) לוח Rampage Formula (יש לו PCIE2 לכרטיס מסך, והוא תומך בזכרונות DDR2 1066) מה אתם אומרים זה טוב עד עכשיו? עדכון קיבלתי הצעת מחיר: CASE Silver H550S 120mm Fan WITH P.S EZCOOL 211.00 p.supply Enermax W for amd\intel 620w 640.00 Cpu intel 775 Q6600 2.4G CORE 2 QUAD 1066mhz 8M 1,100.00 ASUS MAXIMUS FORMULA 2PCI-EX16 1,145.00 (אני יכול להחליף לStriker II שהוא יותר זול) hard drive SATA2 - 500gb 16mb Westren Digital 450.00 dvdrw LG BLACK SATA 1…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחליף את המחשב הקיים של ההורים שלי היות והוא כבר לא סוחב את השימושים היומיומים בעיקר אינטרנט על סביבת וינדוס 7... לא יודע אם זה כבר עייפות החומר או זה שיש לו 2GB זיכרון (או 4GB לא זוכר). המחשב עצמו הוא duel core כל שהוא מלפני 5 שנים. בגדול אני מחפש מחשב שיחזיק להם מעמד לפחות עוד 5 שנים ושיעבוד מהר. חשבתי על i5 במפרט מוכן מראש של ivory (מתחיל ב 1850) ולשדרג ל 8GB זיכרון + כונן 1 טרה (לא חובה) + ספק כוח חזק יותר. לאחר מכן נזכרתי שאינטל שחררה את הדור החדש של ה NUC ויש להם גם i5. ב KSP ה NUC i5 4250U נמכר ב 1895 ש"ח ועל זה צריך להוסיף זכרונות + דיסק קשיח של מחשב נייד עכשיו לשאלה: האם מחשב NUC i5 לשימושים ביתיים של אינטרנט בעיקר ולעיתים רחוקות עריכת וידאו ותמונות (…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב? לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) השימוש הוא בעיקר אינטרנט, הרבה אתרים פתוחים ובמידת הצורך גם תוכנות. חשוב לי מאוד מאוד שהמחשב יהיה מהיר[מינימום 8 ג'יגה זיכרון], יציב, לא נתקע כלל, מודרני בתור מחשב נייח גם לעוד כמה שנים, זמין למשחקים קלים בלבד ולכל תוכנה. מתוכנן מערכת הפעלה של וינדוס 7 ביט 64 אז חשוב שהכל יתמוך כמובן. זמין כמובן לתכני HD, סרטים, סרטונים וכל מה שבאמצע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש המחשב הוא לצורכי לימודים ומעט למשחקים (מי מסוגל בלי) בליומדי הנדסת בניין משתמשים בעייקר בתוכנות גרפיות כמו אוטוקט שאין לי מושג מה הדרישות שלה... על המחשב להחזיק לפחות ל4 שנים בצורה סבירה. התקציב לא משחק תפקיד אבל נגביל אותו לסביובות ה4500 ופחות. אם אתם חושבים שזה תקציב מוגזם אז תמיד אני אשמח לשלם פחות P: אשמח לקבל את דעתכם במחשב שכדי לי לבנות מבכינה מפרטית תודה מראש אלמוג.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-