ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר, עד 3000 ש״ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - כדאי (נמצא בחדר השינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לאחי שמתעסק עם סולידוורקס לעבודות קלות - בעיקרון מה שהוא עושה זה לשרטט פלטה ועליה כל מיני כיפופים / חורים במידות שונות. ייתכן שגם משרטט בנוסף מתאם דק שיושב על הפלטה. הוא יהיה שבוע הבא באילת, אז מבחינת החנויות, אני צריך מTMS בסניף אילת. בהמשך המפרט שהרכבתי עד כה. 1. אשמח לעצה בנושא קירור המעבד / ספק כח / מארז - אלו הרכיבים שלא ידעתי מה לבחור, אז הלכתי על מה שנראה טוב בעלות מינימלית. הדרישות מהמארז בגדול שיהיה מאוורר בצורה טובה. אין דרישות שקט אקסטרימיות. 2. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג האכסון לSN750? 3. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג ל32GB זיכרון? …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 10000 שקל, חריגה מקסימלית של 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד מידע ו-DEEP LEARNING בעיקר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח בבית שמשמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000שח, כולל ווינדוז 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בכלים הבאים: פוטושופ, לייטרום וגם כלים ייעודיים לעיבוד תמונות שאוהבים להשתמש ב-GPU (צילומי מסך של דרישות המינימום שלהם מצורפים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, קיימים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הוצע לי המפרט הבא למחשב לצורך עיצוב גרפי : המחשב קצת חורג מהתקציב של בערך 3000 ש”ח עם גמישות וכרטיס המסך של אינטל נראה לי קצת מוזר…. מבקש מפרט מקביל ביכולות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300, גמיש במקצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית(לא וידאו), פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי לא טרקטור… 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים! ניסיתי לעשות את זה לבד, בדקתי באתרים והסתכלתי בסרטונים, אבל המבחר גדול והידע שלי קטן, אז אשמח לקבל מכם עזרה! תודה מראש כמובן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 10,000, אני לא מאמין שיש צורך לעבור את זה, אבל אשמח לשמוע אם תמצאו ביותר/פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב ואנימציה תלת מימדית בתוכנות כמו בלנדר ומאיה. אני גם משתמש בפוטושופ, אפטר אפקט ואילוסטרייטור, אבל אני מאמין שהשימוש העיקרי יהיה תוכנות התלת מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד עכשיו עיצוב בתלת מימד בתוכנות CINEMA4D ובלנדר - מעוניין לרכוש מחשב שיתן לי מענה בשנים הקרובות - יש כבר כרטיס מסך ככה שלא צריך להכניס לשקלול (NVIDIA RTX 3080TI או 3090) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, עדיף לא לחרוג - אלא אם זה ממש מאסט ועדיף בלא יותר מ 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי ותלת מימד - סינמה4די, בלנדר אפטר אפקטס ותוכנות ADOBE למיניהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, צריכה עזרה בבניית מפרט למחשב נייח, לצורך עריכת תמונות ועריכת וידאו - עד 7000 ש"ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. אפשר לחרוג ל-8000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ועריכת וידאו. עריכת תמונות בלייטרום\פוטושופ ועריכת וידאו באביד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להרכיב מחשב לעריכה עם התוכנות Sketchup, Autocad , Lumion רמת מורכבות העבודה בתלת מימד - בינונית. תקציב בסביבות 5000 ש"ח (תלוי בכרטיס המסך) אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד - Intel® Core™ i7-8700K Coffee Lake לוח אם - Asus PRIME H310M-K דיסק מערכת - Kingston A400 SA400S37/240G דיסק אחסון - Western Digital Blue WD10EZEX 1TB זיכרון - Kingston ValueRAM 16GB DDR4 2400MHz ספק כוח - Corsair CP-9020171 VS550 VS Series 550W כרטיס מסך אופציה 1 - Asus NVIDIA GeForce GTX 1050 PH-GTX1050-2G 2GB כרטיס מסך אופציה 2 - PNY NVIDIA Quadro P1000 DVI 4GB GDDR5 VCQP1000-PB
-
- 22 תגובות
- 7.1k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח, בחודשים הקרובים לפחות, אבל אני כן מעוניין לקבל מושג על מה כדאי. לא ראיתי פוסט אחר דומה בפורום בזמן האחרון, אז להלן הפרטים: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר להשתמש בהכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת סרטים, צפייה בסרטים, אך יכול להיות שגם קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - PREMIERE, AVID וגם AFTER EFFECTS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדו…
-
- 30 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עניתי על השאלות המצורפות, אשמח לתגובות עם הסבר למה ואיזה מחשב יהיה טוב עבור הצרכים שלי. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה לחסוך כמה שיותר. גם אם זה אומר לקנות מחו"ל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, ככה שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים לרינדור קצר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי (פרימייר, אפטר אפקטס) בנוסף למאיה, בלנדר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בדברים הבאים: מקלדת, עכבר…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ומתאפשרת חריגה אבל לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית. המחשב מיועד לשימוש מקצועי ולפרנסה של צלמת. כרגע התוכנות העיקריות הן פוטושופ ולייטרום. (יש מצב שבעתיד גם עריכת וידאו אבל לא משהו משמעותי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הקבוצה היקרים. בקרוב אני מתחילה לימודי הנדסאי עיצוב מדיה, על כן אצטרך לרכוש מחשב לגרפיקאים. התוכנות שבהן נשתמש הן בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. נלמד גם עריכת וידאו. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיישרת אותי לטווח הרחוק. אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו \ אורות. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס (הגרסה האחרונה) אופיס (הגרסה האחרונה). אין העדפה לחנות ספציפית. אני גרה באשדוד. הקנייה מתוכנת בחודשים הקרובים. תקציב בסביבות 5,000 ש"ח …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין בהמלצות מפרט לעריכה (לייטרום ופוטושופ). מאחסן את המידע על המחשב ולא בענן. משתמש בכוננים קשיחים חיצוניים לגיבוי של התמונות מידי שבוע. מצלם רק ב RAW ולכן מדובר בקבצים גדולים. מעוניין במפרט של מחשב שיחזיק מספר שנים ושלא אראה האטה בביצועים בזמן עריכה בעוד 2-3 שנים. התקציב גבוה ואני לא מעוניין לחסוך שקל במפרט כי אני יודע שלצורכי עריכה גרפית כל הפרמטרים בחומרה חשובים. אשמח למספר מפרטים כדי שיהיה לי אפשרות להשוות. תודה מראש לעוזרים.
-
-
- 61 תגובות
- 7.9k צפיות
- 2 followers
-
-
פעם אחרונה שנעזרתי בפורום נהדר זה היה לפני כ- 10 שנים. התוצאה הייתה מחשב שמחזיק מעמד עד היום, אבל הגיע הזמן להתחדש. תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 5000, אפשר חריגה של כ 10% 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Motion Design, אז בעיקר After Effects, Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחדת 6. האם ישנה הגבל…
-
- 33 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K כולל מסך, עדיף לחסוך כמה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית Photoshop ו-Illustrator כולל 3D, אולי יהיו תוכנות נוספות בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23-27 אינץ', אשמח להמלצה לשני הגדלים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שישאר בגבול הסביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5K , גמיש עד 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת אודיו/גרפיקה/עבודה משרדית/גיימינג בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם יש לי את אותו מחשב 7 שנים בארך והחלטתי להתחדש, אני לא מבין גדול בחומרה אז אני אשמח שתעזרו לי לבנות מפרט אני צריך מחשב נייח למטרת עיצוב: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמיר וכו' ולמטרת גיימינג שישרוד לי לשנים מחשב נייד גם אופצייה כי יכול להיות שאתחיל ללמוד ואצטרך את המחשב, אבל אני מאמין שזה יעלה הרבה יותר וזה בעיה, כמו שאמרתי אני לא מבין בזה כלכך לגביי כרטיס מסך, אני מחבר אותו לטלוויזיה גדולה, אז אצתרך כרטיס שיוכל להתאים לרזולורציה (לא יודע אם הפרט הזה חשוב אבל עדיף שאכתוב) אשמח אם זה יריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות, אם זה אפשרי בתקציב הזה תודה 1. 4000-5000 2. שימוש לגיימינג עריכה גרפית ועריכת ווידיו …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-