עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי כרגע לוח Gigabyte GA-Z270-HD3P, אני נאלץ להחליף אותו עקב מעבר למארז Micro ATX. כמה הירידה ללוח עם צ׳יפסט B250 מורגשת ? בהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד למרות שיש לי מעבד K שמאפשר זאת, ובהנחה שאין לי צורך להוסיף כרטיס מסך נוסף ? המחשב משמש בעיקר לגיימינג ולקולנוע ביתי.

2. Started by SilverBlaze,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב טוב, ב- 4000 ש"ח אבל בלי מסך ורמקולים. אני לא רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, ואז לקמץ על המעבד והזכרונות. אני רוצה הכל בפרופורציה- מחשב שיחזיק לי כמה שנים, אבל זה לא אומר שיש לי דרישות נמוכות. לא צריכה להיות למומחים פה בעיה למצוא מפרט טוב ללא מסך ורמקולים....

3. שלום, אז ככה, כמו שכבר ראיתם בכותרת, אני צריך מפרט טוב ככל האפשר ביחס למחיר, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכד' ...), מוזיקה, סרטים ומדיי מפעם עבודות גרפיות (פוטושופ, לא משהו רציני אבל) ... אין צורך בציוד היקפי בכלל, כמו כן גם בצורב .. צריך רק מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס מסך דיי טוב ומארז .. * אין העדפה כלשהי בין Intel ל - AMD. אני מקווה שתוכלו לעמוד בתקציב, תודה רבה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by XD!XD,

שלום אני צריך מפרט בין המחירים 2400 עד 2550 אפשר להיתגמש טיפה אני צריך מחשב שיריץ לי משחקים טובים כמו SIMS3 וGTA IV החדש תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. שלום, אני צריך מפרט לעבודה משרדית די בסיסית. הייתי מעדיף כמה שיותר פשוט ואם מינימום תחזוקה (אם זה יכול להשתקף באיזשהי צורה במפרט...) צריך רק מחשב (שיחליף מחשב קודם). זה מפרט מ KSP, הוא טוב? : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&comp=30 (לינק למפרט הטכני) מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ks…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by Chura,

מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dvir aziza,

מישהו יכול להגיד אם זה מפרט טוב ושווה את המחיר? מעבדים: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 775 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 145 לוחות אם: Gigabyte Z370M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 438 זכרונות: DDR 4 16G / 2400 CL15 1.2V Vulcan Grey TEAM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 255 ספקי כוח: Corsair CX550 550W PSU 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪ 285 דיסקים SSD: Corsair SSD 120G Force Series LE200C 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 דיסקים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6…

8. מה אתם אומרים? לא צריך: מסך, 1.44, צורב, DVD ... יש לי כבר את כולם. המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX `1360 *שאלה: המאורר שבא עם המעבד מספיק אם אני לא אעשה OC? GIGABYTE GA-K8NS nForce3 250 `581 OCZ 1GB (2x512) EL DDR PC3200 400mhz PLATINUM EDITION `1820 SAPPHIRE RADEON X800 PRO 256MB GDDR3 TVOUT DVI RETAIL `2790 WD 80GB 7200rpm 8MB S-ATA `450 אני לא צריך יותר מ80 GB. COMPUCASE super Midi Tower CI-6A21 400w LDT - Black & Blue `470 סה"כ: 7470 ש"ח ! אגב: אני מתכנן לקנות בסביבות ספטמבר אבל המפרט הזה יהיה שלד, אם לא המפרט עצמו, של המפרט הסופי בהחלט שאקנה בספטמבר. בנוסף אני בונה על ירידת מחירים של מעבדי ה A64 כך שזה יחסוך לי כמה מאות שקלים בסך הכל... שאלות לגבי המפרט: - המחשב …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by demultiplexer,

לסטודנט, מה דעתכם על הדגמים האלו ? או שישנם דגמים אחרים מומלצים ? תודה,

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה קורה חברים ? אני צריך מחשב לשימושי אינטרנט אמיול לא יותר מדי ואולי למשחקים קלים CS1.6 וכאלה , אני יודע שיש המון הצעות פה כי חיפשתי וקראתי, יש את מחשבי הDELL inspirion אבל לפי מה ששמעתי ממישהו באיזה חנות מחשבים הוא אמר שהם מתחילים אחרי שנה לעשות בעיות אז הם לא הכי מומלצים והוא המליץ לי על Lenovo אבל הם יותר יקרים ככה ככה שאני יכול לקחת מעבד טוב עם הDELL ואחד פחות טוב עם הLEVONO מה אתם אומרים על הDELL אולי הבן אדם סתם ניסה למכור לי מחשב יותר יקר חחח ומה לגבי הדיגמי GIGABYTE לפי מה שראיתי יחסית זולים עם אחלה מפרט ... תודה. עוד משהו ששכחתי לציין אני צריך שיהיה למחשב יציאית S-VIDEO או TV-OUT לחיבור לטלוויזיה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  11. זה המפרט שהוצע לי והייתי רוצה המלצות במה אפשר להוריד כדי לרדת לתקציב של 6000-7000 GigaByte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 בקנית מחשב חדש !, יחידות 1 ₪1179 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1780 Intel Core i7 960 8MB 130W Socket 1366 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪2768 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2011 קירור למעבד Zalman 8000 Socket 775, יחידות 1 ₪139 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1616 GA-X58-USB3 X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1057 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2157 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 6 ₪756 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by naorai,

שלום כולם! כבר הרבה זמן שאני לא כל כך מעודכן בעולם המחשבים (שנת שירות וצבא די מייבשים אותך ) בכל מקרה, הגיע הזמן למחשב חדש! אני יבצע OC מתון, ומשחקים כמעט ולא יהיו עליו. ככה שאני צריך מחשב שיחזיק לי להרבה זמן לשימושים של office, גלישה ולא הרבה מעבר... וללא ציוד היקפי אני הרכבתי את המפרט הזה מגיבורים: HEC 450TDT 450W ACTIVE PFC 20/24 PIN SATA 80MM X2 FANS 280.00 GIGABYTE GA-G33M-S2 (QUAD REDY) INTEL G33 VGA HD AUDIO+DTS GBL 602.00 HEC COMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2 + AUDIO BLACK 228.00 INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1073.00 INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 960.00 KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 80…

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by ronmar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברק…

• 25 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by tigerex,

אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by דידוש,

מיועד למשחקים לא כבדים, אינטרנט, אימיול, סרטים .. יש לי צורב LG, מסך 19 של LG, ועוד 3 מאווררים שמיועדים לחיבור. התקציב היה 3K ושהבנתי ששווה להוסיף לספק ומארז טוב אז הוספתי 200שקל וזה מה שיצא : מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם: EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כרטיס מסך : Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail דיסק קשיח : WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז + ספק : Antec SONATA 3 יש הצעות לשיפור? מחר אני בדרך לאייבורי להצעת המחיר שלהם

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש קל משקל, בעל אפשרות נוחה לעיניים לכתוב קוד ולעבוד איתו, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות אוטומציה פה ושם, מכונות וירטואליות פה ושם, גלישה ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פה ושם, לא קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא פחות מ14 אינצ…

17. שלום לכולם יש לכם פה אחלה של פורום!!!ממש אהבתי אז לענייננו אני מתחילה ללמוד משפטים השנה ואני צריכה מחשב לשמוש של אינטרנט ובעיקר של עבודות יש לציין שהמחשב לא יהיה לשמוש משחקים בכלל.. ועכשיו לדרישות תקציב - כפי שצויין בכותרת...עד 4000 שקל שמוש עיקרי - אינטרנט ואופיס... יש צורך בצורב תוכנת הפעלה - xp בלבד ולא ויסטה שקט - חשוב מאוד!!!כמה שיותר שקט... משקל - חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל!!!(בעיות גב ) קרור - חשוב שלא יתחמם!!! לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל אם כן...אורך חיי הסוללה אז כמה שיותר כי אני יבזבז זמן בנסיעות אציין כמה דברים, אין לי מושגגגג בכלל במחשבים לצורך העניין...מזה oc? מה השמוש שלו ולמה צריכים אותו? הוא חיוני בכלל?!?!(אם אפשר להסביר) דבר נוסף, אני ר…

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Freemee,

הבנתי שרוב החנויות אם אתה קונה מחשב עם מערכת הפעלה, אתה לא מקבל את הדיסק.. (כשקניתי ישירות מדל ארה"ב ביקשתי את הדיסק..) מה הקטע? ומה אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מחדש? אני לא יכול? או שצריך להסתמך רק על המחיצת RECOVERY ואם היא הלכה אז הלך עלי? ד"א באמת כל הקטע של ה RECOVERY הזה.. יש אפשרות לשחזר את המחיצה הזאת בדרך כלשהיא? אם בא לי להתקין DUAL BOOT לדוגמה על המחשב עם לינוקס.. מותר לי לדרוש את הדיסק בקניה? אחרי הכל שילמתי על המערכת הפעלה.. ונגיד שלא, האם אני יכול להתקין אחר כך עם דיסק אחר? האם יש לי איזה סיריאל או מזהה למחשב שאני יכול להשתמש בו לעשות אקטיבציה לווינדוס?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. זה המפרט הסופי לאחי שיהיה מורכב גם מפנדה וגם מksp (בפנדה המארז כי בksp הם יקרים) ובksp שאר המחשב. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 01-07-2004 מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KV8 sata,GBL זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer Price of Pakage 4275 להוסיף מ…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אבא שלי מעוניין במחשב נייד, כאשר הניידות שלו היא לא הכרחית(ז"א שביצועים חשובים יותר ממשקל וכדומה, גודל מסך מקסימלי לתקציב יתקבל בברכה) המחשב כעיקרון אמור להריץ אינטרנט מעבדי תמלילים וכו' בצורה חלקה ולא יותר מזה, אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים קלים וסרטי 720P זה יהיה מעולה. ועכשיו בנוגע לשאלה השניה האם יש אפשרות שבעזרת מחשב נייד ומחשב נייח שמחוברים לאותו הראוטר יהיה ניתן לעשות סטרימינג? ז"א שלא שהמחשב הנייד יריץ את הסרט אצלו דרך התיקיה המשותפת, אלא שהמחשב הנייח(החזק) יריץ את הסרט, והנייד רק ישדר את התמונה, (?בדיוק כמו בסטרימרים?) אני שואל את זה כי אנחנו מעוניינים בנייד ובסטרימר, אבל לא בשניהם, וקשה לי להאמין שמחשב נייד ב2.5 יצליח לשדר תמונת HD על מסך 55'(שיש לנו בסלון) תודה ר…

22. הדרישות הן לפחות 1GB זיכרון, לפחות 80GB HDD, מסך 15.4 מצאתי את הדגמים הבאים: ‎Dell Inspiron 6400 IN-RC03-1539 Toshiba Satellite A200-14D HP Pavilion dv2351ea HP Pavilion DV-6510 Hp 6710s GB878EA Lenovo 3000 N100 TY0FSIZ / TY0FSIN (מה ההבדל?) LG F1-2A5DE איזה הכי טוב ולמה? (או שיש דגם שפספסתי ויותר טוב בתקציב הזה?) תודה נ.ב. שאלה - את המחשבים הניידים מקבלים עם ויסטה מותקנת, אפשר להחליף אח"כ לXP או שזו בעיה?

23. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש נייד לחבר, הדרישות הן: מסך 15.4 צורב DVD שימושים: תוכנות משרד (אופיס), גלישה וצפייה בסרטים (אין צורך ב-HD) תקציב: 3000 ש"ח אשמח להצעות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים , דפדפן , נגן מדיה, הכל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22"w * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקל…

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  25. השימושים העיקריים במחשב יהיו משחקים כמו Crysis וכו', אבל גם עריכת תמונות(שזה כולל Photoshop ותוכנות 3D למיניהן) עריכת מוזיקה(Cubase) וגם קצת עריכת וידאו. אני מעדיף Q בגלל שאני אשתמש בתוכנות כבדות שינצלו את ארבעת הליבות. יש מצב לחריגה ל-6000,והמפרט כולל מסך,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ללא רמקולים. OC מתוכנן,ולא מתוכנן CF . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.