ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוכש כי מחשב נוכחי כבר בן 6 ולא תקין המחשב נועד - לשימוש משרדי מאומץ: אקסלים כבדים הפתוחים + עשרות חלונות כרום במקביל לקולנוע ביתי - המחשב יחובר למגבר באמצעות HDMI לצורך ניגון קבצי MKV כבדים (20GB+) באיכות 4K וכמו כן נטפליקס ב-HDR ו-dolby vision הרכבתי את המפרט הבא על סמך המפרטים המומלצים (מניח שיש מקום לשנות שכן עודכנו לפני 8 חודשים): Intel Core i5 10400F 6-Core CPU Antec CPU Cooler A400 Asus PRIME B460M-A DDR4 16GB 2X8GB 2933Mhz-3200Mhz CL14-16 Western Digital Red 2TB WD20EFAX Geforce GTX 1650 4GB Be Quiet Pure Base 500 ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 512GB Corsair RM750x 750W 80+ GOLD א…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח חריגה עד 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי אופציה מסך מחשב לא לכלול במחיר הכולל - במידה וידרש נרכוש תלוי במחיר ובאיכות התמונה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל,גודל,משקל--ללא אורות מיוחדים מיועד לזוג מבוגר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול WINDOWS 10 בעבר…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא עונה על השאלון כי זה באמת משהו בסיסי. אני בד"כ לא בונה מחשבים נייחים כל כך זולים. כל מה שצריך זה מארז עם החלקים המינימלים. אפשר אפילו לוותר על צורב אם אין ברירה. לא צריך מערכת הפעלה. זה פשוט נטו מחשב לעבודה משרדית. אני לא יודע אם להתעקש על אינטל (אולי סוקט 1155 אם יש עוד במלאי?) או לנסות ללכת על AMD בתקציב הזה (ואולי להכניס 4 ג'יגה ראם/ספק יותר טוב למשל) מה אתם מציעים? בתודה מראש, ליאור.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, רצוי לא לחרוג אבל אם חייב אז אפשרי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, תכנים 4k 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…
-
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? - 2500 ש"ח 2.האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - חריגה קלה אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות אופיס וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב. 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה בחנות, מערכת הפעלה ווינדוס כדאי אך לא חובה. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב ? - בהקדם. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ? - אין צורך בחיבורים מיוחדים. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש או יד 2 אמין, בתקציב של עד 2K. חשוב לי לבחור מחשב שייתן לי את העלות מול התועלת הטוב ביותר. אלה המחשבים שאני מתלבט ביניהם: https://www.shop5.co.il/אלקטרוניקה/מחשבים-וציוד-היקפי/מחשבים-נייחים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=263930 אם יש מחשב אחר שאתם ממליצים אשמח לשמוע, תודה.
-
-
- 47 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתה שמח להתייעץ אתכם לגבי רכישת מחשב נייח. מצרף הודעה לפי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה של עד 500 שח מקסימום (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה, הרבה אינטרנט ועבודה על הרבה חלונות ואפליקציות במקביל. בנוסף המחשב ישמש לקצת תכנות בסיסי וצריך להיות מסוגל להריץ פוטושופ סבבה (לא בתור תפקוד עיקרי אבל כן משתמשים בתוכנה לפעמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5…
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח שתעזרו לי עם בניית מפרט מחשב לחבר . מחשב לעבודה עם תוכנת rhino3d למידול תכשיטים ורינדור קל - תקציב מינמלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 3,500 עדיף גם פחות אם אפשר משהו סביר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה בתלת מימד עם תוכנת rhino3d - עיצוב תכשיטים בתוכנה די קלילה כולל רינדור קל מידי פעם וכמובן גלישה וסרטונים ביוטיוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - המלצה למסך לא יקר תתקבל בשמחה שאר ציוד לא ממש 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר לחישובים רבים, לעיתים מקביליים, בין היתר בMATLAB (הץןכנה הכי כבדה שאריץ לחישובים). לכן מעדיף הרבה זכרון, ומעבד מהיר. אם אפשר גם כרטיס גרפי בינוני. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000, ניתן לחרוג אם נדרש,נגיד עד 7500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? חישובים מקביליים (ב-MATLAB), עבודה משרדית וקצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין…
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לעבודה עם תוכנות תלת מימד (כרגע Autodesk Inventor). קיבלתי הצעה למחשב של HP ב8,500₪ ואני רוצה לדעת האם הוא טוב? והאם בסכום הזה שווה לקחת אותו או להרכיב מחשב לבד? מחשב HP: https://www.hp.com/il-he/products/workstations/product-details/2101824319 טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות תלת מימד (Solidworks, Inventor) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרתכם בהכנת מפרט למחשב לאחותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K שכולל גם ציוד הקפי כמפורט להלן. מעונינת במחשב חזק ואמין שיפעל לפחות 5 שנים. כמובן שתשמח לתקציב יותר נמוך. מבקשת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באופיס, צפייה בסדרות ובסרטים, גלישה עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך איכותי 27, רמקולים, אוזניות, המחיר שלהם יכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סדר גודל של 7000 ש"ח. ניתן לחרוג עד 8000 ש"ח אם יש הצדקה. ניתן גם להשתמש בפחות מ-7000 ש"ח אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודות גרפיקה עם תוכנות ה 3DMAX תוכנה לבנייה ורינדור תלת מימדי, פוטושופ, אינדיזיין, אוטוקד וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועככר בלבד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לעבודה משרדית בעיקר, עד 3000 ש״ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - כדאי (נמצא בחדר השינה) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לאחי שמתעסק עם סולידוורקס לעבודות קלות - בעיקרון מה שהוא עושה זה לשרטט פלטה ועליה כל מיני כיפופים / חורים במידות שונות. ייתכן שגם משרטט בנוסף מתאם דק שיושב על הפלטה. הוא יהיה שבוע הבא באילת, אז מבחינת החנויות, אני צריך מTMS בסניף אילת. בהמשך המפרט שהרכבתי עד כה. 1. אשמח לעצה בנושא קירור המעבד / ספק כח / מארז - אלו הרכיבים שלא ידעתי מה לבחור, אז הלכתי על מה שנראה טוב בעלות מינימלית. הדרישות מהמארז בגדול שיהיה מאוורר בצורה טובה. אין דרישות שקט אקסטרימיות. 2. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג האכסון לSN750? 3. האם יורגש שיפור "בעולם האמיתי" מבחינת הצרכים שלו בשדרוג ל32GB זיכרון? …
-
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה על שרטוטים כבדים ב- Autocad 2020. השרטוטים הם דו מימד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בין 1-10 אז 7. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז כמה שיותר קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 10000 שקל, חריגה מקסימלית של 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד מידע ו-DEEP LEARNING בעיקר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא בטירוף. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב הנייח בבית שמשמש אותי בעיקר לעיבוד תמונות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000שח, כולל ווינדוז 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בכלים הבאים: פוטושופ, לייטרום וגם כלים ייעודיים לעיבוד תמונות שאוהבים להשתמש ב-GPU (צילומי מסך של דרישות המינימום שלהם מצורפים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, קיימים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם, אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ו/או יוכל להפנות אותי לחנות... 1. התקציב כרגע הוא 7000 מעדיף לא לעבור אותו. 2. השימוש העיקרי הוא בתוכנות כמו 3dmax,rhino, blender, v-ray, keyshot, solidworks 3. ללא מסך. 4. לא, הכל מאפס. 5. אני לא מחפש משהו סופר שקט, אבל משהו שלא יחדור אוזניות מבטלות רעשים... 6. אין הגבלת גודל, בלי אורות... 7. צריך מערכת הפעלה והרכבה. 8. אין העדפה למשהו ספציפי, אני גר במרכז. 9. חושב לחכות לדצמבר ינואר בגלל הכרטיס מסך של AMD והנחות כאלה ואחרות שבדרך כלל יש. 10. הייתי שמח שיהיה חיבור אטרנט וכמה חיבור של USB 3.1 ו/או C כדי לחבר כוננים חיצוניים עם פרוייקטים ישנים. 11. כן, למרות שאני מתכ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הוצע לי המפרט הבא למחשב לצורך עיצוב גרפי : המחשב קצת חורג מהתקציב של בערך 3000 ש”ח עם גמישות וכרטיס המסך של אינטל נראה לי קצת מוזר…. מבקש מפרט מקביל ביכולות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300, גמיש במקצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית(לא וידאו), פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי לא טרקטור… 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-