ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מיועד לנער, בעיקר משחקים - Fortnite, Overwatch, Minecraft, GTA, Valorant, Fall guys, Just cause 4 וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מפרט עבור קרוב משפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה פורטנייט (עד כמה המחשב צריך להיות חזק בשביל זה?) האם ניתן בתקציב הזה לבנות מחשב טוב שיכלול גם מסך ושאר ציוד הקפי? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K, רצוי ללא חריגה משמעותית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. יש דרישה למסך קעור בגודל של 27-30 אינץ', מקלדת, עכבר, פד ואוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, המחש…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת המחשב הבא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4800 ש״ח, יש אפשרות לחרוג (אם זה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. למחשב יחוברו 2 מסכי FHD וטלוויזיה. כמו כן ישמש לעריכת מוזיקה (לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת + עכבר אלחוטי (בעדיפות למקלדת מכנית של גיימינג) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן (מחשב בחדר …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מחפש מחשב עבור ילד בן 10 (ילד מתוחכם לגילו....), בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות פשוטות יחסית: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט), עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיהות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח. חריגה אפשרית בגדר הסביר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר - מכוון להגדרות גרפיות מקסימליות ככל שאפשר על המשחקים החדשים. וכמובן מריץ משחקי VR כמו Boneworks. בנוסף, אם רלוונטי, אני משחק על מסך Dell U2715H שרץ על 1440p. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר MMO's, Dota ומשחקי Open world 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 אינצ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגודל פחות קריטי, מעדיף לא צבעוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי מתחת ל-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לדוגמה: Star Citizen, Battlefield, Planet Side 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף, נמצא בחדר עם עוד אנשים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות לא חשוב, משקל לא משנה, עדיפות ל-mid-tower 7. …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (במידה וצריך מסך 5500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תוכנות בנושא תכנות ושוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הבנתי שיש צורך במסך כי למסך שלי יהיה אוברקלוקינג או משהו בסגנון, אז במידה וצריך מסך התקציב הסופי הוא 5500. המסך הנוכחי : samsung c24f390fhm 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מלפני כשבוע-שבועיים פתחתי דיון אודות רכישת מחשב חדש, אך מפני שהדרישות והתקציב שלי קצת השתנו, החלטתי לפתוח דיון חדש. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K, לא מתאפשרת חריגה, ובכלל עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כגון skyrim, rocket league) אינטרנט ותכנות ב-visual studio וב-pycharm. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - מה דעתכם עליו: https://www.tms.co.il/s24f350fh (מחוץ למסגרת התקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מנסה למצוא מפרט למחשב למשחקים (רק מחשב) האם להעדיף מעבדי AMD? כמה חשוב לוח אם שממותג כ gaming? כדאי להמתין להתבהרות בנושא הקורונה או שאין משמעות כרגע מבחינת מחירים וזמינות רכיבים? תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 4000, ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב , יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למשחקים בעיקר, משחקי survival כמו ARK, ומשחקי FPS כמו COD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר שאלתי על זה לפני כמה זמן והומלץ לי לחכות. הבקשה לא ממוקדת כי לא שיחקתי במשחקי מחשב מאז שהייתי ילדה, אבל מעוניינת לחזור לזה. לא כל כך מכירה את המשחקים שיש עכשיו, ולא יודעת מה אני יאהב. קראתי קצת על כל מיני משחקים ו the witcher נשמע מעניין אבל לא בטוח שאני באמת יאהב אותו, כי לא שיחקתי בו. מקווה שהתקציב סביר למחשב ללא מסך וציוד הקפי, אגדיל אותו אם אני חייבת. המחשב לא חייב להיות שקט. אין לי העדפה בקשר למראה וגודל המחשב. אני אקנה בקרוב, אלא אם כן תמליצו לי לחכות. סוריי שהבקשה קצת מבולבלת.
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב , משחקי FPS מהירים עם עדיפות ל 144FPS ומעל. ( כמו CS:GO, Dota 2, Valorant, Overwatch ... ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10 חשיבות של 3 6. האם ישנה הגבלה…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נאלצתי להיפרד מהנייח הקודם לאחר שה-gtx 1070 מת השבוע. הוא היה בן 4-5 אז כנראה שהגיע הזמן להשתדרג. אני בן 31, ועובד כרגע מהבית. זקוק בדחיפות ל-escapism מהלחץ בעבודה ומהשיעמום של הקורונה (אפילו נטפליקס כבר לא עוזר). אני גיימר מהדור הישן, לא מעניינים אותי צבעים וזיקוקים - אף אחד לא יסתכל על המארז. רוצה למקסם את חוויית המשחק. לא כל כך מתעניין ב-multiplayer. אני נהנה במשחקים כאלה רק כשאני משחק ברמה גבוהה, וכדי להגיע לרמה גבוהה צריך זמן, שאין לי. בנוסף בתור מפתח תוכנה, מדי פעם אצטרך מחשב אישי בשביל פרוייקטים אישיים, למידה, ואולי תרגילי בית של ראיונות עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. תתאפשר חריגה. …
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות לבן שלי בן 10 מחשב למשחקים. הייתי מעדיף מארז קטן מיני, אבל לא יודע אם זה חסרון מבחינת הרכיבים השונים שצריך במארז כזה וכמה זה פוגע במחיר ובביצועים. אם זה לא משפיע, אז עדיף קטן ברמה אחת פחות ממארז רגיל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ₪ עם חריגה קטנה במידת צורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב…
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב נייח לנער בן 13 למשחקים ו-Live streaming של ה-Gameplays שלו ב-YouTube. הוא רוצה לשחק ב-4K ומשחק בעיקר ב-Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, Streaming, בעיקר Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מחשב בן 5 שנים שהוא די בסדר ופועל, אבל כרטיס המסך שלו (650 TI BOOST)כבר לא מתפקד טוב ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה. אני חושב להשתדרג ולקנות מחשב חדש, הישן יישאר להורים ולאחיינים. אני מבין שהמצב הכלכלי כרגע בעייתי ויש בעיות עם מלאי. אבל אני מחפש לקנות מחשב חדש שישמש אותי למשחקים מדי פעם, לעבודה על גרפיקה ומדי פעם עריכת ודיאו קלה. אשמח לכל הצעה או עזרה. תודה מראש וערב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 שח (אולי חריגה של עד 400 שח) 2. מה שימושי המחשב, יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (cod:warzone), עריכה גרפית (photoshop) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? מקל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, 4700 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - call of duty, fortite, far cry, witcher עריכת סרטים , פרימייר, פילמורה תכנות עובדה משרדית תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, קיים כרטיס מסוג 1070 GTX 6GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג במאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, OCULUS LINK, תוכנות תכן מכאני כדוגמת SOLIDWORKS/ CATIA ודומיהן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות גבוהה למארז בגודל MIDI ATX. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-