ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב עבור ביתי תלמידת תיכון אני זקוק למחשב נייד 15.6". (בגלל בעיית מקום בחדרה) העיניין הוא שהילדה מתחילה להתעניין בתחום של עריכה גראפית ווידיאו ברמות בסיסיות (מתעניינת ואולי תתחיל ללמוד את זה בהמשך) בהנחה של תקציב בסביבות 2900 ש"ח מה ניתן להציע מבחינת מפרט שיוכל לשמש אותה בשנתיים הקרובות. גם מחשב Refurbish בא בחשבון. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום! כבר הזמני מחשב מiqpc ב4000 ש"ח לא כולל מסך, והחלטתי שאני מוסיף עוד 1500 ש"ח לרכיבים טובים יותר+מסך. הנה המפרט הקודם שהזמנתי כבר: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX מחיר: ¤655 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤467 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1671 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤310 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤417 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ----אני מבקש מפרט חדש(אבל שהשינוי יהיה רק במעבד או/ו בלוח אם, כי אמר…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לבית ולהעביר את הלאפטופ לשימוש מחוץ לבית בלבד. אין לי צורך במחשב גיימינג כי יש לי X360. אבל אני צריך מעבד וכרטיס גרפי מספיק חזקים כדי: חייב לטוס בגלישה באינטרנט (גם באתרים כבדים כמו יוטיוב ופייסבוק) חייב להריץ סרטי 1080P בצורה חלקה חייב להיות מסוגל להפעיל שני מסכי 1200*1980 במקביל ב Extended Desktop ללא בעיות. כרגע אני הולך לחבר, חוץ מה 2709 מסך LCD קטן 768*1024 אבל אני מעדיף לשמור אופציות שדרוג המסך הזה בעתיד. המפרט שנראה לי הוא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כרטיס גרפי …
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, בחודש הקרוב נעבור לבית חדש. בבית יהיו 3 יחידות בחדרי ילדים, ו-2 בחדר עבודה. כול הבית מרושת בכבלים שמחברים את כול החדרים. השאיפה: ליצור רשת בבית לכול המשפחה, כאשר העמדות הראשיות יהיו בחדר עבודה ולילדים יהיו יחידות קצה. האם זול יותר יהיה לבנות כול מחשב כיחידת קצה? או שבחדרים יהיו רק מסכים וציוד הפעלה? היחידות של הילדים צריכות לדעת להיות תחנות עבודה וכמובן להריץ משחקים. דרישות מינימליות לתחנות קצה: Intel Core i5 4 GB or more GeForce GTX 560M 1920X1200 מסך (יש ברשותי 3 מסכי דל "24) חשבתי לקנות 3 כאלה: https://hwzone.co.il/חלונות-10-באריזה-קטנה-מיני-מחשב-עדכני-של/ א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה מקום לקנות ממנו מחשב נייד יש להם מבצע מחשב DELL S4520 ב-2500 שקל אשמח מאוד לחוות דעת אני גר בקריית אונו אם יש חנות אחרת מומלצת אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! סוף סוף התקבלתי ללימודים. אני עובר לבאר שבע וצריך מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ובכלל להכל. אז... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מחשב לשימושי סטודנט ולשימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר נטפליקס, סרטים וסדרות, אופיס הכנת עבודות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים מאוד בעיקר league of legends 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שבוע טוב.. אני מרכיב מחשב לדוד שלי, ואני צריך עזרה קצת עם מפרט; המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, הפעלת מדיות, סרטונים ודברים כאלה.. ממש לא למשחקים, אבל בכל זאות היידי רוצה שהיה כרטיס מסך בינוני(-) ולא כרטיס מסך מובנה. עכשיו העדפה שלי היא ליקנות מחשב מורכב כבר מאיזה חנות --אמינה-- עם שירות לקוחות טוב. לקחת איזה באנדל טוב, שיתאים לדרישות (הנמוכות אני חייב לציין) ולהוסיף לו את התוספות שצריך מסביב.. (מצלמת אינטרנט, מקרופון וכל הדברים הקטנים מסביב) עכשיו כמה דברים שהייתי רוצה שהיו במחשב, ואם אפשר שהמפרט יהיה בנוי עליהם; מעבד של אינטל, מהמעבדים החדשים כדי למנוע צרוך לשידרוג עדיתי בזמן הקרוב. זיכרון של 512 DDR2. הארד דיסק שהיה בטכנולוגית SATA2. לוח אם מבית טוב, A…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP 15.6 ואני רוצה ליקנות לו משטח קירור ואני לא יודע איזה מוצר מבין הקטגוריות פה הוא הטוב בשבילי אז אני מבקש מימכם שתסתכלו ותגידו לי מה מתאים לי ואיזה מוצר אני אמור ליקנות אפשרות א' http://www.sporty.co.il/products/170442 אפשרות ב' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949584&af=2543 אפשרות ג' http://www.21.tv/p-91817/d79ed7a9d798d797+d7a7d799d7a8d795d7a8+X878/cf-5822/?a=a אפשרות ד' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958274&af=2543 אפשרות ה' http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949727&af=2543
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם תוכנות עיצוב גרפי photoshop ו after effects ובעתיד אני מתכוון להתחיל עם תלת מימד 3d max. אני עורך בavid media composer. אני חושב לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לעריכה ועיצוב ולהחזיק עוד מחשב רק לאינטרנט. אני רוצה גם לקנות מסך Lcd. התקציב הוא 5000 ש"ח. תודה לכל המתעניינים.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שרת מארז פיצה 1U בן שנתיים בערך מעבד: קיים אחד מרובע ליבות Intel Xeon E5540 ויש מקום פנוי למעבד נוסף אחסון: זוג דיסקים 300 ג'יגה במהירות 15000 (המקוריים) וזוג דיסקים 1 טרה במהירות 7200 חדשים חצי שנה בשימוש זכרון: 32 ג'יגה ספק כח נשלף מקורי של דל ומקום לספק נוסף
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המשחקים הכי טובים שיש. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני סגור על dell u2311h * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG,Call Of Dutiy * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב הנייד בעיה מאוד מעצבנת כאשר אני מחובר לאינטרנט ופותח את הדפדפן של אקספולרר החדש אז הוא פותח את דף האינטרנט לדוגמה גוגל לשנייה הוא מראה את האתר ואז נעלם לבד, כלומר הדף של הדפדפן ניהיה לבן. עוד משהו מוזר זה כאשר אני "ממזער" או "משחזר" את הדפדפן ו"מגדיל" חזרה האתר מופיע לי כאילו רגיל. האם מישהו ניתקל בבעיה כזו?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי כאן בעקבות המלצה מפורום גיימר. אני זקוק למפרט למחשב שמותאם במיוחד לעבודה עם תוכנות כמו photoshop, 3ds max, zbrush... בתקציב של 5000 ש"ח (אם צריך קצת יותר אז בסדר) אני לא צריך מסך, ואני צריך כרטיס גרפיקה שתומך בdual display כי יש לי 2 מסכים. אני גם לא חייב עכבר\מקלדת\רמקולים. בבקשה המליצו לי על מפרט. תודה, תום.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דרוש מחשב ביתי כולל ציוד בקפי (מסך, עכבר ,מקלדת ורמקולים) מפרט מלא ! רמת שקט - רגילה,המחשב נועד לבית תשובות: 1. 2300 מזומן 2. ביתי , גלישה באינטרנט ,שיהיה אפשרות לראות סרטים, אופיס . 3. צריך ציוד הקפי 4. - 5. עדיפות למעבד של אינטל, ככל שהרכיבים החשובים יהיו בעלי חברה יותר טובה זה יועיל . 6.המחשב צריך להראות סביר , לא הולך מוצג באיזור בולט לעין 7.לא צריך מערכת חוקית ,הרכבת מחשב במעבדה -כן. 8.שהמחשב יחזיק זמן רב ולא יהיו בו הרבה תקלות 9.צורה סבירה, אף אחד לא רוצה טרקטור בבית . 10. לא 11.- חשוב מאוד שהמחשב "יחזיק לתקופה ארוכה. בלי יותר מדי בעיות אם חסר משהו נא לשאול ואני יענה. תודה רבה. מוטי
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הדור של מחשבים חדשים לא מוכן ל- DDR5 +PCI-E5.0 1. אינטל ו- AMD מביאים מעבדים חדשים לשוק עם יכולות מרשימות אבל במחירים מופקעים לאור חוסרים בחומרי גלם +עודף ביקוש של צרכנים 2. PCI-E 5.0 - דור חדש של רוחב פס שלא יהיה שווה הרבה לקונה מחשב זה אין כרטיסי מסך עם PCI-E 5.0 ולא יהיו עד 2023 וגם אז יקח זמן לנצל משהו מרוחב פס זה 3. אין M.2 PCIe 5.0 SSDs למחשבים אלו ולא יגיעו עד -אמצע 2022 תוסיפו לזה מחירים פי 3 ממחירון יצרן 4. זכרון DDR 5.0 - שוב מתחיל סיפור של מחירים גבוהים לאור חוסרים בשבבים וגם במהירות התחלתית של 4800MHZ כמו לרכוש DDR4.0 במהירות 2133 MHz למה לרכוש טכנולוגיה שלא בשלה כלל ולא ממצא את הפוטנציאל במהירות . ב- 2023 מהירות …
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000. מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן אקבל ערך משמעותי מעוד כמה מאות. חשוב לי שיהיה מעבד אינטל דור 12 או 13, 32gb ram וכרטיס מסך בין 3060 ti לבין 3070 ti שמתי עין לדוגמא על הדגם הזה https://ksp.co.il/web/item/216523 והייתי שמח לקבל עליו חוות דעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות פה ושם ושימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
רכשתי מחשב dell 14z 5432 יד שניה המחשב מגיע עם כרטיס מוסך על הלוח 4000HD וכרטיס מסך נוסף Radeon HD 7570M הבנתי שצריך להגדיר לכרטיס אם איזה תוכנות הוא יפעל (בגלל חיסכון אנרגיה) השמח לעזרה איך בדיוק אני מגדיר אם איזה תוכנות הכרטיס יעבוד תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז ככה.. בהתחייבות לשנתיים הם מביאים לי מחשב נייד HP Pavilion dv5-1160ej.... הם פורסים את זה ל-36 תשלומים שבכול תשלום אני משלם 149 ש"ח שלבסוף זה יוצא 5364 ש"ח... המפרט של המחשב זה: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHZ GeForse 9200 GS 256 MB 15.4" 320G HD 4G RAM Windows Vista Home Premium בנוסף לזה אני מקבל אחריות בינלאומית לשנתיים.... אז מה אתם אומרים? ההתחייבות לשנתיים שווה את המחשב הנייד? גם ככה אני נמצא אם 012 ואני די מרוצה אז אין לי סיבה לעזוב... ולהתייחב לשנתיים.. בקטנה גם ככה נראה לי שאני הולך להישאר איתם בשנתיים הקרובות... טוב.. ייאלה תנו חוות דעת אנשים
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב למשחק skyrim חוץ מזה למיילים ואופיס תקציב מקסימלי: עד 2500 ש"ח אפשר לחרוג עד 3000 אם אפשר בפחות עדיף שימושי המחשב: משחקים SKYRIM אופיס מיילים ואינטרנט מסך LG 21 הגדרות גרפיקה עדיף כמה שיותר גבוה לא צריך ציוד היקפי שקט לא קריטי בלי OC כולל WIN 7 והרכבה חנות שעושה משלוחים או באיזור המרכז שדרוג לא מתוכנן אם משהו לא ברור תשאלו אשמח למפרט תודה גיא תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-