ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני בעיקר אשתמש בו לאינטרנט ומולטימדיה והורדות\העלות... לפעמים עיבוד וידאו ויותר לפעמים משחקים (כמו: HEROES V) הראשוןInspiron 6400 של DELL שעולה 5700 ש"ח עם:Intel Core Duo T2400 LCD Panel 15.4 1GB Dual Channel DDR2 533MHz 100GB 7200rpm SATA Hard Drive 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 Integrated Sound Blaster וFREE NetGear 54Mbps Firewall Wireless Router Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer השני הוא:dv2000z של HP שעולה 5720 ש"ח עם:AMD Turion 64 X2 Mobile TL-52 Display 15.1" WXGA BrightView Widescreen Graphics Card NVIDIA® GeForce® Go 6150 Memory 1.0GB DDR2 SDRAM Hard Drive 100 GB 5400 RPM Serial ATA Hard Drive Multi 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support Networking 802.…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חבר שלי המצליץ לי על המפרט הזה רציתי רק לדעת חווה דעת אם זה טוב למשחקים סרטים. בעיקרון לנער בן 15 http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11354:1/6:10522:1/2:11279:1/4:11237:1/7:7942:1/3:11636:1/20:8969:1/9:11435:1/10:11513:1/
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חיפשתי הרבה מאוד ולא הצלחתי להחליט כל פעם צץ משהו חדש... אני סטודנט, סבא קונה לי מחשב נייד עד 6500 ש"ח.. יש ברשותי מחשב נייח בן זונה... איזה מחשב אתם ממליצים... המליצו לי על DELL 6400 או LG M1 או לנובו n100 3000 אני משתמש באינטרנט הרבה, אופיס הורדת מוסיקה, מסתובב עם המחשב, יש לי תיק גב טוב אבל... לראות סרטים וכד'... הקיצר מה לקנות...??? התקציב 6500 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת שני לפטופים לקרובי משפחה שיהוו תחליף למחשב נייח. גודל מסך מינימלי של 15", למשקל אין שום חשיבות מכיוון שהם לא מיועדים לצאת מהבית, מפרט בסיסי (שימושי גלישה ואופיס בסיסיים לחלוטין) אבל דגם שיוכל ללכת איתם ל3-4 שנים הקרובות כך שלא משהו מיושן מדי שמסתובב כבר בשוק שלוש שנים. החברות המועדפות עלי הן דל, לנובו, סמסונג ואסוס מניסיון טוב שלי. בדקתי כמובן בזאפ אבל אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים שעונים על הדרישות האלה, להערכתי התקציב ריאלי+ ואפשר אפילו לרדת קצת. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
החלטתי כבר על מפרט אחרי בדיקה וקריאת ההודעות של החברים פה בפורום מטרת המחשב תהיה בעיקר למשחקים כבדים וגם לאוברקלוקינג בזמני הפנוי מנועה מחשבים בחרתי את הרכיבים הבאים: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box - ¤ 2120 DFI Infinity 975X - ¤ 1060 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 - ¤ 1250 ENERMAX LIBERTY 500W - ¤ 700 + הרכבה 170 ¤ מ KSP: Sapphire Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E - ¤ 2170 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB - ¤ 465 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) - ¤ 220 סה"כ = 8,155 ¤ עכשיו ההתלבטות שלי היא איזה מארז לקנות... חשבתי ללכת על המוצרט של Thermaltake כי נורא אהבתי את העיצוב שלו אבל אני לא יודע אם הו…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בעיקרון כל התוכנות של אדובי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 crisys3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אחרי ששיחקתי קצת AC3 להפתעתי גיליתי שגם על ההגדרות הכי נמוכות (שזה די מגעיל לשחק ככה בגלל הAA במיוחד) יש איטיות בערים צפופות, האמת היא שגם מזמן לא שדרגתי את המחשב שלי ואני זקוק להמלצתכם, האם כדאי בכלל? מה כדאי בכלל? וכמה כדאי בכלל? המפרט שלי כרגע: Phenom X6 1075T שעומד על OC קטן של 3.45 GHZ (יש לציין שאת הOC בצעתי לאחר שגיליתי איטיות) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3, כן אני יודע שזה לוח שהוא לא AM3 אבל צרבתי לו ביוס בשביל להשאר עם זכרונות של DDR2 (לא היה לי כח לקנות חדשים באותה תקופה) זכרונות - G.Skill DDR2 2048X2 1066MHZ כרטיס מסך - 6950 שעשיתי לו פלאש ל6970 והוא עומד על 900 ליבה/1450 זכרון ספק - OCZ 500W - עתיק ואמין, יש לי אותו בערך 4 שנים + יש לציין שהמחש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד מסוג טושיבה L300-11L עכשיו המחשב בא עם וינודס ויסטה מובנה בוינדוס יש כמה תוכנות של טושיבה ויש תוכנה של טושיבה ליצירת דיסק אתחול יצרתי את הדיסק הכל עובד סבבה אני רוצה לשים על המחשב נייד XP ולהתקין את התוכנות של טושיבה יש אפשרות לעשות את זה? איך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב עד 4500 ש"ח - כולל מסך אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך טוב כמו כן אני מעדיף מחשב שקט כי אני תמיד משאיר אותו בלילה אז מאוד חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר שקט וגם שהמארז יראה נחמד גם לא יזיק (: כל השאר אני מקווה שתבחרו בשבילי מה שיתאים לתקציב שלי תודה ויום טוב ;D
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אחד החברים שלי רוצה מחשב חדש... כמו שציינתי בכותרת- עד 6000 שקלים, הוא לא יעשה OC... משחקים ואינטרנט, כולל מסך דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. ללא הרכבה, ללא ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
תוכנות כמו Cubase 4 ,Wavelab וכו' יש כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO, צריך שיהיה 4 גיגה זיכרון, אני לא יודע אם התוכנה יודעת להשתמש ב-4 ליבות, אז לא יודע אם זה הכרחי, שיהיה מחנות שנמצאת באזור הקריות. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית. נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש. והמליץ לי על המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740 הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד. אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות. אפרט מה חשוב לי: אחריות בינלאומית יכולת להריץ משחקים אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם. 4"15 לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות. לא חשוב לי קירור לאוברקלוק. אין צורך בכונן בלו ריי ותקציב של עד 1400$ . תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין שני הרכיבים הבאים: http://a.co/d/5WRcYkA Seagate BarraCuda Pro 4TB 7200RPM 6Gb/s 256MB with data recovery http://a.co/d/9Afuiqg WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache אני מחפש משהו אמין שלא יקרוס, מהיר, יציב, ושקט יחסית. בסרטון הבנצ'מארק הזה יש תיעדוף לסיגייט מבחינת הביצועים, וגם יש את עיניין הדאטה ריקוברי (מודה שלא חקרתי את זה לעומק) - https://www.youtube.com/watch?v=9kPb1_krXoY מצד שני יש ביקורות פחות טובות עליו באמאזון. מה אתם אומרים? אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה אשמח גם לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב מסוג dell inspiron 6400 עכשיו ברצוני להוסיף 4GB DDR2 א' זה אפשרי בהתחשב בכך שאני מוריד את הזיכרון של GB?(שמותקן כבר על הניייד) האם אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב וזול.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום.ידידה שלי צריכה מחשב ללא מסך . המחשב מיועד לעובודת כמו פלאש פוטו שופ וכו'. הסכום שהיא מוכנה להשקיע זה 4000 ש''ח. עכשיו אני יודע שבשביל עבודות גראפיות ממולץ מעבדי אינטל { תקנו אותי אם אני טועה} בכל אופן, אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים :-) תודה. כמובן שאני לא צריך מפרט לאוברקלוקינג אז יש לקחת את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤354 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤353 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS 256MB (UP TO 512MB) DDR2 - RETAIL ¤316 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤163 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤195 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤2176 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום חברה !! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2200 שקל בלי חריגה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני לא צריך דיסק קשיח, צורב דיוידי, והכי חשוב אני לא צריך כרטיס מסך ! יש לי SAPPHIRE HD4850 512 MB 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם …
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה מהיר מאוד העיקר זה העבודות והאינטרנט במחשב הזה ושיטוס!!! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לפיכך אשמח לקבל המלצות. צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט- מסחר וכד'), צפיית סרטים (פירוש הדבר הוא כרטיס מסך חזק (לא מטורף)) אזדקק ליציאת HDMI וחיבור לטלוויזיה, מוזיקה - אחבר רמקולים מקצועיים - אם זה רלוונטי (microlab), סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. 2GM זיכרון פנימי, אפשר 4GB רק אם יהיה ממש משתלם. מינימום 250GB זיכרון בהארד-דיסק, מקסימום 320GB. - במקרה ממש קיצוני שבו המפרט יהיה בדיוק מה שאני מחפש, רק הזיכרון יהיה 160GB זה בסדר. (כמו למשל CL500 של Lenovo - שחשבתי עליו). מסך 15". כמו כן, התקציב שלי הוא 3000שקלים, עם חריגה של עד 350ש"ח כאשר מדובר בכרטיס מסך או במעבד. אעדיף שהמשחב יהיה אחת מהחברות הבאות: Lenovo, Del…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-