עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש״ח לא חייבים להשתמש בכל ומה שישאר מהתקציב יצא לשדרוג מסכים וציוד הקפי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk 2077, baldur's gate 3, alan wake 2 ובכללי משחקי AAA. linux ב dual boot כלומר עדיף לבדוק שהחומרה לא ידועה בלעשות בעייות, אם זה עוזר אני יתקין עליו debain או ubuntu. בנוסף המחשב ישמש לתכנות deep learning אבל את העבודה העיקרית אני לא יריץ עליו. בנוסף מינימום של 32GB RAM. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

3. שלום. מנסה להרכיב מחשב שימש לגיימינג כולל משחקים חדשים וגם לסביבת עבודה כמפתח תוכנה. הדגש אבל הוא על הגיימינג. התקציב אינו מוגדר, הפידבק שאני מחפש הוא בעיקר לעניין ההתאמה בין הפריטים שבחרתי - גם להתאמה הטכנית וגם להתאמה שתאפשר לנצל את המאפיינים של כל אחד מהם בצורה טובה, כלומר שלא יהיה אחד שמהווה צוואר בקבוק על האחרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגדר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כולל משחקים חדשים, סביבת תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אנשים טובים! מחפש מחשב נייח למשחקים ועבודה (בסיסית, לא משהו מטורף אבל כן פותח הרבה טאבים וחלונות בו זמנית). תקציב עד 6000 ש"ח, מעדיף יותר באיזור ה5000. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך ומשהו שאפשר לחבר אותו ואת המסך שכבר יש אולי? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש כונן Ssd של לפטופ. חיבור SATA. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - Nice to have. לא יותר. 6. האם ישנה הגבלה א…

• 0 תגובות
    • 49 צפיות
  5. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, בנוסף עבודה משרדית וצפיה בתכני 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל, אוסיף HD פנימי של 2 טרה בנוסף לHD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה, אין צורך באורות או פירוטכניקה... 7. ה…

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, אפשר לחרוג עדיף לא בהרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: Baldur's Gate 3, The Elder Scrolls V, Fallout 4, The Sims 4. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. מעדיף בלי אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by CR7,

אשמח להתייעץ לגבי מחשב גיימינג ועיצוב עד 7K כמה נקודות חשובות: 1. יש צורך בווינדוס 2. SSD 500-512G 3. אין צורך במארז מצועצע 4. מעבד אינטל i7 5. כרטיס מסך geforce, נכוויתי קשות מ ATI RADEON 6.ספק כח, המליצו לי עם הטכנולוגיית+80, מה דעתכם 7.כונן קשיח 1T רגיל נוסף. 8. זכרונות 16-32G כרגע ברשותי מסך מחשב מסך מחשב Samsung U24E590D ‏23.6 ‏אינטש סמסונג יש אפשרות לשדרג מעבר לתקציב. תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב = 6000, אפשר לחרוג עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, משחקים חדשים שירוצו טוב, ועריכת מוזיקה עם קיובייס ואבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממוצע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 302 צפיות
  11. שלום כולם! חבר טוב שלי המליץ לי על הפורום הזה ואני ממש אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי לתכנן את המחשב החדש שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 עם אפשרות לחריגה מינורית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סאונד (עובד עם Cubase) כשיש צורך ביכולת לסחוב הרצה של מספר ספריות סאונד במקביל; בנוסף, משחקים (סגנן וויצ'ר, GTA וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

12. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…

13. שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Call of duty, Apex וכו' פיתוח תוכנה - Python/C++ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU - RTX 4070 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף Mid-tower ולא מפלצתי מידי. 7. האם האם יש צורך לכל…

15. אהלן חברים, המחשב שלי מת סופית לאחר כמעט עשור שהוא אצלי, פה קיבלתי את ההמלצה למפרט הקודם אז אשמח לקבל עזרה גם עכשיו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, קצת עבודת תכנות קלה (WEB) שלא מצריכה חישובים כבדים ושימוש יום יומי רגיל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים כלל, יש ssd רגיל של חצי טרה ועוד nvme של חצי ועוד קשיח. יש…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:1000 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):סטרימים • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:אין לי משש משהו מיוחד כרגע אני פשוט אוריד את המשחקים הכי חדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64BITמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה …

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  18. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש״ח אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים הכי כבדים שיש ושייצאו בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. …

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - שיהיה טוב לעיניים - מתלבט אם עדיף לקחת Hz גבוה (144) או 2K\4K או אם אפשר לשלב רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך במקלדת, עכבר, בנוסף ל NVMe (לדעתי 1TB) אני יוסיף לו 3.5" כלשהו שיש לי בבית. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד אזור 3750 ללא חריגות (עדיף פחות אפילו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים , כרגע בעיקר מיינקרפט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by Nov15,

אהלן מגשים חלום של כמה שנים ועובר סוף סוף מגיימינג בקונסולות לPC. זה פעם ראשונה שאני בונה מחשב ואני חדש בתחום לכן אם יש לכם הצעות לדברים אחרים ממה שרשמתי בטופס אני פתוח לשינויים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אופציונלי לחריגה של 500 שח אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד- בעיקרון רוצה מחשב חזק שאוכל להחזיק איתו תקופה ארוכה על איכויות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך מתאים בסביבות ה2000 שקל (מחוץ לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ-10,000 ש"ח. מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים וישנים כגון MW2, BF, Witcher, CyberPunk. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לסט מקלדת עכבר אוזניות אלחוטיים במידה ויש משהו מומלץ עם דגש על זמן התגובה למשחקי ה-MP. אפשר גם המלצה למסך, כרגע עם Dell P2715Q 4K 60HZ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש INTEL(R) SSD 750 SERIES (1.2TB, 1/2 HEIGHT…

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 באילת. אני חושב שזה שם את TMS ו KSP על השולחן. אפשר לחרוג קצת במידה ויש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, פיתוח שדורש הרבה זכרון - 64GB. משדרג מחשב ישן בן 7 Core i7-6850K X99-A II 32GB RAM היה 1070 עד ששבק חיים לפני שבוע. מעונין להריץ ב 1440P משחקי AAA באיכות טובה וFPS טוב (רצוי 60 לפחות). AMD ובפרט 7800X3D מוצא חן בעייני בגלל היעולות (מחשב שעובד 24/7, בדרך כלל גם מנצל את המעבד לא רע. אני חושב שכרטיס המסך שמתאים הוא 4070TI. הכנתי מפרט לדוגמה ב TMS, אשמח להצעות שיפור: htt…

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ10 אלף, הייתי רוצה שזה יהיה כולל מסך עכבר ומקלדת אבל אפשר לחרוג מהמחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הייתי רוצה שיריץ משחקים עדכניים ועתידיים בצורה טובה (howarts legacy) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (אולי גם רמקולים?) אבל אפשר לחרוג מהתקציב ולא חובה מסך: קעור מקלדת: מכאנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, הייתי רוצה קירור נוזלי למעבד …

• 0 תגובות
    • 333 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.