עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אחותי מחפשת נייד שהיא תוכל לסחוב איתה לאוניברסיטה אז מאוד מאוד מאודדדדדדד חשוב המשקל! היא מחפשת נייד מתחת ל 2קילוגרם! מסך 13" מינימום! שיהיה מספיק זיכרון + מספיק מקום בדיסק הקשיח. מינימום 250GB. התקציב הוא כ4 אלף שקל, עם נטייה ל5 במקרים חריגים. שהמחשב לא יהיה בנוי מחומרים זולים כמו MSI שכולו פלסטיק...שיהיה איכותי ( כדוגמאת HP ). היא ממש רוצה שיהיו צבעים לבחור מהם..אבל אם אין אז לא חובה. ( נשים..לך תבין אותן ) ??? ??? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SeaMonster,

-עידכון בהודעה הרביעית-

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש חנות טובה מאיזור ב"ש לקנייה של מחשב נייד. יש מצב לצב? אני לא רוצה חנויות כמו KSP או IVORY שמעתי רק רע משם. יש דעות? תודה

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  6. או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shemaviv,

יש לדוד שלי מחשב נייד מסוג hp copmaq....שאני מנסה להפעיל את המחשב מופיעה הטעינה של הווינדוס ולאחר מכן מופיע מסך כחול לחצי שנייה והמחשב עושה ריסט. ניסיתי להפעיל ב"מצב בטוח" וגם לא עבד.. יש אפשרות לתקן מבלי לפרמט את המחשב?? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצה למחשב נייד, הדגש העיקרי הוא שהוא יהיה קל, ואחריות טובה. אין צורך בגרפיקה מתקדמת, אלא דגש ביכולות עיבוד גבוהות. עדיף יותר זול.. 9000 זה גם מחיר סביר.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by lee.,

השאלון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? סטנדרטי (לא רוצה לשלם על זה עוד) האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באמת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, BT, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יוחלף ל-SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN8 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רצוי אחריות ל-3 שנים אז ככה אבא של אשתי מעוניין במחשב נייד, לעיקר לצורכי סרטים וגלישה באינטרנט. מדובר על מחשב ראשון (כרגע הוא גולש דרך סמרטפון). והוא מעוניין בנייד בעיקר למטרת התניידות בתוך הבית (כך שהמשקל לא מאוד רלוונטי). את התקציב אני הגדרתי, מאחר והוא שאל את דעתי על מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mihFir,

רצוי כמה שפחות כסף.. צריך לארגן מחשב נייד לפקידה במשרד. המחשב לא צריך להריץ משחקים, אבל לא יודע אולי פה ושם.. עבודה באינטרנט, ואופיס. כלומר לא משהו חזק בטירוף, משהו ביתי טוב. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הנ"ל, מעוניין בעיקר בכרטיס מסך חזק, כדומה ל 9600GT ומעלה אם ניתן, 200GB לפחות ומעבד שיחזיק הכל יחד.. כמו כן מתוכנן להתחבר למחשב הנ"ל כרטיס קול מקצועי לטובת עבודות וגם כרטיס כמו INDIGO. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  15. שלום, כרגע אני עובד על Dell Latitude D430, אך אני צריך להחליף אותו, ולכן: * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, קצת גרפיקה. * גודל המסך: 12 אינץ'. (ניתן גם 13 אינץ') * משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כמובן שכמה שיותר נמוך יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאה למסך (VGA או DVI-מועדף DVI). (ניתן גם יציאה נוספת כמו HDMI או S-VIDEO) * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא נידרש, אבל אם אפשר כן, חשוב שתהיה לפחות אחריות של יבואן רשמי. * מערכת הפעלה: ווינדוס 7 מקורי * תקציב: עד 5000 ש"ח (אם אפשר לקבל גם הצעות למחיר יותר נמוך 3K/4K אני אשמח) בינתיים חשהתי על הVostro 1220 של Dell: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostr…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  16. היי אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת לצורכי לימודים גלישה בסיסית מאוד באינטרנט חשוב: שיחזיק לפחות שעתיים של עבודה (רצוי 4) קטן מאוד (איזור ה-10") יציאת USB אחת לפחות (לעכבר חיצוני) קל מאוד (אישה מבוגרת... זה קריטי) יריצו עליו אופיס ומעט מאוד גלישה באינטרנט (גלישה בסיסית ביותר), אלה כל השימושים. התקציב עד 2000, לפי מה שהיא אמרה - לדעתי אפשר למצוא כזה גם קרוב ל-1000 ש"ח. במילים אחרות - כמה שפחות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by tepez,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי. התקציב הוא 3500-4000. הגודל הרצוי הוא 14. אין צורך בHDMI או בקורא טביעות אצבעות (למרות שזה יהיה נחמד). האם אפשר לראות סרטי HD עם כרטיס מסך onboard? כמה צריכה לעלות הרחבת אחריות ל3 שנים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by MarkYo,

אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by eliXir,

אני רוצה את המחשב הכי טוב שניתן למצוא בארץ במחיר הזה. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by felixr,

* מטרות המחשב? פיתוח ותכנות. Visual Studio, XNA (פיתוח משחקים - דורש כרטיס מסך), photoshop. * גודל המסך? 15.6" / 15.4" * משקל רצוי? לא חריג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממוצע ומעלה (מעל 3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אלא אם כן הוא ירכש דרך האינטרנט, ואז מן הסתם דרושה אחראיות בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה ד…

21. Started by royiy,

בס"ד שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג איזה, בעיקרון אני חייל ואני מתחיל ללמוד עוד מעט, אני רוצה מחשב שיסחוב אינטרנט וכמה תוכנות פתוחות בעיקר OFFICE, לא למשחקים אבל גם לסרטים. התקציב עד 3000, כמובן שעדיף חדש ולא משומש. ולא חייב מחבר HDMI אבל כדאי כי קנינו עכשיו פלזמה מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  22. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

23. msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  24. שלום, אחותי בקשה ממני לחפש לה מחשב נייד עם תקציב של עד 4K לשימושי עיקרי של עיצוב גראפי מתקדם, עם דגש על פוטושופ. המחשב צריך להיות גם טוב לצפייה בסרטים, וחשוב גם שהוא יראה יפה ועם אופציה לבחור צבע. אני מניח שהמינמום מבחינת דרישות זה core i5 עם 4GB זיכרון ומסך טוב. אולי אפשר להתפשר על מעבד i3, אם זה יספיק לעבודה על פוטושופ. גודל מסך רצוי: 15.6 המשקל לא משנה כלכך כרגע. אשמח לקבל המלצות בהתאם, ודעה לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5655 תודה! עריכה: אני חייב לציין שכרגע היא עובדת על מחשב amd athlon 64bit X2 4400+ @ 2.6MHz עם 3GB זיכרון DDR2. כך שבעצם כל לפטופ עם ביצועים דומים או טובים יותר יהיה מצויין.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. Started by zwex35,

אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.