עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by netdd,

יש לי מחשב hp tx2500.. לפני כחודש נהרסה לי הסוללה המקורית שלו...קניתי סוללה חדשה שגם היא מקורית ולאחר כשבוע נהרסה גם היא מה יכולה להיות הבעיה...? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by Lechen Diakover,

היי התקציב שלי הוא 3K השימושים שלי זה: הרבה אופיס, הרבה קבצי אקסל פתוחים, הרבה חלונות פתוחים, שימוש לפעמים באתרים שלוקחים הרבה RAM אז מינימום 16GB כמובן יותר התלהבתי מהשיאומי בגלל המעבד, המסך שקצת יותר גדול והעיצוב. לאחר בירורים ומכס, המחשב נייד הזה יגיע ל3200 כולל משלוח עד הבית https://www.banggood.com/Xiaomi-RedmiBook-16-Laptop-16_1-inch-AMD-Ryzen7-4700U-16GB-RAM-512GB-SSD-100-pencent-sRGB-46Wh-Battery-90-pencent-Ratio-3_26mm-Thickness-Notebook-p-1689950.html?akmClientCountry=IL&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN ● Windows 10 OS home Installed) ● 16.1 inch 100% sRGB 90% Ratio IPS Screen with 1920 x 1080 Resolution ● AMD R…

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. שלום, אני סטודנט שעובד בעבודה שיש בה המון זמן פנוי.מסיבה זאת ומסיבות נוספות אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל להפעיל משחקים ולשרוף לי זמן. הבעיה היא שהתקציב הוא 4000-5000 ש"ח.ידוע לי שלא ניתן לקנות במחיר הזה תחנת משחקים ניידת.השאלה היא איזה מחשב נייד ניתן לקנות בתקציב הזה שיפעיל כמה שיותר משחקים(גם אם לא בהכרח החדשים).אם קרייסיס לא ירוץ אצלי אני אחיה עם זה.אבל משחקים עממיים יותר כמו פרו אבולושן או BF2 זה אפשרי,לא? המחשב ישמש גם לעבודה משרדית.אני מאוד אוהב את המסך של ה DELL ISPIRON 6400,אז אם אפשר מסך דומה(לא יודע אם הוא מט או לא).הבעיה בINSPIRON 6400 לפי מה שראיתי היא שכרטיס המסך שלו חלש מאוד ומתקשה להריץ משחקים חדשים שלא כבדים בכלל בגרפיקה גבוהה,אבל בבינונית מריץ. אני כ…

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. חברה שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייד כידאי לחבר אשר שירת איתי בצבא בתור עורך וידאו. אנחנו לא מתימרים לשמוע שיש מחשב נייד שממש מתאים לעריכה עם היציאות וכו במחיר של גג 8000 שח. אבל אני רוצה משהו במחיר הזה כך שיהיה לו FIREWIRE ו1 גיגה ראם, ושכל השאר יהיה הכי איכותי? איזה פירמה? איזה דגם? מישהו? תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. המפרט שלי כיום הוא Intel Core i7 4790 Asus Z97-KG.Skill 1600Mhz 8Gx2GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5Seasonic M12G-550Samsung EVO 250GB מחשב זריז מאוד לכל הדעות. השימושים שלי הם סטנדרטיים: פתיחת 20-30 טאבים בכרום בו זמנית, וצפייה בסרטים. מידי פעם עריכת תמונות. המפרט הנוכחי מושלם מבחינתי ופחות ממנו מורגש בחוויית המולטיטסקינג שלי. עוד אצייץ שהמחשב דולק 24 שעות, והמשפחה עובדת עימו הרבה שעות ביממה. הוא מחובר לטלויזיה 51" ודרכה נעשית רוב העבודה. אני מעוניין להחליף את המחשב הזה במחשב נייד מקביל, כדי שאוכל מידי פעם לקחת אותו עימי מחוץ לבית. בבית ארצה שהוא יתחבר לתחנת עגינה, שתחובר ל 51", מקלדת ועכבר אלחוטי. כלומר, אניח את המחשב כשהוא סגור, והוא יעבוד כמו ה…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. הי, הכוונה היא לעזוב את הבית (ואת המחשב השולחני הטוב איתו) ולנסוע ללמוד - מה שאומר שצריך גם מחשב נייד וקל, וגם מחשב חזק מספיק להחליף מחשב שולחני. הכוונה היא להריץ סרטים, משחקים, וגם דברים פשוטים כמו אינטרנט וOffice. חשוב סוללה 9cell, חשוב לי trackpoint, חשוב שלא יהיה ענק ובטח שלא כבד. מסך גג 15, עדיף 14. מאוד אוהב את lenovo, השאלה היא לגבי t61 - הכרטיס מסך שהוא בא איתו, quadro nvs 140m, מה ביכולתו לעשות? אני לא מכיר אותו ולא יודע להשוות אות ולכרטיסים של מחשבים שולחניים. ובכלל - אשמח לשמוע על מחשבים שכדאי לקנות ושיענו לצרכים שלי.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KeepOuT,

* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by 95Yuval,

תקציב - עד 3500 עדיף בפחות, אפשרי לחרוג רק אם באמת שינוי משמעותי עד 500 שח שימוש - בעיקר גלישה באינטרנט, צפיה בתכני וידאו באיכות גבוהה (גם בחיבור לטלוויזיה), לא יכול לפסול את זה שאהפוך לסטודנט בקרוב אז גם שימוש בכל תוכנות האופיס למיניהן, לא צריך כוח בשביל עיצוב או דברים בסגנון, אבל כן פלוס אם גם יתאים לגיימינג למשחקים גם אם לא הטובים ביותר או ברמה הגבוהה ביותר, מקווה שהייתי ברור. ציוד היקפי - המלצות לעכבר ומקלדת אלחוטיים סטנדרטיים ולא יקרים מידי, בלי קשר לתקציב המחשב רכיב בסיסי - לא קיים צריך הכל חדש שקט - כמובן שאני בעד כמה שיותר שקט אבל לא על זה יפול מחשב גודל - חשבתי בין 14-15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל, שוב ל…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by yoni8866,

אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Orian015,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיריץ את COD6:MODERN WARFARE 2 במחיר הכי זול שאתם יכולים למצוא לי. לא משנה לי עם בארץ או בחול. יש עדיפות קטנה לניידות. תודה מראש. אני לא ממש מתמצא בנושא אז אין טעם שתשאלו אותי שאלות. :-) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום חבר'ה, אני מעוניין במחשב נייד, יש לי כל מיני סיבות ,זה לא ממש רלוונטי לרכישה אז אני לא אציין אותן, על כל פנים, שאלתי היא בכותרת, לפני שתשאלו, אני לא מעוניין להפעיל בו יותר מידי משחקים ,זה לא משנה לי, אני מבין שאם הוא יפעיל טוב COD4 אז גם אחרים יפעלו בצורה דיי טובה, נא להתייחס לבקשה הספיציפית ,תודה רבה מראש. ד"א, אם אתם חושבים שיש גם בפחות אז סבבה, ואני מצפה להפעיל את המשחק ברזו' המקסימלית של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 + אפשר להוסיף 300-500 שקל אם זה הכרחי (אוציא את הכסף אם צריך). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה דפדפנים פתוחים, מוזיקה, פוטושופ, אקסלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיפות לכונן SSD. מאמין 500-1T מספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש.. יהיה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6-16" 7. האם …

13. Started by barakuda69,

היי איזה מעבד עדיף למחשב נייד שימוש לבית הספר אבל גם משחקים אני יודע שיש משמעות ל Cores& Threads מה עדיף למשחקים המחשבים מגיעים עם כרטיס גרפי GEFORCE 930MX 2GB Mem. 1) I7 – 7500U 2.70 GHz Kaby Lake 4MB Cache up to 3.5Ghz 2Cores, 4 Threads 12GB Memory 1TB 7200RPM Disk 2.5” או 2) I7 – 8550U 1.80GHz Kaby Lake R 8MB Cache up to 4.0Ghz 4Cores, 8 Threads 16GB Memory 512MB SSD Disk 2.5” תודה

14. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה גם תחליף למחשב הנייח שלי. ברשת יש כל מיני דיעות לגבי האם חיבור מחשב נייד עם הסוללה שלו באופן קבוע לחשמל יכולה לפגוע בסוללה וכד', מה דעתכם? האם יש עדיפות לקחת מחשב נייד עם בטריה נשלפת כמו למשל ASUS GL552VW - או פשוט לקחת מחשב נייד עם סוללה בתוך המכשיר ולחבר אותו באופן קבוע לחשמל? (כמובן שאפשר גם לפרק ולהסיר את הסוללה, אבל מכיוון שהמכשיר ישמש גם כמחשב נייד, נראה לי מסובך בכל פעם להסיר סוללה ולהחזיר אותה...) תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום. לא בטוח אם לשאול כאן או בפורום מעבדים. אני מתעניין בשאלה - איזה מפרט (מעבד, ז"א) של מחשב נייד יהיה שווה בביצועין (וזה תנאי חשוב - כי אני לא מוכן לרדת ברמת הביצועים העכשווית, שהיא ממש על הגבול) למחשב הנייח שלי (שפרטיו מימין)? אני פשוט מחפש מחשב נייד שיוכל להחליף את הנייח, אבל אני לא רוצה "לרדת" בביצועים. ולכן השאלה שלי בימים האלה היא - האם אוכל להסתפק במעבד i3, או אולי אפילו i3 ULV? או שאני נדרש לבחור במעבדי ה i5 כדי להשוות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אשמח לעזרה דחוף שאוכל לקנות מחשב עד תחילת הלימודים. גודל מסך וזמן סוללה פחות עקרוניים לי. חשוב לי הביצועים של המעבד-שיעבוד טוב,לא ייתקע גם בהפעלת חלונות ותוכניות רבים. שאני אוכל להשתמש בו בכל מה שקשור לתכנות וכד'. לא צריכה יותר מדי זיכרון בדיסק הקשיח אך גם פה-שיעבוד מהר בלי להיתקע. 1.האם סדרת המעבדים core i3/5 טובים? עד כמה ההפרש משמועתי בין 3 ל-5? 2. האם אני זקוקה לכטיס מסך טוב? 3. האם להסתפק בשנה אחריות או שכדאי להרחיב? 4. איך המעבד הזה: Intel Dual Core T4500/T4400 במהירות 2.30Ghz מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אולי קצת עריכה גרפית , תכנות לסוגיו השונים * גודל המסך:13+ * משקל רצוי-פחות חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)…

17. Started by ישראל11,

הי! צריך חוות דעת על המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 צריך אותו בעיקר למשחקים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by אב,

אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום, חבר שלי מחפש מחשב עד 3000 ש"ח. לא משחק ולא משהו כבד. איך ההצעה הזו. תודה.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by giesseron,

שלום, ראיתי מחשב של חברת ACER מספר חברים אמרו לי שהוא בסדר, אבל רציתי לשאול את החבר'ה המומחים פה מה דעתם על המחשב, מכיוון שפעם אחת נפלתי בקניית מחשב אני משקיע מחשבה מרובה ביותר בקניית המחשב הנייד. המחשב הוא כדלקמן: סוג: AMD TURION 64 X2 מהירות המעבד: 2GHz סדרה: ML-37 BUS SPEED: 533 MHz כרטיס מסך: ATI Radeon X200 128MB זכרון : גיג'ה כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120GB ד.קשיח מהירות: 5400RPM משקל כולל סוללה: 2.79 ק"ג נתוני סוללה סוג סוללה: Lithium-ion זמן עבודה: 4 שעות מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME מה דעתכם ואם אתם חושבים שהוא לא טוב אם אתם יכולים להמליץ לי על מחשב טוב לעבודת סטודנטים ולמשחקים אבל כזה שיחזיק ויהיה רלוונטי לפחות לשנתיים שלוש…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. הפרטישן הראשון שוקל 10 ג'יגה ושם יש את הקובץ שיחזור,איך אני גורם לו למחשב לעלות מהפרטישן הזה? יש ניידים שזה לחיצה על F11 פה ניסתי וזה לא עבד,אשמח לעזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by volvo2005,

האם מחשבים ניידים מבית asus מצדיקים את המחיריםם המאוד כבדים שלהם??..כי בעצם הנתונים שלהם לא הכי חזקים לעומת ה-hp שהם בהרבה יותר זולים מה-asus..(מה שידוע לי על הניידים שמוכרים בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by lee1,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by tom776,

שלום, אני מחפש מחשב נייד dell Inspiron 1520 8600M http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm הבנתי שבחנות הזו כבר אין... מישהו יודע מי משווק ואיפה אפשר לקנות אותו? וכמו כן אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על מחשב טוב עם מפרט דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by gorzany,

היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.