ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
עבדתי על המחשב( DELL INSPIRON 1525 ) והוא נתקע ומאז ההארד דיסק לא מזוהה(SATA 250) - כשמפעילים את המחשב אז הוא מצפצף , והנורה של ההארד דיסק מהבהבת , אני אומר לו לעשות בדיקה -onboard diagnostics , ואז הוא אומר ERROR CODE 0141 , HARD DRIVE-NO DRIVE DETECTED , הוא אבוד ? עזרו לי בבקשה , אני כבר שבוע תקוע בלי המחשב , רק עכשיו הצלחתי להשיג איזה אינטרנט , ממחשב של חבר . יש לי XP ההארד דיסק לא מוגדר על SATA. תודה מראש . נ.ב - חשוב לי המידע , לא סוף העולם , אבל מאוד חשוב . מוכן להשקיע כסף. יש לי אחריות - רק לא לשחזור הקבצים .המחשב חדש- 3 חודשים , איזה עצבים . אם אני אחבר למחשב אחר - עם מערכת הפעלה , את ההארד דיסק , הוא יזהה אותו - ואז אוכל לעשות שחזור עם תוכנה או לא ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו. חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק תודה
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים+, צפייה בסרטים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מקלדת ועכבר חוטיים, רמקולים, ומסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין ה…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך בשביל עבודה - סרטים - אינטרנט. 5000 ש"ח פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים על גרפיקה גבוהה (GTA IV, CRYSIS, ETC.) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤886 לוח אם: INTEL TOWER LAKE : DG33TLM ¤602 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤1058 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB GDDR3 - RETAIL ¤1007 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS ¤557 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066MHZ ¤818 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤5519 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אשמח להערות/הארות הלוח אם שבחרתי, אני אשמח למשהו הרבה פחות יקר ויותר טוב (סוג ש…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית, אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו. אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'.. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לעבודות משרדיות כלליות, הכי הרבה מחשב שניתן לקבל בסכום כזה, קניה מהארץ. קיימת גם אפשרות לרכישה בגרמניה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר. אני מניח שדרישה חשובה היא אמינות.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
המטרה היא להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו כדוגמת GTA IV וכו' אם אפשר לא לנצל את כל הסכום אם אפשר לקצץ פה ושם ובכל זאת המשחקים יעבדו אשמח מאוד אלא אם כן זה לא שייך
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עד תקציב של 3000 בלי מסך ובלי ציוד היקפי המטרות של המחשב הן משחקים מוזיקה ואינטרנט בתוך המחשב אני רוצה 4 GB RAM ותתפרעו על השאר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אהלן. אני עומד לפני קניית מחשב, וניתקלתי בהתלבטות קשה. התקציב הוא עד 8500, כמובן שאני מעדיף להוציא כה שפחות. השימושים הולכים להיות רבים, משחקים, עריכה וידאו\תמונות, קידוד, ניגון HD, וכמובן שגם עבודות משרדיות. די הייתי סגור על הhp dv5-1190 שכולל מפרט נחמד מאוד, אך לאחר שימוש בו עושה רושם שהוא גדול מידי, והמסך לא להיט בכלל. ראיתי את המפרט של הDell studio xps 16 שעושה רושם נחמד מאוד, אך לא מצאתי אותו בשום מקום, ככה שאין לו מושג מה מחירו ומה גודלו. חיפשתי גם מחשב מApple, ששם יש לי כרגע 20% הנחה, אבל למרות זאת המחשבים יקרים מידי. קיים מחשב המציג ביצועים טובים, אך גם בנוי היטב הן באיכות והן בגודל? (כדוגמת MBP) בעיקרון אני מעדיף מסכים קטנים (13\14) אך אני חייב להתפשר עקב הדרישה …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה קראתי הרבה על Asus XG Station שזהוא כרטיס מסל חיצוני לנייד, אך לא מצאתי מאיפה לקנות ואפילו לא מחיר. אז הייתי מאוד רוצה שתגידו לי אם הדבר אכן קיים ומה מחירו, כמובן אם ישנם כרטיסי מסך אחרים אני ישמח לדעת יותר פרטים בנושא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מריץ את המחשב ב 50% בהירות, ללא אינטרנט אלחוטי, ושום תוכנות כבדות ואני מצליח לקבל רק שעתיים/שעתיים וחצי עם סוללת 6 תאים. הסוללה בת חצי שנה בלבד. האם נראה לכם הגיוני? ברוב הביקורות שראיתי באינטרנט רשום שהצליחו להגיע לאזור ה-3:30 שעות עם קינפוג דומה. כשאני בודק ב Power Manager אז הוא טוען שמצב הסוללה טוב, וכשאני מטעין אותה הוא גם טוען שהטענתי אותה עד הסוף.. הסוללה עדיין באחריות, יש מקום לנסות להחליף אותה? או מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זה מפרט 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤230 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Twintech nVidia 9800GTX+ 1GB Twin Turbo HDMI PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1639 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?producti…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המערכת מיועדת לקולנוע ביתי בלבד. אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. עדיפות לשקט (לא יודע כמה שקט עולה אז לא יודע כמה שקט לבקש) הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט. שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. כלומר שיש צורך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי. אני צודק? אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של יס היא עניין מסובך? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב TABLET לצורך העבודה שלו, המחשב ימומן ע"י העבודה, אבל עדיין צריך שיהיה במחיר הגיוני. עלה לי הרעיון של ה-HP Pavilion tx2520ej שיש לו נתונים לא רעים יחסית. מה אתם אומרים עליו? על המסך שלו? על הזמן בטריה, מעבד ועוד...והאם יש לכם המלצה על אחד אחר שהוא יותר טוב לדעתכם. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב אם זה לא נחשב ציוד היקפי.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כל כך רק שיראה נורמלי וקר מספיק בשביל לעבוד כמו שצריך ולא לאהרס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.לא יותר 1280X1024, …
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שיכלול מעבד זיכרון 4GB מארז ספק כח לוח אם משהו בסגנון של ASUS P5Q או יותר טוב דיסק קשיח 1TB כרטיס מסך יש לי כבר 4870 512MB אז אין צורך...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-