עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by drorhazan,

אפשר לקבל חוות דעת על מפרט שהרכבתי? לוח אם: ASUS P6T Deluxe (iX58 Core i7 DDR3) 2x L1G +FW + Raid +2xSaS מעבד: Intel Core i7 2.66GHz (920/s 1366) 8MB 1333FSB צורב DVD: NEC DVDRW 7200S SATA x20 (bulk2yw) צורב שחור כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 280 1GB DDR3 (512bit) DUAL DVI+HDMI זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333MHz PC10600 ספק למארז: CORSAIR 750W CMPSU-750TX System Integrated Version (5yw) מארז כסוף ללא ספק: Thermaltake Soprano VB1000SWS הארד דיסק: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 (KS-3yw) מאוורר למעבד Intel Socket 1366 מה אתם אומרים? זה מפרט שאני הרכבתי ואמרתי למוכרים בדיוק את הרכיבים שאני רוצה (ידעתי איזה לוח, מעבד, כרטיס מסך וכו') והם רק נתנו הצעת מחיר. מה אתם אומרים? חשבתי …

2. Started by pradelon,

לחברי הפורום שלום אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו) שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה) האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות? כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300 האם המחשבים מתאמים לHD צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. היי... אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 4000 ל-5000 ש"ח. המחשב צריך לכלול 2 תוכנות- פוטושופ ותוכנת רויט שהיא תוכנת שרטוט והיא תוכנה יחסית כבדה לפי מה שידוע לי. כמו כן, אני מעוניינת שיהיה בו חיבור לאינטרנט. אני ממש לא מבינה בזה. אבקש חוות דעת. מה כדאי לקנות. תודה מראש, נועה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by Cyron,

1. מה התקציב? 3000, ניתן לחרוג 2. מטרות המחשב? סרטים, עבודות משרדיות ומשחקים ברמה בינונית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?CM 690 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט, הוא ליד המיטה 10. האם מתוכנן OC? כן, במטרה למתוח את המעבד כמה שאפשר מתוכנן לעבוד על מסך 24" בעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  5. בעיקר לאופיס וכו אינטרנט וכל הדברים הפשוטים.. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by bad-sector,

יש לי ולחבר שני לפטופים, האם ניתן לחבר ביניהם בכבל מוצלב/כלשהו וכך יהיו מזוהים כרשת ונוכל לשחק אחד נגד השני כשכל אחד במחשבו הוא?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by partas212,

היי - קיבלתי הצעת מחיר והייתי רוצה לשמוע דעות על הרכיבים והשילוב שלהם. מה אולי לשפר או אפשר לוותר/להחליף. אני קונה מסך 20 או 22 אינץ' כנראה של סוני או סמסונג (בטח עוד 1K) - כמה MS ממולץ במסכי LCD 2 או 5 ? תודה! מארז - ez cool n880 ספק - ocz 500fx 500W לוח אם - asus intel g45 p5qem מעבד - intel e8400 c2d 3.0ghz מאוורר למעבד - evercool buffalo זיכרון - kingstone 2gb ddr2 800 mhz (x4 פעמים) דיסק קשיח - samsung 500gb sata2 16mb צורב - samsung dvdrw x22 כ.מסך - inno3d geforce gtx 260 896 ddr3 ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים סה"כ אחרי מע"מ 4720 שח

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. היי אנשים, אני זקוק לעזרתכם.. מפרט למחשב אולפן, חשוב שיהיה מהיר ושקט. אמור להריץ תוכנות כמו קיובייס וכד' עם מלא תוספים שמכבידים מאוד.. אין צורך בכרטיס קול (יש כבר חיצוני). לא מתוכנן OC. כרטיס מסך שיתמוך כמובן ב2 מסכים (עם אפשרות להרצת משחק פה ושם) אבל הדגש העיקרי הוא בביצועים. תודה רבה תותחים!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. עבדתי על המחשב( DELL INSPIRON 1525 ) והוא נתקע ומאז ההארד דיסק לא מזוהה(SATA 250) - כשמפעילים את המחשב אז הוא מצפצף , והנורה של ההארד דיסק מהבהבת , אני אומר לו לעשות בדיקה -onboard diagnostics , ואז הוא אומר ERROR CODE 0141 , HARD DRIVE-NO DRIVE DETECTED , הוא אבוד ? עזרו לי בבקשה , אני כבר שבוע תקוע בלי המחשב , רק עכשיו הצלחתי להשיג איזה אינטרנט , ממחשב של חבר . יש לי XP ההארד דיסק לא מוגדר על SATA. תודה מראש . נ.ב - חשוב לי המידע , לא סוף העולם , אבל מאוד חשוב . מוכן להשקיע כסף. יש לי אחריות - רק לא לשחזור הקבצים .המחשב חדש- 3 חודשים , איזה עצבים . אם אני אחבר למחשב אחר - עם מערכת הפעלה , את ההארד דיסק , הוא יזהה אותו - ואז אוכל לעשות שחזור עם תוכנה או לא ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MasterOr,

מחשב חזק לעבודה עם AVID ללא צורך בציוד היקפי, מחשב נטו. חשובה תאימות מלאה אם התוכנה ככה שאם מישהו לא יודע זאת בוודאות אין משמעות לפרסום של סתם מחשב חזק תודה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  12. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים+, צפייה בסרטים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אני צריך מקלדת ועכבר חוטיים, רמקולים, ומסך 19" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין ה…

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Kazan,

אני צריך בשביל עבודה - סרטים - אינטרנט. 5000 ש"ח פלוס מינוס.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. דרוש לי מפרט חזק לעבודה עם סולידוורקס בנוסף אשתמש במחשב לעריכת וידאו ומשחקים אין לי מושג לגבי החומרה של היום אני עם פרסקוט 3.2 ו7600GT וזה כבר לא מספק אותי...סחבתי מספיק התקציב עד 5000ש"ח מודה לעוזרים יניב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. שימוש:משחקים כבדים על גרפיקה גבוהה (GTA IV, CRYSIS, ETC.) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤886 לוח אם: INTEL TOWER LAKE : DG33TLM ¤602 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤1058 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB GDDR3 - RETAIL ¤1007 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS ¤557 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066MHZ ¤818 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤5519 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אשמח להערות/הארות הלוח אם שבחרתי, אני אשמח למשהו הרבה פחות יקר ויותר טוב (סוג ש…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. ההורים שלי עכשיו בארצות הברית והם רוצים לקנות לי מחשב נייד (כי להביא נייח זה סיפור) , המחשב ייועד לעבודות משרדיות, משחקי מחשב (אני יודע שנייד לא מריץ אותם כמו נייח אבל אין מה לעשות) ואפשרות לניגון סרטי HD במסך פלזמה 50" אני לא מבין בתחום הניידים כלום אז כל תגובה תהיה מאוד יעילה! תודה רבה רבה על העזרה! נ.ב נראה לי הם רוצים לקנות את זה ב Costco למי שמכיר אולי זה יכול לעזור. תודה!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. המחשב ישמש את אבא שלי, בעיקר לעבודה משרדית, אולי מידי פעם להציג סרטים דרכו אם הולכים לקרובי משפחה או חברים דרך מקרן או משהו. אבל בעיקר עבודה משרדית, אבל בכל זאת חשוב שיהיה חזק ומסוגל להריץ סרטים וכו'.. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 5000, אבא שלי מעדיף מחשב של דל עקב נסיון מוצלח איתם במחשבים שהיו לו פעם שלהם ועם INSPIRON 1520 שיש לנו בבית שעושה עבודה טובה ואנחנו מרוצים ממנו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  19. שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  20. מבקש המלצה למחשב נייד לעבודות משרדיות כלליות, הכי הרבה מחשב שניתן לקבל בסכום כזה, קניה מהארץ. קיימת גם אפשרות לרכישה בגרמניה אבל אני לא בטוח כמה זה עוזר. אני מניח שדרישה חשובה היא אמינות.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. המטרה היא להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו כדוגמת GTA IV וכו' אם אפשר לא לנצל את כל הסכום אם אפשר לקצץ פה ושם ובכל זאת המשחקים יעבדו אשמח מאוד אלא אם כן זה לא שייך

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by amit.w23,

היי אני מחפש מחשב עד תקציב של 3000 בלי מסך ובלי ציוד היקפי המטרות של המחשב הן משחקים מוזיקה ואינטרנט בתוך המחשב אני רוצה 4 GB RAM ותתפרעו על השאר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן. אני עומד לפני קניית מחשב, וניתקלתי בהתלבטות קשה. התקציב הוא עד 8500, כמובן שאני מעדיף להוציא כה שפחות. השימושים הולכים להיות רבים, משחקים, עריכה וידאו\תמונות, קידוד, ניגון HD, וכמובן שגם עבודות משרדיות. די הייתי סגור על הhp dv5-1190 שכולל מפרט נחמד מאוד, אך לאחר שימוש בו עושה רושם שהוא גדול מידי, והמסך לא להיט בכלל. ראיתי את המפרט של הDell studio xps 16 שעושה רושם נחמד מאוד, אך לא מצאתי אותו בשום מקום, ככה שאין לו מושג מה מחירו ומה גודלו. חיפשתי גם מחשב מApple, ששם יש לי כרגע 20% הנחה, אבל למרות זאת המחשבים יקרים מידי. קיים מחשב המציג ביצועים טובים, אך גם בנוי היטב הן באיכות והן בגודל? (כדוגמת MBP) בעיקרון אני מעדיף מסכים קטנים (13\14) אך אני חייב להתפשר עקב הדרישה …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים