עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by silvermoon,

טוב לחזור!!! ישר ולעניין: אז ככה יש לי תקציב של 8K ואני מתלבט בין קניית מחשב נייד לבין קנית מחשב נייח. כאשר אני רוצה מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו ומשחקים כבדים ,ברור לי שמחשב נייח ייעלה על הביצועים של מחשב ניייד מכל הבחינות. למרות זאת רציתי לשאול האם אני יכול לקנות מחשב נייד בתקציב הנ"ל שיכול לעמוד בדרישות שלי?(כלומר עריכת וידאו ומשחקים) והאם יש לכם איזה שהם המלצות לדגם מסויים(כרטיס העריכה הוא חיצוני כמובן). נ.ב אני מיחס משקל גדול ליתרון הנידות אבל לביצועים יותר. תודה מראש על כל תגובה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by Ron Cohen,

1. מה התקציב המירבי? תקציב 8000 אפשר חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כמו GTA / PUBG 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסק לא חייב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : שיגיע עם WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא... איפה שהכי אמין והכי זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אין תאריך סופי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב…

3. התקציב שלי עלה ל9000 שקל כולל מע"מ - אפשר לחרוג טיפה למעלה אבל לא יותר מדי.. אבא שלי ראה באיזה חנות מחשבים HP עם WIDESCREEN וממש התלהב מאיך שזה נראה.. גם לחבר שלו יש חברת מחשבים (לא מכירות) TORT אם זה עוזר. . והוא אמר לו שאין דבר כזה כבר IBM אלא LENOVO . אז מה כדאי לקחת :הדרישות: שיראו מעולה במסך,מסך לא קטן,כ.מסך חזק שיראו יפה גם משחקים,מעבד לא גרוע,WIFI,צורב DVD,BT, ושיהיה של חברה מוכרת. החשיבות של הדברים היא גם לפי הסדר בערך.. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2836068&refid=6 http://www.mashav.com/hardware/?notebook_data.htm#UH31HIM Dell® Latitude D410 - D410-750-80-512-12XW HP® Pavilion DV4392EA - EN437EA מקווה שתציעו הצעות טובות.תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי לפני כמה שבועות FLEX 14, יש כל הזמן בעיות התחברות ל-WIFI לפי התמיכה של לנובו יש בעיה בחומרה. - לא עניין של חסכון בסוללה. אז אני מחזיר את המחשב לאמזון. עלה לי 2400 שקל, בגדול הייתי מאוד מרוצה,מלבד התקלה, ואיכות בנייה שהיא בסדר אבל לא מעבר. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8DS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 מחפש המלצה למחשב עם איכות בנייה טובה יותר. התחברתי לטצ' מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט-הרבה טאבים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by ori-silver,

אני מחפש מחשב נייד,המחשב ישמש ל- א.משחקים לכן רצוי שיהיה לו כרטיס מסך טוב. ב.לאוניברסיטה וכתיבת עבודות. ג.לגלישה באינטרנט. איזה מחשב יהיה הכי טוב בתקציב של 5500 ש"ח??

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר לחרוג במעט אם זה מצדיק זאת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי אופיס, סדרות בנטפליקס, אני נרשם ללימודי הנדסה אז יכול להיות שימוש ב matlab (אמנם לא בקרוב כנראה), פוטושופ חובבני\עריכת סרטונים חובבנית (סוני וגאס). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לי שיהיה יחסית שקט אם כי לא קריטי ממש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Tanya,

הי. אני לא מתכוונת לקנות מחשב נייד בקרוב אבל זו אחת האפשרויות לבקש ליומולדת [עוד 3 חודשים ... האפשרות השניה היא קונסולה :smile1:]. בכל מקרה זה מעניין אותי מאוד. שיעבוד חלק ברגע שיש כמה חלונות פתוחים ואנטי ווירוס וכל התוכנות הרגילות שתמיד יש על המחשב. אופיס, כמובן. שאיכות הצבע תיהיה איכותית ברמה גבוהה. [זה הכי חשוב לי]. משחקים - ופה אני רוצה להבהיר ששום משחקים כבדים לא יהיו עליו. יהיו עליו רק משחקים בסגנון של http://www.reflexive.com/, לכן חשוב שהם יעבדו טוב וללא בעיות. אינטרנט. הרבה מקום. והכי הכי חשוב, תמיד רציתי מחשב נייד לבן. [מקלדת לבנה ואם הכל לבן זה עוד יותר טוב] - אני לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. ואם מבחוץ הוא מגיע בעוד צבעים חוץ משחור זה עוד יותר טוב. …

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by avishai445,

אני צריך מחשב נייד ללימוד ( הולך ללמוד הנדסת מחשבים אני עיין לא יודע איזה תוכנות אני יצטרך ) , כמו כן אני גם רוצה מעבד חזק וכרטיס מסך טוב גם לסרטים ומשחקים. עדיפות ל 4 GB RAM או עם אפשרות לשדרוג ל - 4

9. Started by yanlib,

היי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מחשב נייד עד מחיר של 3500 שח. ראיתי באתר של KSP שני מחשבי LG הנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv אני מדבר על הדגמים ‎R410-L.A226E T4200 2.0GHz ‎ ועל 410-G.A226E T3400 2.16GHz‎ אם יש המלצות נוספות אשמח לדעת: המחשב מיועד לשימוש באינטרנט, תוכנות אופיס ואולי סרטים, ללא אופציה של משחקים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקל (ניתן לחרוג קצת) לשימוש בעיקר ל אופיס , אינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים). מה דעתכם על המחשב הנל 15.4 HP Pavilion dv5-1110 FZ506EA 2.16GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2349&CatCode=315 האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה ל HOME PREMUM

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  11. אני זז הרבה ואני צריך מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו לצורך תכנות, פיתוח אתרים, ופיתוח משחקים (משחקים עם גרפיקה פשוטה.) חשוב לי שהמסך יהיה מבריק. בהירות לא כל כך חשובה לי. למען האמת, אני מעדיף אפילו שהבהירות המקסימלית של המסך לא תהיה גבוהה מדי. (נשמע מוזר, אני יודע, אבל יש הגיון בזה. אפרט יותר אם תרצו.) חשוב לי מאוד, גם כן, שהמסך יהיה מאיכות גבוהה מאוד. (שמעתי ש-lenovo ו-asus טובים. אני לא יודע עד כמה זה נכון.) חשוב לי שהמעבד יהיה מהדור ה-3 של אינטל (ivy bridge) ושיהיה מעל i3 (כלומר, 5 או 7). אני מוכן להסתפק בכרטיס גרפי אינטל 4000 HD, אבל לא בפחות. המחשב הקודם שלי היה דגם מיושן של TOSHIBA SATELLITE PRO. הוא נרכש בסוף 2006 והשתמשתי בו עד שגנבו לי אותו לפני חודש. הוא היה …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. * מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by DeaglinG,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by natan805,

זה לחבר שלי, והוא פשוט מחפש משהו אמין שנותן תמורה למחיר. שימוש לתקליטיה ואלי קצת למשחקים, ולכן נראה לי שצריך נפח גבוהה לאחסון וכן עדיפות למסך כמה שיותר גדול מינימום 15.6.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by noamborisov,

היי אני מחפש מחשב נייד לשימוש סטודנט + משחקים בזמן הפנוי, ראיתי באתר גרופון כמה מחשבים שנראו לי, האם אלו האפשרויות הטובות ביותר שניתן להשיג בתקציב? Dell Inspiron 15R "15.6 מערכת הפעלה: Windows 8 64-bit מעבד: Intel Core i5-3337U 1.8 GHz dual-core זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB מסך: 15.6inch widescreen LCD רזולוציית מסך: 1366x768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000 רמקולים ומצלמה מובנים כונן DVD±RW סוללה: 6cell http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/28878287 או HP Pavilion G6 "15.6 מעבד Quad Core A8-4500M 1.9Ghz זיכרון 8GB דיסק קשיח 1TB מצלמת רשת Webcam DVDRW צורב כרטיס HD 7640G מסך 15.6" LED HD מערכת הפעלה Windows 8 h…

16. Started by wcw,

מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס (מחשב ללימודים לא צריך משהו למשחקים) * גודל המסך? 14-15 (עדיפות ל14 אלא אם כן יש ב15 עם משקל נמוך) עדיף שהיה מאט אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיפות לפחות מ2 ק"ג אך אפשר לחרוג קצת מעל ה2 ק"ג אם המחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות בשימוש אינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה אבל מתכוון להתקין עליו SSD ולהשתמש בכונן בתור כונן חיצוני * כונן אופטי? עדיף לא,סתם מעמיס משקל חשבתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23089 ולשים לו את הSSD הזה http://ksp.co.il/?uin=23931 כך שבסה"כ הכל יוצא הכל כמעט 4000 שקל חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק להרב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה ההבדל בין מחשב עם 8600GS ו8600GT קנו לי ברוך ה' מחשב עם 8600GS דגם פה Packard Bell EasyNote MB88-P-009W 15,4". הוא עם מסך 15.4 וT7500 200GB 7400RPM SATA עכשיו ההתלבטות היא עם דגם Packard Bell EasyNote SB89-P-008W . ההבדל הוא שיש לו 8600GT והוא עם מסך 17 500GB SATA אני חושב 5400 לא רשום שם וחצי קילו יותר. חברה זה ממש דחוף ! לינקים בצרפתית עם פרטי החומרה למבינים שבניכם בחומרה לא תהיה בעיה להסתדר שם חברה זה ממש דחוף!! תודה ה17 : http://micro-informatique.fnac.com/a2183088/Ordinateur-portable-Ordinateur-portable-Packard-Bell-EasyNote-SB89-P-008W-17-TFT?Mn=-1&PID=35823&Ra=-50&To=0Ν=7&Fr=2 ה15.4 : http://micro-informatique.fnac.com/a2044000/Ordinateur-porta…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BERMAN55,

מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסים בלבד. מעדיף של HP בתקציב של 3000 שקל

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by StormT,

שלום אני כבר יום שלם מחפש בכל מני אתרים דגמים של מחשבים ניידים עם טכנ' חדשה של core duo מישהו יכול להמליץ על דגם מסוים או על ניסיון שלו בתחום. תקציב בערך עד 8000 חייב להיות לפחות מעבד 1.6, זיכרון 512MB/533MHz-667MHz DDRII, מינימום 60GB דיסק קשיח וכרטיס וידאו לא INTEL פנימי אלה או של ATI או של NVIDIA. מצאתי כמה דגמים של LG ו של ACER. ויש מלא דגמים באתרים אבל מעניין למה לא מבאים אותם לפה.

21. Started by vmaddog,

אני מחפש מחשב נייד טוב בעיקר לעבודה אבל לא מזיק גם למשחקים מצאתי מחשב מהסדרה 1520 של DELL דגם Inspiron 1520 IN-RC03-1725 הנה קישור: http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1218 הנה השאלות? האם הוא משתלם ביצועים תמורת מחיר. אם לא אז למה ואם אפשר מחשב אחר האם יש לו חיבור חיצוני למסך חוץ מ S-VIDEIO

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Discover,

שלום! אני מתוכנן להתחיל את לימודי האקדמאיים השנה, ובשל כך אני מתחיל בחיפושי אחר מחשב נייד. בין היתר שקלתי קנייה של DELL XPS, MacBook Pro ומחשב של Alienware (אני מתכוון להביא את המחשב מחו"ל). במהלך שיטוטי בפורומים ובאתרי הסקירות בחו"ל, ראיתי כי אינטל השיקו/משיקים במהלך חודש יולי את הפלטפורמה החדשה לניידים שתיקרא Centrino 2. רציתי לדעת האם כבר קיימים מחשבים של אי-אילו יצרנים המבוססים על פלטפורמה זו? או שמדובר רק על השקה של הפלטפורמה ועד שיגיעו מחשבים המבוססים עליה יעברו חודשים ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  23. אני קונה נייד חדש של LG , וסיפרו לי לא לקנות מחשב עם 4G RAM בגלל שזה לא באמת מנוצאל על ידי VISTA 32BIT האם זה נכון????

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by gluz2,

שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק מהר לשימוש כללי (בעיקר אינטרנט ווורד אבל גם יותקן עליו IDE ועוד תוכנות). כשאני אומר מספיק מהיר, הכוונה שיהיה מספיק זיכרון ומעבד נורמלי כדי שלא ייתקע כשקצת מעמיסים עליו. צריך נייד עם 128GB ssd ו 1TB HDD או נייד עם יותר מחצי TB SSD. אני מעדיף אסוס או דל, ומוכן להתפשר גם על לנובו. בנוסף, צריך חיבור HDMI. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Proger1989,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים

• 0 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.