ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני משדרג את האולפן שלי ומחפש מחשב איכותי להקלטות עד 3,000 שקל.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שבוע טוב, מבקש המלצה למחשב נייד, עם 3 שנות אחריות לפחות, המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה ברשת, תוך שימוש בכמה וכמה טאבים פתוחים. RAM לפחות 8G זיכרון פנימי: 256GB SSD הארד דיסק 1T מעבד I5 גודל מסך , באזור ה 15 המחשב מיועד להיות בשימוש ביתי בעיקר, ולכן יותר חשובים הביצועים מאשר המשקל. יתכן ויזוז בין חדרי הבית , אך לא מיועד לתזוזה יומיומית. יציאת HDMI הקנייה מתוכננת בקרוב, עדיפות רבה לאזור באשר שבע. גם המלצה על חנויות באזור תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט) מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 103 לוחות אם: Gigabyte B360M D2V כמות: 1 - מחיר: ₪ 335 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 760 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 כונני SSD: Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB כמות:…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה לצרכי גיימינג (והפרדתי לשרשור נפרד גם מחשב נוסף לצרכים משרדיים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 5700 ש"ח (גמיש - מחפש sweet-spot של יחס עלות תועלת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עיבוד תמונה ווידאו בסיסיים, ומשרדי כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לימודי הנדסת תוכנה. איזה מחשב מומלץ? (הייתי מעדיפה דגם של אפל) תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3500 ש"ח ניתן לחרוג קצת. בתקווה שאני ראלי.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה באדריכלות אני מתכנן להתחבר למסך מקלדת ועכבר (קיימים) בזמן העבודה. במקביל סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd 128 על מחשב שולחני אני לא יודע אם זה מתאים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שיתאים למסחר במניות (שיריץ את תוכנת המסחר חלק בעקרון ויוכל לתמוך בחיבור של כמה מסכים מקביל, 4 מסכים בערך) אני לא מבין כל כך במחשבים למעט ידע בסיסי (אני למשל לא יודע איזה כרטיס מסך הוא טוב ובכללי מה השימוש שלו אז אשמח להסבר קצר) 1.תקציב: 4,500 2. לחסוך או לנצל את כל התקציב?: לחסוך (לא חייב הרבה). 3. שימושי מחשב עיקריים: מסחר בבורסה האמריקאית תוך שימוש בתוכנת קולמקס פרו (COLMEX PRO) ושימוש ב4 מסכים במקביל, מעט גיימינג (פורטנייט לדוגמא אני נותן כי על המחשב הקודם התקשה מאוד להריץ המשחק לאחי הקטן), תוכנות עריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. 4.במידה והמחשב מיועד לתוכנות ספציפיות יש לרשום אותן ואת אופן השימוש בהם (מעט\ הרבה\ …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5\10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מעוניין בחוות דעתכם על מפרט על מחשב זה ועל מחשב לצרכי גיימינג (הפרדתי לשרשור נפרד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 1700 ש"ח (גמיש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח בערך (אם קריטי ניתן להעלות מעט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית רבה וגם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כ"כ מבין בזה, לדעתי לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא כ"כ יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לבנות מחשב למולטיטסקינג, רינדור ובסוף למשחקים. עברתי דרך אייבורי וישבתי איתם על מפרט למחשב. ציינתי למוכר שאני מעוניין ב 2700x ואז נאמר לי שאייבורי מוכרים ה 2700x עם קירור מים בנפרד, ז"א שאני מחוייב לרכוש קירור מים אחרת אין לי אחריות למחשב. חשוב לציין שהמעבד מגיע עם מאוורר מקורי של AMD ועדיין הם מחייבים להוסיף כסף לקירור מים. ההשערה הראשונה שלי הייתה כסף, הם מנסים להוציא עוד כסף מהלקוח. אבל שללתי את זה כי זה רק ל ryzen החזקים. המוכר טוען שהמעבד מתחמם מהר מישהו נתקל בזה בעוד מקומות או בכלל שמע על זה ויש לו הסבר הגיוני? ואשמח לשמוע המלצה כמובן על מעבדים אחרים שיתאימו לי. תודה מראש …
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מיני פיסי >https://www.aliexpress.com/item/Beelink-Gemini-X55-Mini-PC-Intel-J5005-8GB-DDR4-128GB-SSD-2-4G-5-8G-WiFi/32900200400.html?af=137322&aff_platform=link-c-tool&cpt=1538998158010&afref=&subid1=DPlnKr2ATnM&dp=1c340ad831fd54ca84e1e1cf751c0ad8&spm=a2g0s.13010208.99999999.260.39d93c00GwFCQ0&cv=47843&mall_affr=pr3&sk=cto8JdtI&aff_trace_key=84a987f4e8e343568342ec896a0a3222-1538998158010-09794-cto8JdtI&terminal_id=e1b1ee5f44654b5699416ba04a614f7b 2. מחשב מחודש >https://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?productid=303520 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הי, מצורף שאלון אפיון למחשב לנער. השימוש יהיה בעיקר למשחקים אך מדובר בנער שעוסק הרבה בגרפיקה ולכן המחשב צריך לתמוך גם בעריכה גרפית נשמח ליעוץ אפיון מחשב.docx
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מחשב לצורך הפיכתו לNAS. המטרה היא להכניס כמה שיותר כוננים בפנים. למשל 8 הארד דיסקים של 4 טרה כל אחד. האם בהנחה שבאמת אני הולך לשים בפנים 8 הארד דיסקים אני צריך לוח אם שיכול להתחבר לכולם (8 כניסות) או שהם משורשרים אחד לשני? בקיצור אשמח לעזרתכם בבניה של המחשב בדגש על הלוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ספק כוח ומארז. הארד דיסקים - יש לי. התקציב הוא סביבות 2000-3000 ש"ח (ללא ההארד דסקים וללא מערכת הפעלה). המון תודה
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד אני מעונין לקנות מחשב נייד לא ידעתי איזה אז הגעתי לכאן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מתאים לי השימושים שלי במחשב הם שעה וחצי ביום סרט שנמצא במחשב ולא באינטרנט כותב 4 שעות מסמכים ועובד 10 דקות בסקצאפ.. עד 1700 עדיפות ליותר זול .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-