ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב עד 3500 שח .. המחשב ישמש ללימודים והוא צריך להיות על גב של אישה. החנות שהכי טוב לי לקנות ממנה זה ksp תודה ל העזרה משה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות לפחות בשימוש בינוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה אבל כדי שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מקלדת מוארת אם קיים בתקציב.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב? עדיף לחסוך כמה גרושים ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, זה המקסימלי 2. מה שימושי המחשב? לימודים באוניברסיטה, משחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? סין 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים 10. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה למחשב נייד שעלותו 3500-4000 המטרות העיקריות הם ללימודים וקצת משחקים (לא משחקים ברמה של GTA IV אבל שיריץ בכיף Need For Speed או Football Manager) תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד עד 3500 ש"ח. שימושים לא כבדים. אימיליים, אינטרנט, אופיס, קצת מצגות, הורדות באינטרנט. גמיש גם עד 4000 ש"ח במידה ויש אחריות טובה ( 3 שנים וכו') אשמח להמלצאות בנושא - איזה מותגי מחשבים יותר אמינים, שירות יותר טוב, אחריות יותר טובה, רכיבים טובים וכו'. כמו כן, האם כדאי להזמין FREE DOS? איזה מותגים כדאי להזמין מחו"ל מבחינת אחריות בינלאומית שתתפוס גם בארץ? תודה! ראיתי גם שני דגמים ואשמח לחחות דעת: 1. dell vostro 1510 http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/vostronb?c=il&l=he&s=bsd 2. טושיבה - הדגמים החדשים: http://il.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=IL&PRODUCT_ID=150528&toshibaShop=f…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש בינוני-כבד. קחו בחשבון שאני כנראה אקנה סוללה נוספת כדוגמת זו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אני מניח שיש בכל המחשבים היום... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? ממש לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים אני צריך מחשב נייד לצרכי תכנות ושימושים כלילים עד 3K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, עדיף בפחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות לצרכי עבודה בשימוש יום יומי, שימוש באינטרנט, סרטים ב-HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל עדיף שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 150GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב בסביבות ה3000, אפשרות לחריגונת בכמה מאות בודדים אם שווה את זה. מעבד I5 ולפי מה שהבנתי עדיף שיסתיים בM כי יותר מהיר מהU, חשוב גם 6GB זיכרון ומעלה. חשוב שיהיה מהיר עם אפשרות לפתיחת מספר תוכנות במקביל בלי להתבאס *מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך? 13-16 אינץ' *האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי שמבריק אלא אם כן עדיף מט * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איזור ה2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 ומעלה יהיה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB ומעלה, אפשרי SSD אם לא מייקר בהרבה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני מחפש מחשב נחמד עד 3K. במקרה נתקלתי בדבר הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 מה אתם חושבים? אני אישית קיבלתי המלצות רבות על Lenovo. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים, מסמכים, עריכת סאונד וכו'). בנוסף, תהיתי, אם ארצה לשדרג לכרטיס מסך אחר בעתיד, האם יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד בעקרון הרעיון המרכזי, שלו הוא רק משחקי מחשב, אני מעדיף מחשב עם אחריות ומחנות אמינה. אני מעדיף לא לחרוג מהמחיר וגם אם כן לא בהרבה (משקל לא משנה לי). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב מיועד לסטודנט, כלומר גלישה סרטים של HD, תוכנות סרטוט וגרפיקה(אילוסטריטור) * גודל המסך כ13" בלי חשיבות למט או מבריק * רזולוציית המסך? HD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל (HDMI יהיה נחמד * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חסר חשיבות כל מה שמעל 100GB יעשה את העבודה. * כונן אופטי? בפירוש לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף לרכוש ללא מערכת הפעלה כלל. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין העדפות צבע למכשיר, ואין שום רצון במ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים רבים(גם כאן בפורום) רק נהייתי מבולבל יותר ויותר. קראתי את המדריך לרכישת מחשב נייד, חיפשתי שאלות דומות בפורום ולא מצאתי. אני מעוניין במחשב נייד לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', גודל מסך 15 אינץ' ומעלה, שיהיה מהיר ולא ייתקע ושיהיה אמין. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה ספציפית\דגם ספציפי כי יש מבחן רב בשוק ואני מאוד מבולבל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שמתחשק לה מחשב נייד לטיסה לחו"ל ואני צריך למצוא לה את "ה-מחשב".. בקיצור, המטרה היא למצוא את המחשב הכי חזק שאפשר בכמה שפחות שהמסך שלו יהיה מעל 10 אינטש'.. ראיתי בעיתון של אופיס דיפו שיש להם מבצע על מחשב של פוג'יטסו- סימנס דגם-V5535 במחיר של 2900 שנראה לי בכלל לא רע וחזק מאוד בשבילה ויהיה לה טוב לכמה שנים.. רציתי לדעת מה דעתכם עליו או אם יש לכם המלצות למשהו אחר.. הרבה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שימושים רגילים אופיס גלישה סרטים NETFLIX לא מעבר אבל שיעבוד חלק עד 3K עדיף לחסוך מספיק כונן SSD לא צריך אחסון בתכלס
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד אמין , להלן הדרישות שלי: - סכום עד 4 אלף. - לא חובה שיהיה קל במיוחד. - יכולת הרצת סרטים טובה מאוד (כרטיס מסך חזק יחסית) - שיהיה מהיר מבחינת חישוב וזיכרון (להורדות..) - מקלדת נוחה. - מסך 15 אינץ' - יציאות USB, HDMI וכו'... אני חושב על DELL או HP, אשמח אם תמליצו לי עד דגמים ספציפים. תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-