ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד כ3000 ש"ח שישמש ללימודים ועבודה משרדית. גודל המסך הרצוי הוא באיזור ה15" משקל זה קצת פחות משנה זמן סוללה של כ4 שעות עדיף שיהיה לו HDMI ובלוטות כונני CD/BLUERAY זה פחות משמעותי אבל יהיה מעולה אם יהיה לו. לגבי מערכת הפעלה אני רוצה מחשב שכולל מערכת ווינדוס בתוכו. והעדפה לHP אבל לא מחייב. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר טוב שמחפש מחשב כבר הרבה זמן למטרות האלו (וגם קצת פורנו, בשביל הקטע ) מצאתי מחשב אז בבלאק פריידי של HP דגם 2030EJ שהגיע עם 750GB וגם 6GB זכרון וכרטיס מסך חמוד לגמרי 7670. המחיר שלו אז היה 2600 ועכשיו קפץ לאיזור ה 3000 ממה שהבנתי. המיקום הוא בראשל"צ ככה שלקנות כאן זה בסדר להלן הדרישות: מטרות המחשב? משחקים בקטנה (לא בהגזמה ולא רציני) אינטרנט וסרטים מוזיקה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי ממוצע 3 ק"ג זה בסדר גמור. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יהיה בחשמל ככה שסוללה 6 תאים זה בסדר גמור * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) סטנדרטיות,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח. דרישות : מסך 13.3 מט בלבד. I3 (אם אפשר אז I5) 8GB זיכרון 256 SSD יציאת HDMI ללא מערכת הפעלה ללא כרטיס מסך (רק מובנה) ללא צורב
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שקל, לא לשימוש כבד כמו משחקים.. בעיקרון הוא משמש אישה מבוגרת לסקייפ ולגלישה .. אני מחשב משהו אמין ושלא יהיה מהקטנטנים האלה בלי הסי די רום על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד רצוי מאוד מאוד מאוד של DELL שיהיה מהיר ויחזיק להרבה זמן לצורך לימודים אינטרנט ומשחקים נמוך-בינוני
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב נייד רצוי i5. המחשב מיועד לבתי בת 13 וישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות office. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח, למטרת עבודות תכנות ופוטושופ. המחשב אמור להריץ Windows XP וכניראה בעתיד, גם ויסטה. אני ממש מעדיף מחשבים של Dell, Lenovo ו - HP, כי הבנתי שהם הכי אמינים וטובים בשוק. עדיפות גבוהה ל3 שנות אחריות (עד כה, נתקלתי בזה רק אצל DELL) כי אני לא כ"כ יודע לשמור על הדברים שלי, לפעמים נופל וכד'. חשבתי על המחשב הזה: http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=2116&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=34&aff=Zap〈=HE אבל אני רוצה לחסוך קצת כסף, ולקנות משהו במחיר זול יותר. מינימום: 1GB זיכרון, מעבד עם ליבה כפולה - לא סלרון!, הארדיסק של 160GB. תודה ויום טוב. דוד.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מודע לזה שיש ת'רד אחר דומה בכותרת, אבל הצרכים שלי קצת שונים. אני מחפש נייד אמין, עם כמה שיותר זכרון פנימי (2 ג'יגה מינימום), לפחות 160 ג'יגה כונן קשיח וסוללה שמחזיקה הרבה. יש צורך בצורב DVD. כמובן שאחריות ארוכה זה יתרון ראיתי את הנייד הזה של ג'יגבייט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1529 המחיר בסה"כ נראה לי טוב, אבל אני אשמח לחוות דעת עד כמה הניידים של החברה שווים. אם למישהו יש הצעות אחרות, הערות, הארות אשמח לשמוע גלעד
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לסטודנט לאדריכלות עד 3400 ש"ח מצ"ב פירוט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפיקה (AUTOCAD, PHOTOSHOP וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.5 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טוב יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? רצוי לניידות (ללא CD - משקל) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדי…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב העונה על המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים ותכנות (visual studio וכו'- לא באופן כבד מאד) * גודל המסך? 15.6, רצוי מאט * רזולוציית המסך? לא עקרוני, כנראה שסביב מחיר זה לא אקבל יותר מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין (אשמח לדעתכם לגבי מה נוח יותר - מקלדת מלאה או חלקית) * האם נדרש זמן סוללה ארוך?רוב השימוש הינו בבית, כך שלא מהותי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות ל-3 שנים, רצוי איסוף מהבית, רצוי עוד יותר טכנאי בבית (כמו של דל) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? כנראה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב .ו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ככל הנראה עדיין לא סגור אבל לא משהו פחות מ14.5 זה בטוח * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי במיוחד אבל שלא יהיה זללן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 700GB SSD * כונן אופטי? ממש לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים. צפייה בסרטים. * גודל המסך13.3-14.0 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיפות למאט * רזולוציית המסך? HD זה מספיק עם יש אפשרות ל FHD אפילו יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים באוניברסיטה ולעבודה אז חשוב שתיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?. רוצה לחבר את המחשב למסך חיצוני בבית * Bluetooth? נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שיכנס לתקציב אני הולך לשתמש בכונן חיצוני ככה שנפח במחשב יספיק בסביבות 250GB אם יש SSD ואם כונן רגיל אז מעדיף 500GB ומעלה. אפשרות להוסיף SSD גם נחמד …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד עד 3500 ש"ח בעיקר לעבודות והורדות בעל מעבד חזק אני אוכל לקנות את המחשב ביפן כך שאם יש הצעה למשהו שבארץ יקר ושם זול גם שווה לדעת
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) -עבודה משרדית וגיימינג כבד(BF3 GTA V AC3 וכדומה) * גודל המסך? - 15.6" * משקל רצוי? -לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות?-לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? -כן * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא ממש רק לא HP
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח.(גודל מסך הדרוש 14.1 אינצ') יש את המחשב "Dell Vostro 1014 " שנמכר במסגרת הנ"ל, האם הוא האופציה הטובה ביותר ? אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הנ"ל , אבל האם ישנו מחשב שגם יריץ משחקים ? תודה גל.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד חזק לצרכי מחקר. אני משתמשת הרבה בMatlab. מחפשת מעבד i5 ומעלה, RAM של 8G, כונן SSD של 128G. יש לי היום מחשב lenovo L420, אבל הוא היה הרבה בתיקון בזמן האחרון (בן 3 וחצי), חשבתי להחליף חברה. מחפשת משהו עמיד שלא סביר שיכנס הרבה לתיקון, ובכל מקרה- יהיה שירות לקוחות מהיר וטוב. עד 3500 ש"ח. תודה! הילה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-