עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by NoaXD,

אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by law89,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, גלישה באינטרנט, תוכנות קלות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד, אין נראה לי שאין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. קניתי לאחרונה נייח עם nx300 white והוא פשוט טוחן לי הראש עם הרעש שהוא עושה (תמיד הייתי קונה מארזים סיניים זולים ואף פעם המאווררים שלהם לא היו מרעישים כמו מטוס) 6. ה…

3. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייד בגודל 13/14 אינץ׳ בעיקר עבור תכנות (תחביב + קצת פרילנס, לא לימודים ולא עבודה) ושימוש ביתי רגיל (זום לילדים, גלישה, כתיבת מסמכים ועוד). בעקרון אני משתמש של Apple, יש לי Mac Mini, היה לי Macbook Air עד שהבן שלי הרס אותו, אבל לבקשת האישה - רק לא Apple, היא רוצה את הווינדוס הרגיל שהיא מכירה. בעבר, היה לי Thinkpad ואהבתי. לכן, אני מתלבט איזה Thinkpad רק שהתקציב לא מאפשר התלבטות רבה. מצאתי Thinkpad E14 Gen 4/5, 16GB RAM, 256GB SSD - את ה SSD אוכל לשדרג כשיתאים לי... במקביל, מצאתי חנות בשם PCNASDAQ המוכרת דגמים אטרקטיביים מאוד, כגון Thinkpad Z13, AMD 5 PRO 6650U - במחיר של כמעט 3,000₪ אשר נראה כי נמכר…

4. היי, מחפשת המלצה למחשב נייד ללימודים ולחיים עצמם. בסיסי אך איכותי, לא כבד מדי. מסך 15.6" או 14" (עריכה: כנראה עדיף 14") | מעבד i5 ומעלה | SSD | חיי סוללה מספקים עדיפות ל- Dell/Lenovo/Asus יש המלצה על דגם ספציפי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים/עבודה, גלישה, עריכה גרפית בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטר וכד' - מזדמן. …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כבר שנה וחצי שיש לי dell vostro 1015 ואני כעת רוצה להשתדרג. התקציב כמו שציינתי הוא 3.5~4 אלף, ואני מעדיף לקנות בארץ אבל יש אפשרות גם להזמין מאיביי במידת הצורך. השימושים העיקריים הם לבניית אתרים, וקצת עבודות עיצוב אתרים בדו מימד (לא עבודה עם רזולוציה גבוהה אז לא צריך מעבד חזק). המחשב גם ישמש מדי פעם לתיכנות בC++ אבל לא דברים כבדים. וכמובן גם לצפיה בסדרות וסרטים (לא HD) מסך 15.4/15.6 אינץ'. שיהיה כרטיס מסך לא של אינטל (עושה סתם בעיות). לא קריטי הזמן סוללה והמשקל, המחשב יהיה בעיקר בבית. דיסק קשיח מינימום 320 ג'יגה, אבל עדיף יותר. חשוב מאוד שהטאץ'-פאד יהיה נוח. בוסטרו המשטח מגע הוא בין הטובים שיצא לי לראות, הוא דיי חלק והאצבע מחליקה עליו בקלות לא כמו בניידים אחרי שראית…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Matann26,

מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by Satya4bs,

שלום לכולם. אני מחפש נייד שיהיה קליל מפני שאני נע הרבה ממקום למקום ו 3 קילו קצת כבד לדעתי (כמו 2 בקבוקי מים של ליטר וחצי) רציתי להתיעץ מה כדאי לקחת בתקציב של 3 וחצי. שמתי עין על ה Dell T5470 1.8GHz 1GB 160GB 14.1 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1306&catId=3 רציתי לשמועה אליו חוות דעת. הביצועים חשובים לי אבל הוא מספק אותי בהחלט רק חבל שהסוללה רק 4 תאים ואהבתי שהוא שוקל רק 2 קילו ושהאחריות 3 שנים. חשבתי גם ללכת על הנטבוקים אבל 10" פשוט קטן מידי ואני לא רוצה להרוס את העיינים כי אני משתמש במחשב המון. אשמח לשמועה חוות דעת והצעות נוספות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD SKETCH UP 3D MAX פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם!! מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ופוטושופ לפעמים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? אני מניח שאם אפשר יותר אז עדיף * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר ולכן לא ככ משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 G ומעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא בינלאומית אבל רוצה אחריות של שנתיים ומעלה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן עשיתי מחקר קטן וראיתי מספר דגמים שעשויים להיות המושלמים עבורי: 1) http://ksp.co.il/?select=.268..2…

10. שלום לחברי הפורום, אני אשהה בסין למשך כמה חודשים לקראת סוף השנה, ואהיה גם ביום הרווקים בסין. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיצא להם להתעסק באותה סיטואציה- האם כדאי? הבדל מחירים? כנראה שיהיה לי מישהו סיני כך שמחסום שפה לא צפוי להיות בעייתי. ברור לי שנושא האחריות זה רולטה רוסית, אבל בשנה שעברה מישהו שאני מכיר קנה מחשב נייד בכמעט חצי מחיר ממה שהוא נמכר בארץ (לא יודע לגבי פרטים נוספים). תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by DotC,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות( Visual Studio, Eclipse.. ) משחק : CS:GO * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בעיקרון 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אפשר NUMPAD * משקל רצוי? - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה * האם יש צורך בי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by לנגר,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני סטודנטית ולכן בעיקר עבודה משרדית, XL, וורד וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 13 או 14 אינץ' בשאיפה לכמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by alex15,

אני רוצה מחשב סטנדרטי .לא חזק מדי ולא חלש מדי אני חושב שבתמורה ל 3000 שייח אני אמצא משהו כזה . נתחיל מעבד : אני לא מבין הרבה במעבדים .אם אפשר לשים מעבד ATOM כי הוא מהחדש יותר . מסך :בין 12 ל 14 כולל מצלמה ובנית ומיקרופון . ה מאיצ הגרפי : משהו לההריצ את משחקי הדפדפן . זכרון : שיהיה שני גיגה ןאפשרות להרחבה עד 4 גיגה . כי לא כל יום קנים מחשב נייד . דיסק קשיח : משהו בבסביבות ה 160 GB ל 250 GB מקסימום . תקשורת : שיהיה סטנרטי . עם כרטיס רשת אלחוטי וגם חוטי . יציאות : USB 2.0 X 2 או 3 , VGA , אם אפשר גם HDMI . כונן : שיתמוך בכל דבר ויצרוב כל דבר . מערכת הפעלה : שיהיה מוכן להפעיל גם את ויסטה . סוללה : אני ממש לא מבין בסוללות אז שתיהיה סוללה שתחזיק שעתיים שלוש בערך . משקל : זה מ…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by teshkol,

מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by slamdunk,

היי חברים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 או תלוי אם צריך יותר בשביל המטרות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כתיבה ועבודות משרדיות, אקסל, וורד וכו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף כמה שיותר גדול בלי התחשבות במשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז עדיף משהו בגבולות רחובות עד הרצליה ולא מעבר …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danieltrt,

שלום לכולם לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא רוצה לקנות מחשב נייד כמתנה. הצרכים שלו הם רגילים הוא צופה בסרטים,משתמש באינטרנט וכו. הוא לא צריך מחשב נייד קטן רצוי מסך בגודל 15.6/15.4 משקל בנוני עד 2.7 רצוי זמן סוללה לא קצר מידי(לא 3 שעות) רצוי יציאות עדקניות כמו DVI,HDMI שיהיה בלוטות ואלחוטי וכמובן צורב DVD ולא דרוש כונן גדול מידי 250+ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by yarden789,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15 , לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300GB * כונן אופטי? מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לדל HP או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע אפשרי בתקציב? איך המחשב הזה http://www.buy2…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by orel80,

1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. היי חברים קודם כל סליחה על האורך רציתי להיות כמה שיותר מובן. אז.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים לא כבדים. התקציב הוא עד 3000 כולל ציוד הקפי - מקלדת ועכבר חוטיים שימנעו דילאי במשחקים. אני לא ממהר לקנות אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים אפילו חודש אם הסקר שוק וההשוואה שאני אעשה תיהיה מקיפה ואיכותית. ההחלטה על נייד היא כי לפעמים אני צריך לעבוד מהבית/מחוץ לבית והוא ישמש אותי גם לזה. לא משנה לי חיי סוללה מצידי שיהיה מחובר לחשמל תמיד אבל שיהיה נייד. גודל מסך בין 15-17 נראה לי סביר. לא חשוב הכובד, כמו שאמרתי שיהיה נייד. לא חשוב אם יהיה טיפה רועש אבל שלא יתחמם בקלות, אם יש לכם מוצר איכותי לקירור שאתם ממליצים עליו אשמח לשמוע. חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gabishpak1,

שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  21. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 3000 שקל. הצבע לא חשוב, לא משקל ולא גודל מסך. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים. חשוב שיהיה עם אפשרות קליטה אינטרנט אלחוטי (WIFI?). אשמח אם תיעצו לנו איזה משחב כדאי לשימושים הללו ומאיפה.. תודה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  22. שלום אשמח לקבל המלצה למחשב נייד במקסימום 2500 שקל -עדיף פחות. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו) - סרטים/youtube/netflix א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by orninyo,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיחות וידאו 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כן 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, macos או ווינדוס 11 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בחיפה או בחדרה בלבד 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? עד שב…

24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטי HD (כולל 1080P) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, ואם אפשר USB 3 למה לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיכלול מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לזה: http://www.buy2.co.i…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by IdanosB,

1) תקציב מירבי: 3000 ש"ח 2) שימוש המחשב: בעיקר ללימודים וגם לצפייה בספורט וסדרות הערה: עדיפות למסך יחסית גדול. תודה עידן.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.