ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חזק שיתאים למשחקים (DOOM 3 , FAR CRY וכו'). אני לא מבין גדול בתחום - אז ממש אין לי מושג איך לגשת למלאכת החיפוש. איזה המלצות אתם יכולים לתת לי ?(גם ברמת המפרט וגם ברמת התקציב שלדעתכם צריך להשקיע בנושא). אני יודע שבדרך כלל לא ממומלץ לצפות ממחשב נייד שיסחוב את המשחקים הללו - אבל אני נוסע הרבה ולכן הניידות מאוד חשובה לי. תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, חבר שלי מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה, ורוצה לרכוש מחשב איכותי בתקציב הנ"ל. הוא מעדיף כמה שיותר זול, אבל לא להתפשר על האיכות. הדגשים שהוא רוצה הם לא חד-משמעיים, כלומר הכל פתוח, זה למה השאלון פחות רלוונטי. בקצרה, הצורב אינו הכרחי, המחשב צריך להיות באיזור ה-15.6 אינטש (או אפילו 14"), מסך FHD חובה (עדיף IPS) וחיבור USB3 ו-HDMI שאני מניח כבר סטנדרט היום. כעיקרון הצעתי לו 2 דגמים. הראשון הוא לנובו U50 או Z50 אשר מגיעים עם סוללת 4 תאים די גדולה (41-52whr) בשילוב מעבד U סטנדרטי (i5-4200u), כונן טרה, מסך FHD ו-8 ג'יגה ראם. המחשב הזה אינו חזק, אבל אני מניח שהוא יחזיק יותר ממחשב ממוצע (יותר מ-4 שעות בשימוש שוטף), אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה. המחשב הזה עולה בערך 3 ו…
-
- 7 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, אחותי תתחיל ללמוד השנה אדריכלות והיינו רוצים למצוא לה מחשב נייד בתקציב של עד כ6500 ש"ח (ניתן לחסוך או לחרוג קצת אם זה משפר משמעותית את הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב מתאים... מעבד - לפחות 4 ליבות מסך 15" ברזולוציית HD לכל הפחות (או ברזולוציות יותר גבוהות) כרטיס מסך עצמאי (לי אישית יש ניסיון טוב עם nvidia בכל הנוגע לגרפיקה אדריכלית) זיכרון של לפחות 16GB אמינות. אחריות לפחות ל 3 שנים המון תודות !!!
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נייד עבור עבודה בתוכנת עריכה DILIX. המחשבים שמיועדים לשוק הפחות רציני (כמו התקציב) יספיקו בשביל עבודה שוטפת ונוחה עם התוכנה ? * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנת עריכה DILIX * גודל המסך? כל מסך 14'' ומעלה * משקל רצוי? אין דרישה ספציפית, אם צריך להיות כבד - שיהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה מיוחדת לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות? - לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200G * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות מחשב נייד חזק לשימוש בתוכנת עיצוב ריינו (הבנתי שריינו לא מנצלת ריבוי מעבדים) ורינדור תמונות ממנה. כרגע עובד עם Dell מ2011 i7-2720qm עם quadro 1000m איזה מבחני ביצועים הכי רלוונטי עבורי? יש המלצות על מחשבים? מעוניין לעשות את הרכישה לפני סוף השנה ועם כל המעבדים החדשים.. אני מנסה לדחות כמה שיותר את הרכישה..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד עבור תוכנות רוויט/אוטוקד 2019 תקציב- 3,000-4,000 ש"ח דרישות מינימום: מערכת WIN 10 PRO זיכרון פנימי 16GB זיכרון אחסון - 512GB SSD לפחות גודל מסך 15.6 ומעלה המחשב אינו למשחקים מתכנן לרכוש את המחשב בשבוע-שבועיים הקרובים בנוסף אני מצרף את דרישות המחשב לפי האתר הרשמי של התוכנה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (חייל) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?המון סרטים באיכות full HD וגם אינטרנט בעיקר, גם עבודה משרדית, חשוב מאוד שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק לי כמה שנים טובות (עד האוניברסיטה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm לבין מחשב נייד מ RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz ksp CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) Bluetooth Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) Webcam Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plu…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, דרישותי הם: מסך 17 אינטץ' חובה, מעבד DUO 2 5600+ , זיכרון: 1GB+ , כרטיס מסך חביב וטוב. יש עדיפות למצלמה מובנית. חייב להיות של חברה מבית טוב. עלו בראשי 2 אופציות , אשמח לקבל עוד הצעות ותגובות בנוסף לכך. :: דגם אחד של חברת HP : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491966 ודגם של שני של חברת ACER: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=472488 רציתי לדעת אם שווה ללכת על ה ACER שעונה על רוב דרשותיי או על HP או שיש לכם דגמים אחרים להציע, תודה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לי למצוא מחשב התואם את הדרישות, לא איכפת לי גם לחרוג בכמה מאות שקלים... * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תכנות בC#, סרטים בHD. * גודל המסך - 13 או 14 לא יותר... * משקל רצוי - בשום מצב שלא יעלה על 2K אבל כמובן שעדיף פחות! * זמן סוללה- לפחות 6 שעות. * יציאת DVI - חובה , אם יש HDMI זה גם טוב * בלוטות - כמובן *דיסק קשיח 320GB - 7200RPM - אי אפשר להתפשר על זה * כונן אופטי - לא (לחסוך במשקל). *מעבד I3 ומעלה *2GB RAM ומעלה *כולל WIN 7 הדרישות שלי הן מאוד ספציפיות, אבל אני לא מכיר את השוק של המחשבים הניידים ככה שאין לי מושג איך להתחיל לחפש :s05:... תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד מאחד האתרים בחו"ל - אני מכיר את האתר הזה שהוא מצויין:http://newegg.com/ אם אתם מכירים אחרים אז אני אשמח... שהמחשב יהיה מהמעבדים החדשים DUAL CORE ואם התקציב מאפשר אז 2G זיכרון.. ושהכרטיס מסך יהיה סבבה... ממממ ואם אפשר גם אז מסך שיהיה קטן, 13 אינץ' גג 14!... תודה רבה לעוזרים... !! (אפשר לחרוג ב50-100$ אבל לא יותר מידי...)
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לילדה בת 15 לביה"ס מה שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל תודה....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד (לא נייח עקב אילוצים), לאדם מבוגר, בעד כ-1000 ש"ח. מדובר באדם עם די 0 ידע טכנולוגי (ברמה של "תלחץ פה וזה עושה ככה, תלחץ שם וזה עושה ככה"). שימושים כמעט יחידים הם יוטיוב ונטפליקס. חשבתי על Chromebooks. ממה שהבנתי הם מוצרים מאוד רובוסטיים ושקשה "להרוס" מבחינת תוכנה (וירוסים, מיליון תוכנות ריגול, פופאפים וכו'). ודי החסרון היחיד זה שצריך גישה לאינטרנט. אך אם השימוש היחיד זה נטפליקס ויוטיוב.. אז.. האם זה באמת חסרון? מתלבט אם כדי לקנות משהו מGearbest, אמאזון, או חנות כלשהי בארץ. תודה, דניאל
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 1000$ למשחקים וסרטים ואולי קצת גלישה שיהיה לו זיכרון גדול וכן כרטיס שיריץ משחקים מה שאפשר מה אפשר להמליץ לי עליו? תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין מספר דגמים (כולל מקבוק פרו, למרות שלא החלטתי אם לעבור עדיין) מתעסק בהנדסה אזרחית אשמח להמלצתכם (גם ה- XPS15 אופציה אולי, למרות שהוא מעל התקציב אז לא אידיאלי) תודה יוני מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 13 Plus 9320 XP RD33 143 (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Lenovo Yoga Pro 9 14IRP8 83BU003HI (ksp.co.il) מחשב נייד Lenovo - ThinkPad X1 Carbon Gen 11 21HM005MIV (pc365.co.il) מחשב Apple MacBook Pro 14 Apple M2 Pro Chip 12 Core CPU (ksp.co.il) מחשב נייד עם מסך מגע Dell XPS 15 9530 XP RD33 14424/97 (ksp.co.il)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי גר בארה"ב..הוא מחפש נייד במחיר עד 1200$. המחשב בעיקר לאינטרנט והורדות. לא בשביל משחקים. בקשר למסך אז שיהיה 15 או 15.4. עכשיו בקשר לווינדוס, הוא אמר שרוב הניידים מגיעים עם VISTA. ככה שצריך זיכרון של 2GB לא? יש אפשרות לרכוש בלי מערכת הפעלה או עם XP נניח? תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש מחשב בסיסי רק לגלישה ואופיס. קונה בימים הקרובים. השימוש בו יהיה כשעה ביום.תקציב עד 1200שח. אפשר גם אמזון\איביי\יד2 לא צריך:ציוד היקפי, שקט,OC,וינדוס, משקל כן חשוב- שיתחבר לכל מקרן ממוצע (בשביל הרצאות) תודה
-
- 44 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-