עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by proevo4ever,
    • 0 תגובות
    • 435 צפיות
  2. Started by mp91,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. מכירים "יצור" כזה? תודה dp 1.4 תומך HDR ואפילו יותר hdmi 2.0b תומך HDR לפי מה שהבנתי שאפחד לא מייצר כאלה הכל HDMI2.0

4. Started by aviv5588,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס משחקים קלים צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך?לא ממש מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?לא מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לפחות 4,5 שעות שזה נראה לי המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא http://fre.co.il/items/267572 מה אתם אומרים על המחשב הזה?ואין לו כרטיס מסך כלל או שזה הintel 4400?ואיך החנות הזאת למי שמכיר. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shahar0592,

מיפרט רצויי cpu 2.2 ומעלה שתי ליבות (לא חובה 2 אבל רצויי) מסך 15.4 4 usb משקל עד 2 קילו תודה מראש

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by omerba,

חבר שלי רוצה לקנות נייד עד 2300$ מארה"ב (רצוי מאד מחברה עם אחריות בינלאומית כמו DELL) חשוב לו שהמעבד יהיה DUO, ושהארד דיסק יהיה 7200RPM (לחילופין 2GB זיכרון) עם מישהו יוכל לעזור לו אז תודה...

7. Started by rinattv,

שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד קל עד 1.5 קילו - עם מסך 11.6 ומעלה - סוללה - 3 סרטים של שעה וחצי בלי לטעון את הנייד - שיהיה אפשר להחליף סוללה בקלות - מסך עם בהירות גבוה יש חיה כזו..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תקציב עד 2500 ישמש לגלישה אלחוטית בעיקר חובה סוללה 6 תאים ושלא יהיה מיני לפטופ אלא גודל מלא * מטרות המחשב- עבודות משרדיות אינטרנט צפיה בסרטים * גודל המסך? מינימום 15 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אפשרות לחיבור לטלוויזיה HDMI לא חובה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? מומלץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  10. ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Nanook,

היי, השימוש הוא משרדי, הכיוון שלי הוא מעבד i3 6100u, זיכרון 8gb, מסך 15.6 אינץ' וסוללה שתחזיק כמה שיותר. על המסך והזיכרון אני מעדיף לא להתפשר, כל השאר - פתוח להצעות. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elibegi,

שלום חברים, :s05: אני זקוק למחשב נייד בטווח של עד 2500 ש"ח שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, מעט הורדות, פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אם זה ממש מייקר אז אפשר לותר. חשוב שיהיה צורב ועדיף שלא אצטרך לשדרג אותו בעוד חצי שנה (תאימות לויסטה/windows החדש) אני יודע שהתקציב נמוך, אם הוא נמוך מידי לדעתכם אז אני יכול להתגמש ממש עוד טיפה, אבל עדיף שלא. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by Yaniv,

התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה למחשב לשימושים כמו אופיס,אינטרנט ,צפייה בסרטים איכות HD ,שיבוא עם צורב, עם מסך כמה שיותר גדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיהיה קל יחסית.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by questionman,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד באילת בשבוע הבא. הצרכים הם בעיקר לעבודה, שימוש בדפדפן (הרבה טאבים פתוחים ותוספות), תוכנות אופיס וקצת משחקים (CSGO ,Red Alert 3 ואם אפשר אז גם World in Conflict). חשבתי על Dell inspiron 5000 5510. אין לי חנות ספציפית (אני מכיר רק את ksp ואייבורי באילת).

16. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם 8), אני צריך המלצה למחשב נייד עד 2600 ש"ח לסרטים , עבודה משרדית, מוזיקה * חייב שיהיה ללפטופ כונן DVD/CD מובנה. מתלבט כרגע בין 2 מחשבים: LG ED500-L.AD03E http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6422 לבין Fujitsu Siemens Esprimo V6515 2.16GHz http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=387 אשמח לקבל חוות דעת בין 2 מחשבים אלו והמלצות למחשבים אחרים שאולי יותר טובים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב? כן ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? (פייתון/Lightroom/מהיר מהיר מהיר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אילת 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? לא דחוף 10. האם יש בקשות מיוחדות כל…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Batels,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by nadavkrv,

היי.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 ש"ח. אפשר לחרוג בקטנה אם שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, חיבור למחשב בעבודה, אופיס, גלישה עם טאבים מרובים, תכני HD ואולי קצת 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אך פחות קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך מעל 15", מקלדת מוארת יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nasok,

אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by Hayabusa,

צריך מחשב נייד לסרטים , אינטרנט וסדרות , גם לצפייה דרכו וגם לחיבור לטלוויזיה. שימוש במהלך הצבא , לכן דרוש גם NETSTICK. אם אפשר המלצה גם למחשב וגם לחבילה של NETSTICK באחת החברות [סלקום / אורנג / פלאפון / כול חברה אחרת] עדיף שלא יעבור את ה 2k.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  23. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) כולל מערכת הפעלה (ואופיס, אפשרי?) המון תודה מראש, מרב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) מסך 15" HD אין צורך בציוד היקפי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dudu312,

אני קונה בארץ תקציב עד 3אלף. * מטרות המחשב? לדוגמה: הוא ישמש בעיקר לעבודות של תכנות ועיצוב דו מימד. אני אצטרך 4 ליבות... * גודל המסך?17/15 * משקל רצוי?X * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?X * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)X * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500G * צורב DVD?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?X

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.