עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפיים... עבודה עם תוכנות REVIT, AUTOCAD, SKETCHUP וכו'.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך איכותי, מסך טוב, צורב, חיבור USB, חיבור USB בשביל WIRLESS. מאוד חשוב לי שתהיה חברה אמינה עם אחריות על המחשב. התקציב הוא 4000... כמובן עדיפות לפחות... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by LordEnlil,

אחותי צריכה מחשב נייד לשימוש כללי (כרגע לומדת לפסיכומטרי, לא יודעת מה היא תרצה ללמוד באוניבריסטה) https://ksp.co.il/index.php?select=.214..2640..2639.&kg=&list=1&sort=3&glist=1&uin=75809&txt_search=vostro&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הלפטופ הנ"ל מספיק טוב? או ללכת על דגם יותר מתקדם של VOSTRO?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שלום! אבא שלי מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש שאינו כבד: 1. גלישה באינטרנט 2. עריכת מסמכים 3. עריכת תמונות ברזולוציה גבוהה (העריכה בד"כ איננה מקצועית) 4. מעט צפייה בסרטים \ יכולת הרצת משחקים (אין פה דרישה להגדרות גבוהות בהכרח) התקציב הוא אזור של 5000 ש"ח. הסתכלנו קצת וכרג אנחנו חושבים על Dell xps 15 i5 בגלל שהחומרה שלו נראית בערך מה שהוא צריך. זאת אומרת: מעבד i5, 4GB RAM, כרטיס מסך סביר, מסך Full HD. בנוסף, הוא מגיע עם 3 שנים אחריות בבית הלקוח. כרגע ראינו שאפשר לקנות אותו ב KSP עם מסך Full HD ב 5.5K (למרות שבארה"ב הוא עולה 850$). האם זו קנייה כדאית? האם יש דגמים אחרים שכדאי לקנות בהתאם לדרישות הנ"ל? האם כדאי להזמין מארה"ב? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני חצי שנה בערך רציתי לקנות נייד ואמרו לי לחכות לדגמי האסוול. הם הגיעו לארץ כבר? בכל אופן אני רוצה לקנות נייד 15 אינץ' שיהיה מהיר, שקט ובעל ביצועים טובים. לאחר שבדקתי כמה מחשבים מצאתי את המחשב הבא של סמסונג שנראה לי מעולה. אשמח לחוות דעת.. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13132

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rony77,

מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל צרכי המחשוב שלי. לצערי ההבנה שלי בנושא אינה גדולה ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי.למען הנוחות אני אתייחס לכל הסעיפים שהוצגו בת'רד של החוקים. 1. מה התקציב? התקציב שלי בעקרון הוא עד 7000 שקל בערך. אני מעדיף כמובן שזה יהיה פחות, משהו בסביבות 5500-6000 יהיה מאוד נחמד. במילים אחרות אם יש איזשהו מחשב שעונה על כל מה שאני אומר, והוא עולה פחות מ-7000 שקל, אין צורך לפנק אותי מעבר לזה . מצד שני ההבנה שלי במחירי ניידים לא גדולה, כך שאם אין מחשב במחיר הזה שתואם למה שאני מבקש, אני ייאלץ להתפשר כנראה...גם אם זה יותר 7000 שקל. 2. מטרות המחשב? מה שאני צריך במחשב זה את הצרכים הרגילים: גלישה, Office, סרטים וכ"ו. מעבר לכך אני גם גיימר בר…

8. שלום לכולם, אני מברר לגבי מחשב עבור ידידה ולכן אשתדל לענות על השאלות הדרושות כמיטב יכולתי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר. בכל מקרה, לא משחקים ולא סרטי HD למיטב ידיעתי. * גודל המסך? כנראה ש-13 היה אידיאלי, אבל בהתחשב בסכום זה כנראה לא ריאלי, אז אפשר לחרוג כלפי מעלה לפי הצורך. בכל מקרה, לא נטבוקים למיניהם, המחשב הולך לשמש כמחשב ראשי ונטבוק נראה לי צעצועי מדי, אפילו בהתחשב בדרישות הצנועות. * משקל רצוי? אה... כמה שפחות... אבל בהתחשב במגבלות הסכום, אין ציפיות גדולות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי מושג, לא נראה לי ששיקול עיקרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by alonkl,

http://skypc.co.il/pl_product~M725R~14~0.htm זה כדאי המחשב בהרכבה אישית הזה? עם הרכחבים הכי זולים חוץ מ1ג'יגה זיכרון? עכשיו השאלה היא אם אפשר בפחות כסף מחשב שישמש לדברים קלים מאוד: וורד, אינטרנט, והמקסימום של המקסימום פיפא 2002.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום רב אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד זהו מחשב שני לבית שבו יש לי מחשב נייח השימושים בעיקר אופיס אינטרנט וכדומה אך לעיתים מדובר גם על מצגות כבדות ופיתיחת מספר תוכניות במקביל מתלבט מאד האם לקנות מסך 13.3 או 15.6 מידי פעם אני משתמש במחשב להעביר מצגות והרצאות גם מחוץ לבית אך לא ברמה יומית אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מומלצים בשני הגדלים התקציב הוא עד 4000 ש"ח והרכישה תיהיה בארץ תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lightor15,

שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לשרטוט (Autocad,Revit) עד 3500 ש"ח (אפשר גם 4000 ש"ח אם ממש אין ברירה). אם זה יצליח להריץ משחקים כמו Warzone זה יהיה נחמד, אבל השימוש העיקרי הוא שרטוט. אודה לעזרתכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Golan Ben Yosef,

שלום מחשב לרכוש מחשב נייד לשימוש בתוכנות כגון autocad ו revit. מסך 15.6 לפחות. אשמח לקבל המלצה על דגם או מפרט מומלץ בתקציב זה. חשוב לי שיהיה גם עדכני ככל הניתן וישמש לשנים קדימה.

14. Started by v1dal,

אהלן חברים! אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שיספק לי את הצרכים שאני צריך במהלך תואר ראשון במדעי המחשב. מתכנן לקנות גם את האייפד פרו החדש לצורך הלימודים עצמם, אז המחשב ישמש אותי נטו לתכנות בתואר. בעיקרון כבר קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלא צריך מחשב מפוצץ אז אשמח להמלצות מנסיון של אנשים שעשו את התואר ומבינים מה הדרישות שצריך. בגדול מההבנה שלי - מעבד i5 SSD 512GB 8RAM סוללה חזקה מאוד גודל מחשב/משקל - ? תקציב: עד 4500שח אז כמו שאמרתי אשמח להמלצות על מחשב פחות או יותר עם הנתונים האלה, אלא אם כן מישהו יכול להאיר את עינייי לגבי נתונים אחרים. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

15. Started by danitavo,

1. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k, עדיפות גבוהה לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי רפואה, בעיקר שימוש משרדי ללימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי כמובן אבל אין בעיה של רעש קל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפ…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  16. היי אני עומדת לרכוש את המחשב הנ"ל עבור תואר הנדסת תעשייה וניהול (בטכניון) מה דעתכם? DELL Latitude 3410- 14.0" -TOUCH -i7-10510U -256GB SSD -8GB -3Y- Win10

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. המחשב בהישן שלי שבק חיים ואני חושב על לקנות חדש. לא מזמן ביצעתי שידרוג למחשב וקניתי ssd mSATA שעליו יש לי את המערכת הפעלה ותוכנות חשובות ושדרגתי לו זיכרון RAM. אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו Solidworks ו matlab וגם שתהיה אפשרות לשחק במשחקים עדכניים (לא חייב על הגדרות גבוהות) התקציב הוא 3500, יכול להתגמש ל4000. * מטרות המחשב? solidworks matlab ומשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, רוב הזמן מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה לו mSATA * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אהלן, מחפשת המלצה למחשב נייד. המליצו לי על מחשב של Dell - DELL VOSTRO 14 5401 I7 16GBSSD 512GB MX330 W10 https://pc-online.co.il/single_product.php?ps=19925 אבל הוא קצת חורג מהתקציב שלי, אשמח למחשב בסגנון במחיר קצת יותר אטרקטיבי. תודה רבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיפות עד 4000 ש"ח, אם אין ברירה אפשר עד 5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכה גרפית (אוטוקאד, אילוסטרייטור, SketchUp , פוטושופ וחבריו), GIS - arcMap (תוכנה גאוגרפית שיכולה להיות כבדה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by shirnewman,

שלום, ותודה לעוזרים. 1. מחפשת מחשב נייד עד 5500 שח. (ואולי גם רלוונטי מחירי אילת) 2. שימוש המחשב לתוכנות: פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור ואינדזיין (עריכה ועיצוב). 3. חשוב לי איכות התצוגה ולכן איכות מסך וכרטיס מסך טוב 4. יש עדיפות גדולה למחשב קל במשקל. 5. מתלבטת אם לעבור למק בתקציב הנוכחי האם זה רלוונטי (האם הגרסאות הזולות של מק מספיק טובות לצרכים שלי? וכמה זה בעייתי כשבבית יש מחשב נייח לא של מק?) 7. כלול עם מערכת הפעלה - לא יודעת אם יש צורך בספציפיות 8. מתל אביב אבל יכולה לקנות גם באילת לצורך מחיר נמוך יותר. 9. מתכננת קנייה בימים הקרובים 10. חשוב שהיו חיבורים ל usb + h…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה עם תוכנות שרטוט דו מימד, עיצוב תלת-מימד ורינדור, עריכת תמונות, וגרפיקה. אני עושה/אעשה שימוש בתוכנות הבאות: Autocad Photoshop Rhino+V-Ray Lightroom Illustrator Revit 3D Studio Max וכ'... קיבלתי המלצה על Dell Precision 5520 (מצורף מפרט). חשבתי להוזיל מעט ולהוריד RAM ל16GB, זיכרון SSD ל512GB. ואולי גם מעבד. אני לא יודע אם המחשב חזק מדי או שאני בכיוון הנכון... והאם שווה לשקול גם יד שנייה? אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על המפרט הזה ובכלל!

• 22 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by lahav500,

אצטרך עזרה בבחירת מחשב נייד. * מטרות המחשב: עריכ גרפית- solidworks, סרטים ופוטושופ. * גודל המסך: 15.6" * רזולוציית המסך? מאמין ש1920 FHD אבל לשיקולכם לפי הצורך שלי * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: העדפה לssd או שילוב (ראו פרטים למטה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אלה דרישות המערכת של התוכנה- http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html בנוסף לכך, אשתמש במחשב לסרטים, פוטושופ וכדומה. הבנתי שצריך מעבד חזק + כרטיס מסך שיתמוך כמו שצריך בתוכנה (ומינימום 8…

• 13 תגובות
    • 9.6k צפיות
  23. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד שישמש אך ורק למשרד ואוטוקד המחיר הוא 2.5K עד 3K אני לא יודע איזה נתונים צריך בשביל שהתוכנה תרוץ חלק המחשב לכן אני פונה אליכם. מסך עד 15 אינצ' תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by compman12,

* מחשב לילדה בתיכון - אופיס וגלישה. * גודל המסך?מאמין ש13 זה קטן מידי, תקנו אותי אם אני טועה * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא קריטי, נשאר בבית, כמובן שלא יהיה כבד כמו מחשב נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, לא קריטי, 250 ג'יגה ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - המחשב לילדה, לא מראה גיי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by cupidil,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. אפשר לחרוג עד 500שח (מחיר אילת ללא מעמ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה, גלישה, משחקים כגון No Man's Sky 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אפשר צג 14" 7. האם ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.