ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אודה לעזרתכם בהמלצה על מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים מחשב נייד, קל משקל, דקיק, וקטן, עם חומרה טובה שתחזיק לאורך זמן ותוכל להריץ ישומי אופיס ופוטושופ (חלונות מרובים בדפדפן) בלי לגמגם. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ 7,000 ש"ח, רצוי לא לחרוג, אך במידת הצורך תתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכים משרדיים רגלים, (אינטרנט, אימיילים, אופיס, וגם פוטושופ, לא כל הזמן, אבל מעת לעת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא רלוונטי - מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צור…
-
- 28 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי סטודנט, אבל לא רק. אשמח להשתמש בו גם למשחקים וסרטים (רגילים וגם HD). מכיוון שהוא יהיה איתי כל הזמן אני צריך שיהיה קל, לא יותר מ3 קילו. כמה שפחות יותר טוב. המשחקים שאשחק הם בהתאם ליכולות המחשב שתציעו. כלומר, אני אשמח לשחק את המשחקים החדשים אבל לא חייב על האיכות הכי גבוהה כי מן הסתם מחשב קל שאמור להיות נייד לצרכי סטודנט לא יכול לשאת בעומס של משחקים כבדים. חשבתי על הdell studio xps 13. וגם קראתי עליו ביקורות טובות פרט לזה שיכול להיות שהוא יתחמם קצת (לא ממש מפריע לי) ושהסוללה שלו מחזיקה בקושי שלוש שעות (מאוד מפריע לי, אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה עם סוללת 9 תאים) התקציב שלי גבוה. ואשמח להמלצותיכם ומחשבותיכם על המחשב הנ"ל או הצעות אחרו…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, חבר קנה לאבא שלו מתנה מקרן 3d והוא רוצה לקנות לו מחשב נייד שיתאים להקרנת סרטי תלת מימד במקרן. המקרן הוא ViewSonic PJD5134 http://ap.viewsonic.com/np/products/projectors/PJD5134.php לגבי התקציב חבר שלי לא ידע להגיד לי כי הוא לא יודע מה טווח המחירים הרלוונטי. כששאלתי אותו הוא ענה "תקציב לא בשמיים..לא רוצים להשקיע ברבה מידי" להערכתי 3000 ש"ח אמורים להספיק. במידה ולא או ממש כדאי ניתן לחרוג תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס ל3 חודשים לארה"ב ואני מנצל את זה כבר לקניית מחשב נייד ללימודים. אני אשמח להמלצות על מחשב לקניה שם. התקציב שלי לא מוגבל כרגע(אך בגדר השפוי) אם התמורה לכסף היא גבוהה. דרישות: גודל מסך- 13-15" רזולוציה- לפחות 900p משקל- 2ק"ג ומטה (ניתן לחרוג מעט) זמן סוללה רצוי- כמובן שכמה שיותר (מינימום 4 שעות) כונן ssd- כן או לפחות אפשרות להוספה/שדרוג צרכים- אינטרנט, אופיס, קידוד מוסיקה, סרטי HD, ומשחקים קלים(לא חובה) אחריות בינלאומית- כן שונות- אם מגיע עם ווינדוס 8 אז יש עדיפות למסך מגע. סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העוזר!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקציב עומד על 600$. זה מחשב לסבא שלי ככה שהשימושים העיקריים הם: אינטרנט, תמונות ואולי צפיית סרטים פה ושם. לא מבין בניידים בכלל אז אני אשמח לעזרתכם. אם זה ממש משתלם ניתן לחרוג טיפה. וואו חבר'ה כמה תגובות. חכו רגע, אחד אחד... זה שאני קונה בארצות הברית לא אומר שאתה צריכים ללכת עכשיו ולחפש חנות שמוכרת בארצות הברית. מיצידי כנסו לאתר היצרן ותבחרו לי משם מחשב לשימושים שציינתי למעלה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב אשר מיועד בעיקר לתיכנות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט אשר נוסע הרבה כך שחשוב שהוא יהיה קל (מסך 12.1-13.1). חשבתי בעיקר על dell xps M1330 או על ניידים של סוני או לנובו. בהודעה הבאה אני אעלה את המפרט שבניתי עבור ה-XPS שיצא לי במחיר של 1754 דולר. רציתי לראות מה אתם חושבים על המפרט, האם אפשר להוריד דברים ולהוזיל עלויות והאם אתם ממליצים על מחשבים דומים של חברות אחרות. תודה רבה על העזרה! [br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 19:15:16 XPS M1330 - Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache) OPERATING SYSTEM(S) - Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Memory - 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בקיץ אני נוסע לארה"ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, כך שהמשקל וההתניידות פחות משנים. גודל מסך נראה לי שעדיף 15 אינץ'. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים(לא הכי חדשים) על LOW. בנתיים מה שחשבתי עליו הוא Acer Aspire AS5735-6694. http://www.bhphotovideo.com/c/product/601062-REG/Acer_LX_AU50X_221_Aspire_AS5735_6694_Notebook_Computer.html האם הוא יוכל לנגן 720P בצורה נורמלית? (במקרה שארצה לחבר אותו לפלזמה בבית) האם הכרטיס מסך הזה של אינטל יוכל להריץ משחקים קלים בהגדרות נמוכות איכשהו? האם יש המלצות אחרות שעדיפות על זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא מוסיקה/גלישה/סרטים/סטודנט - אני לא שואף לכרטיס מסך שיריץ לי משחקים מטרופים, אבל הייתי רוצה את הכרטיס הטוב ביותר במחיר המוצע. גודל המסך 13 - 15 אינצ'. רזולוציית מסך, האמת שאני לא יודע להגיד לך ולתאם זה את לפי כרטיס המסך. קלט - חיבור Usb,Vga, blootoh, hdmi מעבד כמובן שהייתי מעדיף I7 וכמה שיותר זיכרון ראם אם אפשר מעבר ל-4GB ובלי קשר הפשר גם להוסיף לבד .. מסך מגע אין צורך, והייתי רוצה גם רישיון למערכת הפעלה וכמובן ssd כונן קשיח. התקציב הוא 3000 ש"ח עם פריסה לתשלומים. עדיפות אין לי כ"כ ליצרן ספציפי אבל, הייתי מעדיף Lenovo/asus. העיקר שיהיה מחשב חזק, ולא יעבוד לאט ויריץ לי דברים סבירים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אשמח לעזרה בשביל לבחור מחשב נייד לאחותי. השימוש הוא משרדי ביתי ולא מצריך מחשב חזק במיוחד. הבנתי שכדאי לפחות את גרסת המעבדים של i5. רצוי שיהיה בו הרבה מקום אחסון. עדיפות ל512 ג'יגה. נתקלתי במחשב הזה. מה אומרים עליו? (לא הצלחתי למצוא ביקורות בגוגל): Lenovo V14 IIL 82C400SDIV לנובו אשמח לחוו"ד עליו או המלצות במסגרת התקציב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ומעט גיימניג. אני משחק בסימולטורים. לא איזשהו גיימר רציני. אני יודע מה המפרט שאני רוצה. יש לי יותר קושי בלמצוא אותו, מאחר שהמבחר הוא פשוט מטורף ואני מאבד את עצמי. השאיפה היא להזמין באמזון או באי ביי לכתובת של מלון של חבר בארהב והוא יביא אותו לארץ. אני אשמח לקישורים שיובילו אותי לקנייה. זה בעצם מה שאני צריך. אני די נעול על דל. יש לי דל ווסטרו 8 שנים והוא עושה אחלה עבודה. נראה לי מחשב מסדרת אינספירון יעשה את העבודה מסך 15 אני מחפש I5 דור שבע. לפחות 8 גי'גה ראם. כרטיס מסך ייעודי הארד דיסק SSD לא הייבריד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 850$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה למחשב נייד לשימוש בautocad , שיעבוד חלק. תקציב עד 5000 אפשר חריגה מסויימת. מעדיף LENOVO. המון תודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב פנים לפרנסה שימוש בעיקר בתוכנת autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב מתנה לאחותי. התקציב הוא רנדומלי - אם יש בפחות (לא מכיר את תחום המחירים) אנחנו נשמח. אם זה קריטי להעלות אותו בשביל לתמוך בדרישות - גם ניתן. שורה תחתונה - מחשב אשר ישמש אותנו מספר שנים רב כאשר השימושים היום הם שימושים קלים - אינטרנט ומשחקים קלים, אך בעתיד נרצה לנשאיר אופציה לעריכת תמונות / סרטים, באופן חובבני וצפייה בסרטי אייצ'די. לכן כל הרכיבים צריכים להיות מהטכנולוגיה החדישה ביותר, כך שיהיו רלוונטים גם בעוד מספר שנים מקסימלי. לפי קטגוריות "המדריך לרכישת מחשב נייד": אחריות - 3 שנים מיבואן רשמי או מקביל אמין. מסך - החל מ-15.4" ברזולוציה גבוהה. אין בעייה למסך גדול - ניידות ניא לא פונ'. ציפוי מסך - מבריק. משקל - לא פונ'. חיי סוללה - זמן נורמטיבי (כ-3 שעות ומעל…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אשתי ואני מחפשים להחליף את המחשב הנייח הישן שלנו במחשב נייד ונשמח להמלצות. הסיבה העיקרית היא שהנייח כבר ממש ישן (בן 7 !) וגם חיסכון במקום של מסך ה-crt והמארז הגדול. המחשב לא אמור לזוז מהחדר בו יהיה, מקסימום גיחות קצרות לסלון. הוא אמור לעבוד 24 שעות בעיקר על מנת שאוכל לגשת אליו מרחוק ולבצע העברת קבצים. הייעוד של המחשב הן גלישה באינטרנט והורדות, עבודות אופיס למיניהן, צפייה בסטרימינג HD , השמעת מוזיקה (יש לנו רמקולים חיצוניים טובים שאפשר לחבר) וכו'. המחשב לא מיועד לשימוש במשחקים כבדים ביומיום, אבל זה לא אומר שצריך לשים בו את כרטיס המסך הכי פחות טוב בשוק * גודל המסך? 17 פלוס מינוס * משקל רצוי? לא כזה חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים כמו אינטרנט ואופיס, לא יותר מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נייד פשוט לבית, להערכתי אין צורך בביצועים מיוחדים כדאי מקום אחסון. עיקר השימוש יהיה כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים ברשת וכו', אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגדר הסביר, אבל שהשקט לא יבוא על חשבו…
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו להסביר לי למה יש הבדלים במחיר בין זה: https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..2788..347..466.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41571&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= לזה: https://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..2183.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=43305&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= חוץ מה Brand המפרט די דומה שניהם intel core i5 עם 8GB ו 256GB SSD, מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב נייד לשימוש ביתי ומשחקים קלים. המחשב ישמש אתי לאורך זמן עד 2,200 שח.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשב לשימוש ביתי. התקציב הוא באזור 1500 שח. השימוש יהיה בעיקר לצפייה וגלישה כך שלא דחוף ביצועים יותר מהסטנדרט. מעוניין במסך גדול (15.6) ומסך שמספק צפייה איכותית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס ואינטרנט בעיקר, גם צפייה בסרטים) קיבלתי הצעת מחיר ל מחשב נייד HP Pavilion DV6-2120 WH703EA - ב 4100 ש"ח. המחיר נראה טוב מאחר והוא זול יותר מהמחירים ב זאפ. שאלתי - האם אכן המחשב הנ"ל טוב לשימושים שביקשתי? אם לא, מה מומלץ במגבלות התקציב, עד 4500 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, תקציב עד 3k חריגה 200 שימוש: אופיס, אינטרנט וסרטים, ללא התניידות מחוץ לבית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-