עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עריכה: בהמשך למה שהומלץ לי, בניתי מפרט חדש. פשוט תקפצו למטה לפוסט הרביעי. אחרי 5 שנים החלטתי לקנות מחשב חדש. הבעיה - עד כמה שאני מעודכן בשוק, אני טיפה אובד בים לוחות האם והציפסטים. מבחינת שימושים - הרבה גרפיקה ותלת מימד (לכן חשוב לי quad ו-4 ג'יגה זיכרון) ואני מקווה שאני אוכל להרשות לעצמי מאיץ טוב יותר מהממוצע (HD4870?). אגב, משיקולי תקציב, כרגע אני אקנה רק הארד דיסק אחד, אבל יבואו עוד בעתיד. והבהרה קטנה - אין לי שום כוונה או רצון ל-OC. יש לי מפרט שבניתי בעצמי כרגע, אבל למען האמת הוא טיפה יקר בשבילי (6345 ש"ח, כולל vista 64bit). אני משער שחסרים בו כל מיני מאווררים (box = מאוורר stock, לא?) ושאפשר לגלח לא מעט בכל מיני רכיבים, לכן אני מבקש את עזרתכם. (אגב, המפרט עם ספק גדול…

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by saarshai,

בשעה טובה... וקצת מעוכבת מדי, קיבלתי לידי את ה-LIFEBOOK T4215. תודות לממליצים. אז מספר שאלות כדי להתחיל את מירוץ החימוש: 1. האם יש גירסאת ויסטה מיוחדת למחשבי TABLET, או שיש לרכוש את הגרסא הרגילה ולהתקין עליה את הדרייברים המתאימים? ואיזו גרסא "רגילה" מומלץ לרכוש? 2. האם מודולות זיכרון בנפחים שונים פועלות ב-DUAL? המחשב הגיע עם 512K והוספתי מודולה של 2GB, ואני תוהה אם הן פועלות במקביל, וכיצד ניתן לבדוק. 3. האם ניתן (ובכלל מומלץ) לעשות אוברקלוק למחשב נייד? התוצאות של ה-OC של הנייח שלי רק הולכות ומשתפרות. אני שמח לדווח כי כרגע ה-E6400 שלי פועל על 3.75GHZ והזיכרון (800) על 930. אני לא מחפש לשרוף את הנייד ולגמור את הסוללה תוך דקות... אבל אולי איזה פוש קטן לא יזיק (בכל זאת, מדובר…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by Chloe,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש של Dell אבל כתוב המפרט שאין לו כרטיס רשת זה חשוב ? מה זה אומר? יש לי רשת בבית אני עדיין צריכה את זה ? זה המחשב המפרט https://ksp.co.il/?uin=42980&select=.268..271..132..211..580. תודה רבה לכל מי שענה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי אני רוצה לפנק את עצמי במחשב שיהיה חזק כי אני פשוט סובל ובוכה עם הפנטיום 4 שלי והג'יגה זיכרון. בעיקרון אני לא גיימר או משהו, משחק פה ושם. רוצה שיהיה אפשר לנסות משחקים חדשים ולהריץ אותם על מסך רחב גדול (22-24 אינטש). הבנתי שאין טעם ללכת על I7 כי זה כרוך בזיכרונות ובלוח אם יקרים יותר. אז מה עדיף, CORE2DUE עם מהירות שעון גבוהה או QUAD עם מהירות שעון נמוכה יותר (המחירים זהים לפי מה שאני רואה). אני לא מתכנן אוברקלוק - האם ניתן להסתפק בזכרונות VALUE? מה הסטדנרט היום? 4 ג'יגה? איזה תוספת ביצועים ניתן לקבל מזכרונות איכותיים? תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by dudu26,

חשובה לי יציאה דיגיטלית. מה דעתכם? היכן אפשר להפחית? מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by yair23,

יש צורך במעבד, לוח אם, מארז, זכרונות - רצוי 4 ג'יגה... אגב, מה אתם אומרים על ‏Core 2 Quad Q6600 ?

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by XEON123,

אני צריך חריטה מקצועית של אותיות עברית על מקלדת מוארת באזור הקריות או חיפה. באזור תל אביב יש כמה,אבל עדיף באזור שלי קריות או חיפה,יותר משתלם. מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 8.1k צפיות
  9. Started by cpus,

כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Dell Inspiron Core i5-3210U ''17.3 מערכת הפעלה: Windows 8 צבע: כסוף גודל תצוגה: ''17.3 HD Widescreen, 200-nit (1366x768) 720p רזולוציית תצוגה: 1366X768 כרטיס גרפי: INTEL GRAPHICS 4000 HD מצלמת אינטרנט: Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone שמע פנימי: Stereo Speakers with Waves MaxxAudio® 3 processing מעבד: 3rd generation Intel® Core™ i5-3210U processor חריצי זכרון: 2 זכרון פנימי: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB Serial ATA 5400RPM מאפייני הרחבה: USB 3.0 -3 USB/eSATA - 1 Video VGA - 1 HDMI - v1.4 RJ-45 - 1 AUDIO - 1 מיקרופון - 1 חריצי הרחבה - 3-in-1 Media Card Reader suppo…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, זה בהגזמה פראית כי אני לא חושב שזה מצדיק את הבקשה שלי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אקסל ושימוש ביתי. חשוב שגם יתמוך בסרטי 4k כשארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא מתכוון לשחק בכלל על המחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום חברים קניתי מחשב נייד לנובו G580 עם מעבד I5 הוא מגיע עם DOS התקני וינדוס 7, אחרי שהוא לא לעלות פעם ראשונה למסך הבית, הוא עושה הפעלה מחדש, ואחרי זה כשהוא בא לעלות שוב הוא מגיע למסך של הטעינה ועושה הפעלה מחדש בלופ בלי הפסקה... מה יכולה להיות הבעיה? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omer672,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יודע, תראו הצעות בכל מקרה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by omri24,

זקוק למפרט למחשב למשחקים ואינטרנט (משחקים כבדים) מעבד AMD בתקציב של עד 5000 (אפשר לחרוג עד 500 יותר)

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 בעיקר לסיכומים וכאלה, אבל חשוב לי שהוא יהיה מסוגל גם לקצת יותר... * מטרות המחשב: סיכומים, סרטים וכו'. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ גם תוכנות חזקות יותר (משחקים קלים, תוכנות עריכה פשוטות וכו') * גודל המסך: 13.3 מאט. סוללה: לפחות 4 שעות כונן אופטי: מתלבט אם עדיין צריך או שכבר לא... חוזק: בתור סטודנט המחשב יעבור איתי כמה מדורי גיהינום, אז אולי כדאי ללכת בכיוון של המחשבים העסקיים יותר? עוד שאלות: 1. אני רואה הרבה מחשבים אטרקטיביים עם מעבד i5 למשל אבל במהירות של פחות מ2 ג'יגה הרץ. זה לא קצת נמוך מדי? או שזה עושה את העבודה מספיק טוב? 2. שווה ללכת לכיוון של מסך מגע, או שהנושא הזה עדיין בחיתוליו? 3. יש…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? זה תלוי , מכיוון שאופציה מחו"ל גם פתוחה בפניי(EBAY) , אבל אני חושב שעד 7K ולא יותר (זה כאילו המקסימום שבמקסימום להוציא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אבל שוב בארץ זה יעלה X באיביי יש מציאות . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א.תכני HD ב. משרדי ג.משחקים קלים כמו Contraption Maker ,Crazy Machines א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shdor,

עזרה בבניית מחשב לא כל כך לגיימרים, פיפא פה ושם... אבל בכל זאת שיהיה DX10. צריך מסך. ומארז אם אפשר שיהיה קטן ויפה אם זה בעייתי אז midi. תודה! (:

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. שלום רב! אשמח לעזרה במציאת אולטרהבוק לעבודה משרדית ומשחקים כבדים (על הגדרות בינוניות\גבוהות). התקציב הוא עד 5000, אם יש משהו ששווה את החריגה, אז 6000. לא ראיתי מחשבי Haswell עם Iris Pro 5200 בארץ, אם הם מגיעים בקרוב, אעדיף לחכות. בכל מקרה, אני מעוניין במעבד HW. אם יש למישהו נסיון עם הזמנה מחו"ל, אז אקבל גם המלצה כזו. מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים מכל הקשת, כולל הכבדים ביותר. רצוי שירוצו על high בלי פילטרים, במקרה הכי גרוע - על med, אבל חלק. גודל המסך: לא יותר מ15.6, לא פחות מ14, רצוי 15.6. רצוי ברזולוצית 1920X1080, בכל מקרה לא 1366X760. רצוי מסך מט, כל מסך יתקבל כל עוד הוא לא משמש בתור מראה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, הלוח שלי מת (ASUS MAXIMUS HERO VII) ולצערי אני אצטרך לרכוש אחד משומש/חדש או סט מתקדם שכולל מעבד, לוח וזכרון. כיום יש לי את הלוח של אסוס ומעבד 4790K עם 16 גיגה של G.SKILL. השימושים של המחשב עד עכשיו היו גיימינג בעיקר. בהנחה שאני הולך לרכוש סט חדש (מעבד, לוח וזכרון), מה הכי מומלץ עד 3000 ש"ח (לא מעוניין לרדת לאילת). תודה שמוליק

20. Started by nadavyahbes,

אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

אפשרי להביא מחשב נחמד בסביבות ה-2000 ש"ח וקצת יותר? היום חובה SSD במחשב חדש? והאם 4GB יספיקו לדעתכם לגלישה וללימודים? ומה לגבי מעבד? אטום יספיק?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  22. שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. אבקש מכם הצעת מחיר סופית במחירי מזומן למחשב לפי המפרט הבא. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני עם שאלות ליד כל רכיב אך אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יהיה שקט אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב. אשמח לשמוע הצעה למארז טוב ברמת מחיר סבירה כרטיס מסך – אמור לשמש למשחקים ברמה בינונית אך ארצה להשאר ברמה של עד 500 ₪ לא ארצה להשקיע מעבר לזה בכרטיס. רשמת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by v_g_t,

מחפש נייד לפיתוח תכנה בתקציב של 5-6K. דרישות: מעבד חזק ומהיר של Intel; זכרון - 1GB או יותר כ. מסך - רגיל+ (אין צורך בסופר++ אבל מהיר ובטוח) רשת אלחוטי Wi-Fi + Bluetooth; מערכת הפעלה עדיף XP PRO שאלות: 1. מעבד Core Duo או Core 2 Duo? 2. איזו סידרה? 3. מאיזה יצרן של ניידים עדיף? אני פתוח להצעות והמלצות ורוצה לסגור הכל ASAP. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כן, כן, אני עוף מוזר, רוצה לעשות שידור סטרימינג וידאו עם מצלמה, בלי לשחק שום משחק ברקע :-) ואני יודע שניידים בכללי לא מומלצים לסטרימינג, ושמומלץ מעבד I5 ומעלה ו-8GB זיכרון, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שההמלצה לוקחת בחשבון שלרוב מדובר בגיימרים. כמו כן, מהירות ההעלאה בקו שלי היא ממילא לא מדהימה ( בערך2.5), ובכלל זה ב-WIFI, אז כנראה שאצטרך ממילא לשדר משהו באיכות מופחתת. בנוסף, התקציב שלי די מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שיודע מה דורשת מהמחשב פעולת שידור סטרימינג של וידאו ממצלמה (בלי קשר לגיימינג), בלי ירידת איכות ובלי קיטועים, לאגים וכאלה. אז, ההתלבטות כרגע היא כזו, בין נייד טושיבה ישן אבל חזק, עם מעבד i7 דור שני, שמוצע לי ביד שניה. יש לו 4 ליבות, ומקסימו…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.