ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
תקציב:3000 - 4500האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?:לנצלמהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גימינג קלבמידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: fifa 17 nba 17מתי מתוכננת הרכישה:חודש הקרוב האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:לא האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה:לאגודל קשיח מינימלי:ssd מינימום 250 שעליו יהיה מותקן הווינדוס ועוד טרה של כונן קשיחהאם לתת דגש למשקל המחשב:לא בהכרח , אשמח למחשב קל אבל לא מפריע לי עד כדי כךהאם לתת דגש לזמן סוללה:כן חשוב לי מאוד אני צריך אותו למכללה ולכן זמן סוללה מאוד חשוב לי גודל צג רצוי:15.6 או 14 אפשרויות נוספות \ דגשים נוספים לגבי המחשב: מבין שייתכן ולא ניתן יהיה לענות על כל הדרישות במסגרת התקציב, אבקש את המלצתכם למחשב הקרוב ביותר
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני בנתי מפרט ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים או הייתם משנים . המחשב נועד להיות הכי מהיר שאני יכול לגרום לו להיות מבחינת הכל , משחקים תוכנות סרטים ופעולות יום יומיות Intel ci7 2600 Gigabyte ga-p67a-ud3 2x2 gb a-data ddr3 1600mhz Vertex 3 pro Corsair 650w Coolermaster haf 932 black Scythe yasaya 1156 Gtx570 1280mb
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. אני סטונדט להנדסה ואני צריך לקנות מחשב נייד לעבודה בעיקר עם סולידוורקס. בדקתי בפורום לפני שפתחתי את הנושא וראיתי שיש הרבה ויכוחים בנושא הזה. כמה שאולת. 1. מה חושב יותר מעבד ,כרטיס מסך, או שילוב של שניהם? 2. מה ההבדל בין המעבד i5-7200U ל i5-8250U Quad Core ועד כמה ההבדל גדול? אשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים מתאימים בתקציב שלא עובר את ה2900 ש"ח דרישות : 8GB RAM 250SSD 15.6 אינטש כרטיס מסך ומעבד: לבחירה עדיף בלי מערכת הפעלה. (כל מה שלא ציינתי לבחירה) ואיזה יצרן של מחשב עדיף? צרפתי לינק למחשב שניראה לי מתאים תגידו לי איך הוא. https://www.ivory.co.il/catalog.…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני מעלה פה בנושא בבקשה לקבל דעה, שימו לב להפרש של 1700 ש"ח שיש בין שני המחשבים הללו ותגידו מה יותר עדיף ולמה? לנובו: מחשב נייד Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 HP: HP Pavilion dv6-1340ej http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315 אם מישהו יודע על מחשב אחר שיש לו בערך את המפרט כמו למחשבים הנ"ל ובמחיר סביר אני אשמח לדעת. אודה לעזרתכם הרבה, דן.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייח שמיועד בעיקר לעבודות בתלת (Cinema 4d), רנדור באוקטן, אפטר וקצת יוניטי. קיבלתי הצעה למפרט הבא, על פניו נראה אחלה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם לשנות משהו…מדגיש שזה אמור להיות מחשב העבודה העיקרי, ואני רוצה מחשב שיוכל להתמודד בקלות עם רנדורים כבדים יחסית… תודה Intel Core i9-10900F 10 cores 20 Threads 10th Gen CPU - 2.8 GHz Max Turbo Frequency 5.2 GHz - No GPU Included Z490-A-PRO - MSI Z490 - LGA1200 10th Gen Intel - ATX ZT-A30700H-10P-PC - ZOTAC GeForce RTX3070 8GB Twin Edge OC - With New PC Only - Boost: 1755 MHz ASX8200PNP-512GT-C - XPG X8200 Pro 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - 3500…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים. הייתי מעוניין לקבל מכם הצעות למיפרט מבוסס A64 ללא מסך . מטרת המפרט הינה משחקים ואינטרנט והתקציב הינו כ 6000 שקלים. המחשב לא אמור לעבור שידרוגים אך אמור להחזיק כשנתיים. בתודה מראש. בקשה קטנה : 1G RAM
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ 2000 ש"ח(לא ניתן לחרוג מהתקציב) בעיקר לטובת משחקים, אני לא מתכנן לעשות לו OC. אני גר באזור באר שבע, אז תנסו לא להביא מפרטים מחנויות רחוקות מדי, אני כנראה הולך לקנות מKSP. הרכיבים שאני רוצה לשדרג הם לוח האם, המעבד והRAM . הרכיבים הקיימים אצלי הם: GTS 250 TT Litepower 600W WD 320GB SATA2 16MB כונן קשיח (לא יודע אם זה ממש חשוב) את המעבד ולוח האם אני בטוח רוצה להחליף אז אני לא רואה סיבה לציין, אם בכל זאת זה חשוב אז תגידו לי. המסך שלי הוא Samsung XL2370 - 1920X1080 והמארז compucase 6a21 אני דיי בטוח שהוא מספיק גדול, אבל אני אשמח אם תודיעו לי אם אני צריך להחליף אותו. כל זיכרון הRAM שיש לי הוא DDR2 אז אני מניח שהוא כבר לא יוכ…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ישומי אופיס למיניהם, קצת משקחים בסגנון SIMS וסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בעיקר שימוש שותף שום דבר מיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? ככל הנראה מסך 22 אינץ' ממוצע * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו SIMS לא משהו כבד * באי…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש. אני צריך מחשב חייתי לעבודות כגון : 3D rendering , תוכנות של עיצובים מכניים וגרפיקות , בניית מודלים מכניים , מכטרוניקה. אני רוצה משהו שיוכל להריץ את כל התוכנות האלה ללא בעיה וללא כאבי ראש, בניתי מפרט ב KSP יצא לי 24 אלף, האם זה הסכום שנחוץ להוציא בהתחשב בתוכנות ובסטנדרטים של היום? האם יש דרך להועיל\לשפר\להוזיל ? אני מחפש משהו שישרת אותי ואת האינטרסים שלי קדימה ולא לחפש מחשב חדש עוד שנה. לא צריך אורות, מבחינתי שיהיה בקופסה קומפקטית ואסטטית, לא מעניין גיימינג, מעניין ביצועים. המפרט: https://ksp.co.il/web/item/16014 מעבד אינטל Intel Core i9 14900KS 3.2GHz 36MB Cache s1700 - Box מק"ט KSP: 296322 ₪2,920 קירור נוזלי למע…
-
-
- 3 תגובות
- 9.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מעוניין להרכיב מחשב לשימושים פשוטים (אופיס, אינטרנט, קצת מוסיקה וסרטים). תקציב - 5000 - 4500 ש"ח כולל מסך (רצוי 19") בתקציב של כ-1200 ש"ח. נראה לי שאבסס את המפרט על Intel C2D E6320 שיוצא בקרוב. אני יודע שיש אפשרות להרכיב מפרט AMD יותר זול אבל אני מנסה גם את זה. אשמח בעיקר להמלצות שכוללות לוח אם טוב עם כרטיס מסך On-board כמו שצריך עבור האינטל הזה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הוא צריך בשביל עריכת סרטים מצגות מן הסתם יצטרך להתחבר למקרן וכאלה 6000 גג עדיף בפחות ב5500 ככה אני יודע שכבר פתחתי אשכול ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256161.0 ) פשוט אף אחד לא עונה שם וזה דחוף לו תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בעייתי 2. מה שימושי המחשב גיימינג כבד אני רוצה שהוא יריץ כול משחק שקיים ושיצא בזמן הקרוב עד הכי גבוהה אני משחק על 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 לא יהווה בעיה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע אתם תחליטו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/ לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, ה-Dell XPS 13 החדש, עם ה-GF 9400M (זה), גם לו יש את הבעיה שהייתה למחשבים עם 8400 / 8600? ושאלה אחרת, יש סיכוי שיש את הדגם הזה בלי מסך LED? כי פה זה לא רשום שזה עם מסך LED
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לבית לא לצורך משחק אבל אני עורך איתו סרטים . הציעו לי את המפרט הבא ב 3500 ש"ח שזה קצת מעל התקציב. אשמח לדעת האם באמת זה המפרט שאני זקוק לו? האם המחיר סביר? יש רכיבים שניתן לוותר עליהם במפרט? מארז HEC 6AG1 + ספק 500W HEC מאוורר ZALMAN CNPS7500 FOR 775 לוח אם INTEL P35 DRAGONTAIL CORE 2 1333 מעבד E6750 2.66 1333M 4M 2 זכרונות של KINGSTON DDR2 1G 800M דיסק W.D 160G 8M SATA2 דיסק W.D 320G 16M 7200 SATA2 כרטיס מסך ASUS EN7600GS 512M זה המפרט המלא. אשמח להתייחסויות
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו בFHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- סוני וגאס פרו 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וSSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-