ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. זהו המפרט הסופי, לאחר התייעצות פה עם אנשים בפורום. המחשב למשחקים, לא כדאי יותר מ- 4500 ש''ח. צריך רק קופסא ללא מארז. Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8N-SLI 625 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ 325 ¤ 2 SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 KSP 1 - האם ה- GTO יותר חזק מה- 7600GT? 2 - אני ממש לא צריך צורב, אני צריך רק כונן. צורב יעלה לי 100 ש''ח יותר. האם זה כדאי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 8 32bit celeron 1005m GeForce 710m אני חושד שהכרטיס המסך לוקח את הזיכרון.... איך אני מבטל את זה? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - hardware reserved רשום לי 1.7gb
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כעקרון אני צריך רק לוח זיכרון ומעבד (AMD) מארז וספק.
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-
-
נ.ב. - זה לא בשבילי. לכן דרושה לי האפשרות להרכיב שם מפרט דרך אתר שלהם. המפגש בין הלקוח למפרט יתקים בחנות.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב שצוין למעלה. מאפיינים/דרישות: מטרה - משמש לעבודת office ואינטרנט וגם לצפייה בסרטים (רוב הזמן דרך חיבור לטלויזיה) מסך - חייב להיות מט! גודל - 14, לא מסך מגע! רזולוציה - אין דרישה מיוחדת מערכת הפעלה - עדיפות ל windows 7 ורק אם אין ברירה 8 מעבד - I5 לפחות RAM - 4G אמצעי קלט - touchpad, מקלדת "רכה" משקל - 1.5 - זו דרישה חשובה זמן סוללה - 5 שעות +/- יציאות- 2-3 יציאות USB ו-HDMI כונן קשיח - 500 GB כונן אופטי - לא הכרחי אחריות - 3 שנים בארץ כולל מערכת הפעלה ואופיס חברות מועדפות - asus, dell, lenovo, toshibe כיום משתמשת ב-3500 dell vostro, מחפשת נייד לפחות טוב כמוהו, אמין ועמיד. תודה מראש לממליצים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. לפני הכל אני מבקש אם אפשר לא לצחוק ולא לפטור אותי ב"פחחח...". ראיתי את המפרט הזה : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=66528&saleNo=425069#additionalInfo מה זה ? מעבד של VIA ? האם זה שווה משהו בכלל , נניח למחשב אופיס פשוט? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הוצע לי המחיר הנ"ל עבור המפרט המצ"ב בחנות IQPC שהומלצה לי בפורום זה. עקרונית, המחשב מיועד למשחקים וזהו קצהו העליון של התקציב אותו אוכל להשקיע. אבקש לשאול כעת, לפני שאני מבצע את הרכישה - האם המפרט טוב ומתאים והאם המחיר שהוצע הינו הוגן? בנוסף, נאמר לי שמחירי מעבדים כפולי הליבה יורדים ב-24 לחודש, האם שווה לחכות? אודה לכל תגובה בנושא. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר: ¤521 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1782 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS…
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! אני רוצה לקנות לפטופ לגלישה באינטרנט,עבודה וסרטים (שימוש רגיל) הציעו לי את הלפטופ של Gigabyte Santa Rosa W566U דגם: dc2tm2eh16 מחיר שהציעו לי הוא 4790 ש"ח מפרט: מעבד ליבה כפולה T7250 מערכת הפעלה XP זיכרון 2 ג'יגה כרטיס מסך GML960 INTEL ACCELERATOR הרד דיסק 160 ג'יגה כונן אופטי DVD-RW כרטיס רשת רשת אלחוטית אחריות של שנתיים מה אתם אומרים?,נראה בסדר?,אם באותו מחיר יש לכם הצעות אחרות אני אשמח שוב תודה רבה,אתם עושים עבודת קודש ליאור
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות NETBOOK מארה"ב במחיר של 350$ +-. אני מחפש מסך בגודל 10 אינץ'. לא מבין כל כך את ההבדלים בין כל הדגמים האלה ככה שאין לי מושג איזה מהם עדיף...אז אני צריך את עזרתכם. אלה הדגמים העיקריים שמצאתי במחיר הזה: ASUS Eee PC 1000HA MSI Wind U100-432US 10-Inch Acer Aspire One AOD150-1165 10.1-Inch המשקל של המחשב לא משמעותי מבחינתי. ככה שאם יש דגם עדיף במחיר אז תמליצו. אני אקנה את המחשב או מAMAZON או מBESTBUY.. מי שרוצה קישור הנה: http://www.amazon.com/s/qid=1234277499/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&rs=679517011&bbn=679517011&rh=n%3A679517011%2Cp%5F72%3A4-&page=1 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=pcat17080&type=page&qp=crootcateg…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
התכנון שלי זה להביא מסך 2k 140hz ips (הזמנתי בעבר מסך מאמזון אז אם אין או לא יהיה בארץ משהו עד אוגוסט,אמזון אופציה טובה) ומחשב חדש שיהיה ממש חזק לגיימינג במטרה להריץ כל משחק חדש (בעיקר the witcher 3 ) בהגדרות הכי גבוהות בלי נפילות fps או לאג מכל סוג. עכשיו בגלל שאוטוטו יוצאים הכרטיסי מסך החדשים ומעבדי הI7 החדשים(אין לי מושג עד כמה חזקים הם יהיו) זה מה שהגעתי אליו עד כה: Asus z97-a -הלוח המושלם בשבילי ,זול ונותן מעל ומעבר Noctua d-14 -הקירור הכי מעולה שיש במחיר מעולה גם כן Fractaldesigem r5 - זול , ולדעתי המארז המושלם . קראתי/ראיתי מלא ביקורות וממש התלהבתי 512gb ssd samsung 850 evo - לא צורך בדגם אחר ,פשוט מושלם. 2tb westren digital black - נטו לאחסון והבלאק מאוד מ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מבקש ביקורת על המפרט הבא ב 6000 ש"ח למשחקים ואינטרנט והוא בנוי להיות שקט מאוד וחזק: דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 645 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1870 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt 600 ¤ 1 Logitech Media Keyboard Elite 155 ¤ 1 Logitech G5 Laser Mouse RETAIL 250 ¤ 1 Altec Lansing ATP3 380 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 6085 תגידו מה נראה לכם.. תודה מראש ויום טוב !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב עבורי- לשימוש בבית לצורך אינטרנט, סרטים וקצת תיכנות (לא משחקים). אני צריכה גם מסך LCD, ללא צורב ורמקולים. אני רוצה מחשב עמיד לכמה שנים שירוץ טוב. המראה לא ממש חשוב. אני רוצה לקנות באותה הזדמנות טלוויזיה שיהיה ניתן לחבר למחשב ולראות בה סרטים מהמחשב. ההתלבטות שלי היא בכמה דברים: 1. אני מתלבטת אם לקנות נייד- יש נייד של דל ב 4.5K שנראה לי מצוין. היתרון הוא שהוא לא תופס מקום. אני לא צריכה כל כך את הניידות, אבל זה נראה לי יתרון בתור מישהי שגרה בדירה שכורה. הבעיה- אני חוששת מאוד מגניבות. האם כדאי לקנות בגלל זה נייח? אין הפרש גדול במחיר מנייח+מסך. 2. עבור נייח- מבחינת חנויות יש את KSP ו IQPC. האם יש הבדל גדול במחירים/שירות? 3. לגבי מסך 19''- איזה מס…
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך המלצה למחשב מותג שמתאים לגרפיקה. Photoshop, Freehand... אני שם דגש על האמינות שצריכה להיות למחשב. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח + -, אך לא יותר מ 2300. אני לא צריך מקלדת, עכבר, מסך ועוד. רק את המחשב עצמו. אני לא צריך מערכת הפעלה חוקי, אני צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד נושא זה חשוב מאוד, המאווררים צרכים להיות איכותיים, לא מהמאווררים שמתחילים לעשות קול של BOING 747 אחרי חצי שנה. שוב אזכיר את נושא האמינות שחשוב לי מכול. נושא זה חשוב מכיוון שאני לא יכולבתור גרפיקאי עם סדר יום ועבודות לסיים להיות עם מחשב מושבת. העדפתי ללכת על מחשב מותג מכיוון שהם בנוייםי טוב, יש להם אחריות כמו שצריך והם שקטים ואמינים במיוחד. אשמח לקבל תשובות במהרה, תודה רבה אורי.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם אני עשיתי טעות, ולפני כשנה קניתי מאייבורי (בהמלצת טכנאי מחשבים שעובד איתי...) מחשב. זה לא יקרה שוב, מבטיחה. בינתיים אני תקועה עם דואל קור בעייתי שמרסט את עצמו להנאתו ללא שום לוגיקה, כשבא לו. כבר החליפו בו כמעט הכל. אני עוסקת בעיצוב פנים ושאלותי מתחלקות לשני נושאים: חומרה - האם יש מצב להוציא מפרט טכני של הקיים במחשב שלי (ואיך לעזאזל עושים את זה?) ולשפר ע"י החלפת חלקים, או לקנות מחשב חדש לחלוטין (חראם, לא? אין לי עודפי בוחטות) תוכנה - כמה עולה לקנות windows חוקי חדש? האם לעבור לויסטה? מה עוד צריך לקנות (אופיס אאוטלוק?) ומה חינמי? תודה רבה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב של 3500 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים שאותם אני קונה בנפרד. המחשב ישמש למטרות גלישה באינטרנט,כתיבת מסמכים,משחקים וסרטים. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב DV6TQE של HP (יש עכשיו מבצע של 33% הנחה באתר שלהם) יש אופציה של 15.6-diagonal HD BrightView LED-backlit Display (1366x768) 15.6-diagonal Full HD Anti-glare LED-backlit Display (1920 x 1080) התוספת היא של 150$(100 אחרי ההנחה) יש כרטיס מסך GT 650M שמסוגל לנצל את הרזולוציה הגבוהה בכיף. שווה או לא שווה להוסיף את ה400 שקל האלה? :s05: אני חייב תשובה במהרה כדי לנצל את המבצע... בפורום של NOTEBOOKREWIEW ראיתי כאלה שממש היו נגד הרזולוציה הנמוכה. הנה הלינק לדגם: http://www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/products/Laptops/HP-Pavilion/A3F49AV;pgid=ZVhwCRA0nCZSRpIp_c5US7fi000047dkpAEk;sid=lMioTsJJzsKZTI36R7gCxhpGoNRtG_ZVUZ2FQhHWnhMl5XjaVn6tuh2B?HP-Pavilion…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב בעיקר לשימושים הבאים: עריכת וידאו בסיסית (הורדת סרטי וידאו ממצלמה ביתית של הילדה ועריכתם ל דיוידי), שיחות טלפון ווידאו עם אחותי בארה"ב ,ישומיי אופיס .הייתי גם שמח להשאיר את המוכר והנוח חלונות 98 אבל לא יודע אם יכול לעבוד במקביל לאקס פי אין לי תקציב מדוייק, אין לי בעייה של כסף אבל לא צריך לזרוק סתם כסף. על איזה מפרט הייתם ממליצים ? איזו תצורה היית קובע לחלוקת הדיסק מה הדרך הטובה להתגונן בפני קריסות - ברמת השחזור? ועוד משהו - בהנחה שאת המחשב החדש אמקם בחדר העבודה, האם כדאי ואם כן איך, לחבר את הישן (סלרון 1000) לפלזמה בסלון ברשת כך שגם יהיה אפשר לגלוש בסלון או לראות סרטים דרך המחשב בחדר אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 6500 , אבל עדיף כמה שפחות מדובר על מחשב למשחקים כבדים והכי חדשים, יש לי מסך 24 ברזולוציה 1920X1200 , ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות לכן נדרש כרטיס מסך חזק אין צורך בציוד הקפי. חשוב מאוד שהמארז יהיה שקט ובמקביל קר. בשלב ראשון לא מתוכנן אוברקלוק אבל בעתיד כן לכן לוח האם צריך לתמוך באופציה. זכרון DDR3 לפחות 6 ג'יגה. דברים חשובים מבחינת שדרוג עתידי : 1. ספק שיכול להחזיק מערך SLI, מן הסתם גם לוח האם צריך לתמוך בSLI וכרטיס מסך של NVIDIA כי אני מעוניין בעתיד בטכנולוגיית התלת מימד 2. תושבת למעבד 1366 כדי שתהיה אופציה לשדרוג למעבדים החדשים איזה צ'יפסט מומלץ X58 או משהו אחר? מבחינת המארז מצד אחד שיהיה שקט ומצד שני שיהיו בו הרבה מאווררים כי המחשב אצלי בעומס…
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן להחליף את החנטריש הנוכחי, ויש לי התלבטות בין שני מפרטים שבניתי, למטרת משחקים. אשמח אם תעזרו לי לבחור, או לשנות כל דבר שאפשרי. ההתלבטות היא בין מפרט מבוסס אינטל, שיהיה למטרת לימוד OC, ולבסוף OC קטן של 600 מגה הרץ או יותר. או מפרט AMD ללא OC. התקציב- 3900, לצערי אי אפשר יותר. להלן המפרטים: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, 1394, USB 2) Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory x2 Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt With Transpar…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 לשימושים של סטודנטים. על המשקל להיות סביר, אני מניח שבגודל 13.3 זה לא עולה על 2ק"ג. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. יציאת HDMI, בלוטוט לא בגדר חובה, למרות שזה יכול להיות נחמד. ואחריות בנלאומית חובה... בזמנו קניתי לחברה שלי את ה- ASUS UL30-X5 והוא עושה את העבודה מעל ומעבר למרות שראיתי שיש מעבדים חדשים יותר בשוק (I3, I5) ובלפטופ של ASUS אין את המעבד הזה. מה הייתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-