עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Horeshh,

שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by GlooK,

תקציב : עד 10,000 ש"ח. המטרה : תחנת עבודה ומשחקים חזקה ,המבוססת על פלטפורמה ה- AMD 64. הדרישה : לוח אם Hi-End סוקט 939 - מקסימום ביצועים וטכנולוגיות עתדיות. זכרון : נפח גדול 1GB Good Value בתיזמונים נמוכים CAS2. כ.מסך : חזק ,הכי חזק שיש או שני לו עם אופציה ל-sli. דיסק קשיח : גדול-מאוד ושקט מאוד. כרטיס קול / כ.רשת מובנים על לוח האם. צורב DVD : אמין ,הכי אמין שישי לטווך ארוך. מארז : מבחינתי שיהיה מקרטון העיקר שיהיה גדול עם גישה נוחה לפירוק/הרכבה. ספק : חזק מאוד ,אמין מאוד ורצוי שההיה שקט. ואת כול שאר החלקים כבר יש לי , בתודה מראש GlooK.

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. שיהיה לפחות עם 3 GHZ , קירור מים וספק (שיהיו טובים , אני לא מבין בזה כ"כ), 1024 של DDR2 ואני יעשה עליו OC . תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום - (קודם כל התנצלות קטנה, זהו הפורום שנראה לי הכי מתאים אך אם זה לא המקום לשאלה אעביר אותה לפורום המתאים) ברצוני להרכיב מחשב לחדר, למטרת הזרמת מוזיקה בלבד. הסבר מפורט: בחדר 1 יושב כיום מחשב ראשי עם כל המידע, בחדר 2 אני רוצה לשים מחשב (מפרט מינימלי שצריך) ובו הארד דיסק קטן וכרטיס רשת וכל מה שמחשב זה צריך לדעת הוא לנגן קבצי מוזיקה היושבים פיזית במחשב הראשי. כדי לחסוך משאבים ומקום אני מעוניין שהמחשב יידלק ואוטומטית יריץ תוכנה ספציפית ויחידה לניגון קבצים ויהיה "טיפש" - כלומר לא ניתן לבחור תוכנות אחרות או לבצע פעולות רגילות (הבנתי שניתן לעשות דבר כזה). על מנת שבכל זאת יהיה איזשהו נקודת התייחסות אני רוצה במקום מסך גדול שיהיה תצוגה של מסך לדים המינימלי שצריך (או…

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by Allanon,

שלום רב, הגיע לידי מחשב ישן יחסית מדגם X31 של חברת IBM. הסוללה היא מקורית של המחשב, כלומר משנת 2003, עברה 260 מחזורי טעינה פריקה ומצבה ירוד. מה האפשרויות שלי במצב כזה? ניסיתי כמה מחזורים של פריקה עד אפס וטעינה מחדש אבל הסוללה כבר לא מודעת לקיבול שלה, היא לעולם לא נטענת ל 100% (רקעד 99.4) ובזמן פריקה מתרוקנת ל 0 אחוז אחרי 10 דקות ואז ממשיכה לעבוד על 0 עוד חצי שעה בערך הסתכלתי על סוללה חדשה ומחירה כ 400 ש"ח, אבל קראתי שסוללות ליטיום בעלות זמן מדף של 3 שנים בלבד, כלומר גם אם קונים סוללה חדשה לגמרי באריזה, היא כבר לא 100%. זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by sarkise,

אוקי אז ככה, חבר שלי רוצה מחשב חדש, למשחקים כבדים (עד מאוד). דרישות שלו הן : מעבד PHENOM (לא Q6600, לא מתווכח איתו על ביצועים, ואני רוצה רק PHENOM ! סיבות שלי.) כרטיס מסך 8800GT (בטוח נכלל.) אם אפשר אז שיהיה כולל SLI. 2 ג'יגה זכרון מארז Saggita תקציב : 7000 ש"ח תודה [:

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב חדש, ואם יהיה צורך אז גם מסך בנפרד. לכן אני מבקש המלצות על שניהם, אבל בנפרד. המחשב: לא מיועד למשחקי מחשב, כלומר, לא צריך משהו גרנדיוזי מבחינת כרטיס גרפי. מה שיש לי עכשיו זה GeForce FX5200 ישן והוא מספיק לי. אני מניח שבמחשב חדש כבר על לוח האם יהיה משהו יותר טוב מזה, כך שכנראה (אתם המומחים) לא אצטרך כרטיס מסך נפרד. מה שכן חשוב, זה שכח החישוב יהיה גדול, מכיון שאני משחק שחמט. תוכנות שחמט יודעות לנצל בצורה מעולה את ה RAM הפנוי ואת ריבוי המעבדים, ולכן חשוב שיהיו כמה שיותר מעבדים, כמה שיותר זכרון, ושהזכרון יהיה מהיר ככל האפשר. אין לי צורך בצורב/מקלדת/עכבר, אבל אשמח לקנות דיסק חדש למרות שזה לא הכרחי. יש לציין שהמחשב מיועד גם לעבודה, ולכן רצוי שתהיה ב…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  8. הייתי רוצה לשים רק SSD במחשב הנייד אך חשובה לי האחריות התוכנה , לכן הייתי רוצה שתיהיה לי בול את המערכת ההפעלה עם אפשרות לשחזור להגדרות יצרן במחשב כשהוא עובד רק על הSSD.. והאם יש אפשרות אם הוצאתי עם תוכנה כלשהי את מפתח המוצר של הווינדוס שהגיע לי עם המחשב ועל הHDD,האם יש אפשרות להשתמש במפתח מוצר הזה על מחשב נוסף או להתקין מערכת הפעלה על הSSD ואז להקליד את מפתח המוצר של הווינדוס במקום המתאים? וכשאצטרך לממש אחריות אחזיר את הHDD כמו שהוא... תודה

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by TalmoR,

המחשב מיועד ברובו לעבודה משרדית והרבה מאד מולטימדיה, ורצוי שיהיה מספיק חזק כדי להחזיק לפחות מכונה וירטואלית אחת. אה, וגם תוכנות לגיטרה (יענו תוכנות כמו מולטי אפקט במחשב ודברים בסגנון) יש לי הארד דיסק אחד של 500 ג'יגה, אז אני צריך אחד קטן יותר (250/320?) שיהיה רק הכונן שיחזיק את מערכת ההפעלה, רצוי שיהיה מהיר ואמין. אמממ מה עוד? יש לי מסך T220P של סמסונג. אם זה חשוב לבחירת כרטיס מסך או משהו... דבר אולי אחרון, המעבד (ובאותו הקשר - הלוח והזכרונות) עד כמה שווה להשקיע במערכת מבוססת Ci7? בכמה זה ייקר את העסק? אם לא, השאלה הטבעית, כפול ליבה או מרובע ליבה? אמרתי לכם את הצרכים, תגידו לי מה מתאים לי.. אם יש לכם עצבים בשבילי, אשמח אם תרכיבו לי מערכת אחת מכל סוג עם הסבר קצר של יתרונות…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב2500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  12. שלום חברים אני מחפש מחשב חדש לאבא שלי לעבודה משרדית בלבד עדיפות ל- AMD שמעתי שהם זולים במפרטים האלו ושיהיה עם מסך KSP קרובה לבית שלי ככה שזה נוח לי וזהו בעקרון

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך עזרה amd athlon64 3500 2.2Ghz 90nm thermaltake xp-90 gigabyte k8ns ulrta 939 ocz el pc3200 ddr400 rev2 512 x2 w.d 74GB 10000RPM antec sonata 380w nec 3520 DVD RW gigabyte 9550 128mb עכשיו אני לא כול כך בטוח בלוח הזה (מחשב למוזיקה) McFLy תתחבר אח לאיי סי קיו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  14. לוח אם: (לא מיקרוMSI P43 NEO-F (FULL ATX או Asus P5QL-E מעבד:אינטל ליבה כפולה/מרובעת E8500/Q8200 זיכרון:800MHz || gskilL2048DDR כרטיס מסך לא משולב:Asus GeForce EN9600GT HTDI 1GB PCIe דיסק קשיח:16MB||320GB SATA צורב דיוידי: SATA LG\NEC DUAL LAYER X22 כרטיס רשת:10/100/1000 כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 *להוסיף צלעות קירור. *מאוורר למארז. מארז:COMPU CASE נמוך יותר 61B9

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  15. היי לכולם, מוקדם יותר היום פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב, לאחר שחקרתי וקראתי קצת על המוצרים והחלקים, הגעתי למפרט הזה, אשמח לשמוע את הדעות שלכם, מה יותר טוב, מה אפשר לשפר, מה מוגזם מדי וכו'. התקציב המקורי היה 2000 , המחשב הזה עם החלקים האלה, נע בין 2400 ל 2550. בעקרון יש לי אפשרות להוזיל בכמה 200 שקל, אם אני בוחר בספק של golden tiger (ממה שהבנתי, פשוט לא להתקרב אליהם). מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P8H61-M LE B ( הוא מגביל מאוד, אבל אני לא חושב שאני צריך יותר משני סלוטים של זכרון , וכרטיס pci-e לכרטיס מסך חיצוני). זכרון: סלוט אחד של 4 גיגה , במהירות של 1333 של חברת g.skill (ממה שקראתי פה הם חברה בסד…

16. שלום, אני צריך ממכם חוות דעת על מפרט מחשב ב2480 למשחקים קלים כמו GTASA ולעבודות בסיסיות אינטרנט הדפסה וכו' מעבד : intel p-4 3.0GHZ FSB800(no 533) 2MB LGA 775 לוח אם Foxconn Intel 945 (no sis/via) זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח : 160GB 7200 RPM SATA2 WD כרטיס מסך : OB 128MB +PCI EX כרטיס קול : OB 5.1 כרטיש רשת: 100/1000 מקלדת מולטימדיה עכבר OPT מסך : peoview 17" LCD 5MS אפשרות לשדרג ל19'' ב300 ול20 ב400 צורב: SONY DVD X18 DUAL מארז : מפואר USB FRONT כל זה ב 2480 במזומן איך המפרט הזה הוא יתאים למשחקים כמו GTASA וCZ חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ל7300gt צריך המלצות תודה..

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Triple-H,

הי , אני חדש כאן וצריך חוות דעת לגבי המפרטים : בגדול המחשב הוא לאכסון מידע ברשת פנימית של 3-4 מחשבים. יש מצב שיצטרך לשמש גם לצפית בסרטים , כנראה שלא ישחקו עליו בזמן הקרוב תקציב (3K ש"ח) מפרט א' : מעבד - INTEL PENTIUM E5200 מחיר 384 לוח אם - DFI BLOODIRON P35-T2L מחיר 505 זכרונות - A-DATA 4GB KIT GAMING מחיר 257 כרטיס מסך - GIGABYTE 3850 256MB מחיר - 406 הרדיסק - 2X WD 500GB AAKS 16MB מחיר ליחידה - 330 מחיר למפרט : 3007. ------ מפרט ב' : מעבד - INTEL PENTIUM E5200 מחיר 384 לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרונות - A-DATA 4GB KIT GAMING מחיר 257 הרדיסק - 2X WD 500GB AAKS 16MB מחיר ליחידה - 330 מחיר למפרט : 2413 . מה אתם חושבים על המפרטים .. ועל איזה מפרט היתם הולכים ? כמ…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש למחשב + מסך בתקציב 2700 שקלים , לא מעבר לכך . ( עדיף גם בפחות ) . שימושים : * הרצת כל המשחקים החדישים ( הוא לא גיימר ) וכמובן לא GTA IV *סרטים *אינטרנט *מוסיקה *צריבות *ועריכת מוסיקה + הקלטות - ללא מקלדת ועכבר - ללא רמקולים המסך שיש לו כרגע הוא CRT 17" אני חושב שתיהיה בעיה עם המסך למחשב החדש והמשחקים שהוא יריץ עליו - תקנו אותי אם אני טועה אשמח אם תיהיה האפשרות גם שהמחשב יגיע מורכב ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by ofirrjd,

היי, זה מפרט שראיתי כאן באתר: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan וזה מפרט מאיזושהיא חנות: Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DD…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by a1a1a1a,

השימושים העיקריים הם משחקים וסרטים, אני רוצה שיהיה חזק אבל אם אפשריות שדרוג בעתיד. הוא יהיה מחובר למסך 22" שכבר יש לי התקציב הוא 4000+- תודה

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  21. המחשב הנוכחי שלי נקנה לפני כ5 שנים והוא היה (ויחסית עדיין) סוס עבודה די חזק. אבל לאחרונה אני מרגיש הוא מתחיל להתעייף וחשבתי על להתחדש בקרוב עם מחשב חדש. המפרט הנוכחי שלי הוא Intel E6600 core 2 due Gigabyte 965P-DS3 4GB ram 800mhz Gforce 450gts (שנקנה לפני שנה בגלל שה8800 gts נשרף) Aurora 3d full tower case Enermax liberty 400W השאלה שאני רוצה לשאול לפני שאענה על כל השאלות של מה שאני מחפש במחשב חדש זה האם שווה לי להשקיע בהוספת זכרון למחשב כדי לשרוד איתו עוד קצת, הוא לאחרונה קצת מקרטע בעיקר בווינדוז. הבעיה שזכרון כמו שיש לי יקר לעומת הזכרונות החדשים ויש לי 4 זכרונות של ג'יגה ככה שלהחליף ל8 אומר להחליף את כל הזכרונות ולכן חשבתי לשדרג ל6 בתור התחלה. בכל מקרה הנה הפירוט של מה …

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  22. לפני כשלושה חודשים הלפטופ שלי נלקח לתיקון והוחזר לי תקול שלוש פעמים (כשכל פעם תיקנו רכיב אחר). בפעם השלישית אף החזירו לי את המחשב ללא תיקון ואמרו לי שאם אני מתעקש שיש תקלה שאגיע עצמאית למעבדה, וכך עשיתי והם הסכימו שהמחשב תקול ולקחו אותו לתיקון. (זה קיצור של הסיפור הסיפור, הוא ממש ארוך). לבסוף הם החליטו לתת לי מחשב חדש והתנצלו על הטרטור לאחר הרבה ויכוחים ובירורים כי נגמרו לי השלוש שנים ביטוח במהלך התיקונים ונאמר ל. שבשבוע הבא ישלח לי מייל שיתן לי לבחור בין מחשב חדש שהם מציעים לזיכוי כספי. אבל יותר מחודש מאז הפעם האחרונה שנתתי להם את המחשב.. הם אמרו שעמדתם הרשמית היא שאין פיצויים על עיקובים או עגמת נפש אך אני יכול לשלוח מייל עם תלונה לאיזה מייל כלשהו של אסוס. האם כדאי להס…

• 19 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by ilanb0,

ליישומי אופיס + הפעלה חלקה של תכנה גרפית אוטוקאד + גלישה באינטרנט. זה הכל. נחוץ שהמחשב יעבוד מהר. לא משחקים, לא יישומים כבדים, רק מה שתואר. אודה לקבלת הצעות מפרט. מערכת הפעלה - XP (כי ויסטה ידרוש הוצאה גדולה על הרכיבים).

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by uri888,

צריך לשמש לגיימינג וקצת מידול תלת מימדי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shimonta,

היי, מישהו יודע איפה ניתן למצוא בארץ את המברג הזה : 1.2mm 5-Point Star https://www.ifixit.com/Store/Tools/P5-Pentalobe-Screwdriver-Retina-MacBook-Pro-and-Air/IF145-090-3 אני יצטרך לפתוח את המק שלי בקרוב ואני לא מוצא את המברג הזה בארץ.

• 2 תגובות
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.