עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב ישמש אותי אך ורק באוניברסיטה ורק לאופיס ואולי קצת אינטרנט אני לא אשחק משחקים, אני לא עושה חישובים מסובכים, אני לא מעצב גרפית, לא עורך סרטים ולא אשתמש בו כדי לראות יותר מדי סרטים. ואני גם מתכוון להתקין עליו XP ולא ויסטה. ולכן סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1) זמן סוללה ארוך 2) משקל נמוך 3) מקלדת נוחה 4) מסך ברור וטוב 5) ביצועים *אם תהיה לו יציאת HDMI זה יהיה מגניב אך לא הכרחי. יש לי גם אפשרות לרכוש באנגליה וייתכן שבארה"ב. אבל האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? והאם זה קל למצוא מקומות שיעשו חריטה של אותיות בעברית? יש לי אפשרות לרכוש את ה-HP G7070EJ ב-3,000 ש"ח בארץ. האם הוא מתאים לדרישות שהצגתי? שאלה נוספת, אני מניח שאקבל עם הנייד ויטסה בין אם ארצה או לא ארצה. אז האם אוכל להת…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום חברים מעוניין שתציעו לי מפרט למחשב בבקשה עד 10000 ש"ח במפרט חשוב שהיה מעבד של אינטל +מסך LCD 19 אינץ ומעלה תודה לכל העוזרים (מעוניין לקנות עד סוף השבוע)

• 47 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. לאחר כ 6 שנים אחרי שנים של ציפייה החלטתי לרכוש מחשב חדש לרגל יציאת מערכת ההפעלה החדשה. המחשב הנוכחי שלי נרכש בשנת 2000 ושודרג קצת בהמשך. המפרט הנוכחי הוא: AMD ATHLON 1400MHZ 512 SDRAM 133MHZ ASUS A7V-E ASUS GEFORCE 2 PRO DELUXE 64SGRAM WD800JB 40 GB SYGATE DVDRAM GSA-4163B MAG INNOVISION 796FD2 נרכש לפני כ 3 שנים כעת אני מעוניין לרכוש בחודש הקרוב מחשב חדש בתקציב של 6500 ש"ח עם הדרישות והנתונים הבאים: 1 - המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטים, עבודה שוטפת באינטרנט ואופיס, ופרט חשוב הוא שאני מעוניין להתחיל ללמוד ולעבוד בעריכת סרטים קצת יותר מתקדמת עם תוכנות ייעודיות כגון פרימייר. 2 - משחקים יהיו הדבר הפחות שכיח שיעבוד במחשב אך עדיין אני לא רוצה לבטל את האפשרות לכן אני מעוניין…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by maormark,

שלום וברכה השימושים של המחשב שלי הם לאינטרנט ולימודים איזה מחשב עדיף לי? שניהם אותו מחיר. dell insirion n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-430m.htm או dell vostro v13 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-v13.htm יש לציין כי אני מחפש רק מחשב שהוא 13.3 אינץ לא יותר. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. תקציב: אני לא מסתכל על תקציב אלא על איכות, לא משנה לי כמה יעלה, אני אשלם - העיקר שיספק לי את הסחורה. שימושי מחשב עיקריים: הרבה אינטרנט, תוכנות דואר, אופיס, קצת משחקים לא כבדים, סרטים ומוזיקה, תוכנות מסרים מידיים ואולי קצת קצת גיימינג ציוד היקיפי: עכבר, מקלדת, מיקרופון, אוזניות נוחות ורמקולים נוחים. *המלצות בלבד - לא קריטי. נא לכלול את כל רכיבי המפרט. עד כמה חשוב השקט? לא כל כך חשוב, אבל שלא ישמעו לי אותו מהצד השני של הבית. האם מתוכנן אוברקלוק? אין לי מושג מה זה, תבינו לבד ;D האם לכלול מע' הפעלה / תוכנה מסוימת / הרכבה בחנות? ווינדוס 7 הום פרימיום, עדיף 64 ביט. העדפה לגבי מקום הרכישה: אין. בקשות מיוחדות כלשהן: שהמארז יהיה יפה וכרטיס מסך רציני כי אול…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום. לאבא שלי נשרף המחשב. אני מחפש משהו מאוד מאוד פשוט לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. תקציב : כמה שיותר נמוך פחות או יותר 1000 בעדיפות פחות. מטרת המחשב : אינטרנט וקצת סרטים שיהיה יציאת TV בלוח אם לא צריך מארז , DVD ציוד היקפי תודה לכולם

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני מתלבט קשות! מצד אחד לוג'יק נראים לי יותר אמינים , אני יותר נמשך לאינפינטי, אני יותר אוהב את המארז שם , ואתה מקבל קירור יותר טוב למעבד . מצד שני KSP כ"כ זולים ואפשר לקבל GTO , וספק 400W נכנס בתקציב . בקיצור , מה לקחת? זה (מלוגי'ק) : או זה (מKSP) : Help me!

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני קונה אותו במיוחד למשחקים שיפעלו עליו על הגדרות גבוהות (מקסימום), ודרך אגב אני משתמש במסך " CRT "17 אם זה משנה, ובכן זה המפרט: לוח אם: GA-965P-DS3 , INTEL 965P, 4xDDR2 533/667/800 DC מעבד: Intel® Core 2 DUO- E6600 כרטיס מסך: EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E זיכרון : PQI 1GB- 800 MHz דיסק קשיח: 160 ג'יגה SATA 2 8 MB Western Digital ספק כח : 480W של HEC נ.ב: האם שווה לי להשקיע עוד קצת בשביל הכרטיס מסך הזה: EVGA e-GeForce 8800GTS 320MB KO ACS3 PCI-E מהאתר נועה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7268 אז מה אתם אומרים הרכיבים האמורים לעיל ינוצלו כמו שצריך?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Roy.T,

תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by GTX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Matrix-Hacker,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מחשב בתקציב 3500 שקל גג בלי לעבור בבקשה בלי מסך , בלי כונן דיסקים ובלי כונן דיסקטים ושיהיה בבקשה מבוסס INTEL הוא לא רוצה משהו אחר והוא לא מתכנן OC המחשב למשחקים וצריך כרטיס מסך , כרטיס קול על הלוח אם

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by אנונימית x360,

שלום אני קונה עוד כמה זמן מחשב ויש לי כמה שאלות שאני ישמח אם משהו יענה לי אני קונה מחשב לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות,לעשות עבודות של בית ספר ,מחשב שלא עונה רעש (חשוב!) ולא מתחמם בקלות 1. איזה מסך כדאי 15 אינץ או 17 אינץ (גם לי בגודל וגם לפי משקל איזה כדאי?) 2. האם כדאי לי לקנו 360 מעולות (אחד שמתקפל) זה שווה את הכסף ,זה עמוד, זה נשבר בקלות? 3. איזה מעבד צריך-אחד הסוללה מחזיקה מעמד הרבה אבל לא יקר והאיכות של המחשב היה טוב ומהיר (אם זה חשוב אני פותחת הרבה כרטיסיות באינטרנט אז שלא יקרוס תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

17. Started by zabal12,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++ JAVA #C א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מה שהזמנתי מ[צונזר] בינתיים.... הוא מיועד למשחקים ,אינטרנט ואולי אולי אוברקלוקינג.... יש לי כמה שאלות ותהיות.... כדאי לי להחליף לראדון 9700? (לטובת ביצועים טובים יותר בעתיד-ישמש אותי לזמן רב יותר) ואם כדאי לי בכלל לבטל בינתיים את ההזמנה ולחכות ל22 לחודש כדי לראות אם הוזלת המעבדים של AMD תשפיע עלי ותחסוך לי כסף...או שאולי אוכל לקנות את ה2600+ במחיר ה 2400? תודה מראש! CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory X2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by tango,

בקישר הבא http://www.tms.co.il/preview/spec/zlsd4ge8 הרכבתי מפרט שמתאים לדרישות שלי למחשב שיכול להחזיק משחקים 3-4 שנים . השאלות : איזה מסך אני צריך לקנות מה דעתכם על המפרט ,היכן יכולתי לחסוך כסף , מה עליי להוסיף או להוריד מבחינת קירור (בזה אני הכי פחות מבין). תדה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אני עוד כמה ימים הולך עם חבר שלי לקנות לו מחשב ואני צריך עזרה בבחירת החלקים. לא צריך מסך, לא צריך רמקולים, ולא כרטיס קול חייתי (מספיק זה שעל הלוח). תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by iveco,

חשבתי לשדרג את המחשב ויש לי 3 אפשרויות שחשבתי עליהם במחיר סביר הראשון : מעבד I3 10105F + לוח אם H410 החיסרון שהמעבד תומך רק 2666 מחיר : 630 שקל השני : מעבד G7400 + לוח אם H610 , המעבד קצת חלש ביחס לאיי 3 אבל תומך בזכרונות 3200 מחיר : 755 שקל השלישי : מעבד I3 2100 + לוח אם H610 תומך בזכרונות 3200 מחיר : 935 שקל מבחינת מחיר ה I3 10105F הוא אטרקטיבי , חיסרון טכנולוגיה קצת יותר ישנה תושבת 1200 דור 10 , גם ה G7400 נחשב שידרוג יפה יחסית למעבד שיש לי עכשיו I3 7100 מה לעשות ?

23. Started by drBozo,

הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON XP 2400 לוח-אם: ASUS A7N8X DELUXE NVIDIA nForce 2 כרטיס מסך: Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB זיכרון: Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz האם עלולה להיווצר איזושהי אי-התאמה בין המעבד/לוח-אם/זיכרון (בגלל מהירויות עבודה שונות או משהו אחר)? המחשב ישמש רק לעבודות גרפיקה (לא למשחקים).

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by shaybatash,

שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by urielbd,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב לגיימינג שיריץ משחקים סבבה עד 3000 ש"ח.. שיהיה לפחות עם 8G ram, ssd 120gb וכרטיס מסך טוב.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.