עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל המשחקים הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - רזולציה - FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים איכותיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה משא…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by Genisher,

קראתי את סעיף 6 בתקנון, ולפי דעתי ההודעה הבאה לא עומדת בסתירה אליו: לאילו מחנויות המחשבים המקוונות יש סניפים בת"א? מכיוון שאני בטוח לא מכיר את כולן, רציתי לדעת אם אתם יכולים לסייע בעניין הזה? רק להדגיש: זהו אשכול שעניינו רק לבדוק מיקומי חנויות (או סניפיהן) בארץ. אין צורך (ורצוי שלא) לדבר על האם חנות אחת טובה מאחרת.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום, לאחותי יש את המחשב הנ"ל לפני כשבועיים ההארד דיסק הלך לעולמו ואני רוצה להחליף אותו בכונן SSD. אמורה להיות בעיה?

4. Started by My_Name,

אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מחשב נייד הצרכים שלי הם: שיהיה קל (עד 2.5 קילו) מסך 15 אינץ כרטיס מסך סביר וכל שאר הדברים הרגילים בערך 5 וחצי K בינתיים אני הולך על זה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5482891 יש למישהו הצעות חלופיות יותר טובות? או ביקורות אישיות על המוצר הספציפי? ועוד שאלה קטנה- מישהו יודע באיזה צבע הדגם הזה מגיע?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. במשרד של אחותי מחפשים מפרט למחשב חדש. התקציב המועדף הוא 1000 ש"ח . במקרה הממש חריג אפשר להגיע עד 1500 אבל משתדלים שם שלא להגיע לכך. על איזה מפרט תמליצו? השימוש הוא משרדי בלבד. שום צורך במשחקים... תודה רבה ושיהיה מ PANDAS

8. Started by idit109,

שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. אהלן. יש לי מחשב די ישן, בן 4 שנים לפחות. יש לו לוח אם P4M890 של MSI, ומעבד Dual Core 2.8 משו... בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את המעבד על הלוח האם, איך אני בודק (או אולי מישהו יוכל לבדוק בשבילי ופשוט לומר לי) איזה מעבד הכי מתקדם אפשרי לשים על הלוח אם הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by dadon,

שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג קצת. אבל אשמח גם לשמוע אם ניתן למצוא בפחות (נגיד 3000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנת אוטוקד לצורך עיצוב אופנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, העדפה למחשב קל וקטן 13". מוכנה להתפשר על 14 אם יש הבדל משמעותי במחיר/ביצועים 7…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yairhass,

מחפש מחשב נייד לעבודה ולפגישות. הוא צריך להיות קומפקטי כדי שאוכל לראות את האדם שיושב מולי כאשר הוא פתוח. התקציב גמיש אבל אני לא רוצה לשלם על מה שאני לא צריך. אני לא גיימר. אני כן מריץ מספר תוכנות במקביל ורוצה מחשב שרץ היטב. מוכן לשלם בשביל זמן סוללה ארוך יותר ובשביל מסך שעובד טוב גם באור יום בחוץ. גם בשביל איכות סאונד אסכים לשלם. עיצוב - כמה שיותר קטן במגבלה של מסך 13.3. אשמח לקבל המלצות למחשב מתאים.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by nate,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שאמור להתחבר לטלוויזיה כמסך יחיד (40 אינץ') בסלון. המחשב ישמש לצפייה בסרטים (HD), ביטורנט והאזנה למוזיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ‏‏3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC + ביטורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מתוכנן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני קונה מחשב לשימוש משרדי בלבד, האם יש צורך בפתרון קירור כלשהו למעבד מעבר למה שבא בברירת מחדל? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום לכולם עזרה בבקשה עם המפרט, AMD Athlon II X3 425 1.5mb 2700Mhz Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11820 כמות: 1 מחיר: 418ש"ח ASUS M4A785D-M PRO (AMD 785G) DVI + HDMI - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10612 כמות: 1 מחיר: 522ש"ח OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6529 כמות: 1 מחיר: 463ש"ח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5423 כמות: 1 מחיר: 72ש"ח Seagate 500GB 16MB 7200RPM S-ATA II http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by David_K,

שלום לכולם ,לפני מספר שבועות אבי קנה Lenovo G510 מבוסס על Core i5 4200m עם 4GB של זיכרון ,הוא החליט לשדרג את הזיכרון ל8 , וקנה סטיק של 4GB במהירות של DDR3 PC3-12800 של Kingston לצרף לסטיק של 4GB שכבר קיים במחשב, בדקתי באיזה מהירות הזיכרונות ואמרתי לו שהוא צריך לקנות זיכרון DDR3 PC3 12800 (1600MHZ( ,הוא חזר עם הזכרונות ,פתחתי את המחשב ואני רואה שהזיכרון הקיים של סמסונג הוא PC3L 12800S ז"א DDR3L במתח של 1.35V ולא 1.5V כמו הDDR3 הרגיל שהוא קנה. כמובן שלא שמתי מיד את הזיכרונות ,אחרי קצת חיפושים באינטרנט מצאתי באתר של סמסונג מידע מפורט על הזכרון הקיים , ושם מצויין שהוא יכול לעבוד גם ב1.35V וגם ב1.5V , אז הרכבתי את הזיכרון ,הדלקתי את המחשב וWindows מזהה 8GB וגם הביוס, הדלקתי את…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tomer_S,

שלום לכולם אני אפתח בשאלות הקלסאיות מה התקציב המקסימאלי- - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים / מדיה בHD / כתיבת עבודות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- COD GHOST , watchdog -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?- לא 5. עד כמה חשוב השקט …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by פינוקיו,

בוקר טוב, בעקבות בעיות שצצו , החלטתי לרכוש מחשב חדש. אבל בנתיים אני אסתפק בפריטים שקיימים אצלי : דיסק קשיח חדש שיש לי - 80 ג'יגה , צורב DVD , וכרטיס מסך READON 9200 . משמע אני צריך את כל השאר תוך מחשבה על העתיד (שאוכל לשדרג ) כל השאר = מארז עם יציאות USB מקדימה, לוח , מעבד, זכרונות וכונן DVD . (כמובן כ.רשת , קול ). ד"א - המשחק מיועד גם למשחקים - לא OC אני יודע שהכ.מסך שיש לי הוא לא מציאה- בעתיד אני אשדרג. מצ"ב 2 הצעות , האם הן טובות למחיר , מה הייתם משנים. תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. כמו: Blu-ray HD ולאינטרנט ולמשחקים כמו: FUEL . PURE ללא מסך אני מוכן להוציא על המחשב עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by Aviv Romashkano,

מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron n5010. מסך: 15.6 מעבד: I5 2.4Ghz זיכרון: 4GB הארד דיסק: 500GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5470 סוללה: 6 תאים, ובנוסף עוד סוללה בעלת 9 תאים שמספיקה ל-5.5 שעות! המחשב מגיע עם ווינדוס 64bit 7 יש לי אותו שלוש שנים, כמה אני אמור לבקש?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, רציתי לקבל חוות דעת והצעות לשינוי/שיפור לגבי המפרט הנ"ל: ההתלבטות הכי קשה שלי היא המארז והספק. בחרתי את המארז הזה בגלל שהוא בא עם הספק כתוספת והבנתי שהמארז הזה דיי טוב. המחיר ב-RSM הוא כ-4700 ש"ח. לא מעוניין לחרוג יותר מדי כי צריך לקנות גם מסך. תודה! המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Hynix 2GB DDR3 1333Mhz CL9 Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W בנוסף: לגבי המסך, התלבטות בין 2 המסכים הנ"ל. (אין מידע רב באינטרנט על ה-SyncMas…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by ethnicow,

שלוםיש לי מחשב עם המפרט הבא והוא איטי רוב הזמןהמחשב נקנה לפני בערך 4-5 שנים תקציב 1000+- (אפשרות לקניה בחו"ל) מטרהאני משתמש בו לתוכנות משרד סטנדרטיות ואינטרנט, וגם מריץ גם ישומים קצת כבדים יותר. השאלה היא אם כדאי לשדרג מספר רכיבים או לקנות מחשב חדש? מפרט נוכחי MSI G41TM E43 MS-7592 לוח אם intel core 2 quad Q8300 2.5GHz מעבד Kingstone 4GB RAM DDR2 זיכרון כרטיס מסך מובנהדיסק קשיח WD 500GB תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים קלים יחסית, לא צריך CALL OF DUTY 4 ודומיהם... המחשב צריך לכלול גם מערכת הפעלה, מארז נחמד, ספק לא ג'ינרי והרכבה. לא צריך: ציוד הקפי, כרטיס מסך יכול להיות ONBOARD ונקנה אחד רציני יותר בעתיד, מסך. בקיצור רק מחשב ומערכת הפעלה. דיסק קשיח מעל 160 GB. מעבד חזק. לוח אם טוב ומחברה ידועה (ג'יגהבייט, אסוס, אינטל וכו'...) שיכלול כרטיס מסך. מארז מאוורר. תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. היי, יש לי כרגע מחשב בחדר ישן יחסית, ומחשב חדש יותר בסלון המשמש כ HTPC. אני משחק הרבה במשחקים כבדים יחסית ובסלון הם רצים בלי בעיה, הבעיה מגיעה כשאני רוצה לשחק משחקי RPG או משחקי יריות (הסלון רחוק יחסית מהפלזמה ואי אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר כמו שצריך). בחדר שלי זה קצת יותר בעיה, כשאני מריץ דיאבלו 3 המחשב מתחמם אחרי שעה בערך של משחק, אבל הוא עדיין עובד חלק בהגדרות גרפיקה בינוניות, כשאני שם על מקסימום בגרפיקה הוא מתחיל להיתקע קצת. השאלה שלי היא, אם בכלל כדאי לשדרג את המחשב שנמצא בחדר או למצוא פתרון למחשב בסלון. אני כבר הרבה זמן מחפש פתרונות ל HTPC אבל אני לא מוצא שום דבר. בשלט של ה XBOX 360 ממש לא נוח לשחק במשחקים האלה. אז כל עוד אין פתרון ל HTPC שבסלון אשמח לדעת מה אני יכול …

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by RTTW,

שלום לכולם... לאור העובדה שהמפרט שלי הוא מאוד מאוד מאוד ישן... כנסו למפרט שלי ותראו למה אני מתכוון אני מבקש מפרט ב-5K ובבקשה שיהיה בתשלומים 12 תשלומים אם אפשר שיהיה שם 8800GTS 320 אני מבקש את השילוב הטוב ביותר של מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך וגם שיהיה הרד דיסק,צורב,מארז,ספק,עכבר ומקדלת

• 3 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.