ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
Athlon XP 2000+ cooper fan GIGABYTE 7VRXP (KT333)+sb+lan+raid133 512Mb DDR (333) Samsung SUMA GEFORCE 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo 40GB 7200 ATA-100 (8MB CACH) l LG X16 DVD SONY 1.44 SONY 40 x 12 x 48 (Retail) ATX MIDI 400W for P4 + USB HP Multim usb hub KEYBOARD Mitsumi Optical USB/PS2 +roll תודה מראש, gonzila
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי?6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מצורף המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב , אשמח לעזרתכם ( לא מבין ממה במפרט מחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500-600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידיאו תוכנות כבדות כמו hitfilm2017 ופרימייר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , כבד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אי…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את שלושת הרכיבים הטובים ביותר שניתן לרכוש עד 3200 ש"ח: 1. לוח אם 2. מעבד 3. ספק כוח הייעוד של המחשב הוא למשחקים כאשר כרטיס המסך הנוכחי הוא: EVGA GeForce GTX 770 SC 2GB תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש ואני מתלבט בין תושבת 1150 ולתושבת החדשה 1151 ששמעתי שיש לה כמה באגים , קראתי במצב של התחממות ה 1151 המעבדים קופאים והמחשב נתקע למרות שיש עידכון ביוס חדש שמתגבר על זה חשבתי ללכת על ה 1150 ממילא אין הבדל גדול בינהם בביצועים . 1. איזה תושבת עדיף ? 2. אם יש הבדל גדול בין G3260 ל I3 4170 ? ( הרבה טאבים , מדיה פלייר , WORLD EXCEL , משחק WOT תמיד עובד עם כמה תוכנות במקביל הרבה טאבים 30 - 40 . 3. כרגע יש לי 8GB זיכרון וזה כלום ממש לא מספיק לי , 16GB יספיק ? DDR3
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
i750 2.67 @ 3.50 GHZ 4GB DDR3 1333mhz Gskill Dual Channel Readon 5770 1GB HD 500GB GIGABYTE P55UD2 נקנה לפני 4 שנים בדיוק.. יש טעם לשדרג או פשוט לקנות חדש ? חשוב לציין שיש לי BenQ XL2420T 120HZ
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמה שיותר קל, תומך HD,אין תוכנות ספציפיות, תקציב של עד חמש וחצי אלף שקל.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON XP 2400 לוח-אם: ASUS A7N8X DELUXE NVIDIA nForce 2 כרטיס מסך: Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB זיכרון: Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz האם עלולה להיווצר איזושהי אי-התאמה בין המעבד/לוח-אם/זיכרון (בגלל מהירויות עבודה שונות או משהו אחר)? המחשב ישמש רק לעבודות גרפיקה (לא למשחקים).
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ח'ברה , אני חדש פה ואני דיי מבין בחומרה .עקב הזמן הקצר שיש לי , ועקב זה שאני רוצה שמישהו יותר מקצועי יבנה לי מיפרט אני פונה אליכם . אני צריך מחשב חזק למשחקים , ולתוכנות אשר לוקחות המון זיכרון (אני צריך כג'יגה זיכרון) , בנוסף אני צריך מסך LCD 17 ^ דרך אגב , עדיך לי לקחת דיסק קשיח 1000 rpm ? ^ תקציב עד 9000 , כולל הכל , קומפלקס . -- עוד שאלה , אם אני קונה למשל מארז רדימאקס , אני יכול להוסיף אליו כוננים וכדומה ? פשוט זה לא הכי נראה ככה , למרות שבטח אפשר -- תודה
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מעבד : Intel® Core2 Duo E6400 - 2.13Ghz - 2MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Tray לוח : gigabyte 965p ds3 ספק : THERMALTAKE Toughpower 550W ACTIVE PFC + 120mm FAN כרטיס מסך : giabyte Geforce 8800GTX קירור למעבד : Tuniq Tower-120 מארז : ENERMAX CHAKRA 7333.00 סך הכל בשקלים כולל מעמ זכרון אני רוצה מחנות אחרת עד 1500 (חשבתי על טוינמוס 2X1024 667 כי אני יודע שהם מגיעים ל900 וקצת) מחכה להצעות והערות צריך גם מסך 17" פשוט ואיכותי (לא בשבילי בשביל אחותי שלוקחת את המחשב הישן) lcd
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי לכולם, אני אלה, עושה אפטר על עגלה שסוחבת כבר 7 שנים ועלתה פחות מ2500 ש"ח בסוף 2010 . (המפרט של העגלה יצורף בסוף ההודעה), צריכה מחשב חדש לכמה פרויקטים שנכנסו ואשמח להכוונה, הבנתי שאינטל מוציאים ממש עכשיו דור חדש הבעסה שצריכה את המחשב תוך חודש , גג אחרי החגים. . מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח כולל מעמ =) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית אנימציה וידאו ודו מימד (ותלת של אפטר..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe afte…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר 3 מחשבים בתצורות הבאות : HTPC מפט הבא : מארז של SAMA Q1+שלט לתוכנות מדיה פלייר שונות מעבד CORE I3 EXTREM לוח אם של FOXCONN DELUX זיכרון של 4GB DDR3 CL4\4\4\9 1333 HZ דיסק קשיח של WD 2TB BLACK SATA3 צורב בלו ראיי של SONY מצלמת לוגיטק HD QF6600 מקלדת+עכבר של RAPOO כרטיס מסך של PNY עם 6GB DDR5QUADRO 6000 PCI EXPRES 16X מסך של SAMSUNG 22 דגם SYNCMASTER 2033 ספק כוח של SAMA 600W מחשב IBM דגם : NETVISTA 8215 עם מעבד PENTUM D 2.8 זיכרון של 2GB דיסק קשיח של 80GB צורב DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה WIN7 PRO + OFFICE 2010 מחשב של ACER : מעבד ATOM 1.66 זיכרון 1GB DDR2 GPS מודם סלולרי מובנה שני לרכב ולבית אני מעונין להוציא סכום של 5500 ש"…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בערך 10K ואני רוצה להוציא אותם על מחשב.. מיועד למשחקים כבדים, ואולי ל-OC בהמשך זה המפרט שהרכבתי כרגע, אקנה את המחשב בחודשיים הקרובים אז אני גם מודע לכל ירידת המחירים ודברים כאלה ואני לא מחפש תגובות של "יקר מדי תחכה". תחילת פברואר = קניה, ואני לא הולך לקנות שום דבר שיצא בפברואר כי זה כבר יותר מדי כסף (e.g. R600). אז בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1880 ASUS P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1170 2GB Corsair 677MHz 1340 eVGA 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 3890 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 Thermaltake Armor VA8000BWS 890 Liberty ELT500AWT 500W 660 Total price 10235 …
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לקחתי את אחד המפרטים המומלצים באתר וקצת שיניתי אותו. המחשב מיועד לשימוש הכללי שלי שכולל עבודה ופיתוח (עם מכונות וירטואליות- עד 2-3 שרצים במקביל), עריכה גראפית (Photoshop וכו'), וגם משחקים. אני משחק על מסך 24 אינץ' משחקים כמו GTA, COD, just cause ו-assassins creed, אבל לא מתעקש על מספר פריימים כל עוד זה לא מפריע למהלך המשחק. (למרות שאם אפשר אז למה לא?). לא צריך לכלול מערכת הפעלה/ אופיס ציוד היקפי וכדו' והזמנתי מארה"ב דיסק SDD 250 GB אז לא הוספתי אותו למפרט. יכולת ההרכבה שלי מוגבלת לחיבור דיסקים וכרטיסים, אז אני כן צריך שירכיבו לי אותו בחנות. לא אוהב את כל העיצובים המוגזמים האלו של המארזים- מספיק לי מארז שחור פרקטי עם חיבורים מקדימה- אבל כן חשוב לי על שקט (7 בסולם עד …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת זקן, במהלך השנים שדרגתי כרטיס מסך, SSD, דיסק קשיח, וכן... גם מארז שרק היום אני מבין שהוא רק צעצוע יפה ולא מעבר. כיום אני רוצה את המחשב ולהחליף כמעט הכל, אני רוצה לשדרג לתושבת החדשה ומעבד i7 5820K או I7 5930k השאלה אם יש לי בשביל מה לחכות? אני יודע שרק התחילו לצאת לוחות עם התושבת החדשה. לשנה הקרובה עתיד לצאת מעבדים חדשים לאינטל? אני לא מעודכן בכלל ואני ישמח לקצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-