ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
גם אני פה כמו רבים מעוניין להרכיב מחשב ב- 6K שיריץ משחקים כבדים ( CRYSIS למשל) ללא מסך וללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC (לא רואה סיבה לחנוק את המעבד) חשוב שיהיה זכרון גדול, נפח דיסק גדול (לפחות 500GB ) מקורר ושקט , ומארז טוב (יציאות USB רבות עדיפות לעליונות) . האם ניתן בתקציב הנ"ל ? (משחקים כבדים) תודה מראש לכל עזרה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן. אני סטודנט להנדסה שלא משתמש בתוכנות מיוחדות. אלא בOFFICE וכ'ו. אני מחפש מחשב טוב עם ביצועים טובים שיהיה המחשב האישי וגם המחשב הביתי בבית. שיהיה בעל מסך 15.6 סטנדרט ומשקל סטנדרט למחשבים בפלח זה. בעיקרון יש כל כך הרבה בשוק שקשה כבר לדעת מה טוב ומה לא. אני מחפש מחשב שלא מתחמם כ"כ מהר ולא רועש כמובן ונוח. התקציב שלי הוא 3K יש אפשרות גלישה במחיר עד 4K. אני רוצה גם מעבד טוב ונורמלי לא מעבד ישן.. אשמח להצעות המשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים כולל FHD. HD של 640GB יספיק. המחשב יריץ Vista Media Center, ויאפשר גם הקלטה מהטלביזיה. מעדיף מערכת מבוססת אינטל. תקציב עד 5000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ביתי,שלא למשחקים כבדים,אבל שיהיה אמין ולא איטי או גרוע(עד כמה שאפשר),ובמחיר של 2000 ש"ח ואם אפשר אפילו לכיוון 1500 שכולל מפרט מלא(כולל גם מסך 17) חוץ מרמקולים,דיסק קשיח וכוננים אחרים,וכמובן בלי עלות על WINDOWS אם אפשר זכרונות 256 שיוכלו להפעיל XP תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שהומלץ לי לצורך משחקים לא מתוחכמים, גלישה וכו': AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1 Gigabyte 6600GT SP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (White) - bulk 1 COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE 1 Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - BLUE 1 Microsoft - Multimedia Keyboard + Wheel Mouse Optical - PS2
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב של החברה Hp בגלל הנוחיות של המקלדת והגלגלת שבעכבר. אני מעדיף שיהיה מעבדI7 אבל גםI5 טוב ואם אפשר כ. מסך יותר חזק מ320M תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן חברים, שבת שלום. אני חדש פה ואני שוקל להחליף את המחשב הנייד שלי, Dell Inspiron N5010, למחשב נייד חדש תוצרת Dell. המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר כמעט 4 וחצי שנים והייתי מרוצה ממנו מאוד מאוד. לאחרונה המחשב התחיל להיות איטי, התחילו לקפוץ פופאפס (כנראה ווירוס), וכנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו. אבל לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש לראש ואני חושב להחליפו במחשב נייד חדש עקב הרצון להשתדרג במחשב קצת יותר חזק על מנת להריץ כמה משחקים פשוטים ואת המשחק שאני מתבייש שפספסתי אותו כל כך הרבה זמן- GTA4. יצא לי לשחק בו ממש בקטנה אצל חבר ואצל משפחה אבל לא יצא לי ממש להיכנס למשחק הזה ועכשיו אני רוצה להתחיל אותו, מאוד רוצה. האם מחשב נייד חדש יכול להריץ אותו? יש לציין שמלבד המשחקים הבוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ב-3000ש''ח, אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ושגם יפעיל משחקים. חשבתי על הנטבוק EEE 1201N ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על מחשב יותר משתלם אם מעבד יותר חזק או כרטיס מסך יותר טוב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמה שיותר כבדים, צפיה בסרטים 1080P. * גודל המסך? לא משנה לי * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) סטנדרטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה משנה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב של Packard Bell דגם dot s החדש. לאשתי יש מחשב LG דגם LGX13, המחשב שלה יחסית ישן יותר בשנתיים כמדומני, והיא גם משתמשת בו כבר שנתיים, ואף-על-פי שהמחשב שלי חדש, הוא משום מה עובד בצורה יחסית איטית יותר משלה, ואפילו פעם אחת הרצתי על המחשב עדכון לאנטי וירוס יחד עם עוד תוכנה שהריצה פעולה מסויימת, והמחשב נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט! השאלות שלי הם: 1. האם ישנה תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק האם ביצועי המחשב תקינים? 2. האם התקיעה שהיתה לי במחשב מעירה על בעיה טכנית במחשב? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ¤1029 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=484 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GeIL DDR2 2048MB 667MHZ Dual Channel Kit CL5 ¤230 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=736 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤405 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Frontier F-Case + 2 X120MM N/P ¤165 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=977 LG H62NK SATA BLACK ¤159 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 NZXT PP400W PSU ¤190 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=426 Pine XFX nVidia G…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10191 או http://www.fre.co.il/sg_product~1616516~39~89.htm (אנא העתיקו והדביקו, משום מה זה לא עובד כלינק לחיץ). לעבודה עם תכנות גראפיות כבדות וכו'. אנא עזרתכם... שירלי
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי. בעיקרון התקציב הוא עד 8000 ולא אגורה יותר כי זה ממש תקציב גבולי אז תנו שיפורים , הצעות והערות ותהפכו תמפרט הזה למכונת משחקים עצבנית: CPU : AMD Athlon XP 2400+ BOX CPU [ ¤ 818 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO Motherboard (Dual DDR400,AGPx8,5.1 Sound,1394,LAN,ATA133,USB 2.0) [ ¤ 656.79 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 224.72 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 652.99 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1999.89 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 53.74 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM BenQ 16/48 Ret…
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש מצב לאוברקלוק וחשוב מאוד שיהיה טוב למשחקים מעדיף מעבד אינטל E6400 או E6600 לוח אם שיתמוך בSLI ובשני כרטיסי מסך ספק שלא כלול בא עם המארז (כי הם ג'נריים בדרך כלל) שיהיה כולל מסך LCD טוב (19 אינץ') בלי מקלדת, עכבר ואוזניות דיסק קשיח 2X 250YS מבקש בלי חריגה מהמחיר הנ"ל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בהמשך לבניית המחשב שניסתי להרכיב (הדרישות בפוסט הבא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462000.0 בחרתי את המחשב הבא, המלצות לשינוי ודברים אחרונים? תנו יד קטנה לעזרה לא יכול לחרוג מהסכום שם זה באמת המקסימלי לא שקל יותר, הצעות של החלפת רכיב ברכיב או רידוד רכיב תמורת רכיב אחר או הפחתה באיכות רכיב אחת למטרת רכיב אחר יתקבלו בברכה!!! אני מזמין עוד כמה שעות צרפתי תמונה של המפרט[br]פורסם בתאריך: 30.05.2010 בשעה 15:03:00 דרך אגב בכל מקום אחר יצא לי יותר יקר , KSP הכי זולים למפרט הזה[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/t]940194021188[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Z68AP-D3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI[/t]525152523895[table][tr][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24[/t]330133022409[table][tr][td]כרטיסי מסך Sapphire[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E[/t]14201142023739[table][tr][td]דיסקים קשיחים Western Digital[/t]מחיריחידותסך הכלמק"ט[table][tr][td]Caviar Blue 1TB 720…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מדובר במחשב שאמורים להתחבר אליו 10-15 משתמשים בתצורת שולחן עבודה מרוחק, המשתמשים ישתמשו באופיס בלבד. האם כדאי להשקיע במעבד ייעודי לשרתים, או שאפשר להסתפק במעבד שולחני? האם יש חשיבות לגודל מטמון? למספר הליבות? איזה מעבד מומלץ ויתן תמורה הכי טובה לכסף? מה כמות הזכרון הנדרשת? יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב הגיע היום שעוד חבר פורום זקוק לעזרכתם הנדיבה... אז הנה זה בא: מטרת המחשב: עבודה כללית ומשחקים. אני אמנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק ב-Heroes 5, Medal of Honor Pacific Assault או פיפ"א אני רוצה להנות ממשחקים שפועלים חלק. הרכיבים שיש לי ואני מעוניין להרכיב במחשב החדש: כרטיס מסך GeForce 6600GT 128mb DDRIII AGP האם הכרטיס הזה מספיק טוב? מוכן לשמוע הצעות בכל זאת... צורב LG DVD RW זקוק להמלצות ב: מעבד הבנתי שכפולי הליבה עדיין לא נתמכים ע"י כל התוכנות והמשחקים, אך שווה להשקיע היום בעתיד, נכון? לוח אם שיכלול כרטיס רשת מובנה ו-4 סלוטים לזכרונות כאופציה לשיפור עתידי. כונן קשיח יש לי במחשב הישן 60GB ולפחות חצי מהם פנויים. ככה שאני לא זקוק לכונן גדול. זיכרון פנימי אני מתלבט: אנ…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר בדיקות של מספר אופציות לקניית מחשב נייד אהבתי מאוד את הSAMSUNG NP300V5A. מעבד I7 צירפתי קישור למפרט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12195 אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על המחשב וחווית הקנייה דרך באג. תודה אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה להחליף את המחשב שלה ומטעמי מקום בלבד רוצה מחשב נייד(משקל, סוללה וכל שאר הפרמטרים של הניידות לא מעניינים כלל). השימושים הם גלישה ועבודה משרדית בלבד. דרישות שונות אחרות הן כדלקמן : חברה בעלת נותני שירות איכותיים במקרה הצורך, אחריות ארוכה ככל הניתן, מעבד ix ולא celeron אם ניתן ומסך איכותי ככל הניתן במגבלות התקציב. ישנה אפשרות לחריגה של כ500 ש"ח אם יש מחשב בעל מסך משמעותית יותר טוב או אם קיימת קפיצה טכנולוגית משמעותית(דור חדש של מעבדים וכדומה).
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא של אפל (קונה בחול) השאלה היא האם יש אפשרות ליקנות בחול אם מקלדת עם עיברית או שאני יצתרך להחליף מיקלדת (חול זה USA) ומה יותר עדיף?
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בהמלצה ללוח מעבד וזכרונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SAINT ROW CODMW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.5760X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נייד LG E500 עכשיו הוא מזהה לי רק 1 גיגה זכרון למרות שיש לו 2 גיגה לקחתי צ'יפ חדש של קינגסטון 667 של 1 גיגה וגם צ'יפ אחר של 2 גיגה ועדיין מזהה לי רק 1 אותו דבר עשיתי עם סמסונג יחידה של 1 ויחידה של 2 לבסוף החזרתי את מה שהיה מאז ומתמיד מה צריך לעשות? זתומרת בכל מה שקשור לתוכנה כדי שמעשית הויסטה תראה 3 גיגה? החלפת זכרונות זה plug and play או שצריך לעשות משהו לאחר ההחלפה? אני אובד עיצות ובלי אחריות יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-