ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000₪ גמיש ממש קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות קל ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה, שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מפריע המשקל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, window…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי התחיל לימודי הדריכלות והוא צריך מחשב נייד. השימושים הם : שימוש שישי ויומיומי ( סרטים אינטרנט וכו' ) השימוש המשני הוא ללימודי אדריכלות כמוכן הרצת תוכנות כבדות כמו AutoCad וכו' ( אמור למשוך משהו כמו 8 שנים ... כמובן שסביר להניח ש 8 שנים הוא לא יחזיק ... אבל כמה שיותר יותר טוב ). תקציב עד 5K עם חריגה קטנה ( רצוי פחות ) עכשיו, לפני שאני ממליץ לו באופן סופי על מחשב אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מס' מחשבים : המועדף ביותר הוא : studio-1558-i7 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm ויש את אלה : Lenovo G560 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad Edge 0301-DHG http://www.spacen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלו לכולם מחשב ללימודי אדריכלות בתקציב של 4K+- * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - משקל שבחורה תוכל לסחוב ללימודים וחזרה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא צרי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה למחשב נייד ללימודי הנדסת אלקטרוניקה (י”ג - י”ד) תקציב - בין 4 ל-5K שימוש - תכנות אלקטרוני quartus, mu ציוד היקפי - עכבר (אלחוטי), תיק (מן הסתם - לא בהכרח בתוך התקציב). גודל - לא חשוב, אבל לא כבד מדי, כי יינשא מדי יום בתיק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות ספציפית - אבל השאיפה היא לקנות במהלך שבוע הבא עם מבצעי black friday, ואולי אף באילת המחשב יחובר בבית למסך שולחני, אבל אפשר להכניס בתקציב גם מסך מגע - או לוח שרטוט, שיאפשר שרטוטים בזמן שיעור, זה יוסיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
- 2 followers
-
-
ידידה שלי מתחילה ללמוד לימודי עיצוב בבצלאל וצריכה לקנות לפטופ. * מטרות המחשב- בעיקר עריכה גרפית- דו מימד,תלת מימד- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש וכו'.. וגם עבודות משרדיות- אינטרנט ואופיס. * גודל מסך- 15.6" * משקל רצוי- עדיף שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי זמן סוללה ארוך, 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- לא * בלוטות- רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? – לא משהו מיוחד * כונן CD/DVD? צורב?- רצוי. * כונן Bluray- לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אולי Dell תקציב - 4000-5000, אבל עדיף לחסוך מלקחת אקסטרה. כמו כן היא קיבלה כבר שתי הצעות: http://h10025.www…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אם זה הבדל משמעותי עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מאטלב, אוטקד ושאר תוכנות של הנדסה אזרחית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון, רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע רוצה לדעת מה הטווח מחירים ואיזה מומלצים ככה שאין תקצוב מסויים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? פחות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא נראה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל , קצת משחקים כמו FIFA ואולי GTA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש בהרצאות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, Dev C++, Visual Studio, Turbo C. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, (מבריק או מט? לא יודע, לא חשבתי על זה אף פעם) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) : FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כולל Numpad * משקל רצוי? בגדלים כאלו נראה לי שעד 2.5 קילו, לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוניברסיטה הפתוחה ואני צריך לקנות מחשב נייד אך אין לי מושג מה לחפש. האם הלימודים האלו דורשים מחשב חזק? אני מניח שלא טוב מסך קטן מידי כי אני אמור לראות הרבה הרצאות בוידאו. אין לי הרבה להשקיע בזה אבל אני ישלם מה שצריך כדי לא להתאכזב, אבל אני לא יודע איזה רמה של מחירים אני אמור לחפש בכלל. אתם יכולים לתת לי כיוון, כדי שאני ידע איזה מפרט לבקש? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לקראת תחילת לימודי הנדסת תוכנה בבן גוריון. תקציב - באיזור ה-4,500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 5,000. אשמח לעזרה * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח, משחקים כבדים (במידת האפשר במסגרת התקציב), לימודים, עבודה משרדית, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? עדיפות ל-15.6" אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל-Numpad * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא הרבה מעבר ל-2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב שהסוללה תחזיק לפחות 4.5-5 שעות בעבודת תכנות (לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - לפחות 500GB, אם אפשרי מבחינת תקציב אז גם SSD. או SSD בלבד וכונן חיצוני ב-U…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD). * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. מבחינת דרישות: מעבד I7 משקל קל (עד 1.5 קילו) כרטיס מסך סביר+ מבחינת גודל עדיפות ל14 אינץ 16 GB RAM יש לי גם התבלבטות אם לקחת מחשב נייד עם מסך מגע כך שישמש גם כטאבלט,מהבחינה הזו הLENOVO IDEAPAD 5 FLEX מצא חן בעיניי,אך אשמח לשמוע אם סוג כזה של מחשבים אכן חיוניים. תקציב עד 4500
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה השנה ללמוד מדעי המחשב, ואשמח להכוונה בקניית לפטופ שתואם את הצרכים שלי. התקציב המקסימלי שלי עומד על סביבות 3,500 ש"ח. בעיקרון, רוב השימוש בו יהיה של משתמש ממוצע (גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס וכו'), לצד הרצה של סביבות פיתוח, כמו: eclipse, visual studio שממה שידוע לי, אינן צורכות כמות מטורפת של משאבים. לעומת זאת, בהמשך, הבנתי שתהיה דרישה להתקין מכונה וירטואלית עם Linux, שמהווה כבר עומס רציני על המחשב. למרות שהמחשבים במעבדה של האוניברסיטה כן עונים על הצורך הזה, אשמח אם תהיה לי האפשרות לעבוד על זה גם מהמחשב האישי שלי. מהסקר הקטן שעשיתי, החלטתי על הדרישות הנ"ל (אתם כמובן, מוזמנים להביע את דעתכם היותר מושכלת): …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש ניידים טובים בפחות אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית למדעי המחשב אז כל התוכנות שצריך, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים בכלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 13-14 (מעדיפה 14) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271..2183.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26312&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 וכמו כן אשמח לדעת מה אומר המהירות של המעבד 1.70GHz - 2.70GHz . זה לא אמור להיות נגיד רק 2.7? תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי משפטים וסרטים * גודל המסך? 15.6״ * רזולוציית המסך? 1366*768 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שיחזיק לכמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי?צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :צבע שחור ומצלמת אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנטית, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות הדמייה וגרפיקה של לימודי עיצוב פנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם צריך את עזרת הפורום בבחירת מחשב נייד לבת הזוג שמתחילה לימודי רפואה. יש עדיפות כמובן למעבד מהדור החדש של אינטל הבעיה היא שאנחנו נהיה די מוגבלים לכמה דגמים שהגיעו עכשיו מכיוון שהמחשב ייקנה בשבוע הבא. בנוסף אני מתלבט אם הפונקציה של מסך מגע תהיה לה שימושית או לא אבל אשמח לבחון אופציה כזו(לי זה מאוד עוזר בלפטופ מהעבודה). המחשב ייקנה מאילת.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשיםן שבוע טוב... רציתי את חוות דעתכם וידיעותייכם בנוגע למחשב בעל ביצועים טובים מאוד שישרת אותי כשלוש וחצי שנים נאמנות בתואר הראשון שלי... פרט לכך שימושיו הנוספים פרט ללימודים יהיו סרטים וגלישה באינטרנט.. אני מעוניין במסגרת המחיר הנ"ל שציינתי בכותרת לקבל תמורתו..מחשב נייד דגם של טושיבה אבל גם חברה אחרת בעלת שם יכולה להיות נחמדה וכמובן שלא תחרוג מגבולות המחיר שציינתי... זכרון פנימי עם עדיפות ל 4 ג'יגה שיהיה כמה שיותר מהיר בכדי שלא יתקע לי המחשב אם זה בעבודות, רישומים או חיפוש באינטרנט... דיסק קשיח של מקס' 250 ג'יגה ופחות לצפייה בסרטים...ולשמירת דברים אפשרי גם הרבה פחותץ אבל גג 150 ג'יגה... תקשורת אלחוטית WIFI BLUETOOTH הדברים הרגילים...ומעבד טוב ומהיר ליבה כפולה.... מ…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות למחשב נייד לטובת לימודים באוניברסיטה. דרישות: 1) שיהיה אמין ל 4 שנים לפחות. 2) שיהיה קל ודק עד כמה שניתן. 3) זמן שימוש ללא טעינה ארוך - 5 שעות רצוף ומעלה. 4) מעבד דור חדש (נדמה לי דור 8 ) רצוי i7. 5) זיכרון פנימי 16G או 8G עם אפשרות הרחבה. 6) דיסק SSD (רצוי M.2) של 512G (אפשרי גם 256G אם יש בעיה במחיר). 7) גודל מסך פחות מ 15.6 אינץ' (לטובת קומפקטיות ומשקל), לא חייב מסך מגע. רזולוציה יכולה להיות HD כמובן שרצוי יותר. 8 ) אפשרות לראות/להריץ עליו סרטים ושיתאים לעיבוד תמונה (לא חלק מרכזי בעיסוק) בלייטרום וכדומה. 9) אם יהיה מתאים גם למשחק - זה בונוס (כלומר כרטיס מסך מתאים). אם יש משהו מתאים במחיר גבו…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-