עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omery000,

אני שנה הבאה הולך לשנת שנת שירות בצפון, ואני לא ממש רוצה לקחת איתי את המחשב הנייח אז חשבתי לקנות מחשב נייד בעיקר למשחקים, למוזיקה ולסרטים * תקציב- 4500 עם חריגה ל 5000 * מטרות המחשב? משחקים כבדים (far cry3, hitman absolution, tomvb raider...), צפיה בסרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15-17 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט! * רזולוציית המסך? עדיפות גבוה לFHD אבל אם זה לא כל כך מורגש אז נסתדר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 4KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות ומעלה זה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 חיבורי USB * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, וSSD שיספיק למערכת הפעלה (לא חובה) * כונ…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by shahar0592,

* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rikus,

הי, מחפש משהו במיוחד לגיימר-דגש על כרטיס מסך טוב ומעבד חזק שיוכל לסחוט הכי טוב במחיר הזה, עדיפות על DELL...זה מה שמצאתי בנתיים: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=627993445&sog=c-pclaptop

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by kresa3333,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ( תכנות ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - אך לגביי המקלדת הייתי רוצה למצוא מחשב נייד עם מקלדת שמתאימה לגיימינג ( עומק בלחיצה, רגישות מספיקה ודברים אחרים שחשובים לחוויה טובה יותר ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Hagay Gur,

אני בקרוב נכנס לקבע ואמור להישאר לי מהחסכונות והמענק כ20,000 ש"ח שמתוכם אני רוצה להשקייע במחשב כ7,500. קחו בחשבון שמאוד משנה לי התועלת (אם המחשב ב5,000 רק טיפה פחות טוב הוא עדיף) והרעיון הכללי הוא שהמחשב גם יחזיק לי לתוך הלימודים (מקווה להתקבל לרפואה) באוניברסיטה ולקבע הראשוני שלי בקיצור: טרות המחשב? גיימינג ועבודה על מסמכים בעיקר. * גודל המסך? 17 אינץ', נועד להחליף מחשב נייח לחלוטין בשנתיים הקרובות לפחות. מט או מבריק לא רלוונטי, רק שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? FHD, לא מתכוון להשתמש ב4K כל חיי אם זה תלוי בי. לא ממש שווה את הכסף והמסביב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת טובה להקלדה בעיקר, בשביל …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג קל-בינוני. המחשב ישמש רוב הזמן כמחשב נייח עם מסך קבוע, ומדי פעם לגלישה וכתיבת מסמכים מהספה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל-בינוני, הזרמת מדיה, גלישה, עבודה על מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב. 6. האם ישנה הג…

8. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by CordM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מחשב ששווה את ההשקעה אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבדים + לימודי סייבר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by Orionized,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להישאר באזור ה-6.5K, אפשר להגיע עד 7.5K אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישמש לשימוש משרדי יומיומי (קריאת חומר אקדמי וניהול עסק), ולגיימינג ברמה גבוהה עד בינונית ל-5 שנים הקרובות בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומש…

11. אז ככה, אני הולך לרכוש פיזית מחשב נייד לגיימינג בארה"ב, אני בהתלבטות קשה בין 2 דגמי MSI! התקציב שלי הוא לא יותר מ-2,000$ (דולר!) הנה ההשוואה (תלחצו על Show Differences) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=cat13504&searchPromo=false&type=page&pageIdentity=searchDriven&useProductString=true&productString=1219111590554*1219111593522&unProductString=1219111592284*mp1310683563*mp1310294301*mp1307432464*mp1309854745*mp1309835829*mp1310683501*mp1310683471*1219060404198*1219128145308*1219163971046*1219068211083*1219052242230&catId=&usc=All+Categories שתיהם אותו מחיר, 1889$, באחד יש כרטיס מסך יותר טוב ובשני יש יותר מהירות (SSD וכו) איזה אחד…

12. Started by 7shimonsky,

היי מתלבט בין 2 מחשבים 1. Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP020 https://ksp.co.il/web/item/290873 מחשב נייד עוצמתי לגיימרים מבית Asus בעל מסך ''15.6 ברזולוציית FHD (1920x1080), מעבד AMD Ryzen™ 7 7735HS, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX 4060 8GB, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB וללא מערכת הפעלה. 2. Lenovo LOQ 15IAX9 83DV00EKIV https://ksp.co.il/web/item/310887 מחשב נייד מבית Lenovo בגודל ''15.6 ברזולוציית FHD (1920x1080), מעבד Intel® Core™ i7-13650HX, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB וללא מערכת הפעלה. ברור שהמעבד ב-LENOVO טוב יותר , אבל עד כמה כדאי ל…

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תיכנות + משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8. האם…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by aKusHniR,

אהלן, אני טס לארהב ורציתי לקנות מחשב נייד לגיימניג. חשבתי אולי על זה: https://www.amazon.com/Acer-Aspire-Gaming-GeForce-VX5-591G-75RM/dp/B01N12YZ7B/ref=as_li_ss_tl?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490319842&sr=1-1&keywords=ASUS+VX+15&linkCode=sl1&tag=pcve-20&linkId=6958b0cd64f501ab0f7a35dd74f02e89 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ אבל רק אם זה הבדל של שמיים וארץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לראות סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקר…

15. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים לגיימר ממוצע-קל, תכנות קל ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה איכות טובה , 4K לטלוויזיה, יעבדו עם משחקים חדשים לשנים הבאות וכ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aaviran,

ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום יש לי לא מעט שאלות והפנו אותי לפורום הזה אמרו לי שיש פה מביני עניין ובאמת נראה שכך אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בכל הצרכים משחקים - guild wars 2 בעיקר עריכה - photoshop עבודה - visual studio 2013 אני צריך להיות נייד, זאת אומרת אם מחר אני טס לזימבבואה לעשות תואר על מדעי האוקיינוס שאני אוכל לקחת את המחשב איתי בבקשה רק כרטיסי מסך של nVidia יש אפשרות לא בטוחה גם לקנות בחו"ל עוד לא ביררתי לעומק מטרות המחשב? מצוין למעלה ^ גודל המסך? 15.6 אני לא רוצה מחשב מפלצתי, ה 17.3 פשוט ענקיים מדי להסתובב איתם רזולוציית המסך? נראה לי שבתקציב הרזולצייה תיהיה מספיק טובה לי (תקנו אותי אם אני טועה) דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיכלול numpud, ואם אפשר, שיהיה טיפה רווח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, רוצה לרכוש מחשב לצורך משחקים כבדים, לא מתחמם ככל שניתן. אין לי בעייה להזמין מחו"ל אם זה יוצא יותר זול. 15-17". אשמח להמלצות. חג שמח * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים , צפיה בסרטים, אם יש מצב לתלת מימד -סבבה * גודל המסך? 17-15 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Itay Ezra,

מחפש מחשב נייד אם אפשר המלצה התקציב שלי הוא עד 6700 חשוב לי מבחינת ביצועים יעבוד במשחקים מאד כבדים יפעיל במצב חלק על הרזלוציות הגבוהות ביותר אם אפשר דרך החנות KSP או איבורי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by mishmishit2,

היי, אנחנו שני גיימרים (ברמה של rift, wow) ונשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים שמתאימים לנו. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. תודה רבה עדי וארז

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by below_z,

הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הי, מחפש לרכוש מחשב נייד שהוא יחסית חזק, אמין, ומתאים למשחקים - בעיקר משחקי ספורט ומרוצי מכוניות. חשוב שהמחשב יהיה קל (לא מעל 3 קילו) ומסך עד 17". השימוש העיקרי יהיה אופיס ועבודה אבל מדי פעם משחקי ספורט אצל חברים . האם מישהו מכיר או יכול להמליץ? אפשרי גם להביא מארה"ב... תודה! תשובות לשאלון מהפורום: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (ספורט ומרוצי מכוניות - לא כבדים אבל לא קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך - לא משנה * רזולוציית המסך - מ 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין * משקל רצוי - מקסימום 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - עדיפות לניידים עם HDMI או MINI HDMI ו SPDIF * גודל מינ…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by Lapua23,

שלום , אני צריך את עזרתכם שוב , צריך המלצה למחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? זול - המחשב לשימושים פשוטים עד 600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב : Netflix , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - אני מאמין ש 13 אינץ יספיק לי, FHD 1920 X 1080 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מערכת הפעלה - Windows 10 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? BEST BUY, 5. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 6. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא תודה רבה!

25. Started by below_z,

שלום! מחפש מחשב נייד שישמש לגלישה. ראיתי מספר ניידים זולים שנראה שיענו לדרישות מטה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23399 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21125 האם יש סיבה לקנות מחשב טוב יותר? אולי מחשב אחר באותה קטגוריית מחיר? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינרנט (youtube) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כרגע התוכנית זה 15.6 אינץ, אך שוקל גם 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים