ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
בס"ד לאחר שבאשכול הקודם שלי קיבלתי המון מידע על רכיבים כאלו ואחרים, ניסיתי להרכיב לעצמי מפרט שיתאים לכל הצרכים שלי. מצטער על פתיחת אשכול חדש, אבל המפרט השתנה כל-כך, שזה כבר נושא חדש הנקודות שגרמו לי לבחור במפרט הנוכחי : חיבור למערכת 5.1 (חשוב מאוד) יציאות DVI-D, HDMI, optical S/PDIF,eSATA, FIREWIRE - לא קריטיים אבל תמיד טוב שיהיה כרטיס מסך ONBOARD - ATI Radeon HD3200 - אשמח לשמוע מכם מעט על היכולות שלו (אני מקווה ש)המערכת יציבה. המפרט : מעבד : Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H מארז : EZCool K880B 400W 8CM midi זכרון : kingstone ddr2 800MHz 1gb X2 כ.קשיח : WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer DVD-RW : Pioneer DVR-215D Black X…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה זה 8K מה זה K בכלל? אני רואה ילדים רושמים אני רוצה מפרט ב8K מה זאת אומרת K ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מחשב AMD מעבד AM2 3500 לוח MSI K9N כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת 10/100 HD 80 GB זיכרון 2 של 512 /400 צורב DVD סי די רום כרטיס מסך GF 6200 ומארז איך זה ניראה לכם לאינטרנט אופיס אולי EMULE סליחה המחיר שמבקשים ממני הוא 1100 שקל בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט עבור מחשב שיהיה מחובר לטלויזיה בסלון אצל ההורים שלי. השימוש העיקרי הוא צפייה ישירה, סרטי HD, ומשחקים פשוטים לנכדים, וקצת אופיס וכו'. ראיתי את ההצעה הזו בKSP. מה אומרים? http://ksp.co.il/?uin=19244&select=.269..398 תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? קולנוע ביתי HD, גלישה באינטרנט ואופיס לשימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 (מיועד לסלון) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Phenom II X3 710 2.6GHZ 95W AM3 6MB, יחידות 1 ¤635 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4972 GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3, יחידות 1 ¤510 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5164 Kingston HYPERX 4096MB 1066MHZ DDR2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤335 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4228 SEAGATE ST31000528AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤435 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5022 NEC DVDRW AD7240S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5108 GIGABYTE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 ¤810 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3436 סה"כ מחיר…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית לרכיב שישפר ביצועים באופן משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גיימינג כבד (לצורכי עבודה - ביצועים גבוהים) ועריכה וצילום של סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Fraps, Adobe Suite, Overwolf, Maya, Vegas Pro אופן השימוש - משחקים ופרנסה (השניים קשורים) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית…
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב לצרכי הקמת מכונות וירטואליות , שימוש משרדי בסיסי ( אופיס וכו') ועריכת אודיו (ברשותי כרטיס קול נפרד אך זהו לא עיקר השימוש במחשב) חשוב שיהיה SSD ומינימום 16gb ram התקציב הוא כ4000 שח , האם יוכל לתת מענה לצרכים שלי ? אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימושים: סרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט ועריכת מסמכים... הדרישות החשובות שיש לי הן: של חברת HP בלבד מסך בסביבות "15.6 זיכרון - בסביבות 250GB עדיף שיהיו גם מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה... המליצו לי על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4042&CatCode=315 שסה"כ נשמע מתאים, אבל יקר מדי לשימושים שבהן אני מעוניין להשתמש במחשב... חשבתי על אפשרות לרכוש חלקים נדרשים (כמו הזיכרון) בנפרד. האם מישהו יכול לעזור ולהציע מחשב במחיר זול יותר עם הדרישות הנ"ל לשימושים הנ"ל? -עדיף בסביבות ה-3000 פלוס מינוס. (ככל שיותר זול - יותר טוב...) (כולל לקיחה בחשבון אפשרות של קניית זיכרון נפרד). תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בגדול המחשב משמש לעריכות וידאו פשוטות יחסית, פרמייר ופוטושופ אקסלים גדולים יחסית לא משהו רציני במיוחד יש לי תקציב של 8500 ש"ח שאני צריך לנצל במלואו אני לא מבין גדול בתחום הרכבתי מידע מינימלי והמלצות על חלקים ספציפיים אשמח לביקורות והצעות אולי אפשר לשנות ולשפר משהו או כל דבר קריטי אחר תודה מראש על העזרה. Intel Core i7 9700K / 1151 Tray[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 2014 קירור למעבדים: Corsair Hydro H110i Extreme Performance Liquid CPU Cooler[/URL] כמות: 1 - מחיר: ₪ 510 לוחות אם: Gigabyte Z390 I AORUS Pro WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 875 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3200C16 …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי,מסך,מארז צריך:מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח,ספק עד 3 אלף(אפשר לצאת קצת מהתקציב עם זה הכרחי) תודה רבה דרך אגב המחשב מיועד לעבודה כללית(משחקים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים).
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
המפרט שהוצע לי בפורום : מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 360 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ¤ 313 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 הערות הסיסאדמין שאני מכיר הכרטיס מסך שבחרו לך שם יחסית חלש (למרות שהוא יעשה עבודה נפלאה) אני הייתי מעדיף להשקיע א…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 C200 ואני מנסה להבין איזה זיכרון אני צריך לקנות בשבילו... יש לו כרגע 512MB זיכרון. הרצתי CPU-Z וקיבלתי את הנתונים הבאים: Chipset: Intel i945GM Rev. 3 זיכרון: סטיק אחד, 512MB DDR2 PC2-5300 333MHz חשבתי לחפש סטיק נוסף של 512 במהירות דומה. בזאפ ראיתי פרסומים על זכרונות קינגסטון שסווגו תחת DDR2 אבל לדעתי הם בכלל DDR1... כמו כן יש זכרונות מהירים יותר - 500-600MHz... אבל לא ברור לי אם המחשב יוכל להריץ אותם... מישהו יכול לעזור בנדון?
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני רושם זאת בשם בן דוד שלי שהוא צריך מחשב נייד למטרות עבודה של עבודה במספר מקביל של תוכנות שונות לפי מה שהבנתי ממנו. להלן מה שהוא רשם לפי המדריך * מטרות המחשב-עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים , צפיה בסרטים * גודל המסך- 13.3-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא חשוב * משקל רצוי-1.5-1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך-רצוי 4-5 שעות עבודה * Bluetooth-רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-כ 500 GB רצוי שיהיה מהיר * תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית-לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-חשוב שיעבוד מהר ושתהיה אחריות לפחות 3 שנים. תקציב-עד 4000 ש"ח כולל מע"מ …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שהבטחתי , להלן ביקורת קצרה אך מקיפה שבצעתי ל ASUS U36SD בצעתי כמה בנצ'מרקים - אני אביא את התוצאות כמו שהם בלי לנתח אותם - היות ובאמת אין לי מושג בנושא הניתוח. חלקתי את הביקורת לפי תחומים ובכל תחום אני אביא ניתוח קצר . עד כאן חלק המבוא ועתה לביקורת . ASUS U36SD-RX057V תמונות : מה בארגז ? מחשב,סוללת 8 תאים,תיק עם לוגו של ASUS,עכבר ASUS קטן,הוראות הפעלה ,מטען ,מטלית למסך ודיסק (אין כונן אבל יש דיסק.. ) משטח פנימי מסך כניסות גב המחשב קצת מסביב : -המחשב מגיע עמוס בתוכנות ושטויות שASUS טרחו לשים בפנים מבעוד מועד..קצת מציק אבל אחרי 15 דקות הסרתי כל מה שהיה מיותר. - בדגם הזה יש גם קורא טביעות אצבע ,אמצעי נחמד לאבטחה בנוסף לסיסמא . - מצלמת ר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חלקית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pes/Fifa 12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 17 אינץ', בעתיד כשיהיה לי יותר כסף אני אקנה 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום , יום שני אבי טס לאירופה ולאחר מכן לסין והוא יכול להביא לפטופ. לשם כך אבקש המלצתכם, להלן הדרישות: 1. סטודנט (מקליד הרבה וצריך מקלדת+מסך נוחים) 2. צריך מסך 14 - 15 אינץ' גג 3. סוללה שתחזיק זמן עבודה סביר לאוניברסיטה 4. שלא יהיה מהסוג הכי כבד, עדיפות לדגם "רזה". 5. משחקים פחות קריטי 6. מוכן להתפשר על כונן קשיח (לא חייב 320GB או משהו כזה... גם באזור ה100-200 זה בסדר) אשמח לעזרתכם..! תודה וסופ"ש נעים לכולנו ;D
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של HP מסוג pavilon dv5\1110 קיבלתי אותו מהחנות עם הווינדוס ויסטה מותקן ואני רוצה לשים במקומו XP. עכשיו הבעיה שאני לא מוצא את כל הדרייברים למחשב שתואמים לXP מאיפה אני יכול להשיג אותם? אם צריך עוד מידע תשאלו אני יוסיף... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה משחקים תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לגמינג כבד ללא אורקלוקינד או מודינג למשחקים כמו (THE DEVISION,Watch dogs,the witcher 3). רצוי מעבד של INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, ללא HDD עם SSD, ללא מסך. תקציב 5K.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש למשחקים, פרסמתי שאלה לגבי כרטיס המסך בפורום כרטיסי המסך, עלה על דעתי, שזה יהיה רעיון טוב לשאול בעצתכם גם ליתר המפרט, אז המפרט הנוכחי הוא: מעבד: מבוסס Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer Xtreme for Intel 775 / AMD 64 זיכרון: OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 (P45) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: GIGABYTE GTX260 896MB DDR3 - retail דיסק קשיח: Seagate 500GB 32MB 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : PIONEER / LG / SAMSUNG DVD-RW DL(black) SATA- bulk עלות המפרט הנל כ5000 ש"ח, ואין בעיה להוסיף קצת כסף עבור שיפורים…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן,צריך מפרט עד 6200 שקל ללא ציוד הקפי למשחקים\גלישה\סרטים עם כרטיס קול מובנה ALC 1150 וחיבור sata express (לוח אם gigabyte H97-D3h) מתכוון לקנות את המחשב בחודש הבא,אין העדפה לחנות . . מה התקציב המקסימאלי? 6.2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , סרטים , גלישה . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 5 Witcher 3.BF4.FC4,AC:UNITY,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, עריכת מוזיקה ועבודה עם מקרן. ישנם כמה אתרים שמציעים r60e ב- 3400 עם חצי שנה עד שנה וחצי אחראיות. לדוגמא: http://www.shoplace.co.il/products.php?op=view&id=13444 אני מוכן להשקיע עד 4000 בנייד. האם זה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-