עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KOMBINA,

ההצעה צריכה להכיל מערכת הפעלה VISTA BUSINESS LGA775 CORE 2 DUO לוח אם עם חריץ הרחבה PCI EXPRESS 16 ועוד לפחות 2 חריצי הרחבה רגילים תמיכת לוח בDDR2 ועתידי DDR3 2 גיגה זכרון DDR בתדר 1066 RAID חומרה מובנה בלוח שתומך ב 0.1 לפחות כ. מסך 2 יציאות DVI כ. רשת 1000 מסך 19 רחב בחיבור DVI

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX ₪ 1039 לוח אם : ASUS P5KPL-CM ₪ 294 זיכרון : KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 133X2 = 266 4GB כרטיס מסך : POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL ₪ 621 דיסק קשיח : SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪ 539 צורב : LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪ 175 מארז : FOXCONN TH-061 w/o PSU ₪ 288 ספק כוח : ENERMAX MODU82+ 425W ₪ 427 שירותי מעבדה : הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לרגל מבצע אביב!) ₪ 0 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 3649

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לסרטי HD, משחקים קלים, אינטרנט ועבודות. הוא חייב להיות בעל רמת ניידות גבוהה ולכן במשקל של עד 2 קילו. התקציב הוא עד 5K.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by adija,

שלומות לכם זוהי פנייה לגיימרים מביני עניין שמושגים כמו FPS , Benchmarks ושאר ירקות מוכרים להם היטב. יש לי שאלה פשוטה - איזו מערכת מחשב מומלצת יותר למשחקים על 1680 / 1050 (מסך 22 ): אין אוברקלוק באף אחת מהמערכות. מערכת ראשונה מעבד - q6600 זכרון - ocz 800 DDR2 2gb כרטיס מסך - 2x8800gts 512 sli לוח אם - Asus striker formula מערכת שניה מעבד - q6700 זכרון - ocz Reaper 1066 4gb כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 1GB Toxic לוח אם - Asus P5Q Turbo שורה תחתונה , מערכות די זהות השוני הוא בכרטיסים - האם עדיף 8800gts 512 ב sli או כרטיס אחד מומהר של 4870 1gb ? נכון שלכאורה sli זה מגניב וטוב ויפה - אבל הכרטיס הספציפי של Sapphire הוא מאוד חזק ואפשר למקם אותו בין 260 ל 280 של Nvidia... אשמ…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by cateye,

במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by johnplon,

אהלן, מחפש מחשב חזק לתוכנת עריכה עם אפשרות לשלב שני מסכים (לא כולל בתקציב). עדיפות מפרט מ KSP אם אפשר.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב נייד שהיו לו כל מיני בעיות..הוא היה נתקע אז פירמטתי אותו.. העברתי בעזרת DOS כמה קבצים ספורים ל-D ואז פירמטתי את C והתקנתי ווינדוס מחדש כעת כשהווינדוס עולה הכל בסדר אבל ברגע שאני פותח משהו למשל "המחשב שלי" אז "המחשב שלי" מופיע ואחרי 2 שניות המחשב קופא. יכול להיות שזו בעיית הארד דיסק? או משהו אחר? הייתה בעיית התחממות לפני כן במחשב אבל סידרו לי אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by BIZOX2,

ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by pelpepelpe,

מפרט מלא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked 1 קירור למעבד OCZ Vendeta 1 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Retail 1 מארז Coolermaster CM-690 with 5 120mm Fans (2xTop,1xFront,1xRear,1xSide) Included 1 ספק כוח Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V 1 זיכרון G-Skill 4GB DDR2-900 PI Black Edition 1 קשיח למחשב שולחני Samsung 640GB Sata II 16MB Buffer 1 כרטיס מסך Connect3D HD4870 512MB GDDR5 With 3 HeatPipes Cooling 1 כונן אופטי LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 הרכבה הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה 1 3 חודשי מערכת אבטחה BULLGUARD חינם אנטי וירוס - אנטי ספייוור פיירוול - מסנן דואר זבל ב3700 שקל מקווה …

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by igarath,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מהסדרה הנ"ל, ונאמר לי באחד מסניפי באג שהדגם 20f למרות שהוא חדש יותר עם נתונים מעט יותר טובים (4 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה הארד דיסק בהפרש של 250 ש"ח) הבעיה איתו שהוא מתחמם מעט יותר מהדגם 20a שהוא 3 גי'גה זכרון ו-160 ג'יגה הארדיסק. המליצו לי לקנות אותו ולהוסיף זיכרון ל-4 גי'גה, כך שבסופו של דבר המחיר מאוד קרוב. המחיר של המחשב הוא בערך 4500 ש"ח + אחריות לשנתיים (הדגם הזול יותר פחות 250 ש"ח בערך). רציתי לדעת אם הדבר נשמע לכם הגיוני, אם מישהו יודע על כך משהו ומה דעתכם באופן כללי על המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. שלום, אני צריך מחשב שישמש בעיקר לפעולות בסיסיות האמת... אני לא גיימר או אחד שמתעסק עם תוכנות כבדות כלשהן, סה"כ מחשב שיצליח להריץ חלק ומהר כמה דפי אינטרנט וכמה תוכנות שעובדות בו זמנית (אייסיקיו, מדיה פלייר, סריקה של אנטיוירוס וכו'..). האמת שאני אסתפק בכרטיס מסך שיריץ לי יפה כמה סרטים ואולי משחק פה ושם וזה הכל... עד עכשיו הסתפקתי בFX 5200... :-X כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה שקט. לא מתוכנן OC. ושוב פעם, אני צריך מחשב שיצליח להסתדר טוב עם "ריבוי פעולות" ועבודה שוטפת חלקה ומהירה... כך שיש דגש על מעבד וזיכרון (אני חושב ???) נקודות חשובות: 1. המחשב יחובר למסך '19 http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr.jhtml LG L1970HR 2. כרטיס הקול מהמחשב הנוכחי אמור לעבור למחשב החדש, כך…

• 15 תגובות
    • 968 צפיות
  13. אהלן לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצרכים הרגילים - אינטרנט, אופיס ואולי גם קצת משחקים אבל לא משהו כבד. מבחינת מה שהייתי רוצה במפרט זה מסך 15.4", שני ג'יגה זיכרון (להריץ ויסטה ווינדוס 7 כשיצא) ומעלה ודיסק קשיח 160 ג'יגה. כמו כן חשובה לי האחריות, אני מעדיף משהו עם אחריות ליותר משנה כי המחשב הזה צריך להספיק לי לשלוש שנות לימוד בלי בעיות מיותרות. זמן סוללה לא קריטי. ממה שראיתי כל המחשבים ברמה הזאת מגיעים עם כרטיס מסך של אינטל, האם יש מחשב שמגיע עם כרטיס מסך יותר משמעותי או שבמחיר הזה זה בלתי אפשרי? תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by erano1,

יש לי מחשב של dell אשר יש בוא כניסה מתחת לסוללה לsim card רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש באינטרנט כמו בטלפון ע"י קניית sim וחבילת גלישה ואם כן איך אני עושה זאת תודה erano1

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. היי אני מנסה לעזור לאח שלי לקנות מחשב. אנו מחפשים מחשב למטרת עבודה ומשחקים בתקציב של כ- 4K ומסך בתקציב של כ- 1.6K שיתאים למשחקים. בגדול צריך מפרט ב- 5.6K אבל דגש על מסך איכותי כמה שיותר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  16. האם אפשרי לשדרג את הכרטיס רשת בדל שלי?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by Aner,

E6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400-led-200.htm T400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=796 יתרונות E6400: מסך לד חסרונות: בניה\סוללה פחותים, משתמשים שמדווחים על כ.מסך מתחמם יתרונות T400: חסין מים, כ.מסך SWITCHABLE, בטריה, אמור להיות גם כ.רשת בתקן N חסרונות: מסך CCFL איך הבנייה של E6400? יש מצב שמתקרבת לשל LENOVO? אני צריך משהו עמיד שלא יימחץ לי בתיק או ייהרס מניוד גבוה ואיך המסך של T400 שהוא לא לד? - זה השיקול היחיד שמונע ממני לקנות אותו מחר בבוקר, כי אני מתכנן לראות בו הרבה סדרות וסרטים ואני לא יודע איך המסך...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכם, אני דיי הרבה זמן מטלבט איזה מחשב נייד לקנות, ואחרי כמה חיפושים ברשת הגעתי ל-3 אפשריים (עדיין לא סופי) 1. Dell studio 1537 P8400 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2. ThinkPad SL500 T5870 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2746_az 3. Lenovo N500 T6400 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4154 השימושים העיקריים של המחשב: עבודה ממושכת, נוח לעין, עדיפות לצריכה נמוכה בחשמל, שיהיה חזק (משחקים קלים, עבודה עם תוכנות) * הערה למנהלים, זה לא מפרט לכן אני עושה סקר. אז בבקשה תנו לו לזרום. תודה רבה! ואם אפשר, חוות דעת מקצועיות עם קצת הסברים על יתרונות חסרונות וכו'.. אם יש למישהו המלצה - בבקשה תנו לי.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום אז כך המחשב הישן התחיל לעשות לי בעיות בגלל הוספת כונן קשיח+זיכרון ואני לא מצליח לפטור את התקלה אז כרגה אני דיי לא יודע מה לעשות לשדרג את הלוח אם +כרטיס מסך או לקנות ישר מחשב חדש בכל מיקרה אני הקנה מחשב חדש מוקדם או מאוחר יותר בגלל starcraft and diablo אז מה אתם ממליצים עים חדש אז איזו מפרט עד נגיד 8K-9K המפרט של הישן : cpu:AMD Athlon 64 3200+ Socket 754 Motherboard: gigabyte ga-k8u agp GECUBE HD2400 pro 512 MB memory : 1)512 mb 2)1G hard :1)120G 2) 1T not conected תודה מראש !!

• 45 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by Guy31,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי 3-3.5 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שטוב =] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט זה טוב. לא אכפת לי מהמראה 7. האם …

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by ztzuk,

אני מעוניין לקנות מחשב נישא עם דיסק קשיח מהיר שיתמוך ברישום חוזר של המון דאטה. קראתי כי היו בעיות עם חלק מהדיסקים החדשים, ושרישום חוזר של בין 1000 ל 15000 עשה בעיות. האם מישהו יודע עד כמה הדיסקים הקשיחים הללו באמת בעייתיים ? תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. אהלן, מצאתי מפרט מסויים דרך האינטרנט - EXTREMEPC (אגב, האם מישהו מכיר ויכול לתת תגובה לגבי חנות זו, אשמח). מכירה קבוצתית. - מעבד: Q6600 Intel Core2Quad - לוח אם: GIGABYTE Chipset Intel P43/FSB1600Mhz - כרטיס קול משולב: VIA VT1708B 8-Channel HD Audio - כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 - זיכרון:DDR II 3072MB 667Mhz - דיסק קשיח: 500GB 7200RPM SATA II WD/HITACHI/SAMSUNG/SEAGATE - כונן: צורב DVD±RW X20 NEC/LG/LITE-ON/BENQ - כרטיס מסך: Geforce 9500GT 512MB DDR2 DL-DVI HDTV - סוג מארז: ATX - סטנדרטי + ספק כח 400W - כניסות USB קדמיות: 2 - כניסות USB אחוריות: 4 יש לי מסך מחשב 22" T220P. השימוש במחשב הוא למטרות כלליות - גלישה, מסמכים, סרטים וכמה משחקים. המפרט הזה , יוצא ב-2400 ש"ח. האם…

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברים שלום. בעוד קצת פחות מחודש אעבור לדירתי החדשה וזהו המצב - אני מעוניין להרכיב שתי מערכות מחשב: 1.מערכת זו תמוקם בחדר עבודה ותוגדר כבעלת יכולת עבודה משרדית- בעיקר עבודה עם יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי להשתמש בה למשחקים, צפייה בסרטים או כל דבר דומה אך יש לציין כי אני צריך שתכלול גם מסך. 2. מערכת HTPC שתמוקם בסלון ותחובר למסך FULL HD ולרסיבר 5 ערוצים של ימאהה. יש לציין שאין מדובר במערכת HTPC טיפוסית. אני מעוניין ביצור כלאיים שיהיה גם תחנת המשחקים שלי (מה שכנראה יוסיף צורך לכרטיס מסך רציני) אך מנגד לא מעוניים כעת בכרטיס טלוויזיה אך רוצה מארז שיאפשר לי להוסיף כרטיס כזה בהמשך כשיתפנה תקציב נוסף. מבחינת מארז, רצוי שיהיה קטן מהממוצע אך אין הכרח למארז יקר מדי. …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים