ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לבעלי שלומד הנדסת בנין, הבנתי שהתוכנה הכי "כבדה" היא BEAMD צריכה המלצה ועזרה.. ראיתי את המפרט הבא שיכול להריץ autocad אבל יותר חשוב BEAMD הולכת לאיבוד ואשמח לעזרה. יצרן HP מחשב נייד מבית HP בעל מעבד i7-8550U, זיכרון בנפח 16GB, כונן קשיח משולב של 1TB ו-256GB SSD, מסך "15.6 ומאיץ גרפי NVIDIA GeForce MX150 מק"ט: 192545577137 מפרט טכני מעבד: Intel Core i7-8550U מערכת הפעלה: Windows 10 Home מסך: FHD IPS 15.6 רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 16GB כונן קשיח: 1TB + 256 SSD מאיץ גרפי: NVIDIA GeForce MX150 קישוריות: Wi-Fi b/g/n, BlueTooth 4.2 ממדים: 17.9x24.56x36.16 ס"מ משקל: 1.92 ק"ג חיב…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מתאפשרת אבל כדאי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. חשוב שיהיה i7 או משהו שקול, 32GB RAM, כונן SSD מינימום 256GB. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. לרגל הבלאק פריידי ברצוני לרכוש כרגע מחשב באילת אהיה שם בשבוע הבא אני רוצה לעשות שריון של המחשב . שניה לפני שאני רוכש אותו בסוף החלטתי לקחת את הדגם של 2 in 1 אבל בגלל המסך מגע אני חושש על השתקפויות .. https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=53220 אשמח לעזרה,חוות דעות וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך בניית אתרים על תוכנת wordpress. בגדול התקציב שלי גג עד 5,000 חשבתי לקנות מעבד i7 וחשוב שיהיה עם כונן ssd. בנוסף חשבתי לקנות מחנות ksp 1.https://ksp.co.il/?uin=47996 2. https://ksp.co.il/?uin=47306 מתלבטת בין שני הדגמים מה עדיף הראשון או השני? בנוסף אשמח למפרט מתאים ולהמלצות והכוונה בנושא נ.ב כרגע אני לא משתמשת בתוכנות גרפיות אבל אולי אשתמש בהמשך קצת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 259$ גג גג גג 300$ ברכישה באמזון בלאקפריידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ואפטר-אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך רק כרטיס מסך בלבד כי אח שלי השכיל לשרוף את ה 970GTX WF3 שהיה לנו עם חיבור שגוי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קובע - כלומר לא להביא לי קירור סטוק שעושה רעש ומצד שני לא צריך להיסחף עד לקירור פסיבי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? חס וחלילה. 7. האם האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש, השימושים שלי הם בעיקר גיימינג ופיתוח אפליקציות. מבחינת העיקרון יש לי 5500 שקלים לקנות מחשב. בכל מיקרה השאלה אצלי זה נגיד וכל הרכיבים במחשב הם דומים. מה יהיה עדיף יותר מחשב עם 1060 GTX אבל עם INTEL CORE I5-8300 או 1050 TI עם INTEL CORE I7-8750 כמובן אם אתם חושבים גם משהו אחר אני מוכן לקבל את עצתכם חחחחח
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי המפרט! יש משהו שהייתם משנים או משדרגים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 438 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2B3000C15R כמות: 1 - מחיר: ₪ 681 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 198 ספקי כוח: Corsair PSU 550W TX550M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 373 מאווררים למארזים: Be Quiet! PURE WINGS 2 120mm Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 38 כונני SSD: Team SSD 1.0TB …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 שח, רצוי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, עריכת מוזיקה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן DVD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, בערך 8 מ-1 עד 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב (חינם ב- TMS להבנתי) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו, אינטרנט, אופיס ועריכת מוסיקה (וקצת משחקים) מלבט בין ה-AMD Ryzen 5 1600 לבין Intel Core i5-8400 (מבחינת מחיר של מעבד+לוח אם הם יוצאים פחות או יותר אותו דבר באמאזון (עד שיצאו הלוחות אם החדשים של אינטל) בקיצור מה עדיף לי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות את מחשב הגיימינג הראשון שלי אני מתכנת ולכן חשוב לי שהוא יספק אותי גם מהבחינה הזאת, מכוון שאעביר את רוב פעילות התכנות שלי אליו. אשמח לשמוע האם התקציב אכן עונה על חווית משחק טובה (בעיקר סימולטורים של טיסה), ואם לא, איזו חריגה לדעתכם צריכה להיות פה בשביל שכן תהיה חוויה טובה תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 עם חריגה של עוד 1000. אם יש ממש סיבה לחרוג עוד טיפה אז אפשר לדבר על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג - כרגע בעיקר סימולטורים של טיסה כמו xplane וprepar3d. אבל גם gta 5, fortnite, pubg ואולי עוד בעתיד 3. הא…
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב כרגע לא ידוע , כמה שפחות יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת , מסך 27" ומעלה רזולוציה מעל FHD , אין צורך ב4K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן, בצורה האוטומתית מתוכנת הלוח אם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לשמוע וגם מבחינת חיי סוללה. אשמח גם לשמוע מבעלי מחשבים דומים בסדרה או אפילו המלצה למחשב אחר. תודה לכל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישת מחשב נייד חדש ומצאתי את אותו הדגם בגרסת 4K וFHD. מטרת המחשב היא עריכת תמונות וקצת וידאו. FHD עולה 6,500, 4K עולה 7,300 והיתרון הגדול הוא 100% srgb שלו לעומת 95% srgb בFHD המחיר גם ככה מעל למה שתיכננתי, האם שווה להשקיע ב4K על מסך של 15"? אני משתדרג מנייד בן 6 עם רזולוציה של 1366/768 כך ששניהם יראו בעיני יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור אנימציה ועיצוב גרפי לאישתי עד 6K. בעיקר ל - After Effect. (יכול להיות שבעתיד גם cinema 4D) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה, עיצוב גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני חושב לשדרג מחשב נייח קיים בן 6, עם המפרט הבא, כניצול המכירות בבלאק פריידי הקרוב. המחשב משמש בעיקר לגלישה, פוטושופ וטיפ'לה גיימינג, אלא שלאחרונה נראה שהוא מאט במעבר בין חלונות ולפעמים קצת נתקע לכמה שניות, לעיתים רחוקות מאתחל את עצמו - בעיה שלא הצלחתי לגלות את מקורה, אך מניח שזה קשור לחימום יתר של כרטיס המסך או אחד המאווררים: CPU: Intel Core i7 4770 @ 3.40GHz RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard: ASRock Z87 Extreme3 (CPUSocket) Graphics: 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Gigabyte) Hard drives: 480 GB SSD - Main drive, 3TB HDD OS: Windows 8.1 Pro 64-bit Optical Drives: ASUS DRW-24D5…
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, בני הגיע למצוות ואסף סכום מכובד. בחלקו הוא רוצה לרכוש מחשב גיימינג (שוקינג !) בכול מקרה אני מתכנן לעזור לו לבחור/לבנות/לקנות לו מחשב ותןך כדאי שיטוטי באתר שלכם לגבי מחשבים מומלצים ראיתי כי ישנה הצעה למחשב גיימינג בסביבות 4,200 שקלים. הרכיב היקר ביותר הוא כרטיס המסך - 1,520 שקלים עבור GeForce GT 1060i 6GB 5DDR. במקביל עוד שבוע אני טסל ארה"ב ותהיתי האם יהיה כדאי לרכוש את הכרטיס הנ"ל בחו"ל מבחינה כלכלית? ראיתי כי עלותם יכולה להיות משמעותית זולה יותר, האם כך? במידה וארכוש הכרטיס, האם יתאים לפלטפורמה אשר אני ארכיב בארץ? במקביל האם ישנם עוד רכיבים אשר אפשר לקנות בהנחה משמעותית בארה"ב?
-
- 17 תגובות
- 7.5k צפיות
-