עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מארז Uber Chakra שקניתי לפני שנה ואני רוצה לשדרג את מה שיושב בתוכו (שקניתי ב2005). 1. התקציב גבוה יחסית, עומד על 5000 שח במזומן והוא מעט גמיש. 2. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה לעריכת וידאו בAVID, ולעבודות גרפיקה בפוטושופ ודומיו. משחקים וסרטים הם בעדיפות משנית, אני מאמין שכרטיס מסך טוב מספיק יריץ לי את 3 FALLOUT לכשיבוא הזמן. 3. אני צריך לוח אם שיתאים למארז. (יש לי ארבעה זכרונות 512M DDR2 מלוח האם הנוכחי), אני מעדיף מעבד INTEL סתם מתוך הרגל. 2. כרטיס מסך ממש טוב לוידאו (מבוסס Nvidia) שיכול לנגן שני מסכי מחשב פלוס יציאת טלויזיה Composite. באולפן העריכה שאני עובד בו משתמשים בעיקר בכרטיסים מסדרת QUADRO, שזו הדרישה של חברת AVID אבל מנסיון אני יודע שזו דרישה למטרות "ביטוח"…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אם אפשר לחסוך אבל שלא יוריד מאד מהביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : משחקים חדשים שיוצאים השנה שיעבדו חלק על כל ההגדרות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך בגודל 23 אינץ 1920 1080X אני אשכול לקנות מסך אבל כרגע אחבר אותו למסך שיש לי בבית 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by amdORintel,

-Mother Board : Gigabyte GA-8PE667 Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,ATA133,USB 2.0) - 596.84 -CPU : Intel Pentium IV 1.8GHz 512K Socket 478 CPU BOX 872.52 -DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 -Monitor3 : 17" MAG 786PF Flat Monitor - 954 -CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 -Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 -Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 -Build - 161.52 מחיר כולל : 4604 יש הצעות / הארות / הערות?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by COca,

שלום. זה המפרט שהרכבתי , הוא מיועד למשחקים ובלי אוברקלוק , הייתי שמח לקבל הערות ותגובות. AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black Lite on x 52 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מסך : ? כל המפרט בלי המסך עולה 6000 שקל והשארתי 2000 שקל למסך. הדבר שאני מטריד אותי זה ששמתי לוח NFORCE 2 אבל אין לי שתי זכרונות וככה אני לא מנצל את רוחב הפס הכפול. לכן אני אודה למי שיצליח לדחוף במפרט איכשהו עוד 256 מגה (יכולים לרדת גם למהירות של 333MHZ) אבל בלי להוריד את מהירות המעבד או את הראדון 9700. דרך אגב , חשבתי א…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי אני פחות או יותר יודע מה אני רוצה לרכוש 1) GA-B85M-HD3 2) מעבד I5 4440 3) זיכרון 4 גיגה * יש לי דיסק קשיח ומארז כמו כן יש לי ספק MICROATX בעל הספק מאוד נמוך, ניראה לי שצריך לשדרג אותו אשמח לדעת כמה וואט המחשב I5 שהרכבתי צורך. כמו כך אני רוצה לשדרג את ה ATI HD4650 שיש לי. אני רוצה כרטיס שתומך בתלת מימד ברזולוציה 4K (יש לי מסך מתאים) תקציב 250-250 ש"ח לכ.מסך אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי ? כמה וואט ספק אני צריך ? והמלצה לכרטיס מסך שמתאים לדרישות שלי תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by shaybatash,

שלום אני חדש עיינתי בפורומים שלכם ואני התרשמתי מאוד אני שוקל להחליף הרבה זמן מחשב הדבר החשוב לי ביותר שיחזיק מעמד להרבה מאוד זמן כי אני לא אוהב שינויים רציתי לשאול את המומחים כאן א, בניתי מפרט רציתי לשאול את דעתכם להלן : 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 1100 ₪ - Gigabyte GA-Z87X-UD5H S1150 350 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 2490 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 290X 4G DDR5 BF4 Edition 399 ₪ - * מבצע * - SSD SanDisk Pulse 128GB SATA3 699 ₪ - * מבצע * Zalman Z11 Plus + FSP Raider 650W 80+ BUNDLE 740 ₪ - Corsair TX 850W V2 Active PFC 14cm Fan 330 ₪ - Pioneer BD-ROM + DVD-RW Sata X12 599 ₪ - Corsair Hydro H100i 90 ₪ - Noctua NF-A15 PWM 14cm 1200RPM 350 ₪ - W…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by ya_pl,

שלומות, ניסיתי למצוא מידע אמין ברשת ולא הצלחתי למצוא, או שאני לא יודע לחפש... אני רוצה לרכוש תחנת עגינה עבור Dell Latitude E7440. ניסיתי להבין מה המק"ט הנכון עבור הדגם הנ"ל ולא הצלחתי להבין חד משמעית מה מתאים או לא. מצד אחד, ע"פ האתר הרשמי של Dell, המק"ט של התחנה התואמת, XX6F0, מפנה למכירות שבהן התחנה עולה 500 ש"ח עד 900 ש"ח (גם באיביי), שלדעתי זהו סכום מוגזם. מצד שני, הרבה מוכרים מוכרים תחנה כזו או אחרת (מקורית) עם מק"ט PR03x או PR02x, וכותבים שהוא תואם רשימה ארוכה של מק"טי תחנות עגינה אחרות, ביניהן גם את הXX6F0. תחנה כזו לרוב עולה 250 עד 300 ש"ח (איביי). הקטע הוא שכל התחנות נראות זהות, והמחבר שלהן נראה זהה. השאלה היא האם אני צריך לרכוש את המק"ט המדוייק שהוגדר ע"י…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by דובי770,

כמה אוכל לקבל על הכרטיס Zotac GTX580 1.5GB? הכרטיס ללא אחריות.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב עד 5500 שקל למשחקים עם מסך 19", מקלדת, עכבר,רמקולים למשחקים ולבית. תודה מראש רעי מצא

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by matan700,

אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24-27״, fullhd. אשמח לשמוע המלצות אחרות מה נכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

15. Started by maxl4me,

שלום לכולם רציתי לשאול מה דעתכם על ה מחשב הזה האם הוא כדאי לקניה מחירו 2590 שקל? ‎Fujitsu LifeBook A530-3‎ ‎Model‎ ‎A530-3‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® HD Graphics on board‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi‎ ‎ Wireless‎ ‎IEEE 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 MBit/s‎ ‎ Webcam‎ ‎Built-in Webcam, 1.3 Megapixel‎ ‎ Card Reader‎ ‎1 x 4in1 Card Reader (SD /SDHC / MS / MS Pro)‎ ‎ ExpressCard Slots‎ ‎ 1 X (34/54 mm)‎ ‎ So…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולםברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של עד 3500 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) אני אוהב לשחק במשחקי MMORPG אבל בחלק מהמשחקים אני משתמש במספר קליינטים ככה שאני מעוניין להריץ את המשחקים בקלות 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך לא כלול בתקציב, אני רוצה לקנות מסך…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אז כמו שכתוב בכותרת המחשב (החלקים) ייקנו בארה"ב (אם זה משנה איפה בדיוק אז בניו-יורק) אז אני מבקש אם אפשרי להתייחס למחירים כמו שם אם זה אפשרי גם אם לא זה לא נורא.. יותר חשוב לי המפרט עצמו... הדגמים שמות החלקים המדוייקים. יש לי שם משפחה שיגידו לי כמה זה יעלה לי מה שאני רוצה. מטרת המחשב בעיקרון להכול. לא מתכוון לערוך ווידאו אבל אחי עובד אם כמה תוכנות גרפיות כמו Photoshop, Solid Works, FreeHand זאת אומרת כרטיס מסך טוב וחזק שיריץ הכול.. אבל לא להגזים כמובן.. עוד נקודה זה מסך LCD בגדלים 17" 19" אינץ לראות מה ההבדל בין המחירים שם.. (אני מודע שעדיף CRT למשחקים) אבל אני רוצה לבדוק את האפשרויות... החלקים שצריך בעיקרון זה: (המחשב ייבנה פה בארץ..) מבקש לא לחרוג מהתקציב אם אפשרי אז א…

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. ולמען הסר הספק, הסוללה צריכה להיות בתוך הלאפטופ : יש לי Dell Inspiron N3010 לא מצאתי שום תוכנה באתר שלהם שתעשה את זה יש לי על מקש F3 ציור של בטריה, הייתי בטוח שזה זה אבל גם לא. איך אפשר לעשות את זה? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי! קודם אציין שאני שואלת את השאלות לאחר מחקר ארוך מאוד, ולאחר שאיני מסוגלת להגיע להחלטה. ראשית, שאלת השאלות - האם עכשיו זה זמן טוב? לקנות מחשב? במיוחד לאור חדירת ה USB 3.0 המתקרבת? הצורך שלי במחשב נייד חדש דחוף, אך ניתן לדחות אותו עד דצמבר-ינואר, אם הרכישה תבטיח לגיטימיות גם בעוד 4 שנים. צרכיי ע"פ סדר חשיבות: 1. סרטים וסדרות (אופטמאלי כמובן מחשב שיאפשר צפיה ב1080P) - ראשון בחשיבותו על פני המגבלות המצויינות מטה. 2. אינטרנט ואופיס. 3. מעט גיימינג. מגבלות: 1. רצון לניידות - לא יותר מ2.5 קילו (אותרו כמה בקילו וחצי אשר גירו לבצע את הרכישה מייד ) - ניתן לוותר על כונן אופטי. 2. עם זאת, אמור להחליף את הפנטיום 4 השולחני, אשר יימסר לצדקה ). משמע, תחנת עגינה תהיה יתרון,…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

אהלן חברה, אני בטוח שאתם בדר"כ לא מתעסקים בסכומים כאלו, אבל הנייד שלי בגד בי ונפטר אתמול בלילה. יש לי מחשב ישן בבית, אני מתכוון ישן..ממש ממש יישן (זה שאתם רואים ב"מפרט שלי" בצד ימין) ואני מעוניין להחיות אותו לצרכי עבודה. נתחיל במה שיש לי: מארז (אני בספק אם הספק כוח שלו יחזיק) 2 * הארד דיסקים 500 GB כל אחד. SATA צורב דיוידי מסך מקלדת וכל השטויות האלו. ועכשיו למה שאני צריך: מעבד לוח אם (אם תיהיה לי אפשרות לחיבור VGA וגם את הלבן ההוא זה מצויין,) זכרונות כמה שיותר, יותר טוב (ויש לי הרגשה ששכחתי משהו...) אני יודע שבתקציב הנ"ל לא ניתן לצפות למשהו מיודעמה. אבל בכל זאת, תקווה זה חשוב. מבחינת צרכים: שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון ב…

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by dor17,

המחשב מיועד בעיקר לעבודה עם גרפיקה. עריכת סרטים וכו' לכן חשוב מאוד כרטיס מסך טוב ומסך טוב. התקציב כולל הכל חוץ מחומרה אין שום OC יומטוב

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים עריכה גרפית,עבודה משרדית תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופןשימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4,ALL THE NEWS... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) לא צריך מארז מושתק אבל שלא יהיה רועש כי הוא מחשב לסלון. 6. ה…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by XnirX,

שלום רב, מדובר על מחשב לבן 10 אשר יהיה מחובר לטלויזיה 32" HD . עדיפויות : 1.שקט 2. ביצועים 3. עיצוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לטובת העדיפויות שצוינו בהתחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי עולם פתוח בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: . Fortnite , GTA 5 , Skyrim , minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by sagi fridman,

תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…

דיונים חדשים בפורומים