ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. כמו שאתם רואים זוהי הודעתי הראשונה כאן. טיילתי באתר ומצאתי המון מידע שעזר לי להגיע למפרט שלהלן. ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T8100 (2.1GHz 800MHz 3MBL2) Operating System12 Genuine Windows Vista Business Operating System Language Genuine Windows Vista Business - US English Recovery DVD Genuine Windows XP Professional Downgrade DVD US English System graphics Intel GMA X3100 GM965 Total memory 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) Keyboard Keyboard US English Pointing device UltraNav (TrackPoint and TouchPad) Hard drive4 160GB Hard Disk Drive, 5400rpm…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לצרכי פיתוח (רוב הפיתוח לא במחשב הזה, בעיקר תחזוקה). ללא משחקים וללא סרטים, זה לא מעניין אותי. אני טס לתאילנד למשך חודש וחצי בתחילת ינואר, הייתי שם כבר וזכרתי שהמחירים שם ממש נמוכים בכל נושא האלקטרוניקה אז הפעם חשבתי לנצל את זה ולקנות לפטופ. הדרישות: מעבד: i5/i7 זיכרון: 6 ג'יגה לפחות מסך: קטן, בסביבות ה12.5" מקלדת: חייבת להיות מקלדת נוחה (עם כפתורים צפופים כמו המקלדות של lenovo\ibm ולא מקלדות מקבוק למיניהן) - קריטי (כותב הרבה) אחריות: אלא אם כן המחיר ממש ברצפה, אני מעדיף כמובן אחריות בין לאומית (גם בתוספת מחיר). מערכת הפעלה: לא קריטי סוללה: לא קריטי משקל: לא קריטי עיצוב: לא קריטי, מעדיף משהו סולידי התקציב: בסביבות ה2,500 ש"ח (זה תקציב שמותאם…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה כדי-ג'יי, אני מעוניין במחשב lenovo thinkpad. אני מודע ל נהירה בתחום לכיוון הmac אבל כן מעוניין לבדוק גם את הצד השני. הבעיה שלי היא שאני לא סגור איזה סוג thinkpad מומלץ לעבודה כזאת (אני טיפה מבולבל מהדגמים; T,X וכו'...) המפרט שאני צריך לעבודה חלקה כדי-ג'יי הוא: דבר ראשון, מבחינת מסך 13.3 אינץ' עד 14. זה חשוב! • מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit • 4 ג'יגה זכרון מהיר מינימום! • מבחינת מעבד, אני צריך core i5 של אינטל מינימום! • מבחינת דיסק קשיח 320 ג'יגה יעשה את העבודה אבל אני כן מעדיף טיפה יותר כדי שכל המוסיקה תוכל להיות על המחשב בלי בעיה. • מבחינת usb זה חשוב שיהיו לי חיבורים מהירים כדי שלא תהיה בעיה עם החיבור של הקונטרולר של הדי-ג'יי. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג LG F1-224 DE אשמח לקבל עליו ביקורות וחוות דעת תודה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, היות ואני לא מבין במחשבים ניידים, אני פונה אליכם כדי לקבל מעט מידע. לחברה שלי יש את המחשב הנ"ל. הסוללה שלה כבת שנתיים וזמנה הולך ומתקצר. והנה לכם מס' קושיות בנושא: תחליפי או מקורי(יש באמת הבדל?) כמה תאים לבחור? ואיזו חנות תמליצו לקנות? מעדיף חנות לא מקוונת. אודה לעזרתכם ושבת שלום, חיים.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לכל מי שיודע ברצוני לחליף את הזכרון הקיים 512 ב2gb אך אני עושה את זה האם יש למישהו קובץ דוגמה תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם . ברשותי מחשב שולחני 2 Intel Pentium Dual Core .אני שוקל לקנות בארהב מחשב נייד " 13 MACBOOK PRO . האם אתם חושבים שתהיה לי בעיית העברת קבצים (בעיקר תמונות ) מהמק לשולחני ומהם ? הנייד מיועד לטיפול ומיון ראשוני של תמונות שאני מצלם . תודה מראש אדי
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,משחקים לא כבדים) מה דעתכם על הנייד הזה: (על החברה MSI,שירות,אחריות,אמינות,מחיר) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר קנה מחשב נייד MSI ללא תוכנות ובא אלי ע"מ להתקין את מערכת ההפעלה . הבעיה היא שהמסך נשאר שחור ולא עולה כדי שאני אכנס לביוס. חשבתי שיש בעיה עם המסך אז חיברתי מסך חיצוני - הוא מראה כאילו המחשב במצב שינה - מה אתם מציעים לעשות ע"מ להכנס לביוס או להתחיל בהתקנה (כאשר אני מכניס את דיסק ההתקנה ומאתחל הוא קורא את הדיסק אבל אני לא רואה שום תמונה). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר לפתור את הבעיה.סדר הארועים:לפני מספר חודשים התחילה בעיה מוזרה עם המחשב (המחשב מיודע למשחקים, בעיקר BF4), הדרייבר קורס ללא סיבה מוצדקת (הטמפרטורות בנורמה 80-90 מעלות במאמץ מלא) ונזרק לשולחן עבודה מלווה במסך כחול שקשור לדרייבר של נבידיה, התקנה מחדש של הדרייבר ושל הווינדוס לא עזר, על המחשב היה מותקן WIN 8 לא חוקי ומחשש שזה הבעיה חבר שלי קנה ווינדוס חדש 8.1, עדיין יש בעיה.לאחר בדיקה במשחקים נוספים הבעיה קוראת שוב (לא הבעיה של BF4) מלת בררה הוחלט להזמין כרטיס מסך חדש. התקן הווינדוס מחדש על מנת להמנע מבעיות וחובר הכרטיס, הכרטיס לא מזוהה, הדרייבר של נבידיה נותן שגיאה שלא אותרה שום חומרה מתאימה. הותקן הכרטיס הישן שכן מזוהה והתקן הדרייבר, לאחר מכן ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם: http://ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 ? ואני חושב לשדרג את המעבד, אני ארגיש הבדל ביןT2350 ל t5500? או שכדאי לשדרג למשהו יותר טוב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ניידMSI S420 14.1" CORE DUO 1.6GHz WINDOWS XP HOME רק 4,890 ש"ח אספקה מיידית. שנתיים אחריות בכל מעבדות אייבורי. שנה אחריות בינלאומית בכל רחבי העולם. פלטפורמה CHIPSET ATI RC410ME - NAPA מעבד INTEL CORE DUO T2050 1.6GHz זיכרון מטמון 2MB תוספת למעבד 1.8GHZ T2400 רק 245ש"ח מסך וכרטיס מסך "14.1 רחב WXGA 768*1280 כרטיס מסך ATI Radeon Xpress 200M זיכרון פנימי 512MB DDRII 533MHz ניתן להרחבה עד 2GB דיסק קשיח 5400 80GB ניתן לשדרג לכל דיסק אחר מערכת הפעלה תוכנת חלונות HOME WINDOWS XP בעברית או אנגלית ניתן לרכישה עם XP PRO או ללא מע' הפעלה. כונן אופטי צורב DUAL DVD מידות ומשקל 2.1 ק"ג גובה 3.2 ס"מ, רוחב 33.2 ס"מ, עומק 22.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי INTEL 802.11 B/G…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המחשב רק לפני שבועיים בהמלצת הפורום. כמעט ועדיין לא מותקנים עליו דברים רציניים, אבל כבר שבוע לאחר הרכישה באתי להדליק את המחשב, דבר שאמור לקחת יחסית כמה שנית בפועל היה חצי שעה בערך. הדלקתי אותו ואז הוא כתב לי שזה מתקין עידכונים מווינדוס ואז אני אמור לחכות שזה יטען את המחשב למאה אחוז, גם זה דבר שאמור להיות מהיר. בפועל כמו שכתבתי הוא נתקע ככה בסביבות חצי שעה, שגם באמצע הוא כזה כבה לבד והתחיל את עצמו מחדש. חשבתי שזה חד פעמי אך זה קרה שוב פעם. אבל פתאום זה התחיל להתקע גם כשאני פותח בדפדפן כמה חלונות, פתאום כל שניה המסך הופך להיות לבן או שחור, וזה מראה שהמחשב חושב (מראה את הסמל הזה) ואז העמוד חוזר, וגם שם אי אפשר לגלול או להשתמש בעכבר כי זה תקוע, וצריך לחכות עד שזה ישת…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן (לנובו מלפני חמש שנים בערך, אולי קצת יותר... לא זוכר את המפרט, אם עקרוני תכתבו ואעדכן מאוחר יותר). אני רוצה להשמיש אותו כשרת גיבויים עם FreeNAS. יש מספר נקודות שלא מספיק ברורות לי: 1. האם להשאיר את הסוללה במחשב? (המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל) 2. האם יש חשש שיחסרו לי דרייברים? 3. איפה יש חשש לצוואר בקבוק? המעבד? מהירות העברה ברשת (חוטית, אני מקווה)? מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק? 4. יש בעיות נוספות שלא חשבתי עליהם?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION ולאחר כמה זמן שהוא נכבה אחרי כמה דקות עכשיו הוא בכלל לא נדלק, גם כשהוא מחובר לחשמל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
השימוש שלי במחשב הוא - עבודה באינטרנט צפייה בסרטים, משחקים ושימוש בתוכנות כבדות (אני בנאדם שפותח המון חלונות ) המחשב ישמש כחצי תחליף למחשב נייח. חשוב לי: שידע להריץ XP. מסך בגדול 15 אינץ- עדיף wide. חזק עם ביצועים טובים. לא כבד מדי תודה!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט: מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T5750 (2 MB Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 160 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 3GBDDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, up to 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory, 16x PCI Express תקשורת Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps), international V.90 modem (V.92 ready) תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-