ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,484 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט ב4000 שקל אפשר גם טיפה לחרוג.... המחשב צריך לשמש לאינטרנט סרטים מוזיקה... הורדות... חשבתי על HP פביליון השאלה היא כמה הוא טוב... אבל אשמח אם תציעו הצעות משלכם...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי חברים מחפש המלצה על מחשב נייד לצורך גיימנג לימודים ולעבודה בין זה להריץ סימולוציות וירטאולית פוטושופו בנוסף להוסיף מערכת הפעלה נוספת מתלבט כבר תקופה מחשב שיחזיק לי לאורך זמן תודה לעונים תקציב עד 6000
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המחשב הנייד הבא יהיה לי טוב למשחקים? ACER FERRARI 4005WLMi TURION 64 Processor AMD Turion 64 Mobile Technology ML-40 (1MB L2 cache, 2.2GHz) or AMD Turion 64 Mobile Technology ML-37 (1MB L2 cache, 2.0GHz) -------------------------------------------------------------------------------- Chipset Radeon® Xpress 200M -------------------------------------------------------------------------------- Memory 1GB (512MB installed in each of two memory slots) or 512MB (256MB installed in each of two memory slots) DDR333 SDRAM User upgradeable up to 1GB (one 512MB memory card in each slot)* or 2GB (one 1GB memory card in each slot)* subject to availabili…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כבדים מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4400 - קנייה באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל - 14 אינץ' משקל - 1.5 קילו ומטה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.. איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 11…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בקרוב ואשמח לעזרתם - המבחר רב מדי מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 2500. גג 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. כן חשוב לי לגלוש בהרבה טאבים (סרטונים ביוטיוב בעיקר) במקביל ללא האטה, אז לדעתי צריך RAM גדול ומעבד סבבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, כאמור, מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש הדרישות שלי הם בעיקרון הרבה פוטושופ ואינטרנט אך מדי פעם יבוא לי גם לשחק (כאשר אין אינטרנט בסביבה) חשבתי לקנות את המחשב הזה: Gigabyte Q1585N-3350H4 Model Q1585N-3350H4 CPU Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR3 1333MHz, Dual Channel Support, Up to 8GB HD 500GB SATA 5400 RPM Display 15.6'' WXGA HD(1366x768) LED backlight GPU NVIDIA GeForce GT 335M (With 1 GB Dedicated) Optical Device 12.7mm Super Multi DVD RW Lan 10/100/1000Mbps Ethernet Base-T Audio 1.5 Watt Speakers*2, Internal Mic-in Wireless 802.11b/g/n Wireless Bluetooth…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי מבקש חוות דעת על המחשב ---81H7003QIV של לינובו אידיאל פד 15 . האם ניתן להתקין אאוטלוק ללא תוכנת אופיס,קראתי כי יש אאוטלוק בווינדוס 10,או שלא הבנתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
-
-
אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם סוללה חזקה וגם מחשב שהיה די עמיד (למכות ולאבק וכו..). מסך טוב ובהיר,ביצועים טובים דור 8 ועם SSD. כרטיס מסך רצוי עם 4 ג'יגה אם לא אפשר גם 2 ג'יגה אבל לא כרטיס מסך מובנה של אינטל. תקציב עד 4000 רצוי לחסוך אם אפשר. אבל שהיה מחשב טוב ולא סתם אחד שלא שווה לקנות. שימושים: קצת גיימיניג, ממש מעט עריכה, אופיס (למרות שאני יודע שזה לא משנה כבר במחירים האלה), נסיעות ושימושים ארוכים ורצופים. תודה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-