ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כרגע יש ברשותי מחשב נייד HP 250 G2 שהוא i3 עם כרטיס מסך Intel HD Graphics אני מעצב כגון אני צלם ואחרכ מעצב תמונות אני חושב על לקנות מחשב נייד כי אני הולך להיות ככל הנראה בשנת שירות השאלה לי מה הפרמטרים ששוה לי לבדוק לפני הקנייה ? אני צריך I5 או יותר נכון I7 שהיה בתוכו גם ssd וגם עוד הרדדיסק של 1tb לפחות לתמונות , ושהיה לי בתוכו כרטיס מסך טוב אבל גם שיעלה לא במחיר של 10 אלף שקל אלא במחיר שפוי של עד 3 אלף 4 בגג ! אשמח להמלצות .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד חדש. חשוב לי שיהי לו לפחות 40 גיגה ו512 זכרון, וחיבור לרשת אלחוטית. עוד יותר חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר זול ואמין. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
ראיתי מפרט למחשב נייד ב - KSP ולפי מה שהבנתי הוא מגיע בלי מערכת הפעלה (מפרט נמצא למטה) השאלה שלי היא מערכת הפעלה שאני מתקין על מחשב שולחני מתאימה גם למחשב נייד? מה ההבדלים בין מחשב שלוחני לנייד מבחינת מערכת הפעלה? תודה מחשבים ניידים Dell - Dell Studio 1535 V9300 Model Name V9300 CPU Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB Memory 4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bon…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
** נמחק. קניה ומכירה במדור הטריידזון בלבד.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לברר על מחשב ZenBook Flip עם מסך מסתובב ומסך מגע. חשוב לי מאוד המשקל וצבע זהב. המעבד שלו m3. נועד לשימושי אופיס וגלישה, לא יותר מזה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18931 איך המעבד? יהיה מהיר לשימוש שלי?
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
מסך 15.4 או 17 ושהמסך היה טוה ובהיר שיראו טוב כרטיס גרפי שהיה בו הרבה אופציות ושיכלולים שיחזיק מעמד להרבה שנים ושיעבוד הרבה זמן ( סוללה חזקה ) וחסכוני שיעבוד טוב עם WIN XP מולטמדיה אינטרנט אלחוטי WI FI אאפשר להמליץ על משהוא גם קצת יותר יקר עד 5000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי עבודה משרדית, משקל לא חשוב גם לא זמן סוללה, מחיר עדיף כמה שנמוך כמובן. מצאתי את זה: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=588 בו שאהבתי בו דבר אחד זה דול קור 2 של אינטל גיגה זכרון וכרטיס לא של אינטל (יש לי נסיון לא טוב איתם). חשבתי איפה אני יכול להוזיל את העלות (מבחינת דרישות) ויש לי כמה שאלות: 1) האם גיגה זכרון זה תנאי הכרחי או שאפשר להסתפק ב512? 2) איך הכרטיס הגרפי של אינטל? והאם זה המפתח להורדת העלות המחשב? 3) איך המעבדים של AMD TURION כפולי הליבה כי הניידים המבוססים עליהם די זולים יחסית לכפולי הליבה של אינטל? בחיפוש שעשיתי הרבה מציינים שהם איטיhם. האם הם האיטיות שלהם פוגעת בעבודה שוטפת (אופיס ,גלישה)?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך יחסית גדול ושיהיה מסוגל להריץ מספק תוכנות גרפיות במקביל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ודומיו - כבד/פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
היי חבר'ה מה הולך? אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הקודם שנראה לי מת לחלוטין אחרי תקופה גסיסה ארוכה (IBM מ2004). המחשב ישמש כתחנת הורדות וגלישה באינטרנט לקריאת מאמרים, פייסבוק וכדומה. אני צריך מחשב יחסית פשוט כי את המחשב הרציני (למוזיקה אלקטרונית, אני בכיוון של אפל, ואם לא אז משהו בסביבות ה8-9 אלף) אני אקנה עוד שנה לפני רימון. להלן התשובות לשאלות: 1. מטרות המחשב - כנאמר, פשוטות מאוד. שיריץ תוכנות הורדה כמו Jdownloader ו internet download manager 2. גודל המסך - לפי מה שקראתי 15 אינץ' זול יותר מ14 ו13 - אם אלו הם פני הדברים - 15. אם 13 ו14 יותר זול -אז עדיפות אליהם. 3. משקל רצוי - ממש לא משנה, הוא לא יעזוב את הבית. 4. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח לצרכים ביתיים בסיסיים, עם יציאת HDMI. תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הי, יורדת לאילת ורוצה לקנות מחשב נייד. השימוש מחשב למשחקים עבור בן ה12 שלי. סטייה אפשרית של 500 שח. אודה לסיוע
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים שלי הם לא דורשים הרבה , בעיקר תכנות וגלישה יומיומית, גיימינג קל מאוד , משחקים שכנראה כבר יהיו ישנים ולא יהיה אכפת לי להריץ אותם גם בLOW , סתם דוגמא Call of Duty(אם הוא דורש מפרט חזק מדי אז הכוונה הייתה לmodern warfare נניח) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, בעיקר כשאין לו למה להרעיש אז שלא ירעיש (גלישה באינטרנט)…
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
איזה מחשב כדאי לי לקנות עד לסכום של 7000 שקל ששימושו יהיה עבודה עם פוטושופ וגרפיקה האם כדאי לי לקנות את R61 של IBM עם כרטיס מסך של nvidia 128mb
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מסמכים וצפייה בסרטים. גודל הארד דיסק לא חשוב לי אבל מעוניין שיהיה 7200 RPM. עם ספסיפיקציות הבאות: מסך 15.6 אנטי-גלר - זאת מכיוון שאני יותר מחפש אותו לעבודה עם מסמכים, ולא בגלל שאני עומד לעבוד איתו בשמש. האם זה נכון שהאנטי גלר פחות מעייפים את העיניים? USB 3 (מנסה לחשוב קדימה) מקלדת מלאה. זמן סוללה טוב מעבד I5 ואף פחות. (לא יותר - זמן סוללה חשוב לי) אני מאוד רוצה אסוס אבל לא יודע להחליט בין הדגמים השונים ולא מוצא משהו שמתאים לי בדיוק. אם לא אסוס אז אני אלך על dell vostro 3550 בלי מקלדת מלאה - האם הוא אמין כמו אסוס? סכום השקעה של 4K הוא ריאלי מבחינתי אבל גמיש. אם אני לא אמצא משהו כזה - מבחינתי לרדת ממש בדגם ולקחת משהו כמו לנובו אנטי-גלר ב2K ב…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב יקנה בארה"ב המחשב נצרך בעיקר למשחקים וקצת פוטושופ עריכה : 19:14 28/7 להלן 2 מחשבים שמצאתי מה עדיף? http://www.planetnana.co.il/kaktoscoil/15.4or17.txt נא לא להתייחס למערכת ההפעלה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: מחשב לשימוש אישי כמו אינטרנט, שימוש רב בתוכנות כמו אופיס. * גודל המסך? 15 / 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? שתהיה מספקת לעבודה עם אופיס ואינטרנט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי, טאץ'פאד, מקלדת. * משקל רצוי? רצוי שיהיה מחשב, קל, אבל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחסית, כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 אבל אם יש הבדל קטן לטובת ה-1TB אז 1TB. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות רגילה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא מובנה במחשב, אז לא, אפשר פרוץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי , מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנטית , שימושים : גלישה באינטרנט , אופיס , זום . 14 אינץ' + IPS + מט. קל משקל. SSD 8GB מינימום. סוללה בינונית. ללא מערכת הפעלה. תקציב עד 3.5K.
-
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצבא השימושים יהיו אינטרנט, סרטים וקצת משחקים אני יודע שנייד זה לא ממש למשחקים אבל אני בכל זאת רוצה קצת לשחק משחקים לא כבדים מאד (MW2) התקציב שלי הוא 3000-4000 יש את הנטבוק 1201N של אסוס שאומרים שהוא לא רע אבל זה בכל זאת רק נטבוק ואני מעדיף נייד אמיתי אני לא מבין בניידים בכלל ואין לי מושג מה לקנות אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח זה די דחוף כי אני חוזר עוד כמה ימים לבסיס ואני רוצה להספיק לקנות
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד עם הנתונים הבאים. 13.3 מט. I5. 8GB. 500GB 128 SSD בתצורה של M-SATA. רציתי לרכוש מחשב דומה עם חריץ M.2 אך חנויות מחשבים כאן בארץ לא יודעות במה מדובר ולא מוכרות את החלק. לא מעוניין להתעסק עם הזמנות מחו"ל למינהן. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב בסביבות ה800$ לצרכים הנ"ל. המחשב נקנה בארה"ב, כך שאני לא יודע אם שווה יותר לקנות מחשב של אפל? בכל אופן, אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-