עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by springkatz,

שלום, בקרוב אנחנו קונים מחשב חדש, עד עכשיו היה לנו נייד מיושן והחלטנו ללכת לכיוון של נייח, התקציב הוא בין 2000 ל 2500, וצריך לכלול גם את הציוד ההיקפי של מקלדת עכבר מסך , (רמקולים לא צריך) לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה. השימושים הם די כלליים, אופיס, אינטרנט, מולטימדיה, קצת עריכה בפוטושופ, אני מתכנן לחבר אותו גם למסך מחשב (צריך להכנס גם בתקציב) וגם לטלויזיה LCD על מנת לצפות בסרטים, רובם באיכות DVD אבל חלק ב HD. חשבתי על מפרט מבוסס I3 2100, הוא יחסית זול וממה שקראתי הפתרון של ליבה גרפית הוא לא רע בכלל ויוכל לשמש גם למטרות של צפייה בתוכן FHD, הלכתי גם על לוח קצת יותר איכותי בשביל שתי יציאות HDMI ו USB 3. אני מניח שאם יש 2 יציאות HDMI לא תהיה בעייה לעבוד ב DUAL VIEW או כל ת…

2. Started by dkaro,

היי, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב ביתי חדש, ואני מעביר את הבקשה אליכם :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-3,000 ש"ח (כולל מסך). ניתן לחרוג במעט אבל לצורך מחשב ביתי רגיל לא חושב שיש צורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב משפחתי ביתי: בעיקר אינטרנט, סרטים מסמכים ועבודות. יש לקחת בחשבון שיש נער מתבגר בבית שישמח שהמחשב יוכל להריץ לו משחקים סבירים ברמה סבירה (אין צורך שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 1 לצורך העניין) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by roei86,

דגשים חשובים - שיוכל להריץ QBASE ושהמסך יהיה 22" מסך רחב, ואחרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by thejinji,

מבוסס אינטל עדיפות ל E8400/500 למטרות כלליות - סרטים אינטרנט משחקים קלים (לא משחק ספציפי לא משחקי רשת ורוב הסיכויים שגם לא משחקי יריות למיניהם) ללא אובר קלוקיניג כך שהדרישות העיקריות הם דיסק קשיח בעל תכולה סבירה ומעלה מספיק RAM בשביל 3 4 שנים (אני נוטה ל 4g אבל אולי 2 יספיקו) כרטיס מסך חביב ושאר ירקות תודה מראש ג'ינג'י

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by elilevyeng,

אבקש עזרה בקבלת מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, OFFICE, סופר מכרז וכד'. תודה

6. ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  7. התחלתי בפורום תמיכה טכנית עם בקשת עזרה בבחירת זכרונות ולאחר שיחה עם תמיכת מיקרוסופט שממנה הבנתי שללא החלפת לוח ומעבד המחשב שלי לא יהיה תואם חלונות 11, ביטלתי הזמנת הזכרונות ואני רוצה לבצע שדרוג לרכיבים הקיימים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לפי מה שיוצע לי פה. לא מכיר עלות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללא משחקים כלל. רק יישומי אופיס, אינטרנט ולכל היותר תכנה גרפית לניתוח טכני (תכנת FXG) שהיום עם זכרון 8 גיגה גם מחזיקה לא מעט חלונות פתוחים של גרפים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

8. Started by ageva10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, עריכה גרפית + תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך כונן SSD 256GB ומעלה במידה ומתאפשר בתקציב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - אין העדפה כלשהי שיהיה בממוצע. 7. האם יש צורך לכלול מערכת …

9. Started by zed181,

שלום אודה על הערות להלן הדרישות שלי מחשב משרדי תקציב – עד 2000 ₪ מטרות השימוש – משרדיות , word , גלישה באינטרנט ציוד היקפי – קיים שקט חשוב מאוד שלא יתחממם אין צורך במערכת הפעלה ( כעקרון יותקן xp pro ) חנות מאיזור תל אביב/ הוד השרון/כפר סבא/רעננה המחשב אמור לשמש גם לאיחסון מסמכי המשרד – כאשר משתמשים נגשים אליו ברשת למסמכים להלן הצעה שקבלתי ATRIX Raisin City Intel® Core™2 Duo E7500 CPU INTEL C2D E7500 2.93G/3M L775/1066 BOX 3GB DDR2 PC800 TRANSCEND/2+1 MB INTEL RAISIN CITY G41RQ L775/1333 mATX DVDRW SATA OPTIARC 24X OEM BLACK HDD SATA300 SEAGATE 250G/7200/8M 7200.12 CASE PC ATRIX 630 500W USB+AUDIO BLACK תודה על הערות

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. אני מתלבט בין אינטל לamd(למשרד) ,למרות שאני בעליו הגאה של axp ואף המלצתי לחברי את אותו מעבד. מחשב זה מיועד למשרד הומה אדם ומשתמשים וכך שרצוי שהיה פשוט מאוד יציב ואמין. וכמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ על חנות באיזור המרכז לאו דווקא חנות וירטואלית כאשר הדבר שאני מחפש בחנות שיהיה להם שירות טוב. נ.ב. אשמח אם תמליצו לי על מצלמה דיגטלית בטווח מחירים 1000 - 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אבא שלי זקוק למחשב חדש עקב תקלות חוזרות ונשנות במחשב הישן שלו. המחשב משמש לעבודה משרדית: גלישה באינטרנט, אימייל ואופיס. לעיתים רחוקות משחקים במחשב משחקים (SC, גג CS) אין צורך במסך. אין צורך בהארדיסק גדול. תודה הצעות בקשר למסך יתקבלו בברכה.. 17 אינץ' שטוח הכי זול שנימצא (מה המחיקר שלו?)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם, דבר ראשון, בקשר לתקציב - תקציב דינמי. אם נחליט לקנות מחשב ב-2500, אז מחשב ב-2500 זה יהיה. אבל, נכנסתי לוואלה שופס וראיתי את המחש הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 E7500, לוח אמ G31, שני גי'ג'ה בייט ראמ, כונן קשיח 320GB וכל השאר רגיל. וזה נראה לי סבבה מצד שני נכנסתי גם לסקיי PC וראיתי את המחשב הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm נראה עדיף קצת, לא? לוח אמ נדמה לי טוב יותר... עקיצר, אלו שני המחשבים שראיתי. נראה לי שזה יהיה מספיק טוב להורים שלי שהשימושים שלהם הם מייל, אינטרנט וזה הכל. אולי אחותי גם תשחק מדיי פעם איזה משחק מעאפן (סימס לדוגמא). איך SkyPC? אין בעיה לקנות מהם? שמעתי על הרבה בעיות עם פוקס וTMS שלא כדא…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. בתקציב עד 3500 ש"ח - למחשב עם 2 מסכים נדמה לי שזה סוג של אופטימיזציה, לא? אשמח לכל הערה!!!

14. מדובר על מחשב משרדי בשבילי (למשרד עו"ד), שצריך להריץ OUTLOOK, WORD, PPT, וכו'. רצוי שיריץ גם כל מיני משחקים לא חדשים, לשעות ההתרגעות... המתמחים שלנו הציעו: Core 2 Duo E7500 ASUS MOBO P5QPL-AM DDR II 800 2*2GB Patriot Signature 320GB Hitachi Deskstar 7200 16MB SATA II Gigabyte 4350 521MB Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin) Win 7 Pro. שנאתי את ויסטה, ואני לא אוהב את אופיס 2007, אבל אף אחד לא מוכן למכור עם XP... האם וינדוס 7 יתחבב עלי? האם המחשב הזה יריץ הכל בצורה קלילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by BomBas,

אהלן, אני מחפש מחשב שישמש ביומ-יום לגלישה ועבודה עם מסמכים ב 2000 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב ). אשמח להצעות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by XnirX,

שלום רב, מחפש מחשב לחמותי לשימוש משרדי ומשחקים לא עתירי גרפיקה - משחקי אינטרנט\גרפיקה דו מימדית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית\משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים. אני מנסה לעזור לידידה דלת תקציב שרוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס, סרטים) + מסך שאיתו תוכל לצפות בסרטים. אני יודע שהתקציב נמוך ולכן אני פונה ללב שלכם... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by shedon,

בניתי מפרט חדש בLOGICPC, אנא חוו דעתכם: 0 3541 Altec Lansing VS4121 3-Piece System (2.1) Speakers 510.00 ¤ 1 510 ¤ 1 7517 Antec P180 Aluminium P/S not include Case 980.00 ¤ 1 980 ¤ 2 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ 1 167 ¤ 3 8367 Asus EN7600GT/2DHT PCI-e 256Mb Video Card 1300.00 ¤ 1 1300 ¤ 4 7297 Asus P5LD2-VM Intel 945G + VGA + LAN 1000 DDR2 Motherboard 688.00 ¤ 1 688 ¤ 5 672 Computer Assembly + New Operating System Installat 250.00 ¤ 1 250 ¤ 6 7380 Corsair VS2GBKIT675D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1272.00 ¤ 1 1272 ¤ 7 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 8 8956 I…

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. ערב מצויין. חבר הולך ללמוד כלכלה בצפון וצריך מחשב לצרכים משרדיים (אופיס, אינטרנט) וסרטים. דרוש גם מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים) ורמקולים. יש לנו העדפה לאינטל - מפני ש-TMS יכולים גם לעשות להם O.C ולכן הביצועים יהיו טובים. כמובן שאת הציוד ההיקפי מעדיפים לקנות מאיפה שהכי זול. תודה רבה לכולם!

21. Started by neshro,

שלום רב, אני מחפש מחשב למשרד. בעיקר אופיס, הנהלת חשבונות וכדומה. ראיתי באתר של אייבורי את המחשב הבא עם מעבד מרובע ליבה ב-1800 ש"ח, בעיני (הלא מקצועיות) זה נראה מציאה, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3342&CatCode=1 תודה

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  22. Started by curdi1,

שלום לכם, אני מחפש לקנות מחשב לשימושים משרדיים (אופיס, אינטרנט, סרטים, מוזיקה). חשוב לי שיהיו לו יציאות HDMI ותמיכה ב-USB3 ו-SATA3 (אם אפשר במסגרת התקציב גם FireWire מה טוב, אבל לא קריטי). כמו כן חשוב שלספק הכח יהיו 3 שנים אחריות. מבחינת שקט - בינוני (שלא ירעיש כמו טרקטור אבל גם שקט מוחלט לא נדרש). חשבתי על המפרט הבא (שאלה לגביו - האם יהיו לו יציאות USB3 מקדימה). האם יש המלצות ? מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - BOX - זמין במלאי ₪553 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪365 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪100 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 34…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. באתר יש במדור מפרטים מומלצים את המפרט הבא עבור מחשב משרדי : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140 סה"כ 1810 ש"ח ממוצע. האם מישהו יכול להראות לי אתר שניתן לקנות את המערכת המוצעת ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by GOLD_BOMB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א ופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ה מחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone, starcraft 2 אין צורך ultra .. -מהי הרזולוציה הטבעית ( מקסימאלית ) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209W A -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.