ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?2800 לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא ידוע מסך 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיפעיל משחקים בשביל בחור שמשחק בעיקר משחקים כמו אמריקא ארמי ברשת ומשחקים בסגנון..אז שיהיה דגש על הכרטיס מסך... עד 3500 שקל בלי מסך בלי מקלדת וכל שאר התוספות למינהן אשמח לקבל המלצה בעניין תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רצוי שיחזיק הרב זמן (הקיים בן 6) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני ומעלה - שירוץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב משחקים, התקציב שלי קצת מוגבל (עד 3k לא כולל מסך) ובגלל זה אני יודע שאני לא באמת יכול להשיג את החומרה הכי חדשה או הכי טובה... עשיתי קצת מחקר והגעתי למפרט הבא: 1. מעבד: i3-2120 2. לוח אם: Gigabyte H77-D3H (הסיבה היחיד שאני קונה לוח קצת יקר יותר זה כי יש לו אופציה של חיבור רמקולים 5.1) 3. כרטיס גרפי: Sapphire AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5 4. כונן קשיח: Hitachi 500GB (7200 RPM) 5. זכרון: Kingston 4GB 1333 MHz 6. מארז + ספק: Antec Sonata III (+ספק של 500W) כל המפרט הזה יעלה לי בערך 2700 שקל (בדקתי מחירים רק בKSP בשביל לקבל איזה benchmark בסיסי) אני אשמח לקבל קצת הערות או המלצות נוספות... המגבלות שלי הם שהמחשב כנראה יהיה בסלון ובגלל זה בחרת…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 (500X12) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל צריך להצדיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . חשוב single core performance אז כנראה intel בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield 3- הורג את הכרטיס מסך - dwarf fortress - הורג את המעבד - אני אוהב הרבה סוגים של משחקים אבל לא חובב גדול של FPS יש משחקים עם זמני טעינה כמו X3TC אז SSD רצוי -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח במזומן והייעוד של המחשב הוא בעיקר משחקים. המחשב נקנה מחנות KSP המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB מחיר:835 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl לוח אם: GIGABYTE - EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E מחיר:680 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2921 זיכרון פנימי: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחיר: 380 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition כרטיס מסך: Sapphire - HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר: 1200 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpi…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אשמח למפרט מחשב למשחקים לילד עד 7,000₪. משחק fortnite, fall guys,mine craft. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי ביקש ממני מפרט בתקציב של 8500 ש"ח למשחקי FPS כבדים ולאוברקלוק כבד שימו לב שמהזיכרון ומהכרטיס מסך שמתי 2 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS P5N32-E SLI ¤1084 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31031 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤382 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS X2 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤441 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK X2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1S מארז ללא …
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם זה ועוד Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCie ב300 דולר טוב? http://img528.imageshack.us/my.php?image=untitledxj8.png
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מפרט למחשב על 2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. במחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV ו - UNREAL 3. המסך אליו ישודך המחשב הוא מסך הסלון התומך עד FULLHD (לא חייב לשחק ב - FULLHD). המארז שיש ברשותי הוא ANTEC 900 חדש בקרטון. כמו כן ישנו ספק של chiftec במבצע של 15% ב - KSP 750W. לא חייב מעבד דור אחרון. אבל כן חשוב לי שיריץ כמו שצריך משחקים. כיוון שמדובר במחשב משחקים וגם ככה יש לי 4TB (אולי יותר) של כוננים קשיחים המכילים את הסרטים וכו', אפשר להסתפק בכונן קטן (הייתי הולך על SSD ללא היו יקרים). לסיכום: מחשב למשחקים הנ"ל אם אפשרות לשדרוג עתידי של SLI / CF. כמו כן יתוווסף בעתיד כונן SSD. מארז יש. חיבור HDMI לטלוויזיה בסלון (42" FULLHD). אודיו אופטי לרסיבר. ציוד…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מערכת מחשב חדשה למשחקים קלים ברזולוציות נמוכות (נכון לעכשיו עד 1280*1024), ללא ציוד היקפי נוסף. מטרת המערכת היא מוכנות לעתיד, כרגע אני חייל, וכל עוד אני ממשיך עם 11 3 חסרי פואנטות אין טעם לקנות מערכת חזקה. עם זאת המחשב הנוכחי גרוטאה לא קטנה (אפילו HD לא מצליח להריץ) ולכן ברצוני לקנות מערכת חדשה. כאשר אסיים את שירותי (עד שנה וחצי) ארצה לשדרג את המחשב שאקנה. נוסף על כך ברצוני שרכיכבים שניתן יהיה לעשות בהם שימוש נוסף במחשב חדש לחלוטין יהיו איכותיים. לדוגמא מארז וספק, HDD, צורב DVD וכו'. ולכן אין טעם בהשקעה בכ"מ מטורף ומעבד מפצלתי. המחשב יתחבר גם לטלויזיה ולכן רצוי שתיהיה בו כניסת HDMI, וחובה שיהיה בו VGA או DVI (המסך לא תומך). יבוצע OC על מחשב זה. לצערי ה…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד לOC צריך לכלול צורב ומעבד אינטל וזה הסכום המקסימלי שיש בשביל להשקיע בו... זאת ההצעה שהרכבתי עם חבר מה דעתכם עליו? להזמין אותו או שיש מקום לשיפורים ואם כן אז איפה...? מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DV…
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלומות לכל חברי הפורום אני מעיין כבר כמה ימים במפרטים כדי למצוא את המחשב החדש המושלם בינתיים הגעתי למסקנות הבאות : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 825 1 מארזים Thermaltake Eureka Silver VC8000SWA ¤ 858 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 2 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?שום דבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן ד…
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כמה שאלות כלליות: 1. האם כל מארז מתאים לכל לוח אם? 2. כיצד אני יכול למצוא מידע על תכונות לוחות האם? (לא להכנס יותר מדי לעומק. רק לדעת דברים כמו - כמה כניסות PCI יש, איזה מעבדים ואילו זכרונות יכולים להתחבר לכרטיס וכו') וכמה שאלות ספציפיות ביחס לשני המפרטים במחיר 3500 עבור משחקים: 1. האם המעבד של amd חזק יותר מהמעבד המקביל הכתוב שם של אינטל? איזה מבין המעבדים הייתם ממליצים לקנות? (אולי כדי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מעבד חזק משניהם?) 2. הקישור לעמוד של המארז הראשון (Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan) שבור. האם אפשר להשתמש במארז השני במקומו עבור המפרט הראשון? מה ההבדל בין המארזים? הערות: אם לוח האם יתמוך ב-SATA, אין לי גם צ…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים, באזור מחיר של שלושת אלפים שקל, בלי מסך או ציוד הקפי כלשהו, כנראה ללא OC ובלי שום דגש על שקט מיוחד, למרות שאני לא רוצה טרקטור בחדר, אני די חדש בתחום ועדיין לא כל כך מתמצא איזה מארז כדאי וכל זה זה המפרט שאני מצאתי, שלפי מה שבדקתי המחיר של החלקים יוצא באזור ה3K ללא הרכבה אשמח לשמוע עצות בנושא, כי אני מתלבט הרבה זמן ועדיין לא בטוח שם החלק פרטים טכניים\הערות דגם חברה מארז Thermaltake Strike MX VI6001BNS Side fan מעבד Intel Q8200 2.33GHz לוח אם Asus P5Q-EM G45 Express Chip כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 1GB ספק …
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן, בעבר הייתי מסתובב באתרים השונים ומרכיב מחשב בעצמי, אבל לאחר מבט קצר הבנתי שאני ממש לא בעניינים... אני מעוניין במחשב לצרכי משחקים ועבודה, בתקציב של עד 15,000 שקלים (ניתן להמתח קצת, במקרה הצורך). חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים "המובילים" בשוק כיום בצורה חלקה, כיוון שאני לא מעוניין להחליף אותו בשנה הקרובה. כמו כן אני מעוניין להמנע מבעיות שבד"כ קשורות במוצרים שבדיוק יצאו לשוק (גרסה ראשונה), overclocking וכיוצ"ב. חשוב לי שהחלקים יהיו זמינים בארץ ותהיה עליהם אחריות, ושהמחשב יהיה שקט (קירור מים? אם זאת אפשרות, אני מוכן להשקיע קצת אקסטרה בשביל מחשב שקט). לא אתנגד גם ללוח אם שמכיל תמיכה ב-RAID1. רשימת בקשות שאפתנית משהו, אני יודע - לכן אשמח אפילו להכוונה בכיוון כללי. …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שאני +- סגור לגביו: GTX 1650 SUPER Ryzen 3600 מה שאני לא סגור לגביו: לוח אם - רוצה משהו שיתמוך ב 64GB זיכרון ודורות עתידיים של מעבדי AMD. וגם שיסתדר עם ה- 3600 בלי צורך בעדכוני ביוס. זיכרון - אין לי העדפות מיוחדות, כרגע רוצה לשים 16 או 32GB חלקים שיש כרגע: עכבר, מקלדת, דונגל WIFI, מסך 4K מארז ATX, ספק 550W SSD 970 EVO M2 חדש כל מיני SSD ישנים יותר לא הולך (כנראה) לבצע אוברקלוקינג, מיועד לגיימינג סביר ובינוני ל-3 שנים הקרובות. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים, עם דגש על משחקי VR. למחשב יהיה מחובר אקולוס ריפט ורצוי שירוץ כמה שיותר חלק ובהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלות תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר משחקי VR באוקולוס ריפט. ההגדרות הגרפיות צריכות להיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב השקט. 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום פורום יקר, אני זקוק למפרט מחשב למחשב אשר יעודו בעיקר גיימינג בתקציב של 3400-3500 ש"ח [ולא שקל יותר] אני לא צריך ציוד היקפי. ואם זה מועיל אז יש לי מסך 22' [רזולוציה 1680x1050]. אני צריך מחשב טוב עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. תודה רבה לכל אחד שיוכל לעזור לי להרכיב את המחשב הבא שלי.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק (בדחיפות) למחשב למטרות הורדות, צפייה בסרטים, גלישה ובבוא היום גם לשחק בו את GTA4 לכשיצא ל-PC (אני מודע לכך שדרישות המערכת שלו עוד לא פורסמו באופן רשמי, אבל המחשב הישן שלי מת בפתאומיות ואני לא יכול לחכות עם זה...). אין לי כל צורך בציוד היקפי או תוכנות אלא למחשב עצמו בלבד. התקציב שלי הוא כאמור בין 2000 ללא יותר מ-2500 ש"ח (נמוך, אני יודע, זה מה יש...). בנוסף, אשמח לחוות דעת על KSP. הם אמינים? הם באמת הכי זולים כמו שהם מתיימרים להיות? (נכוותי בקניית המחשב הקודם שלי [ז"ל] ואין בכוונתי ליפול שוב) תודה מראש לכל מי שיעזור לי בכך! ;D
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חושב בכיוון של phenom II x3 720 החדש. קראתי מבחני ביצועים טובים מאוד שלו. מצד אחד מאוד חושב שהליבה השלישית כדאית. מצד שני סופסוף יש אותו בביצועים סבירים ובמחיר סביר. אז מכונה עם: מעבד הזה מחיר (800) 4GB RAM מחיר (300) HD לא צריך לכלול הרבה, יש לי ברשת הביתית מספיק מקום. מחיר (250) מעבד גראפי אני נוטה לכיוון של ה4770 החדש. מחיר (600) מארז אני רוצה ANTEC300 או CM590 או משהו דומה. מחיר (350) ספק כוח 80PLUS אם אפשר מודולארי לא צריך יותר מ 500WATT מחיר (350) DVDRW רגיל/שקט(?) מחיר (120) גוף קרור אויר "מקצועי" למעבד מחיר (200) סימן השאלה הגדול הוא לוח האם. במפרטים המומלצים ראיתי רק לוחות 780G נדמה לי שהיו microATX שכללו מעבד גראפי. נראה לי שאני רוצה תמיכה בPCIEXPRESS2X16 גרסא 2…
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
גיסי החליט שהגיע הזמן לקנות מחשב (אחרי שהוא השתפן בפעם שעברה). הוא מוכן להוציא עד 6,000 ש"ח, אפשר למתוח עד 6,500 אם אין ברירה, עבור מחשב למשחקים. הדרישות שלו הן: מסך LCD 17" שישמש בעיקר למשחקים. 1GB RAM. דיסק 250GB. הוא גם רוצה כרטיס 7600GT, אמרתי לו שהוא יקבל את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לדחוף לתקציב שלו, לא בהכרח דווקא האחד הזה. מבחינת מעבד אין העדפה - פנטיום D, קונרו, אתלון 64, הכל הולך. מה אתם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריכה לבנות עבור קרובת משפחה מחשב משפחתי, המחשב משמש אותן לגלישה באינטרנט, קצת אופיס, קצת סרטים ולשמוע שירים. הגברת נתמכת סעד ולכן אין לה תקציב ברור - כך שהמחשב הזול ביותר שאצליח לארגן לה זה בעצם התקציב. דרישות נוספות: מעבדת השירות של החנות שממנה מרכיבים את המחשב חייבת להיות באיזור ר"ג-ת"א-גבעתיים (אל תתנו לי מעבדות בנתניה או חיפה, היא מוגבלת ולא יכולה להגיע רחוק), חובה מעבדה א-מ-י-נ-ה כי נוטים לנצל אותה כשהיא מגיעה עם מחשב לתיקון, ובגלל זה אני עכשיו אחראית על כל הסיפור הזה. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך, אין צורך ב-DVDROM תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-