עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוצא לי לרכוש מחשב HP dv8000 נייד דרך דילר סיטונאי מעבד פנטיום 4 2.8 , זיכרון 1GB RAM ' מסך 17" , דיסק 7200 80GB מהירות FSB של 1.6 (נשמע הגיוני 1.6?) , המחשב מיועד לעיהוד תמונה, עריכת וידאו ויישומים כבדים אחרים האם העובדה שהוא 2.8 משמעותית? המחיר המבוקש הוא 10,000 ש"ח האם זה דיל טוב או ממוצע יחסית לשוק? אשמח לתגובות עמרי

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by erez213,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashkelon&uin=13068 כבר פתחתי בעבר דיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509520.0 חיכיתי כמה זמן שיצא פיתרון לבעיה של הוסטרו והלנובו, אבל לא ראיתי שיצא משהו, ואז נתקלתי במחשב הזה בksp (לא מופיע בזאפ), והוא דיי זהה לוטסרו וללנובו רק עם כרטיס של nvidia ובלי הבעיה עם הכרטיס. אז איך המחשב הזה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  3. התקציב שלי הוא 4000 שח למחשב כולל הכל ומסך 19 או 22 מעוניין שתמליצו מה עדיף מבחינת לוח-מעבד-כרטיס כל שאר החלקים פחות חשוב אופציה 1: מעבדי +‏AMD Phenom Quad-Core 9950 Socket AM2 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX כרטיסי מסך ASUS 9500GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E אופציה 2: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5400+ 2.8Ghz Dual Core Energy לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte איזה חלופה יותר חזקה למשחקים? האם יש חלופה מועדפת כאשר רוצה לראות סרטים ב HD? האם יש חלופה מועדפת כאשר המסך הוא יותר מ 19"? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by hosham,

מנהלים,אם זה לא קשור אז סליחה ותעבירו בבקשה. ברצוני לשדרג זיכרון ללפטופ שיש לו סטיק אחד של 256MB PC100 (העובד ב-100MHZ כמובן). כנראה אין סטיקים כאלה בדיוק בארץ (לא מצאתי...) וברצוני לדעת האם סטיק של 133 או 266 או 333 MHZ יעשו פשוט DOWNCLOCK ויעבדו בתדר 100 כמו במחשב רגיל או שגם יש הבדל מבחינה פיזית במבנה הזיכרון. לא יודע את הדגם של המחשב אבל הוא SONY VAIO עם P3 700MHZ בפנים...חלש אני יודע אבל זה מה יש... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הבא??? amd 3500 64 venice לא רוצה כפול ליבה, הבנתי שהיום הם לא הכי משתלמים - רק הדור הבא צפוי להיות משמעותי gigabyte k8n-sli אני רוצה תמיכה עתידית בSLI הבדל המחיר זעום ללוח בלי SLI 512X2 twinmos 400 ddr saphire X550 256mb אני לא משחק בתלת מימד כמעט אלא בCIV וFIFA MANAGER hitachi 80gb sata2 lg dvdrw black hec CI-69U6 black logitech keyboard +optical mouse כולל הרכבה 3800 שקל עם מסך viewsonic vx924 6300 שקל המפרט מקי.אס.פי - לא ממחירון החלקים אלא הייתי בחנות והם נתנו לי מחיר על בסיס של החבילה עם המעבד 3500

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by Wingedbull,

עיקרי השימוש הם: אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים לא כבדים אבל שיעבדו במידת הצורך אם צריך, וגם ללימודים בעתיד אם אני אצטרך. לגבי גודל המסך אני עדיין מתלבט. 15.6 נשמע לי גדול מידי, חשבתי על מסכי 14\14.1 זיכרון: 4GB יספיקו אני מאמין, אבל אם יש יותר אז בונוס. מעבד I5 ולא פחות אני מניח. קשיח: 500GB יספיקו לדעתי. עוד משהו שככה אני לוקח אותו כבונוס, ויכול להיות ממש טוב, זה מקלדת מוארת. לא יודע כמה יתאפשר למצוא מחשב עם אופצייה כזו, אבל הבנתי שיש. מצאתי בינתיים את זה, ורציתי לדעת אם זה עונה על הדרישות שלי: מחשב של Dell Latitude E5420 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e5420-2410m.htm או http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-v…

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by itaysass,

מעבד: Inter Core I7 4820K 3.7 מאוור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU לוח אמ: asus p9x79 s2011 core i7 זיכרון: Kingston Hyper x Beast 2x8 GB כרטיס מסך: EVGA-GTX770 SUPER CLOCKED ACX COOLER 2GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata II אס אס די: samsung 840 evp series 120GB SATA III צורב: samsung sh 224DB כרטיס קול: on Borad 7.1 ציוד רשת: on Board 10/100/1000 ספק כוח: seasonic G750 750W GOLD G-SERES מארז: Corasair Obsidian 55D mid-Tower המחשב ישמש להרבה מטרות ביניהם עריכת וידיאו, תכנות, גימיינג וצריך להחזיק מעמד 5 שנים.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות 3K שמיועד בעיקר להרצת הדמיות בmatlab, לכתיבת מאמרים (Latex), גלישה באינטרנט וקצת משחקים (לא צריך את המילה האחרונה רק שירוצו משחקים מזדמנים). יש לי (ועל כן לא צריך):צורב DVD, מערכת הפעלה, מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת. אם אפשר (לא חובה אם לא נכנס לתקציב) שיהיה שקט לא מתוכנן OC תודה מראש לכל המגיבים והעונים

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  11. 1. תקציב: 7000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט אם אפשר לקבל שיפור משמעותי 2. שימושי המחשב: גיימינג (Helldivers2 לא זז על הdesktop הישן שלי) 3. אין צורך בציוד היקפי. אשתמש בעיקר במסך 27" שיש לי היום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. מצד שני, לא רוצה רעש של מטוס סילון 6. לא צריך תאורה מיוחדת. רוב זמן יהיה סגור על השולחן. לא צריך להיות קל במיוחד. יהיה נייד בעיקר בבית 7. צריך Windows. לא צריך Office תודה

12. שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה

13. שלום חברים אשמח למפרט מתאים.. ללא מסך ללא ציוד היקפי - שימושים: משחקים כבדים וצפיה בסרטים.. OC אין צורך.. שקט - לא חשוב.. בקשה נוספת - שעומק המארז יהיה מעל 50 ס"מ, מאחר וכרטיסי המסך החזקים תופסים חצי מגודל המארז.. תקציב - עד 5000 שח אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  14. שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי מחשב משחקים בסיסי, ללא OC, כאשר המסך יקנה בנפרד ('22), במחיר של 2500 שקלים, ללא חריגה. לא אבצע שום OC למחשב. המשחקים הם משחקי פעולה בגוף ראשון, כמובן שבתקציב כזה לא מחייב על ההגדרות הגבוהות ביותר, העדפה לקנות את המחשב באזור המרכז. תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Turbine,

שלום... אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך PCI EXPRESS ורציתי לדעת איזה הכי משתלם בתמורה למחיר?? התקציב שלי הוא , עד 500 שקל... מה הכי טוב בטווח מהחירים הזה?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום. אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקר; לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אם יש אפשרות, גם ב-HD אם זה נכנס לתקציב) ומשחקים, לא הכי חדשים נניח שנת שיפעיל משחקים עד לפני שנה-שנתיים. תקציב: 2000 ש"ח אם אפשרות לחריגה של עד 500 ש"ח נוספים. אין צורך בציוד היקפי, יש הכל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. באותו סכום. המחשב משמש לעבודה רק - שום משחקים ושום תוכונת מסובכות מידי. מה הייתם משנים/ מחליפים בו? מפרט: לוח אם: GIGABYTE GA-8VM800PMD מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דיסק קשיחן: MAXTOR/W.D/HITACHI זכרון נפח: 1 G סוג זכרון:DDR2 ,מהירות:533 MHz.. אלו הדברים העיקריים שחשובים לי - מה דעתכם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, סרטים, שירים ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? gta iv, crysis וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  19. הרכבתי את המפרט הזה: מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LM-S2 ₪325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950760 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪524 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S477512D5H מארז כולל ספק CoolerMaster CMP-350 500W ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-350-500 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונ…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by asi_s1,

שלום לכולם רציתי להתיעץ איזה ספק יספיק לי למפרט הבא : שימושים : משחקים כבדים ,תוכנות כבדות ועבודה כללית . תתמקדו בבקשה בשאלות שלי אני לא רוצה לשנות משהו אחר במפרט מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪691 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1226 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1247 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪320 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (204…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by idiz,

שלום רב , יש ברשותי מחשב נייד מסוג HP בן 4 חודשים. הוא עבר תאונה קטנה. הנזקים הם רק פלסטיקה- כיסוי ציר שמאלי שבור,ציר שמאלי שבור,מעטפת מסך שבורה.(פלסטיק מסביב לקדמת המסך) כל הממצאים האלה לאחר שהיה במעבדה של HP . המחיר הוא כבד רציתי לדעת אם נתין למצוא באתרים מסוימים בארץ או בחו"ל לקניית חלקים כאלו על מנת שאוכל לקנות ולהביא לטכנאי פה בארץ. אני אשמח לכל עזרה אז בבקשה תנו לי הצעות תודה רבה , עידן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Snufkin,

שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by capeman,

אהלן, אני מחפש מפרט בבקשה למחשב עד 6000 ש"ח, אולי טיפה פחות אם אפשר, ללא מסך, וללא ציוד הקפי. אני מתכוון לשחק משחקים, דברים בסגנון של Oblivion, NWN 2, Hellgate London (כשיצא..), אבל אני לא ממש הארד קור גיימר... עיקר הדרישות שלי הם הרצה חלקה לגמרי של תוכנות במקביל, לדוגמא סביבת פיתוח, שיתוף קבצים, דפדפנים, מוסיקה וכו' אני לגמרי בעד OC כדי לקבל תמורה מלאה לתקציב, אבל כל עוד זה לא בא על חשבון יציבות של המחשב, אני ממש מקווה לא להיות צריך להחליף רכיבים ולהתעסק עם ספקים וכאלה... אני נוטה לקראת אינטל, ומעדיף מארז סולידי... אשמח גם אם תוכלו לתת לי המלצה לחנות, בתקווה באזור המרכז, לא אכפת לי לשלם טיפה יותר על אמינות... סליחה על בלבול המוח, תודה מראש על כל עזרה תוספת מאו…

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  24. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה יש לי נקודה מוזרה על מסך מחשב אך אני פותר את בעיה??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.