עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט הזה בניתי בksp i7 3770k zalman sz cc92hs asus p8z77-v deluxe gskil 4*4gb ddr3 1600mhz ripjzws z edition quad channel cl 9-9-9-24 gtx 680 gigabyte שלושה מאוררים ssd 512gb samsung blu ray כונן antec high current gamer 900w active thermaltake armor revo full tower black one. מסך: ips236v של lg

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש (כאמור LENOVO Y700) המחשב הגיע עם SSD 256GB. וכבר הספיק להתמלא כמעט לחלוטין. רציתי לקנות SSD נוסף ולחבר למחשב. איך אני יכול לברר איזה חיבור פנוי יש לי בלי לפרק את כל המחשב? (M2 / MSATA / SATA3)

3. שלום לכולם, לאחר שעות של חיפושים הגעתי למפרט הבא: מעבד - C2D E6600. זכרון -2x1G Corsair DDR2 800MHz CL4 לוח אם - GA965PS3 Gigabyte כונן קשיח - WD3200AAKS ספק - Seasonic S12 380W מאוורר למעבד - Zalman CNPS-7500-AlCu. הבהרות: 1. המחשב מיועד לשימושים ביתיים בעיקר (אינטרנט, הורדות, צריבות וכו') אבל.... אני מתכוון לשחק Star Craft 2 לכשיצא. 2. מפאת נסיוני המר עם המחשב הקודם, חשוב לי שיהיה שקט (הטרקטור הקודם הטריף אותי). 3. אני מתכוון להשתמש במארז הקודם. שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם? הוא נראה לי זול וסביר. 2. האם המאוורר מתאים ללוח אם הזה? 3. מה המלצתכם לגבי כרטיס מסך? האם 7600GT יספק ? (אני לא גיימר כבד אבל רוצה ביצועים סבירים) - התקציב לכרטיס מסך - 500 ש"ח (פלוס מינוס). 4.…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. אני סטודנט להנדסת אלק' בשנה השלישית ואני מתלבט האם לקנות את המחשב הבא : http://www.chip.co.il/product.asp?productid=618 דבר שמאוד מציק לי הוא העניין שלא קיימת יציאת VGA במחשב , כי שימוש די עיקרי של המחשב יהיה חיבור למסך הטלויזיה (אני לא מסתדר עם ה- s-video , אף פעם לא הצלחתי לראות טוב בנייד אחר שיש לי) בחנות הבטיחו לי שכן יש יציאת VGA למחשב , האם מישהו יכול לבדוק את העניין זהז??? ו...האם למישהו יש ביקורות על המחשב , אני מאוווד אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by DontPanic,

פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. שלום לכולם, מה לעשות והתגייסתי לגולני, כל הזמן בבסיס.. אני רוצה לקנות מחשב נייד להעביר את הזמן שיהיה לאינטרנט בעיקר ושיוכל להריץ משחקים כמו GTA: San Andreas ודומיו.. טווח מחירים רצוי : 2500-3000 גג: 3500 אם אין ברירה :4000 אני לא יודע אם יש חיה כזו או אין.. בכל מקרה, תתנו בבקשה הצעות של לפטופים בדרגות המחיר האלה גם אם יש לכם שתי הצעות אחת של לפטופ ב2700 והשני ב3800 .. תתנו את שתיהן ובסוף נחליט.. תודה :=)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by זרזורי,

אני צריך מפרט למשחקים ב6000 שקל כולל מסך (ללא מקלדת עכבר ורמקולים). אני מעוניין במסך 19 או 20 אינצ' עד 1300 1400 שקל לא יותר מדי. הייתי רוצה לקבל הסבר קצר מה עדיף לי AMD או INTEL הבחור בחנות הציע לי אינטל הנה המפרט: מעבד QUADCORE Q9300 לוח אם GIGABYTE P35-DS3P זיכרון CORSAIR 4GB כרטיס מסך GIGABYTE GE-FORCE 8800GT 512MB מסך SAMSUNG 19" 2MS דיסק קשיח W.D 250GB 16MB S.ATA מארז THERMALTAKE SOPRANO SILVER ספק כוח THERMALTAKE 550W את המפרט הנ"ל הוא הציע לי לקנות ב6000 שקל.

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  8. מה אתם אומרים? יש משהו לשפר? להחליף? [המחשב נבנה בפנדה וכניראה יקנה משם]

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by liranbn22,

בניתי את המפרט הזה ממש עד ליסודות הפכתי כל אתר אפשרי בשביל להשיג את המוצר הזול ביותר לתמורה הטובה ביותר וזה מה שייצא לי עד 8000 ש"ח. עכשיו אם מישהו יכול לשפר/להציע/לשנות אני יודה לכם מאוד. מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=697 לוח אם: Gigabyte GA-X58A-UD3R http://www.pcmark.co.il/product/heb/1579/ זיכרונות: G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 6Gb (3x2048Mb) DDR3 1333Mhz CL9 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1944 זיכרון קשיח: Samsung EcoGreen 1.5TB=1500GB Sata HD154UI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1328 כרטיס מסך: Palit GeForce GTX460 Sonic Platinum(X2 SLI) http://www.pcmark.co.il/product/heb/2827/ קירור למעבד: S…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by yair456,

הלכתי היום לאייבורי והרכיבו לי מפרט למחשב שעלה בסביבות ה5 אלף. אני בא אליכם כדי לשמוע עצות איך המפרט והאם הוא שווה, מה יש לשפר / להוריד / להחליף במפרט והאם הוא טוב וכמה זמן הוא יחזיק לי בערך. המפרט מיועד למשחקים. מעבד Q9550 כרטיס מסך GEFORE 9800 1GB שעולה 700 שקל. דיסק 500 ג'יגה צורב DVD LG זיכרון 1066 X 4 ג'יגה DDR2 ויסטה BIT 64 - הוא שם לי ויסטה בגלל שXP לא יתאים, משהו שקשור לזיכרון. מאוור למעבד. ספק W550 לוח אם DELUXE P5Q, כרטיס קול + כרטיס רשת מארז איזיקול EZCOOL מחיר : 5145. האם גנבו אותי במחיר? כמה המפרט הזה שווה באמת? האם יש מקום לשיפור או להחליף חלק מסויים?ותגידו איך הכרטיס מסך ג'יפורס 9800, הוא טוב? ואיך הלוח אם? בקשר למעבד, הוא אמר לי שעדיף לי 4 ליבות.. כי ה8 לי…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב נייד לצורך לימודי ארכיטקטורה ממה שהבנתי הוא צריך להיות בעל יכולות עיבוד חזקות ויכולות גרפיות שיעמדו בהדמיות תלת מימד וכו׳ כרגע מתמקדת במק, אודה על במלצה בנוגע לדגמים, כמו גם לבחירה בין pro לair (מה ההבדלים מעבר לגודל ולעיצוב). בנוסףאשמח לקבל בנוסף הצעות גם לpc * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), עבודה גרפית הקשורה ללימודי ארכיטקטורה גודל המסך? 13.5-14.5 * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מעל 300 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב * כונן Bluray?לא קריטי * האם נדרשת אחר…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. Started by dvired,

אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by rotem15,

יש לי מחשב נייד Dell Latitude E6420, ולפי מיטב הבנתי וידיעתי הוא מגיע ללא בלוטוס ורציתי לשאול - האם מוצר כזה פותר לי את העניין הזה? בגדול אני פשוט רוצה להפעיל מוסיקה דרך הלפטופ על רמקול בלוטוס מבלי להשתמש בכבלים. מה כדאי לקנות בדיוק? תודה!

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by R9547655G,

<--------------מפרט כל דבר... מ מארז עד גרביים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ככה לא הארדיסקים ,DVD,כוננים,מקלדת עכבר לא צריך יש לי הכל . ואם אפשר מסך לא יקר וסבבה שיתאים אני רוצה אופציה לOC קטן בעתיד. ושיסחוב משחקים בסבבה לא בהכרח תחדשים חדשים ,ובעיקרון זה למולטימדיה וגלישה והמחשב הולך להיות דלוק הרבה זמן יותר מ24 שעות בגלל שיתוף והורדות. אז בעיקרון מארז טוב שיהיה קירור ובעתיד שידורג והוספת מאווררים ,וכנל לגבי הלוח אם שיהיה אפשרות שידרוג חלקים .אם אפשר להכין תמפרטים בnoacomp.co.il | או ב tms.co.il שאלה אחרונה היא בקשר להאם שווה לשים ווינדוס ויסטה או שעדיף להמשיך עם XP הרבה תודה מראש למי שיעזור ויחלוק ידע וייעץ שבת שלום

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by Tal-T,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים וגלישה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך שיהיה צורה DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? השקט לא הכי חשוב, יופי המארז חש…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. עקב צלייתו בטרם עת של המחשב הקודם אני צריך מפרט ליורש שלו. השימוש העיקרי של המחשב הוא משחקים (כולל FPS) וניגון תוכן Full HD למסך 40 אינץ' FHD. המסך הרגיל שהמחשב מחובר אליו הוא Dell 2408 (ברזולוציית עבודה של 1920X1200). חובה שתי יציאות DVI לשני המסכים (יש כבר תשתית כבלים בקיר ל DVI למסך הגדול) חובה יציאה אופטית לסאונד (שוב תשתית מוכנה) התקציב לא קשיח מאוד, אבל 5K זה בסיס טוב לקנה מידה של כמה אני יכול להוציא. כמו כן אין צורך בשום ציוד היקפי, כל זה שרד. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, כבר יש לי (Windows 7). העדפה למפרטים מחנות בצפון עם עדיפות לנועה מחשבים (רכשתי שם את כמה המחשבים האחרונים אז מכירים אותי כבר שם). לא צפוי שום OC, אני רוצה מערכת כמה שיותר יציבה. כמו כן, המקום שהמ…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by DrSuzuki,

שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד-וכן אם צריך כ"כ הרבה זיכרון אולי לצמצם ל360GB ת…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל עד כ 8K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ניתן להתעלם מנושא כרטיס המסך משום שיש כרטיס מסך יעודי שנקנה כבר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by Adad,

הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ofirn2,

שלום אני צריך הערכת מחיר למפרט הזה בבקשה, כמובן זה המחשב שיש לי עכשיו ואני מעוניין לדעת כמה הוא שווה היום. אני מניח שהוא שווה כ- 1200 ש"ח אבל אני צריך את ההצעות שלכם. intel pentium 4 3.0 Ghz Kingston 1 2x512 GB DDR 400 Mhz Gigabyte GA-8ipe1000 Series WD 80 GB 7200 RPM ASUS GeForce 7600 GS 256 MB DDR 2 ספק כוח 300W מארז של Codegen בשווי 250 ש"ח צורב LG DVD 16X תודה מראש לעוזרים. ;D

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by ZamaDerp,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by michaeld3,

צהריים טובים לכולם, מתלבט בין שלושת הדגמים האלו: (מחשב כמתנה לקרוב משפחה) 1: http://ksp.co.il/?uin=29476 2: http://ksp.co.il/?uin=29671 3: http://ksp.co.il/?uin=29759 המחשב לשימוש משרדי,תכנות,סרטים וגלישה. 1:האם אפשר להסתדר עם מעבד m3, ממה שקראתי הם חלשים, האם הוא יכול להתמודד עם מספר משימות במקביל? 2.האם I7 (בדגם המוביל, הראשון) זה לא אוברקיל לדרישה? האם קיים מעבד i5 אני לא הצלחתי למצוא. 3.האם רזולוציית QHD זה לא מוגזם למסך 13.3"? יש בכך צורך? בן אדם ממוצע יבחין בהבדל? 4.קראתי פה בפורום שכדאי להמנע ממחשבי אסוס הזולים, האם הדגמים שהבאתי פה נכללים בקבוצה הזאת שכדאי להמנע ממנה? 5.האם קיימ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, לפניי שנתיים קניתי לאשתי לפטופ בהרבה מאוד כסף, ולצערי מהיום הראשון כמעט הוא עובד ממש גרוע, עשינו פרמוט וכל מיני שדרוגים, אבל שום דבר לא עוזר. כ 90% מעבודתה הוא על פוטושופ, והבעיה היא בעיקר בטעינה של קבצים, שהות ארוכה מאוד בין פעולה לפעולה, ועוד בעיות דומות שפשוט הופכים את העבודה שלה לבלתי אפשרית. המטרה שלי לקנות מחשב מאוד חזק שיריץ את פוטושופ החדש כמו כלום, ולא אכפת לי לשלם על זה... אלו נתוני המחשב שלה היום (שוב לא מספיק!) : Processor: i7-3630QM CPU@ 2.40GHz RAM : 8 GB אין לי מושג מה הכרטיס הגרפי, ואני יודע שאין לה כונן SSD אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים ספציפיים של מחשבים אותם ניתן…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.