ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
המעבד הזה כאילו לא קיים לא מדברים עליו לא ביוטיוב לא בגוגל כאילו נעלם ויש לו ליבה חזקה יחסית PASSMARK ליבה טובה על הנייר הוא טוב יש לו L2 קש גבוה מאוד ביחס ל AMD ה L3 סביר 20 מגה אבל בגדול הליבה חזקה , המחיר שלו ירד ל 710 שקל הבנתי שבמשחקים הוא לא טוב ואני לא מבין למה כי משחקים אוהבים ליבות חזקות ויש לו ליבה חזקה חוץ מה L3 שהיא סטנדרטית רגילה , מישהו מכיר את המעבד לא שווה 710 שקל ? זה כמובן ללא גוף קירור
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבנית מפרט מחשב שאני עומד לחבר לטלוויזיה HD Ready . אני צריך את עזרתכם. זה מפרט גיימינג. איזה כרטיס מסך אני צריך ? תקציב, כאמור, 4000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט (מסנג'ר/סקייפ וכד') וצפייה בסרטים (בחיבור לטלויזיה), ולעתים רחוקות לצרכי עבודה (אני מתכנתת). איזה חברה מומלצת? היה לי ניסיון רע עם HP
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מיפרט ב 2000K למישחקים לא כולל מסך עדיפות למערכת מבוססת INTEL + כרטיס מסך ATI + מארז המערכת מיועדת לילד שמשחק מישחקים כגו COD4+5 GRID תודה לכל העונים משה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC,SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20", רזולוציה 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל רשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים. * גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור. * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G * כונן אופטי? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נייד ללימודים (קנייה בארה"ב), הדרישות שיהיה קל יחסית לסחיבה (להסתובב בקמפוס\מהבית לאונ') אפשר יהיה לתכנת עליו - בהתחלה הייתה בטוח שמתחת ל15 לא ילך, מצד שאני אני כבר לא סגור על זה, אם למשהו יש נייד קטן יותר ומתכנת עליו (או ניסה לתכנת) אני אשמח לשמוע חוות דעת לגודל. בהנחה שהוא באיזור ה15" מקלדת מלאה היא עדיפות גובהה. סוללה שתספיק ל4~ שעות של שימוש קל-בינוני (עבודה עם IDE\גלישה אלחוטית) כ.מסך ייעודי שיוכל להריץ משחקים ברמה של L4D (ניצול הסוללה במשחקים לא רלוונטי כי אם אני אשחק הוא יהיה מחובר לחשמל). התקציב הוא באיזור ה1K, אבל אם אני אמצא מחשב שיתאים לדרישות אפשר יהיה להתגמש לכיוון ה 1.5
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לכל צוות המומחים הנהדרים כאן! אחי לא מבין כלום במחשבים, ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לגיימינג. הוא לא מחפש דווקא את המחשב הכי מדהים בשכונה, אלא משהו חזק, ובעיקר- אמין! הוא לא הבן אדם שידע לפתור לבד תקלות, ולכן המחשב צריך להיות מ"בית טוב". * מטרות המחשב? משחקים. לאו דווקא הכי חדשים. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל. ככה שלא ישבור לו את הברכיים... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB-1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה. העיקר אחריות שידועה כאמינ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HD + OFFICE + INTERNET + עריכת תמונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן מיועד לסרטים - רזולוציית מסך FULL HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חג שמח, יצא לי לעבוד על נטבוק (לא שלי) עם N280 - התאכזבתי מהביצועים האם מעבד su9400 יראה שיפור משמעותי לעומתו ? תודה לעונים !
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב לגיימר עם סדר גודל של עלות של 7000 ש"ח. מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח, גמיש, אם אפשר לחסוך זה נחמד לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ובמיוחד FPS כמו BF3 אך גם RPG כמו SKYRIM רזולוציה של 1280 * 1024 תספיק(מסך 19 או 21 אינץ מלבני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי כרגע לא נדרש, האם יש מסך 21" מלבניים? 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? המחשב לא אמור להיות אולטרה שקט(אך גם לא טרקטור), כך שאין מה להשקיע לדעתי בקירור. גם מארז מיוחד שאיננו במלאי של חנות מחשבים רגילה מיותר, לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דק וקל שיזכיר את אפל מקבוק מסך בסביבות 14 אינטש תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב באזור 2500 שקל, הזמנתי מעבד כבר מחבר שעובד באינטל (I7 2700K), אני לא צריך כ"מ ולא כונן אופטי. צריך מסך 22' ומקלדת+עכבר. המחשב ישמש בעיקר לגלישות ואולי קצת פוטושופ וסרטי בHD. תודה רבה אנשים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 רק אם זה ממש כדאי, עדיף באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3000+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שנועד אך ורק למשחקים. קודם כל, אביזרים חיצוניים לא חשובים.. מסך, עכבר, מקלדת לא מעניין.. מה שכן חשוב אני רוצה רמקולים ועדיף עם איכות ולא עוצמה (גם וגם כמובן שיתקבל בברכה). אני רוצה להשקיע במחשב לטווח הארוך עם כמה שפחות שדרוגים בדרך. תכתבו לי מפרט ל8000 ומפרט ל10000 בגלל שאני עוד לא סגור כל כך על התקציב (אתם יודעים הורים וכאלה). זה המחשב הראשון מאז ה1.6, ג'יפורס 2 אז תשקיעו P: תודה מראש, איתי. עריכה: שכחתי לציין שאני מרכיב את המחשב בעצמי וקונה את החלקים בנפרד, אל תתנו לי פה דילים קנייה+הרכבה וכל הבולשיט הזה. תרשמו את ההרדוור והמחיר מחירון.
-
- 46 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק להצעות שלכם לבחור אחד מה דגמים הנ"ל (נייד לטובת עבודות OFFICE,תכנות VISUAL STUDIO ,עריכת תסרטים וכ"ד לא למשחקים ) http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=195361&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?&langId=-1&storeId=10001&splCatType=1&catalogId=10051&productId=207753&cmArea=SC3:CG71:CL161747 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3523909&CatId=2289 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpN…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אהלן.. אני רוצה להזמין מודם סלולרי שעובד בהתקן PCMCIA הספציפי שאני מדבר עליו הוא בעל חיבור PCMCIA type II , 1 אני לא ככ מבין מה זה אומר.. לא מבין בהתקן הזה.. האם ה G550 יעבוד עם כל חיבור PCMCIA הקיים היום? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אין ספק שזה הפורום הטוב בישראל! ממש עזרתם לי תודה המיפרט שרכשתי בטח די משעמם>> כי הוא בין המומלצים כאן ( האמת ציפיתי לקבל הרבה פחות בתקציב שהיה לי 3500 ש"ח ) רציתי לשתף את אלו שעוד לא רכשו וגם המלצה בסוף..... 8) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7300GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE…
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב (שני מחשבים). כרגע אנחנו משחקים רק WOW על מחשבים בני כמעט שלוש שנים (AMD 1.4, 7600GT, 2GB). מאז הPATCH החדש של WOW בסביבה מרובת משתמשים עם אפקטים של SPELLS הFPS יורד לשני FPS, אי אפשר לשחק ככה! לא במבוך, גם מדובר עם FPS נמוך של 25-15. אני מחפש מחשב שיתמודד עם המשחק בסביבה מרובת משתתפים בFPS סביר פלוס (35-50). המחיר שרשמתי הוא למחשב אחד (5K למחשב) ולא כולל מסך (אם כי אני רוצה לקנות מסכים של 22 אינץ). יש מפרט הגיוני בתקציב הזה? דברים שחשובים לי הם 4GB זיכרון, לפחות 500GB HD ואשמח למארז 900 של ANTEC. גיא
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן מבקש חוות דעת בנושא מפרטי שהכנתי פעם ראשונה שאני מרכיב לבד את המפרט לכן בבקשה אם אפשר תגובות עם הסבר. סכום מקסימלי להשקעה 6.5K כולל מקלדת ועכבר המחשב מיודע לגיימינג בעיקר סרטים וכד' רזולוציית מסך: 1920*1080 אם יש המלצה למפרט אחר אשמח אם זה יהיה מ ksp.co.il דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High-performance CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13254 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13811 …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב למשרד (PC רגיל, לא פיצה או משהו בסגנון), שישמש בתור שרת קבצים ועוד כמה שירותים קטנים (יותקן עליו לינוקס). לא צריך משהו חזק במיוחד - סטנדרטי, אבל עדיף שיהיה אמין מאוד. בגדול מחפש 4GB RAM, שני הארד דיסקים גדולים (500GB+) שישבו בRAID1. זה שרת "פיתוח", כך שאין צורך בביצועים יוצאי דופן. תקציב - 1200-1500 ש"ח נניח? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪134 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪448 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 הרכבה: הרכבת מערכת…
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת מחשב די נחמדה שכרגע מורכבת מ MB: sapphire 780g AMD 5200+ brisbane (2.7 ghz) gigabye radeon hd3850/256mbit (running at about 10% overclock) 4 gb ram running on stock ddr 2 800 win 7 64-bit אני רוצה לדעת מה כדדאי לי לשדרג קודם: מעבד (ובתוך כך גם את הלוח אם היות וכבר לא מוכרים מעבדים לתושבת AM2+) או את הכרטיס מסך (התכנון הוא 5770) מה ההמלצה שלכם ואם תוכלו לענות לי כרגע מה יוצר לי בעצם את הצוואר בקבוק היותר גדול במערכת המעבד או הכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה... אין פשרות הפעם.. X850XT חובה (אני משיג בזול) מסך 19" חובה והארדיסק 200GB עכבר אלחוטי (רק עכבר) השאר לדמיונכם תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-