ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AL8 (945P) s775, Dual DDR2, GBL, FSB1066, F.WIRE זכרונות DDR II 667 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II מארזים HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU CREATIVE SBS 390, 2.1 מחשב זה עולה בksp 2450 ש"ח האם החלקים מתאימים כמערכת? התקציב שלנו 3000 ש"ח אם יש המלצות אחרות תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש בארץ נייד 15" או 14" בתקציב של עד 4000-3,500 ש"ח. שימושים: כתחליף למחשב ביתי (אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים וכו). מעדיפה מסך מט עם חברה אמינה שנותנת אחריות לשלוש שנים. ראיתי ארבעה דגמים רלוונטיים: 1. Dell Inspiron N5521 IN-RD33-6506 2. Dell Inspiron 3521 I5-3317U HD 8730M 3. Dell Inspiron 5423 14z i7-3517U HD 7570M 6GB (יחיד עם 14") 4. Samsung NP350V5C-S07IL (היחיד שהוא מט) מצ"ב טבלת השוואה ואשמח להתייחסותכם המהירה (אני לא ממש בקיאה במפרטים): http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,21514,21529,21677 בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למחשב "שקט" 5000 ש"ח לא כולל מסך. 2GB זיכרון פנימי. דיסק קשיח 250GB מינימום. כרטיס מסך ללא מאוורר. ובכלל מינימום של מאווררים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. חשבתי על המפרט הבא למערכת HTPC. רציתי לדעת מה אתם חושבים.. אם המחשב יהיה מספיק חזק להריץ FHD וכל מיני תוכנות MC.. היעוד העיקרי זה FHD וגלישה.. תודה רבה. המפרט: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 7100 HDMI כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוני…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב באזור המחיר הנ"ל אני גמיש אם צריך. הצורך שלי מהמחשב הוא שיהיה קומפקטי כדי שאוכל לטוס איתו לחול או לקחת לכל מקום בקלות. ולהשתמש בו לצורך גלישה באינטרנט ואולי סרטים מידי פעם. אני מוכן לשקול קנייה בארץ בשביל האחראיות או בחול ללא אחראיות בארץ במידה והפרש המחיר משמעותי. כמו כן אני מתכנן לטוס בעוד 5 חודשים, השאלה אם שווה לחכות שאמור לצאת משהו כזה בקרוב. עבדתי בחול עם מחשב ASUS EEE כלשהו והפריע לי שהמסך קטן בשביל הרזולוציה וזה מציק לעבודה, ככה שאם יש מחשב כזה קטן עם מסך יותר גדול שמתאים לרזולוציה של גלישה באינטרנט זה מה שאני מחפש. - קטן אך עם מסך בעל רזולוציה שמתאימה לגלישה באינטרנט בלי הגלישת מסך הזאת. - חיי סוללה ארוכים - 40 גיגה זכרון לפחות - צורב די וי…
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איך גודל המסך לטעמכם האם הוא קטן מידי גדול מידי או בדיוק בגודל הרצוי מבחינתכם? אני יודע שזה עניין סובייקטיבי וראיתי מחשב בעל מסך 13.3 אבל עדיין קשה לי להחליט הםא ללכת על ה13.3 או ה14.1 בתור מחשב סטודנט למערכות מידע. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מחשב, מבוסס אינטל, עד 6000 ש"ח (6500 ש"ח גג). המחשב יהיה מיועד למשחקים וצפייה בסרטים (צפייה בסרטים לא עבודה איתם) וגלישה באינטרנט. הוא לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, כבר יש לו אותם. לפי מה שאני הבנתי כרטיס קול (לא מובנה על לוח האם) מיועד קצת למקצוענים שמשתמשים בכרטיס הקול למקצוע שלהם, אז אני בטוח שהוא יסתפק בכרטיס קול שמובנה על לוח האם. זה גם יחסוך כסף. ואין צורך במחשב שיהיה בצבע שחור, כי זה יוסיף כסף מיותר. ובבקשה אל תביאו מפרט AMD. הוא לא מעוניין ב-AMD ואני לא רוצה להמליץ לו על AMD כי אם יתקלקל המחשב או משהו כזה הוא יבוא בטענות אליי. אז רק אינטל.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין מקלדת ועכבר וגם רמקולים כי זה דברים שוליים ולא כל כך חשובים! המפרט צריך להיות לגיימרים! 763 ABIT INFINITY NF4 SLI 1911 AMD Athlon 64 3800 939 BOX VENICE 816 1G (512Mbx2) KIT PERFORMANCE CL-2-3-3-6 OCZ 616 Western Digital 250Gb SATA 2369 Geforce 7800GT 256 mb VIVO Retail GIGABYTE 252 NEC-3540A x 16 DUAL LAYER BLACK 616 THERMALTAKE XAS…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמשמש גם למשחקים וגם למולטימדיה אני לא מתכנן OC ולא מתעסק עם זה אני לא רוצה כרטיס מסך מאוד מאוד חזק ב 1000+ אלא משהו יותר בינוני באיזור ה 600 שקל אני צריך גם עזרה לגבי הלוח מה כדאי P45 עם כרטיס מסך חלש יותר או P35 עם כרטיס טוב יותר? אז אם אתם יכולים לתת לי לוח וכרטיס מסך שיתאימו למפרט הזה אל תתנו לי מפרט חדש של AMD או עם מעבד חלש כי אני רוצה וצריך מחשב מהיר עם כוח עיבוד רציני אבל לא כל כך משתמש וצריך את כל השיפורים במה שקשור לגיימרים, למשחקים יש לי PS3 אני מתכנן להוציא בסביבות ה 4000 שקל אז לא לחרוג באופן רציני בבקשה ואם יש עוד משהו שכדאי לי לשנות במפרט אז תגידו מה כדאי ללא ציוד הקפי ואני רוצה לקנות מערכת הפעלה חוקית, במפרט החלק שכתוב פה למטה הכנסתי כב…
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד שדי עומד להחליף את השולחני שלי (מפאת הצורך לעבוד עם מחשב מחוץ לבית וכן בסלון). אני מעונין בנייד עם מסך 15" (אין לי בעיה עם המשקל של כ-3 ק"ג). יש צורך במעבד חזק P8400 ומעלה, אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד, HD בגודל סביר 160GB ומעלה, מסך גלוסי. הסתכלתי קצת על הDell Studio שדי מעניינים, אשמח לייעוץ והכוונה מהמומחים שכן לי אין ניסיון רב בתחום הניידים. תודה, והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש המלצה למפרט מחשב עד 5000 ש"ח כולל מסך אך לא כולל ציוד הקפי, צורב והארד דיסק. לא מתכוון לעשות OC. מתכנן לקנות ב KSP, אז אם אפשר להתחשב בחלקים שיש להם אני מאוד אשמח ! תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. מה התקציב?- עד 7K כולל מסך 22' לפחות דק איכותי. 2. מטרות המחשב? משחקים בעיקר וגם סרטים ושאר ירקות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מה שמצויין במפרט למטה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן אני מעדיף מותגים של חברות מוכרות כפר שרשמתי במפרט למטה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?-הקירור חשוב לי במקרה וארצה לעשות OC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך שהמחשב יגיע מורכב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פנטיום 3 866mhz מהירות 512mb cache hz זיכרון 256mbram ddr כרטיס מסך- Geforce2 Mx200 64mb+ TV out +יציאת טלוויזה המאפשרת את הצגת המחשב על גבי הטלויזיה כרטיס קול- SoundMax AC97 Audio Controller כרטיס רשתRealTek Family Pci Fast Ethernet 10/100 (כרטיס רשת חדש ומתאים לאינטרנט המהיר) 2 יציאות USB מאחורי המחשב כונן דיסקטים Floppy 3.5 מודם Best Data Fax צורב 40*10*24 מבית LG סידירום Samsung 52* Hard Disk 20GB מקלדת Compaq מצויינת
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה למעבד, לוח, זכרון וכרטיס מסך לסכום של עד 2700-3000 שקל.... אשמח לקבל שתי מפרטים של אינטל ו AMD... אם זה אינטל אז שיהיה DDR2... ואם זה AMD אז לא צריך בכלל זכרון והסכום הוא עד 2500... *אם הקירור שמגיע עם המעבד חלש יחסית אפשר להוסיף קירור נוסף למעבד.. המחשב הוא בעיקר לסרטוטים, CAD, אינטרנט מזויקה, סרטים וקצת מחשקים (אני מאמין X600PRO או 6200 או כל כרטיס בסגנון יספיק).. תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, דרוש מפרט לגימינג עד 3800 ללא מסך וללא ציוד היקפי. שיעלו משחקים ברמה גבווה כמו call of duty 6 , far cry וכל המשחקים עם הגרפיקה הגבווה . שהכריס מסך יתמוך ב full hd מכיוון שהמסך שלי הוא full hd אם יש צורך בכך אני לא מבין בזה . להריץ סרטים במסך בגודל 23 אינצ' באיכות FULL HD. מקום הקניה אינו כ"כ חשוב כי אני קונה מספק תודה ושבוע טוב
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה כרטיס גרפי יותר חזק ati x1400 או nvidia 7400go ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט לשדרוג המחשב הקיים. אנ מעוניין להוציא סביבות 2000 ש"ח. כלומר אם צריך לחרוג קצת אין בעיה. החלקים שנלקחים מהמחשב הישן הם: המארז ANTEC 300, כונן דיסקים, כרטיס מסך HD6850 וספק כוח CORSAIR VX450 המטרה זה גלישה עם הרבה חלונות פתוחים בו זמנית, עבודה עם מסמכים וגיימינג בינוני - כבד ואין שום כוונה לבצע OC זה המפרט הסופי שאני מעוניין בו: ntel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-B75M-D3V Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Corsair Value 4GBX2 DDR3 1600MHz Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX סה"כ יוצא 1950 ש"ח השאלות הן 1. האם יש התאמה בין החלקים? 2. האם הלוח אם יספיק או שעדיף ללכת על ה H77 שקצת יקר יותר? 3. הספק שלי איכותי, אך …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הרכבתי את זה: המחירים הכתומים הם הכוללים אחד עם ה1900XT והשני עם ה1900GT. אשמח לשמוע את דעתכם, דבר ראשון אם ההשקעה של עוד 600 שקל שווה את השדרוג ודבר שני אם יש הצעות לשדרוג במסגרת התקציב/ משהו מיותר לדעתכם. המחשב מיועד לFlight Simulator בגדול שדורש משאבים גבוהים מהמעבד, התבססתי על המאמר הזה לחומרה מומלצת שנכתב ע"י אחד מהבטא טסטרים: http://www.forum.aerosoft.com/viewtopic.php?t=8707
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק מאוד לעיבוד גרפיקה לא כולל מסך לחבר שלי, יש להם חנות צילום - הכרטיס מסך לא צריך להיות רציני אלא רק לתצוגה ממה שהבנתי (אחד פשוט)... חשוב שיהיה לו זיכרון חזק יציב מהיר וגבוהה, הרדיסק טוב ומהיר (אולי אפילו גדול - לא יודע אם כדאי RAPTOR, אתם כבר תמליצו לי אם יש צורך...) אני אישית מעדיף AMD, אבל גם מפרטים של אינטל יתקבלו בברכה - מה שיותר טוב לעבוד עם גרפיקה.... תודה מראש לכול העוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=19804 והאם לדעתכם 128SSD מספיק למערכת הפעלה+ תוכנות בסיסיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות,סרטים,עבודה שוטפת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-