עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boom,

AMD ATHLON XP 1800+ 1533Mhz TRAY 0.18m +FAN 266mhz Gigabyte Radeon 9700 Pro 128Mb Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition OCZ DDR 256MB PC2700 Rev 3.2 Performance Series CL 2 333MHZ X2 DVD TOSHIBA Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case קירור- Thermaltake Volcano 7 PLUS ARCTIC SILVER 3 לוחית נחושת thermal copper shim protector ------- סהכ 6000 -בקשר מארז- עדיין לא סגור. (לא צריך צורב/דיסקטים/מסך) משהו חסר? שווה את המחיר הגבוה?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום חברים! אני מתכנן לקנות נייד לגיימינג בארהב. אני מכוון לעלות תועלת הכי מיטבי. לא צריך יותר מGTX1060 תכלס. אני מתלבט בעיקר בין החברות: asus, acer, dell,msi,lenovo, hp או gigabyte. יש למישהו ניסיון עם המחשבים של החברות הנל מבחינת אחריות בינלאומית ואיכות המוצר? חשוב לי קירור טוב וchasis טוב עם 16GB פנימי. חשוב SSD קטן. מעדיף 17". אני יודע שזה עוד מוקדם לפני שכל החברות שיחררו את דגמי הפסקל שלהן אבל אני רוצה לקבל עזרה מבעלי ניסיון לפני שאצטרך להכריע בבלאק פריידיי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Dou T8100 2.1GHz עם תכנולוגיית OVERCLOCK ל2.3GHZ ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8600GT 512MBGS יתרון חשוב לא זכרון 3072MB DDR II 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח Toshiba 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטיצורב DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11A/B/Gכרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooh יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה PCMCIA ,FireWire ,SPDIF ,eSATA HDMI, יציאת רשת ועכבר Touch בכמה אני יכול למכור?? במצב טוב.. נקנה לפני 3 שנים (החלפתי לו חלק מהCHIPS לחדשים)

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. היי לכולם אני חדשה פה ואני צריכה עזרת בקניית מחשב.אממ...הצרכים שלי זה גלישה באינטרנט משהו כמו שעתיים ביום הורדת תוכנות כמובן, וצפייה בסרטי DVD .אין לי מושג איזה מחשב אני צריכה אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להרכיב לי מפרט טוב כולל מסך ''19 שטוח. התקציב שלי זה 5000 ש"ח פחות או יותר.חשוב לי להדגיש שאני ממש לא משחקת משחקים אני יותר בקטע של צפייה בסרטים וגלישה תודה לכל העונים. נ.ב אני גרה ברמת גן .האם יש חנות טובה שאתם ממליצים באזור גוש דן?.אגב אני צריכה גם רמקולים מקלדת עכבר ..פשוט הכל..גם תוכנת הפעלה. <לגבי המסך השטוח ''19 פשוט לחברה שלי יש מסך כזה חברת LG ורואים פשוט מצויין.האם אתם חושבים שכדאי להתפשר על ''17 ?>

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. אהלן הומלץ לי DELL INSPIRON 13.3 וגם סדרת הלטיטוד במידה ואצליח למצוא בטווח המחירים שאני מחפש. מוכן גם לנסוע לאילת ולקנות שם, או לחילופין להזמין באמאזון וכו'. אשמח לדעת מה המלצותיכם.

6. שלום למומחים. אני רוצה לקנות מחשב חדש לחמותי. היא משתמשת מעט. משתמשת בעיקר באינטרנט ובוורד. הבעיה שאיכשהו המחשב יוצא איטי. הייתי רוצה לקנות דיסק ssd, לא צריך הרבה מקום. 128 או 256 יספיק. והייתי רוצה לפחות 8gb זיכרון ועדיף 16gb (רק בשביל שלא יהיה איטי). לא צריך להגיע עם windows (עדיף בלי בשביל החסכון), לא צריך מסך. כן צריך מקלדת ועכבר. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. היי מה קורה? טוב אני צריך מחשב חדש אז החלטתי ליהיות ילד טוב ולענות על השאלות שבחוקים ;D ;D.... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500$, אני מעדיף מחשב מארה"ב... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים כבדים, אוברקלוק, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD גדול, עם אפשר להשיג גם LCD קטן (4.5") למארז, כרטיס טלוויזיה, מקלדת,עכבר, רמקולים 5.1, כונן DVD וצורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם: DFI LAN PARTY UT ULTR…

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by atias aviv!,

שלום, אני רוצה בבקשה המלצות לגבי מחשב בסביבות ה7000-6000 שקל(כולל מסך שטוח LCD או משהוא) שהיה מהיר וגרפיקה טובה כאילו כרטיס מסך טוב ומסך, אני צריך אותו למשחקים באיקר.... בקיצור שהיה מהיר יעמוד במשחקים כבדים, גרפיקה טובה, צורב DVD והרבה זיכרון :) תודה,

• 47 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום לכולם.. לאחרונה "הוצפו" אתרי המכירות הפומביות למיניהם בהצעה לקניית מחשב נייד מסוג HP ZT3447EA ... לפי מה שאיתי, היחס איכות-מחיר ממש מצויין.. הנה כמה פרטים, אשר הכי משמעותיים ביניהם הדגשתי: מפרט מעבד : Intel® Centrino Mobile 725 1.6 GHz מסך: 15.4 inch WXGA ברזולוציה 1280x800 זיכרון: 256MB DDR 333MHz PC2700 דיסק קשיח: 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive חריץ הרחבה - Integrated SecureDigital (SD) / MMC memory card גרפיקה: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics משקל : 3.0 ק"ג מחיר אחרי שעקבתי אחרי כמה מכירות פומביות, שמתי לב שאפשר לקנות את הנייד הזה במחיר שנע בין [glow=re…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by levihaim,

אני מנסה להגיע ל-3500 ולא יודע איפה לחתוך: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 506.22 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by עידן10,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין בשימוש לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Igor Lipshits,

חברים, אני סטודנט ומחפש לי מחשב נייד חדש. להלן פירוט. מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, כולל עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים במיוחד, צפיה בסרטים. גודל המסך? לפחות 14". מה ההבדל בין מבריק למאט? רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080, אבל אפשר להסתפק ב HD 1366x768 . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה במאפשרת הקלדה מרובת שעות ופד עכבר נוח. משקל רצוי? עד 2 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. שיהיה מינימלי של 5-6 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 ? Bluetooth עדיף כן מאשר לא, אך לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל – 500GB לפחות, שיהיה כמה שיותר מהיר, עדיף כמובן SSD כונן אופטי? לא הכרחי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית…

13. היי, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 וניתן לחרוג כמה שבא לכם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר. VMWare שמריץ ווינדוס. תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. נתחיל מהתקציב - עד 3000 שקלים. העדפות אישיות - מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia (אלא אם החלופות של AMD הרבה יותר טובות). הצרכים שלי - גלישה חלקה בדפדפן עם הרבה טאבים פתוחים, משחקים יחסית קלים (FIFA, CS), צפייה בסרטים. לא צריך ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. ייתכן שבשלב מאוחר יותר אני ארכוש מסך חדש של DELL בגודל 23-24 אינץ'. חשבתי על המפרט הזה (יצא 2612 שקל. מה אפשר לשפר בעוד 400 שקל? האם צריך להחליף משהו במפרט?): מעבד + לוח אם: 1005 ₪ - Quad Core i5 7500 3.4Ghz + ASUS H110M-K DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 252 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR4 2133Mhz CL15 כרטיס מסך: 696 ₪ - * מבצע *…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by alex alex,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2500 בלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו דוטא 2 . CS GO 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא חושב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה , רק הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? פחות משבוע …

17. Started by curdi1,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות אחד מהדגמים הנ"ל בשקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/27.11m.pdf מישהו מכיר ? היה לו ? יכול לספר ? - אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו המחשב מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים חשוב לי גם זמן הסוללה. אודה לתגובות ...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by avrahams1,

פתחתי כאן לפני כמה ימים בקשה לעזרה בנושא בניית מפרט לגיימינג., ואכן קיבלתי מפרט טוב. שידרגתי לו את המעבד מ i5 ל i7 - שיריץ לי משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים, והוספתי את החומרה מסביב (רמקולים, עכבר, מקלדת וכ'ו). מה דעתם על המפרט, והאם יש דרך לשפר את המחיר בלי לפגוע בביצועים? או לחילופין - האם אתה רואים שם משהו שהוא overkill או מיותר? http://www.tms.co.il/preview/spec/ky265nxr

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

20. היי, 0 רכשתי השבוע לפטופ חדש של לנובו דגם Z50 . המחשב מגיע עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 840 ומסתבר גם כרטיס מסך של אינטל מובנה. כשאני עושה הכפלת תצוגה (מראה) וכמובן כשאני ברזולוציה 1920 על 1080 , אז בטלוויזיה התמונה מעט מתוחה, יוצאת מהמסגרת . המחשב והטלוויזיה כמובן תומכים ברזולוציה הזו, עבדתי כך שנים עם המחשב הנייח שלי. יש לציין שניהול המסכים וההגדרות נעשה בתוכנה של אינטל ולא של NVIDIA (לאחר שיחה עם חברת לנובו הוסבר לי שהכרטיס החזק נכנס בעת הצורך ובצורכי סוללה). ניסיתי כמעט הכל אפשר להגיד... רק כאשר אני משנה את ההכפלה לרזולוציה 1280 על 720 אז ניתנת לי האופציה לעשות scaling לטלוויזיה ואז אני מסדר זאת. מיותר לציין שזה לא פיתרון עבורי מכיוון שאני הולך לצפות סרטי FULL HD ולשם…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מחשב נייד 15" שישמש תלמיד תיכון במגמת מחשבים מורחבת, ומשתמש בו בעיקר לתיכנות. המחשב לא יוצא הרבה מהבית ובעיקר יהיה מחובר לחשמל, כך ששיקול הניידות הוא משני. חיפשתי קצת וראיתי דגם של אסוס, TP500LA-DN042H, שאכן עולה 4500 ומכיל מפרט מצוין לפי מה שאני רואה.. I7, 8GB RAM ומכיל אפילו SSD קטן למ"ה. הוא מגיע עם 3 שנות אחריות VIP, שזה נשמע טוב, עד ש...נזכרים שמדובר באסוס, ולא יודע עד כמה האחריות שלהם שווה משהו בארץ עם כל הדברים הרעים ששמעתי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. בנוסף סוללה של רק 3תאים, נשמע לי ממש מעט לנייד של 15". אשמח לשמוע את דעתכם והמלצה על דגמים אחרים, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6", מעדיף מבריק. * רזול…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד לשימוש כללי - משחקים, גרפיקה, לימודים וצפייה בסרטים. גודל המסך הרצוי - 15.6 - 16 אינצ'. זמן סוללה - כמה שיותר. גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 ג'יגה אחריות בינלאומית - רצוי אבל לא חייב. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - AVID. ללימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

24. בקרוב אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת גיימינג (לא רק) והציעו לי את המפרט הבא- Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz-x2 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black CoolerMaster CM 690 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus סה"כ-3900ש"ח הינה הדרישות אם המפרט לא משהו- 1. מה התקציב המקסימלי?4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך, לכיוןן ה-3500. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים,עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות…

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן מדובר בשיפור משמעותי (עד 300 ש''ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד (C&C החדש ברשת, BF4, משחקי רשת המוניים למיניהם. תוכנות: פוטושופ אילוסטייטור ואינדיזיין גירסא 5. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא סגור על המסך, כניראה גודל 18.5 ורזולוציה של 1366x768 (מוכן להשקיע עד 500 ש''ח ככה שזה נתון לשינוי) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים