ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
הוא ציין שהתקציב מאפשר עד 9000 שקל, אז אני לא רואה סיבה מדוע לא לקחת שני סטיקים של 512. ובקשר למארז?!?! למה אפשר לחסוך שם איזה 200 או 300 שקל ולקחת את Compucase CI 6A19 שמגיע עם הספק המצויין HEC 300W ולחסוך עוד כמה שקלים ובכסף הזה לקנות את שני סטיקי הזכרון 512X2.
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 ש"ח לסרטים וגיימינג כמו מאפיה 2, וכל שאר המשחקים הכבדים.... הוא לא צריך דיסק קשיח. זה המפרט שבניתי לו: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=404 Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt, יחידות 1 ₪271 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=552 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לפגוע משמעותית בביצועים אז סבבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (בעיקר) ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, וכל מה שיוצא בקרוב... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט וסרטים וקצת למשחקים ללא ציוד הקפי זקוק ל250 ג'יגה הארד דיסק, עדיף כרטיס קול שלא מובנה על הלוח אם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נמכר באופיס דיפו. ישמש לאינטרנט, אופיס וכדומה. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000LVggAWLn3846tsJDOP3pAoN:12bbi68k5?id=laptop אם יש המלצה למחשב אחר בטווח המחירים הזה, אני אשמח לשמוע. אופיר
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז.. בגדול כבר יש לי משהו בראש, המטרה של המחשב כאמור עבודה על פוטושופ (+שוטף - אינטרנט,מוזיקה וכו', ללא משחקים בכלל) התכנון המקורי היה ל3K ,יצא שהוא נמתח ל3.5K אפשר לחיות עם זה, אלא אם כן אין סיבה, אם אפשר להוזיל דברים לא הכרחים - לא יזיק. שתי נקודות עקריות שהיו חשובות לי: 1. בגלל שזה מחשב לעריכה אז זכרון משמעותי, ובגלל זה 8GB 2. מחשב שקט!.. נמאס לי מטרקטורים. מבחינת מעבד, לקחתי משהו שנראה לי מתאים לי מחינת מחיר וביצועים לצרכים שלי, לוח היה חשוב לי הesata ואולי גם האפשרות ל RAID בעתיד לכן העדפתי את ה asus בP43 על פני מקבילו בgigabyte . זכרון אני קצת בספק אם אני צריך את ה1000mhz ? אם אני יסתפק ב800 זה יוריד לי 100 שקל, ההפרש בביצועים מורגש בכלל? או להשאיר את זה ככה? מארז נ…
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נכנסתי לאחד המפרטים ולא מצאתי את כל החלקים בלוג'יק או בנועה ובטח שלא במחירי שוק לפי מה שרשום במפרט לפי המחירים של איזה חנות נבנו המפרטים כדי שאוכל למצוא את החלקים שאני צריך בחנות אחת בלי לפצל תאחריות של החלקים במספר חנויות? מדובר במפרט שבקישור http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ (ההצעה השנייה) תוכלו לשלוח לי אתר של חנות שיש שם את כחלקים האלו?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחסון תמונות, הורדת סרטים וסדרות... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומעלה, שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). כמה שיותר למחיר הנל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אפשרי 6-4 שעות.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI , VGA , ExpressCard...) H…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydofb4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=studio_great_deals P7350 2.0Ghz 3MB cache 1066Mhz מקבל עם המחשב P8600 2.4Ghz 3MB cache 1066Mhz תוספת של 75 דולר ההבדל בין המעבדים משמעותי? דרוש שידרוג?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המערכת הבאה : פנטיום 4 2.4 לוח אם גיגה בייט GA8PE667 PRO מארז AIR METAL SILVER ספק SUNAMI 350 זיכרון SAMSUNG 512 400MHZ זיכרון TWINBOON 512 333MHZ כרטיס מסך GIGA BYTE 9000 PRO 64MB כונן פלופי צורב 16X DVD דגם GSA-4163B LG כרטיס פיירוור כונן MAXTOR 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 120 GB כונן W.D 8MB 80 GB מקלדת ועכבר אלחוטים של LOGITECH מסך LCD 17" AOC מחפש מפרט של עד 4,000 ש"ח עם אפשרות לנצל חלק מהרכיבים שיש לי . המחשב מיועד לעבודות בתוכנות גרפיקה ותלת מימד , כגון פוטושופ ,MAYA , אוטוקאד 3DMAX , ועריכות וידיאו קלות (DV) וגלישה והורדות מהאינטרנט , מחשב שמסוגל לעבוד נונסטופ. ?בגדול נראה לי שההחלפה תיהיה של המעבד, הלוח המארז והכרטיס מסך ) תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב לא בהכרח עכשיו + תתחשבו בזה שעוד מעט יוצא CORE I7 מטרת המחשב בעיקר סרטים ועבודות ומדיי פעם משחקים בקיצור הכל. אתם חושבים שבמחיר כזה אפשר לקנות מחשב שיריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הרי , יש רשיון , אז מה זה שווה הרשיון ללא דיסק התקנה? מה אם אתם צריכים לפרמט? מה עושים במקרה כזה? אפשר לקבל דיסק התקנה ממיקרוסופט(בחינם הכוונה) ? או להוריד מאיפה שהוא? מה אפשר לעשות? מה אתם עשיתם?
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין במחשבי משחקים ולא מעודכן בחומרה שיש היום. האם חסר משהו במפרט? האם הייתם מורידים או מוסיפים משהו? האם בכלל שכחתי משהו? תודה לעונים ! דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד : AMD Ryzen 5 3600XT 3.8Ghz AM4 - Box לוחות אם למעבדי לוח אם Asus TUF GAMING B550M-PLUS (Wi-Fi) AM4, AMD B550, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon RX 5600 XT GAMING OC 6GB REV 2.0 GDDR6 HDMI 3xDP כונני SSD כונן קשיח Transcend 220S TS1TMTE220S PCIe 1TBGB SSD Gen 3 x4 - נפח 1TB ספקי כוח:ספק…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. 3500 כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. אין לי שידוע עדיף ישראלי או יבוען * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 1080 - 1920 לא יותר מזה * משקל רצוי? עד 2 ק"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן הוא מחובר לחשמל אבל עדיף לנסיות וכל מיני דברים מחוץ לבית ניראה לי עד 6 שעות אם אפשר יותר עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA או HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אמח צעדיף SSD בגלל שזה מחשב בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים ברשת לא להורדה אז המהירות זה עדייף וגם לאנשים קלמזים SSD יותר יציב מי תראומ…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לבדוק כאשר קונים מחשב נייד ? 2. האם כדי ללכת על מחשבי Intel Whitebook (משווקים בארץ תחת המותג ChampionPC, נראה לי שהיצרן הוא Clevo). 3. אילו יצרנים מומלצים ? 4. ראיתי שעכשיו מה שהולך במחשבים ניידים זה Express Card Slot, מה זה בעצם ? 5. אני מתכנן ללכת על Intel Centrino Core Duo, האם מעבדי ה-Duo הם 64 ביט ? 6. אשמח לקבל דגמים ויצרנים להתמקד בהם, רצוי שהמסך יהיה 15", שהמחשב יהיה אמין וקל (קל = לא יותר מ-2.6 קילו). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט זה לבנאדם שעובד הרבה עם מוזיקה על המחשב (מוזיקאי מן הסתם) וגם למשחקי מחשב. athlon xp 1700 gigabyte 7vax maxtor 60gb 7200 ata-133 radeon 9500pro 128MB ddr 256MB 333MHZ -אין לי מושג איזה חברה עדיף- floppy 1.44 cd-rom sony X52 כרטיס קול -לא יודע מה כדאי, פה צריך עזרה- כונן DVD pioneer X16 plextor 40/12/48 מקלדת+עכבר ג'נריים -אלא אם כן יש לכם המלצות- מארז אני לא יודע מה צריך, מה כדאי. גם במסך צריך קצת עזרה אין צורך ברמקולים, המחשב מחובר ישירות למערכת סטראו אם יש לכם תוספות שינויים משהו... מקסימום 5000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770K Corsair H105 ASUS Maximus VI Hero ASUS 780Ti G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz SNIPER Edition LV Corsair Force SSD 60GB Samsung EVO 120GB Western Digital Caviar Black 500GB SeaSonic G-Series 650W Gold Modular Corsair Obsidian 750D Corsair Link Cooling Kit NZXT USB Expansion IU01
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב נייד ועכשיו הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנט. רציתי לדעת מה האופציות הקיימות בפניי מלבד חיבור קווי רגיל לאינטרנט. ניסיתי לברר קצת לגבי מודמים סלולריים וגיליתי שיש להם חיסרון אחד עצום: כמות הורדת המידע מוגבלת לפי המסלול שבוחרים. באופן כללי, אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא רק מהבית. אודה לכם מאוד אם תענו לי...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי חבר ביקש ממני לעזור לו להרכיב מפרט עד 4000 שקל (אפשר טיפה לסטות) הוא מתעקש על זה שהוא יהיה מבוסס אינטל לא צריך מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר רק מחשב
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
2.01 GHZamd athlon 64 x2 dual core proccessor 3800 + .. 512 * 2 twinmos 667 MGH 4 slots two fulles .... לוח אם PCI - E יש הצעות ? ספק ג'נרי 500 - 400 REAL .. מה שאין מצב =]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-